Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
![]() ![]() |
Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
partner |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bune masini au fost si sunt Partener-urile alea hdi, daca ai tot asemenea asteptari de la Captur, probabil o sa fii dezamagit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa o stapanesti sanatos! Am vazut una albastra cu un model pe capota, zilele astea. Arata beton. Nu stiu cum se prezinta inauntru, dar clar tot motorizarea asta as fi ales-o si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Pana s-o stapanesc mai am de asteptat. Am fost anuntat ca livratea se va face in perioada 15-20 octombrie 2013.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai facut jurnal de bord la o masina pe care nu o ai inca?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poate sa zica de Partner pana atunci.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Felicitari pentru masina, sa te bucuri de ea!
Am una in fata blocului, cred ca e culoarea pe care ai ales-o si tu, cu numere de RNR (probabil Renault Romania) si arata bine, e frumoasa. Te asteptam cu impresii cand o primesti si niste poze de interior. Apropo, cat de mare este portbagajul? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am facut si eu un drive-test cu Captura acu vreo luna jumate.
Mi-a placut cum arata la banii ei dar nu m-a convins sa dau banii pe ea. Portbagajul e gen Megane hatch, destul de ok la vreo 350 litrii. This post has been edited by dizzy: 2 Aug 2013, 11:07 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Care Megane? Că al meu are vreo 500, nu 350.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Bicorp.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
lungubogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 22 July 08 ![]() |
masina e foarte interesanta iar combinatia TCE cu EDC este bestiala.
problema este portbagajul minuscul - 309 litri. am fost si eu si am vazut masina in showroom. m-a deranjat modul in care se manevrau butoanele de la aer conditionat (la fel ca la dacia) si faptul ca are tamburi pe spate. nu imi imaginam ca mai exista la vremea asta masina de peste 15.000 euro (mai ales renault) cu tamburi pe spate. in rest imi place foarte mult designul. daca ai trecut peste aceste amanunte, s-o stapanesti sanatos si sa ne povestesti despre cum se comporta. probabil, daca nu gasesc ceva rezonabil cu cutie automata, iti voi calca pe urme. |
--------------------
seat
leon 5F ST 1.2TSI DSG7
2014
- B59GAE
|
|
partner |
![]()
|
Portbagajul l-as fi dorit si eu mai mare.
Alegand chiar varianta cu aer conditionat manual, am exact butoanele de Dacia. Faptul ca are tamburi pe spate nu ma deranjeaza (mai putine placute de schimbat), important e sa isi faca treaba la franare. Singura necunoscuta pe care o am si care ma cam roade este consumul, in rest la fiecare apasare de ambreiaj ma gandesc ca in 2 luni va fi doar o amintire. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]() ![]()
|
M-au sunat astazi cei de la Renault sa ma anunte ca masina a fost produsa si ca se poate ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa-mi fie livrata. Am fost placut placut surprins, dupa ce la comanda imi dadusera termen de livrare 20 octombrie.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
Ken Block |
![]()
|
![]() Nicolae Group: Members Posts: 397 Joined: 30 October 11 ![]() |
ce se mai aude de masina?
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Megane/Logan
2000 Classic 1.9 dti 98cp/2007 Ambition 1.6 Mpi
- B-28-YPR/B-11-NOM
|
|
partner |
![]()
|
Nu am mai primit niciun semn de la dealer. Saptamana asta mai dau un telefon sa vad daca macar a intrat in tara.
Nerabdarea e mare, avand in vedere ca aglomerarea orasului ma face sa ma gandesc la cutia automata ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Gata,am ridicat masina!
In seara asta am mers un pic cu ea, maine o arunc in traffic. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mergi in rodaj sau o bagi direct la treaba?!
Sper sa faci macar un drum in afara localitatii de 300 km, cu viteze de 70-80 km/h, mers cat mai inconstant, fara accelerari sau frane bruste. Si e bine sa mergi primii 3000 km cat mai usor cu ea, crescand treptat ritmul, pe masura ce trec km. Si de cand in cand s-o mai scoti la cate un drum mai lung, in afara localitatii. Dupa cei 3000 km, e bine sa faci un schimb de ulei + filtru, apoi poti merge cu ea absolut normal. Masina e buna, apreciez garda la sol si cutia cu dublu ambreiaj. Pacat de motor. Mergea un 1.6-1.8 aspirat pe benzina. S-o stapanesti cu placere! This post has been edited by balanel: 3 Oct 2013, 21:49 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Ken Block |
![]()
|
![]() Nicolae Group: Members Posts: 397 Joined: 30 October 11 ![]() |
asteptam poze cu masinuta
![]() ![]() This post has been edited by Ken Block: 3 Oct 2013, 22:19 |
--------------------
Renault/Dacia
Megane/Logan
2000 Classic 1.9 dti 98cp/2007 Ambition 1.6 Mpi
- B-28-YPR/B-11-NOM
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Felicitari pentru masinuta, s-o folosesti sanatos, e foarte frumoasa; am vazut si eu una indeaproape aici la noi. Apropo: cand o s-o vinzi, o sa ai mari probleme, insa nu din ce cauza crezi tu, ci din cauza culorii
![]() Sa vezi cati o sa te intrebe daca esti primul proprietar in tara ![]() Parca vad: "hai dom'le, zi-i cati kilometri are, pe bune acuma..." ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai taxiurile in Germania nu-s Mercedes, Audi & Co?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu musai. Am vazut in Munchen si Dustere de taxi tot in culoarea bej.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
partner |
![]()
|
Impresii dupa o zi de mers prin Bucuresti (~60km):
Cutia de viteze automata e cea mai buna inventie. Mergi atat de relaxat in trafic. Piciorul stang e cel mai fericit. Am ajuns acasa dupa o zi de condus in oras fara nicio oboseala. Motorul trage foarte bine, are resurse suficiente pentru mers in oras (in afara nu am iesit cu ea). Am incercat si modul ECO, dar doar pentru 2 intersectii, am zis ca pentru inceput sa ma bucur de masina la puterea maxima. Directia este foarte usoara, garda la sol e suficienta pentru a urca orice bordura. M-am simtit bine sa remarc cateva priviri intoarse dupa masina. This post has been edited by partner: 4 Oct 2013, 18:20 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai venit cumva cu ea azi in pipera? Mi se pare ca am vazut un Captur bej astazi in parcare.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
partner |
![]()
|
Nu, azi am fost pe la Fundeni, Obor, Unirii, Tineretului, Victoriei, Gara de Nord. In Pipera nu am ajuns. Acum 2 saptamani era la livrare alt Captur Ivoire
5 Oct 2013, 12:18: Dupa fix 100 de km facuti in Bucuresti imi arata consum de 9,5litri. This post has been edited by partner: 5 Oct 2013, 12:18 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(partner @ 4 Oct 2013, 18:19) Am incercat si modul ECO, dar doar pentru 2 intersectii, am zis ca pentru inceput sa ma bucur de masina la puterea maxima. Exact invers e mai bine sa faci, daca tii la motor. Mergi un timp in modul ECO, pana se mai lasa motorul. Si folosete benzina de CO95, la inceput. QUOTE(UXE @ 4 Oct 2013, 19:57) Alea din Pipera sunt ale Farmexim. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
IonutCristian87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 10 December 12 From: Bucuresti ![]() |
Sa te bucuri de ea si asteptam si niste poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2014 1.5 dCI
- B-XXX-KRY
|
|
partner |
![]()
|
Am remarcat ca spre deosebire de Peugeot clacsonul se apasa foarte greu, trebuie sa apesi cu toate palma. Pe langa asta are un sunet cam anemic.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred că e suficient să apeși cu un deget pe una din părțile alea laterale, unde ai și semnele. Adică așa ar fi normal.
renault-captur-wheel-55977-9.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ce-i ala clacson?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(partner @ 4 Oct 2013, 21:52) Nu, azi am fost pe la Fundeni, Obor, Unirii, Tineretului, Victoriei, Gara de Nord. In Pipera nu am ajuns. Acum 2 saptamani era la livrare alt Captur Ivoire Asta pe care il vad eu are la nr B 108 RNR si a aparut de o sapt si ceva, maxim ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:38 |