Ati facut / n-ati facut armata ?, Pareri, impresii, amintiri, scarba, bucurie
![]() ![]() ![]() |
Ati facut / n-ati facut armata ?, Pareri, impresii, amintiri, scarba, bucurie
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu am facut armata, se pare ca am fost una din ultimele generatii la recrutare, si n-am prins "incorporarea."
Am auzit multe povesti haioase, inclusiv de la tatal meu, deci probabil mi-ar fi placut si mie dar nu pot sa spun ca-mi pare rau, pentru ca notiunea de a fi obligat sa o fac ma deranjeaza pur si simplu. Poate ai noroc, dai de niste baieti pusi pe caterinca si te distrezi. Dar daca nu? Am auzit si povesti nasoale de pe acolo si cred ca e aiurea sa-si bata joc un superior de tine si sa fii obligat prin lege sa taci si sa inghiti. Deci nu am facut armata si probabil e un lucru bun. Ca m-as fi distrat daca as fi ajuns pe acolo? Poate ca da. Dar daca nu? Mai bine asa ![]() P.S. = Nu stiu cat de barbat te intorci din armata, avand in vedere ca sunt sanse sa fii umilit zilnic de superiori. Poate m-am uitat de prea multe ori la Full Metal Jacket, dar sa taci, sa inghiti si sa executi comenzi ca un sclav nu mi se pare ca e echivalentul "barbatiei" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
jocherjocher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 July 09 From: prin lume ![]() |
salut....incep prin a spune ca am facut si eu armata..la marina la mangalia centru si apoi restul la braila..pe nava mures, nava lui ceausescu...dar termen redus....a fost o prostie ca am plecat ca se putea fenta usor (imediat dupa aceea sa scos obligativitatea) si am cam pierdut 6 luni timpul (si mai apoi livretul
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot 207
Dacia Logan
Ford Transit
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
n-am facut armata si probabil ca nici nu m-ar fi primit
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
jocherjocher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 July 09 From: prin lume ![]() |
@alex....si tatal meu spunea ca prin anii `70 pe la tara nu te considerau fetele apt de insuratoare daca nu aveai armata facuta.....ceva de genul ca poate nu esti sanatos fizic sau mental ....sau poate se temeau ca ramaneau singure acasa atata timp si in caz de mai calcau stramb stiau toti vecinii ca asa e la tara
![]() ?.....oricum , nai avut de pierdut nimic..decat niste posibili prieteni dar mult mai multa scarba fata de ceea ce poate sustine acest sistem militar.....adica niste fiinte cu creier cret care profitand de puterea pe care leo ofera uniforma se transforma in calai cu ego sensibil....nu mi sa intamplat mie personal dar am vazut ce le faceau la niste pusti de 18,20 ani veniti pentru un an,,,,cu noi teristii nusi permiteau ...deja aveam cate 25 ani si mai eram si uniti in fata prostiei ......in fine..a trecut.....acum 6 ani..... ![]() |
--------------------
Peugeot 207
Dacia Logan
Ford Transit
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
La recrutare am fost,am trecut prin toate testele,rezultand ca sunt APT sa fac armata.
Tot acolo am vazut pentru prima data in viata mea un om care nu stie sa scrie si sa citeasca,era perfect normal,dar parintii lui neavand bani sa il dea la scoala,l-au dat sa aiba grija de oi,era cioban omul... ![]() O alta faza tare a fost la examenul..medical,cand ne-a dezbracat pe toti,si stateau babele si se uitau la noi,si daca vedea ca se scoala cocoselul,te altoia peste el cu un..bat ![]() Mi-a venit ordinul de incorporare,eu am dus o adeverinta ca sunt la liceu,anul urmator la fel..am dus adeverinta ca sunt la facultate,al 3-lea an...nu mi-a mai venit nimic,pt ca nu mai era obligatorie armata ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu am facut armata la jandarmi. A fost o perioada excelenta a vietii mele.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
am facut armata la o unitate mecanizata de tancuri si auto timp de 9 luni
dupa ce am terminat ATM am lucrat la o baza de reparatii tehnica militara, ca ofiter tehnic nu mi-a placut si nu am tolerat niciodata porcariile care se intamplau in unitati intre ciclurile de soldati(veterani si recruti) mi-a placut sa-mi respect statutul de inginer militar si nu prea-i inghiteam pe VATAFI. 5 Dec 2009, 09:13: Acum imi pare rau ca m-am transferat de la man poate prindeam cateva misiuni in Iraq sau in Afganistan era o treaba foarte buna atat ca bani cat si ca experienta militara . In teatrele de operatiuni militare ai ocazia sa aplici tot ce-ai invatat , de fapt acolo se vede adevarata pregatire (nu parade, exercitii demonstrative , etc) This post has been edited by rombul: 5 Dec 2009, 09:13 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Armata ,o perioada din viata mea de care nu vreau sa-mi aduc aminte .Pentru cei ce n-au facut-o ,fi-ti fericiti !!!
Am facut-o la unitatea 0829 Bucuresti an 1984(incorporat) SECURITATE (trupe antitero ) . Putine amintiri frumoase (Otopeni ...stewardese ... ![]() ![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
hehe....eu am facut armata la Parasutisti si a fost frumos pot spune...mai ales cand ieseam iarna la bustul gol sa ne spalam cu zapada
![]() din pacat nu am sarit niciodata cu parasuta dar asta e ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
3 luni la Slatina se pun?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eheee...am scapat de ea ca prin urechile acului. Cine spune ca s-a intors barbat din armata sau mai stiu eu ce alte lozinci d-astea, e dus rau cu pluta... PIERDERE DE TIMP...asta e tot. Pierzi fix cand trebuie sa te angajezi si sa incepi efectiv munca ptr. care te-ai pregatit in scoala/liceu/facultate... Unde te duceai te intreba daca ai facut armata
![]() Aaaa...cum era pe vremuri...faceai armata INAINTE de facultate si o faceai cu viitorii colegi de facultate eventual...era altceva... dupa e aiurea Ma mandresc ca am reusit sa scap...si n-a fost usor sa ma eschivez vreo 6-7 ani...fara sa pot aduce adeverinte si alte chestii..Venea politia constant acasa la fiecare 3 luni...da am fugit si de pe meleagurile parintesti....apoi a luat foc arhiva si nu m-au mai gasit. ![]() ![]() @semit... ![]() This post has been edited by dantes: 5 Dec 2009, 15:11 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am prestat in 2003 6 luni la scoala de aplicatii pentru logistica de sub pod la Chitila.
Laser frate ![]() Daca unii abia asteptau sa termine facultatea sa se apuce de munca, la mine n-a prea mers smecheria...dupa un an, in iulie 2003 am zis sa mai ard closca un pic...vreo 6 luni. Mi-a picat bine, mese regulate, sport mult, weekendurile acasa, cate-o seara prin capitala, bodega de langa gara din chitila a prosperat si bonusul...dupa 2 luni au venit si vreo 40 de subofiterese la cursuri la noi in unitate pentru 4 luni. ![]() A, ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
n am pierdut timpul!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Nu mult dupa ce am terminat io armata am inteles ca unitatea din Sibiu s-ar fi mutat la Chitila, probabil un fel de comasare cu unitatea de care zici tu (drept sa spun si noi am fost o companie adevarata colectie de pile
![]() ![]() ...In rest cam aceeasi viata am dus si eu la Sibiu ca tine la Chitila... minus subofiteresele... ![]() Carpati-ul ala cred ca daca i-l aruncai la inamic in cap ii produceai rani mai grave decat daca il impuscai cu el... ![]() Oricum, ma bucur sa salut un coleg de arma, impaturitor de AZP-uri (ca banui ca stii ce-s alea ![]() This post has been edited by Vio: 5 Dec 2009, 16:11 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, asa e...oricum de pe-atunci se stia ca in anii urmatori va avea loc o masiva reorganizare. Ce-am ramas socat a fost cand am vazut ce buget avea pe 2003 unitatea asta de la Chitila...de vreo 6 ori mai mare decat o unitate de jandarmi din provincie, cu 250-300 de soldati care primeau instructie pentru a fi operativi in permanenta.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Probabil vorbim de reorganizari diferite... eu am terminat armata in 97... Oricum, foarte rau nu a fost: mancare acceptabila, instructie si pregatire fizica moderata, tragerile erau faine, destul de multa libertate (se putea iesi in oras cam aproape zilnic seara, eram stalpi de nadejde la toate cramele alea din Sibiu, mai ales ca vinul fiert mergea in sezonul ala la fix
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu am facut armata in 2004 la cerere, ca multa vreme ma trasesem pe cur, ca vezi Doamne, in armata ii naspa. Pana la urma, am zis ca hai sa vad despre ce-o fi vorba, "ca doar n-o fi dracu' atat de negru pe cat se povesteste." Si n-a fost.
Armata am facut-o la Jandarmerie, TR, la UM0999 Scoala de Aplicatie pentru Ofiteri Bucuresti si au fost si momente bune si amintiri mai neplacute, care insa, se sterg cu timpul. Oricum, nimic critic sau grav sau aberant. Mi-a placut ca am tras cu absolut tot, de la pocnitoarea aia de Carpati pana la pusca cu luneta sau AG7. Pentru cine crede ca am dus-o ca stabii, ca eram la TR, wrong. Aia chiar au bagat instructie in noi; sport zilnic, mancarea era asa si-asa, inspre proasta, insa puteai manca la popota ofiterilor contra 20 lei sau ceva de gen si acolo mancarea era chiar buna. Programul zilnic era de la 8 la 17, dupa care aveam liber, iar vinerea de la 15 pana luni dimineata la 8 iar liber. Puteam iesi in oras, gagici, biliard, whatever. Una peste alta, nu-mi pare deloc rau, desi n-am ramas in sistem, asa cum intentionm la inceput, fiindca am vazut cat pot fi de redusi mintali unii sau altii. Apropo de redusi mintali: erau 77 de locuri si noi am fost 92, toti cu pile mai mari sau foarte mari. Printre testele pe care ni le-au dat la inceput, a fost si unul de inteligenta--destul de consistent, la care un coleg a incercat sa copieze de la mine. S-a enervat ca nu l-am lasat. Zic: "Mah, daca ar fi mate sau franceza, te-as lasa, da' sa copiezi la test de inteligenta? Asta e ca si cum ai recunoaste ca tu esti prost si eu nu ![]() In fine, povesti ar mai fi, insa ma opresc aici, sa mai citesc ce au scris si ceilalti. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
n-am facut armata... desi am fost la recrutare in 97 sau 98, nu mai tin minte exact.
pentru mine, recrutarea a fost cu peripetii, m-am certat crunt cu vreo doi tablagii de pe acolo, care se credeau deja cu racanii prin unitate si aveau "atitudine" de mari sefi. cel mai tare i-a ofticat cand i-am facuti "castraveti" ![]() ![]() ![]() dupa recrutare, evident am dat la facultate. am terminat facultatea si am amanat licenta... norocul meu ![]() ![]() a doua zi dimineata, m-am dus la comisariat cu un dosarel care atesta ca sunt inca student ca n-am dat licenta ![]() dupa asta, s-a scos armata obligatorie si am scapat definitiv ![]() oricum, stiindu-mi caracterul si felul de a fi, am evitat armata cat am putut. riscul sa ma enerveze vreun prost si eu sa am arma in mana era prea mare... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
si ce faceai cu arma?
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ghici
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru cei care au spus ca a fost rau in armata, detaliati si voi putin. Chiar sunt curios... E ca in filmele alea cu soldati?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit ca unii au ramas fara prietene ori s-a terminat urat...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La recrutare am fost, in 2002, in clasa a 12-a, in anul 1 de facultate mi-a venit chemarea, le-am adus adeverinta cum ca sunt student si n-am mai primit nimic de atunci. In 2007 cand am terminat facultatea oricum nu mai era obligatorie.
Nu regret ca nu am facut armata, nu mi se pare ca te face barbat respectiva institutie, pana la urma, program draconic poti primi si la munca la patron, la fel, tot te trezesti cu noaptea-n cap, la fel, poate urla la tine cineva de care ai dubii despre coeficientul sau de inteligenta, diferenta e ca esti platit si ca, la un moment dat poti sa le dai peste nas, in armata nu poti face asta. Nu vad cum te poate educa vreun alcoolic sau vreun idiot de pe acolo, ba mai degraba vad ca transmite din generatie in generatie vechea zicala romaneasca "capul plecat, sabia nu-l taie", cu care eu personal nu sunt de acord. Nu cred ca este nimeni pe aici care sa regrete ca nu a facut armata, in conditiile in care o poti face la cerere, mai ales ca este obligatorie pentru anumite meserii, precum agentii de paza. Cei care au scapat de armata probabil sunt mult mai multi. Stiu cum este sa locuiesti in colectiv, am facut facultatea la camin si nu imi pare rau de asta, asa ca imi dau seama ca sunt momente placute la birt, biliard, etc, in armata, insa le pot avea si fara stagiu militar. Pentru cei cu o situatie materiala precara, armata se poate dovedi mana cereasca, intrucat iti asigura masa, casa, educatie si, posibil si un loc de munca. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Dec 2009, 21:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
caktuss |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
Vio |
![]()
|
Pai Alex, fo cateva exemple de "rau":
- desteptarea la ora 5:30 urmata de inviorare urmata de trecutul pe sectoare (dupa preferinte curatatul budelor sau al chiuvetelor din spalator pline de tot felul de ...produse... lasate de camarazii veniti seara tarziu rupti de beti din oras... eu de exemplu am avut norocul vreo 2 luni sa am de maturat frunzele si cenzuratul de cioara de pe o portiune de trotuar de fo suta de metri in fata unitatii, si mai tarziu de facut curatenie in sala de festivitati - cam de 400 de locuri - unde niste cretini nenorociti tocmai zugravisera in var fara sa puna nimic pe jos...); - serviciul la sala de mese unde impreuna cu inca 3-4 camarazi aveai de spalat vasele si facut curatenie dupa o companie de 118 oameni; - o garda asa faina prin ianuarie in schimbul de la 03:00 la 06:00 in turn de paza la -15-20 de grade, unde dupa prima ora erai inghetat bocna si incepeai sa vezi naluci sau te gandeai la aia de acasa si erai la marginea depresiei, sau te uitai la ceas din 5 in 5 minute si innebuneai cand vedeai ca au trecut numai 5 minute. Dupa ce de bine de rau treceau cele 3 ore urmau inca 3 de "veghe" in corpul de garda, in care ori jucai o carte, tabla, ceva, ori incercai sa iti odihnesti batranele oase pe vreo bancuta de 1 m pe 30 cm, insa tot timpul in alerta sa nu te prinda ofiterul de serviciu; dupa care urmau inca 3 ore de asa-zis "somn" in niste paturi de fier cu cearsafuri gri de jeg si pline de purici si cu cate o bucata de musama la picioare, ca evident dormeai imbracat si incaltat.. si dupa aia ciclul se tot relua... - putoarea priceless din dormitorul plutonului - 24 de oameni care dormeau si basheau in colectiv, imbracati zi de zi in aceleasi haine, facand baie o data pe saptamana, si uscandu-si ciorapii regulamentari verzi intre elementii caloriferului. Cand intra careva, zbieretul de rigoare era: "baaah, ce pute aici!...", la care o duzina de voci ii raspundeau binevoitor si in cor "pute, pute, da-i caldut!..."; - ghinionul de a te intalni cu vreun tablagiu cu clase ca trenul (ma rog, asta mai rar, ca era consemn totusi sa nu se prea ia de noi, dar cand erau suficient de beti uitau) sau vreun ofiter cu apucaturi ceausiste caruia i se punea pata pe tine si voia sa iti arate ce vierme nenorocit esti si ce noroc ai ca te lasa sa traiesti, eventual pe baza de "culcat - salt inainte" sau "masca pe figura si douaj' de ture de platou"; - o dupa amiaza nepretuita de sambata in care ai norocul sa fii selectat la descarcat o balena de enspe tone cu lazi cu borcane de tocana de legume sau sa pui doua sute de butoaie de varza la murat, in timp ce camarazii norocosi care nu au fost "alesi" se uitau ca la spectacol si faceau misto de tine la greu... - disperarea cu care beam tot pana la apa de la flori atunci cand apucam... noroc ca nu au fost decat cateva luni, ca incepusem sa ma ingrijorez ca ajung dracu alcoolic... se bea in draci, cred ca era si o reactie psihologica la mijloc... ...Daca vrei, mai imi aduc aminte cateva... dar, cum spuneam, alea rele s-au uitat... ![]() This post has been edited by Vio: 5 Dec 2009, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane II
|
caktuss |
![]()
|
da macar erai mandru ca serveai patria
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
Vio |
![]()
|
Poi da...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiu cat este adevar si cat este minciuna, dar am auzit ca in post fiind cocotat la dreaq cu carti, si mai ales in plina iarna, frig, inghet, etc... un soldat a inceput sa traga in stanga si-n dreapta pentru ca vedea naluci, inamici, cotropitori si teroristi...
A doua zi ar fi dat cu subsemnatul unde ar fi povestit cele de mai sus si a spus ca i se facuse frica, d-aia a tras. Din nefericire l-au mai pus o data in post si s-a sinucis. Stiti ceva de povestea asta ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Vio |
![]()
|
Pai de aia spuneam de vazut naluci, nu ma mira deloc cazul povestit de tine, existau situatii si momente din astea de slabiciune, si orice e posibil atunci cand esti singur la ceasurile mici de dupa miezul noptii, cu ganduri negre si doua incarcatoare (60 de cartuse de 7,62) la tine... Eu sunt convins ca au fost multe povesti din astea, nu numai una singura...
Varu-meu care a facut armata la jandarmi imi povestea de faze asemanatoare petrecute in garda in padurea de langa Chimica Orastie, unde dupa zile intregi (sau chiar saptamani ) de garda continua o luau razna si incepeau sa traga in ciorile din copaci... Ai mei au tras o sperietura groaznica intr-una din zilele cand stiau ca sunt in garda si la o unitate invecinata a fost un caz cu unul din garda care a bagat vreo cativa plumbi in caporalul de schimb... tot ce au retinut ei din stirea data la TV a fost ca e vorba de un soldat de la o unitate din Sibiu, care puteam fi eu... This post has been edited by Vio: 5 Dec 2009, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 08:44 |