Probleme cu inchiderea centralizata
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu inchiderea centralizata
CJ-27-BGM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si la mine era la fel. Si culmea, cu aceeasi usa. Am ridicat si coborat cu mana de cateva ori si si-a dat drumul. Cred ca freaca pe undeva.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ca sa ajungi la sistem trebuie data jos fata de usa. desi eu suspectez un anume motoras de inchidere care isi cam da duhul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Chestia e ca deja am incercat metoda asta si nici un rezultat. Daca o ridic cu mana si o las asa, asa sta si daca o apas nu se mai deschide din cheie. Apropo de chestia asta, la renault daca inchizi masina cu cheia direct in portiera nu se inchid toate usile automat?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
depinde de dotare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Posibil sa fie si un motoras. Totusi dupa cum am vazut ca se comporta eu suspectez o problema de gresare.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
solutia e cunoscuta.
Ori vaselina pentru mecanisme fine ori WD-40... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Cum se da fata de usa jos?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e un thread in josul paginii...
nu prea am timp sa explic, dureaza o ora doar sa scriu ce si cum se face... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
si eu am probleme cu deschiderea usii de pe spate . Dar eu am probleme la usa din dreapta . inr-un timp si cea din stanga nu mai sarea dar acum vad ca sia dat drumul si merge . Dar cand e foarte frig afara nu mai merge nici cea din stanga spate ...
|
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
Johnny78 |
![]()
|
vaselinaaaaaaaaa, vino ma incoace!!!!
daca ziceam "alifie" se interpreta.... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
wd 40, iar daca nu ai , ulei de masina bagat cu siringa in mecanismul de inchidere de pe capatul usii, si apoi misti cu mana de buton sus jos pana te doare antebratul =)) la mine si-a revenit, la ambele usi spate, la diferenta de un an
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ai avut noroc, de obicei se arde motorasul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Daca dureaza o ora pana explici ma intreb cat dureaza pana o dau jos.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
aici e faza ca se da in 10 minute maxim. Atentie la cleme
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Am sa incerc prima data sa ii dau cu spray sau cu ulei cu seringa pe sus cum zicea pixule si daca nu merge abia apoi o sa o desfac.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Salutare. Am si eu o problema dar cu usa soferului, cand o inchid trebuie trasa tare , se simte ca agata ceva pe undeva, stie cineva ce poate fi?
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Probabil ca s-au slabit balamalele, s-a lasat un pic usa si acuma iti freaca la incuietoare. Nu e zgariata vopseaua undeva? Nu se vede unde freaca?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
nu agata la inchiderea totala ci intr-un punct intermediar cand ajunge la un unghi de cca 30 de grade fata de linia caroseriei
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
door stopper blocat
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Sti care e ala? Trebuie sa il dai bine cu spray sau vaselina.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
daca agata, cel mai bine este sa vezi ce si cum si sa desfaci pe acolo niste trebi...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Gata. Am rezolvat problema cu inchiderea. Am dat bine cu spray inauntru si la incuietoare, pe urma am tot ridicat-o si coborat-o pana am simtit ca merge usor. Acuma merge perfect. Thank you all.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Si la mine ramane blocata usa spate :|
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Solutia e mai sus.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(Mrija @ 19 Feb 2009, 23:02) ai rezolvat? eu astazi am demontat fata de usa dreapta spate.am dat cu un sprey cu vaselina pe toate tijele si pe toate punctele de sprijin a lor,apoi am spreyat mecanismul de inchidere .o ora toata treaba,si un pic de atentie si rabdare. |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
si la mine aceeasi problema tot usa din spate si tot din stanga ....... eu zic ca motorasul nu e bulit deoarece butonul de deschidere inchidere manuala se misca ( trepideaza )in locasul lui .. doar ca nu se ridica la comanda din cheie ( de inchis se inchide ), dar inca nu m-am bagat sa desfac deoarece nu am scule ( surubelnita in stea ) tre sa-mi cumpar si io o trusa mai bogata! ... cand mai da caldura
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(CJ-27-BGM @ 19 Feb 2009, 21:34) Gata. Am rezolvat problema cu inchiderea. Am dat bine cu spray inauntru si la incuietoare, pe urma am tot ridicat-o si coborat-o pana am simtit ca merge usor. Acuma merge perfect. Thank you all. cum ai dat cu spray inauntru? ai desfacut fata de usa? la mine ambele usi de pe spate sunt cu toane.. daca ma oftica mai rau o sa pun doua actuatoare de la baietii care se ocupa cu inchideri centralizate si alarme. e circa 10-15lei bucata.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Nu, nu am desfacut usa. Am tras doar de tija inspre interiorul masinii, am atasat paiul la spray si l-am bagat inauntru prin spatele tijei. Dupa ce i-am dat cateva jeturi, am scos paiul si am inchis si deschis usa de cateva ori. Problema s-a rezolvat pentru moment si mergea perfect dar dupa cateva zile a aparut din nou. Cred totusi ca ar trebui sa dau fata de usa jos si sa gresez tot mecanismul.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Mda se pare ca e o problema ... si doar cu usile din spate ...Si la mine ambele usi "refuzau" sa se deschida ...Am desfacut fetele de usi si am apelat la miraculosul wd 40 si nu m-am zgarcit deloc ... Grija mare la clemele ce tin fetele de usi si la cea de sus
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:09 |