Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
mirceateodorescu683 |
![]() ![]()
|
||
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari, se vede cu cata nerabdare o astepti, ai facut jurnal inainte de a aparea masina. Vrei sa prinzi locul in fata
![]() Te asteptam cu pareri despre ea, te avertizez ca unii colegi vor face baza insa te sfatuiesc sincer sa nu ii iei in nume de rau. Stiu ca o sa fie o masina cu DSG - cutia aia mi se pare excelenta si un bun motiv sa alegi masina. La motor ma abtin de la comentarii ca nu sunt suficient documentat. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Multe succesuri cu ea! Daca este 2.0 Tdi sa incepi sa cumperi si ceva ulei asta o spun fara gluma.Citeste si pe forumul marcii respective.Si la consumul de carburant este o problema citeste drive-test nu o spun eu! TDI nu mai este ce a fost si acolo sunt multe piese made China,Vietnam ca si la Renault.Am avut o servo frana Bosh care a cazut si cand am vazut unde era facuta am inteles de ce a luat-o dracu.
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Am citit pe forumul VW. Chestia ca nu stiu daca sa tin cont de cele spuse, din mai multe motive:
- userii si ce au ei in cap - din 2008, 2.0 TDI la VW este CR nu PD, deci consumul de ulei nu mai este asa de mare, lucru pe care l-am aflat si de la posesori de masini noi cumparate recent - multe din masinile cu probleme sunt SH This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Mar 2010, 17:26 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
deja au inceput carcotasii
![]() ![]() s-o stapanesti sanatos.sa n-o lauzi daca nu e cazu(stiu, iti va fi imposibil)...abia astept un nou jurnal "tedei" , cat mai detaliat, cu POZE.. numai bine |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa domnu doctor astea...
spune: echipare...dotari optionale... motorizare.... provenienta fondurilor...cash, leasing, credit.... cine e soferu....... (sotia, subsemnatu, fiica, soacra etc) aaa si o poza lanaga o handa daca se poate...dedicatie pt catalin marinaru |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(megane1 @ 27 Aug 2009, 18:00) deja au inceput carcotasii ![]() Nu stiu eu nemteste, dar VW corect stiu sa scriu. Chestia e ca, numindu-se el Manelistul, a trebuit lucrat putin si la numele original. Multumesc pentru urari! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Buna observatia megane1, sa speram ca nu va incurca si pedalele (frana cu acceleratia - il stiti pe ala de la stiri de a parcat in banca
![]() Deci, niste poze sa vedem si noi cu ce tedei te dai! |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 27 Aug 2009, 17:00) Am citit pe forumul VW. Chestia ca nu stiu daca sa tin cont de cele spuse, din mai multe motive: - userii si ce au ei in cap - din 2008, 2.0 TDI la VW este CR si PD, deci consumul de ulei nu mai este asa de mare, lucru pe care l-am aflat si de la posesori de masini noi cumparate recent - multe din masinile cu probleme sunt SH Intai de toate felicitari de achizitie! Heh... Mai sunt si useri care le zic bine, te asigur. In primul rand e un lucru f. bun ca e CR, n-o sa mai ai probleme cu injectoare sau cu consumul de ulei, care era caracteristic la PD. Probleme cu ulei, injectoare, pompa motorina, volanta sunt prezente pana la modele din 2007 cand au inceput sa rezolve problemele constructive In al doilea rand ai cutie DSG? O sa fi FOARTE multumit de comportamentul sportiv DAR sa fii atent la toate update-urile de soft de la producator (eventual cand faci revizii sa insisti sa verifice daca au fost mai mult) pentru ca DSG a demonstrat ca este DESTUL de fitzoasa la intretinere, la soft etc. Asteptam impresii ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Aug 2009, 18:06) lasa domnu doctor astea... spune: echipare...dotari optionale... motorizare.... provenienta fondurilor...cash, leasing, credit.... cine e soferu....... (sotia, subsemnatu, fiica, soacra etc) aaa si o poza lanaga o handa daca se poate...dedicatie pt catalin marinaru Model: Passat HighLine 2.0 TDI/140 CP DPF CR, DSG 6 Motorina / 2.0 litri / 103 kW /140 CP / Direct Shift Gearbox / 4-usi Echipare serie: Aici sau aici Dotari optionale: Alarma antifurt "Plus"- imobilizator electronic- senzor supraveghere interioara- inchidere confort - back-up horn Computer de bord "Plus" Faruri bi-xenon adaptive Indicator cantitativ presiune pneuri prin senzorii ABS, avertizeaza in momentul scaderii la minim a presiunii Oglinzi exterioare rabatabile si reglabile electric, incalzite Pilot de parcare - avertizare acustica la parcare fata/spate Pregatire pentru telefon cu Bluetooth Radio "RCD 510"cu MP3 ,10 incinte acustice, CD-changer pentru 6 CD-uri, VW sound system Roata rezerva de aliaj Sport "Monte Carlo"- 4 jante aliaj usor "Monte Carlo" 7 1/2 J x 17 cu anvelope 235/45 R17 si suruburi antifurt, faruri de ceata, geamuri laterale spate si luneta in tenta fumurie, cu pana la 65% absorbtie a luminii, suspensie sport, garda la sol coborata cu cca 15 mm Volan multifunctional piele 3 spite Culoare: Gri (islandgrau) Tapiterie: Piele, classic grey Provenienta fondurilor: bugetul de stat al Romaniei, via CAS Tulcea Modalitate de plata: leasing "pe persoana juridica" Sofer: Eu "Hande" am vazut vreo 2 prin Tulcea si nu ii cunosc pe proprietari ca sa fac poze la masini. O sa incerc o poza langa Loganul meu. LE: Imbunatatiri proprii: CD antiradar Vreo 10 odorizante auto, pentru ca am guri de ventilatie si in spate Litere chinezesti pe aripi Abtibild si placute cu numele meu Numar de inmatriculare de genul "WST" This post has been edited by mirceateodorescu683: 27 Aug 2009, 20:32 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De ce nu ai ales 2.0 Tdi 170 cai? Era diferenta mare de pret?
|
--------------------
------
------
------
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Pentru ca nu merita ceva euro in plus, cand cam 75-80% din km ii fac in oras. Motorul poate indeajuns in oras si onorabil afara. Pe de alta parte, am fost si eu "vitezist", dar dupa ce m-am umplut de sangele unor "raceri" de cateva ori prin sala, si dupa ce am vazut ce se poate intampla, m-am potolit. Motorul de 140 CP se descurca destul de bine la viteze, pe strazile noastre, de 130-140 km/h.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Mar 2010, 17:27 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cata suferinta.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 27 Aug 2009, 19:29 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
D'aia l-am inceput !?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
fara folie?fara csenoane in proiectoare? fata cd cu gutza in bord?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca nu agati de bord icoana lu nicu gutza cu pruncu adrian,nu faci nimic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
musai pe volan, peste airbag
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mie imi place ca ne-a spus ca are suruburi antifurt
![]() semit: aia e scanata ? ![]() This post has been edited by andu911: 27 Aug 2009, 20:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
nu, au invatat si manelomanii gogăl, gugăl, gogle, gagăl
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
CD cu Guta? Nici vorba!
DVD! This post has been edited by mirceateodorescu683: 27 Aug 2009, 20:14 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() 27 Aug 2009, 21:17: coada de rechin satelit imitation ,sa nu uitam This post has been edited by C@talin: 27 Aug 2009, 20:17 Attached thumbnail(s) dadadas.jpg ( Size: 17.79k ) Number of downloads: 3341 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
O fi el "PASSAT SA MOARA MAMA TDI POWAAAA GUTA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" dar nu pot sa nu laud DSG-ul si bi-xenonul de pe masina. Misto... s-o stapanesti sanatos...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 27 Aug 2009, 19:25) Am fost si eu demult prin Tulcea si din cate imi aduc aminte, parca in 5 min ajungi de la un capat la celalalt. ![]() De-asta ti-a trebuit diesel de 2000cc ? ![]() Cu bicicleta esti sef. Cu scuteru, nici nu mai zic... This post has been edited by andu911: 27 Aug 2009, 20:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 27 Aug 2009, 21:16) Am antena diversity. Un fel de mini coada... QUOTE(A l e x @ 27 Aug 2009, 21:17) O fi el "PASSAT SA MOARA MAMA TDI POWAAAA GUTA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" dar nu pot sa nu laud DSG-ul si bi-xenonul de pe masina. Misto... s-o stapanesti sanatos... Mercic! Daca va uitati pe optionale, n-am pus jaluzea electrica luneta. Prefer Vitanul, Europa, Dragonul de nu stiu ce... marfa de qualitate! Perdele si jaluzele cu imprimeu VW! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
cum bre sa vezi doctor cu bicla ? asta e semn de saracie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
bre daca vrei si niste pleoape originale din izolier band,sa imi dai PM
![]() Si sa ai parte de ea km multi si fara prea multa paguba in ulei. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
andu911 |
![]()
|
Eu ma duc in Bahamas.
![]() This post has been edited by andu911: 27 Aug 2009, 20:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:37 |