Hochei pe role, Inline Hockey
![]() ![]() ![]() |
Hochei pe role, Inline Hockey
Costin.C |
![]()
|
||
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|||
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
![]() Noi jucam de obicei primavara si toamna pe fundul unui bazin de la strand (Arad). Aveam loc de porti (pe care le faceam din PET-uri pline - doar baza) si era spatiu suficient pt. 2 echipe a cate 3-4 oameni. Vara si iarna cand se putea, jucam pe un platou imens din fata de la primarie. Ai idee unde se poate juca in Bucuresti? This post has been edited by Adi86: 4 Mar 2010, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
Pai, in parcul IOR au facut niste terenuri multifunctionale pentru fotbal, baschet etc. Partea buna e ca sunt imprejmuite de un fel "mantinela" de plastic de aproximativ 1 metru si ceva inaltime. Mantinela asta are si doua scobituri asa mai mari care merg folosite ca porti. Ne gandeam mai multi sa incercam sa facem o miniliga de inline hockey cand se face vremea mai frumoasa dar trebuie sa mai gasim jucatori.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Stiu despre ce terenuri vorbesti, problema e ca acolo e plin de copii...eventual seara am putea incerca...ai role, crosa, puc?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
vreau si eu vreau si eu
![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
Adi86 |
![]()
|
Si eu vreau sa-mi cumpar, am un fischer dar nu stiu pe unde naiba e
![]() Poti sa-ti comanzi de aici:Hockey In Bucuresti cred ca gasesti aici:Hockey Trebuie sa dau si eu o tura sa vad exact ce au, nu stiu daca crosele de gheata merg si pe asfalt etc. This post has been edited by Adi86: 4 Mar 2010, 13:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ma invatati sa ma opresc ma bag si eu....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Costin.C |
![]()
|
Eu cand am fost nu prea era nimeni si oricum sunt mai multe terenuri de genul in parc, trebuie sa gasim unul liber. Am tot ce trebuie doar ca pe suprafetele alea nu prea merge cu puc pentru ca nu sunt perfecte. Noi jucam cu o bila. Crose pot fi cumparate fie de la magazinele online, fie de la un magazin din zona patinoarului 23 august. E in jur de 80 de lei una.
This post has been edited by Costin.C: 4 Mar 2010, 13:45 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
OK...pai hai sa ne int. weekendul viitor (pana atunci fac si eu rost de crosa).
O sa ma interesez si de puc de asfalt (arata ca si pucul de gheata dor ca are 3 bile) care merge si pe suprafete mai nashpa. Voi cati sunteti? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
Bun, pai vorbim atunci. Pana una alta cred ca imi schimb rolele pentru ca rotile de la cele actuale s-au tocit cam mult si decat un set nou de roti + rulmenti mai bine mai pun niste bani si iau role noi.
Cu opritul se rezolva, intai scoti frana aia de la calcai cu care vin majoritatea rolelor ca mai rau te incurca si apoi pui unul din picioare oblic in spate. Asta e cea mai eficienta frana pe role. Crosele de gheata merg si pe asfalt, singura chestie e ca se intampla ce spui si tu, se duce lama mai repede pe asflat decat pe gheata. Am pus niste banda protectoare pe lama, dar dupa ce tragi mai tare de cateva ori se duce. PS - Si eu tot la magazinul Skateworld de pe Decebal ma refeream mai sus pentru procurarea croselor. This post has been edited by Costin.C: 4 Mar 2010, 14:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
Si eu vreau sa-mi iau role noi - mi s-a pus pata pe o pereche de Roces M12 UFS (sper ca miercurea viitoare sa le pot lua)...am o pereche de Rollerblade Daytona, dar s-a rupt frame-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
Hm.. nu stiu cat de bune sunt pentru hochei astea agresive avand rotile mai mici. Eu as fi vrut sa mi le iau pe astea:
http://www.skateworld.ro/prima-pagina.html...&category_id=13 Dar nu stau prea bine cu banii si avand in vedere ca astea pe care le am s-au cam zgariat, julit etc. de la hochei, mi-e cam mila de alea din poza. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
Pana acuma am jucat hockey numai cu agresive (Roces Majestic 13 - care sunt street mai mult si Rollerblade Daytona). M12 UFS au cea mai usoara gheata si ai stabilitatea cea mai buna. Eu le folosesc si la grind-uri, scari, half, etc.
Sa vedem cati ne strangem pana weekend-ul viitor (dupa 11-12 Martie cica se va mai incalzi), rolele sa fie singura problema ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
merci pt magazine o sa dau o fuga in we probabil sa vad ce si cum....intre timp o sa caut si role cum spunea si Costin.C, decat roti si rulmenti noi mai bine o precehe de role cu totul
|
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
Mi-a spus cineva ca ar avea crose si la Decathlon in Militari dar nu am reusit sa ajung pe acolo sa verific.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
QUOTE(Adi86 @ 4 Mar 2010, 14:18) Si eu vreau sa-mi iau role noi - mi s-a pus pata pe o pereche de Roces M12 UFS (sper ca miercurea viitoare sa le pot lua Gata, azi mi-am luat M12 UFS ![]() Am gasit second pe net...Urmeaza sa-mi iau crosa sapt. viitoare. @ ride free - daca dai prin magazinul din Decebal si-ti iei crosa, fa-i o poza si pune-o aici in topic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
ride free daca nu ai mai jucat hochei cand iti iei crosa daca esti dreptaci curbura lamei sa fie spre stanga, iar daca esti stangaci curbura sa fie spre dreapta. Nu e neaparat o regula, pana la urma depinde cum simti tu ca iti vine bine, dar de obicei regula se aplica. Nu de alta dar daca tot dai bani pe ea sa nu iti dai seama apoi ca te incomodeaza crosa.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
multumesc de sfaturi mereu sunt bine venite dar..... am facut vreo 5 ani de hochei in tinerete si cam stiu ce si cum.... singura problema momentan sunt banii ca din pacate sunt bugetar si nu am luat leafa de 2 luni.... o sa dau totusi o fuga prin magazine sa vad care e mersul
![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
E perfect daca ai jucat hochei.
![]() Off topic: pot sa te intreb unde lucrezi? Am terminat si eu facultatea de administratie publica vara trecuta si tot pe la stat as vrea sa prind un post, desi e cea mai proasta perioada sa cauti de lucru acolo. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
la ANAF lucrez.... si da e cea mai proasta perioada pt un post la stat.... eu ma gandesc serios sa plec....
on topic: am vazut crose la Dechatlon speciale pt asfalt, cu lama de plastic (care se poate schimba) nu am retinut firma iar pretul este 43 de lei! |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
Mersi pentru informatii. Ar fi super la pretul ala, numai sa nu avem vreo surpriza si 43 de lei sa fie doar shaft-ul sau lama...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Adi86 |
![]()
|
Deci...Ramane pe weekend-ul asta (13-14 Martie) daca e vreme frumoasa, da?
Locatia: IOR? sau poate gasim ceva mai bun si mai putin aglomerat? Doritori: deocamdata suntem 3...Costin, mai vii cu cineva? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
In principiu da. Nu am rezolvat problema cu rolele inca dar sper pana la sfarsitul saptamanii. Mai vin cu cel putin o persoana, deci 4 suntem sigur.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adi86 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
dap... si inca.. trebuie sa pun in balanta daca merita investita : roti, rulmenti / cumparativ cu altele noi, dar nu imi iau profi, doar pt plimbari si cateva figuri ...
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adi86 |
![]()
|
roti+rulmenti - vreo 150 de lei
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Yochanna |
![]()
|
deci.. :-s ..altele noi
![]() VAND ROLE ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Costin.C |
![]()
|
Si eu care voiam sa-ti cer doar rotile.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
Costin.C sunt 43 de lei cu totul era o promotie ceva.... tocmai am fost anuntat ca luam ceva bani sapt asta asa ca we viitor e ok sa ne vedem
![]() ![]() This post has been edited by ride free: 7 Mar 2010, 23:06 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:54 |