Probleme cu inchiderea centralizata
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu inchiderea centralizata
Gabryello_90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 16 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998/1.8i
|
|||
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Gabryello_90 @ 3 Mar 2011, 17:32) Trebuie incercat din butonul din interior, apasat de mai multe ori pe deschis poate incet incet se descuie. Butonul ala dintre scaunele fata? Ala sa-l apas de citeva ori? fascistu-le, niste poze ar fi binevenite. Mecanicu' la care am schimbat distributia, a zis ca nu se baga la reparat yala. E treaba de tinichigerie nu de mecanica, zice el. Ma interesa in mod special care sunt clemele capacului de plastic de pe interior si cum se dau jos. Zicea omu' ca daca le rup la demontare, am cam si anume pus-o. Merci anticipat. |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
da, incearca sa apesi de cateva ori pe ala, dar doar pe deschidere, asta daca nu e ars motorasul, s-ar putea sa se descuie.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi, mi-am facut timp sa vad ce nu merge. Se f..u butonul, vorba lu' Esca. Plus motorasul. O sa caut motoras sa-l schimb. Stie cineva daca e la fel cu cel din usi? Sau merge si de la alt model de reno? Sau dacie? Este vorba de cel din imagini.
DSC00901_resize_resize.JPG DSC00902_resize_resize.JPG ps: se poate da jos plasticul de pe haion in pozitia inchis fara nici o problema. De ce-mi era mai frica am scapat. Ura! Sunt 10 suruburi de scos. Cele din plan vertical sunt mascate cu dopuri. Daca aveti si un prelungitor cu magnet sa le scoate-ti din locas, e ok. Daca nu, ajuta o surubelnita cu cap magnetizat. DSC00890_resize.JPG |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
am eu motoras daca te intereseaza, este aproape nou..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
predaunic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 May 09 ![]() |
Stie cineva unde se gaseste placa de comanda la inchiderea centralizata ?
|
--------------------
Renaul
laguna
2000/1.6/16v
- B69DCO
|
|
predaunic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 May 09 ![]() |
Se afla langa pedala de ambreaj pe stalpul usi , este o cutie neagra, se scoate prin imingerea ei in sus.
|
--------------------
Renaul
laguna
2000/1.6/16v
- B69DCO
|
|
ifd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 2 October 10 ![]() |
Daca poate cineva sa-mi spuna cum montez la loc butonul de inchidere a usii , caci l-am scos si nu mai reusesc sa-l fixez pe tija la loc. Nu mai lucra bine la inchidere si am gresat pe acolo dar acum nu mai pot sa-l pun si am ramas doar cu tija libera. Multumesc
|
--------------------
renault
laguna1
1996 phase1
- br03mip
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Salutare, se pare ca de fiecare data cand se apropie frigul, pot sa-mi iau gandul de la intrarea in masina pe usile din spate (daca actionez inchiderea centralizata de vreo 20 ori isi da drumul). Am desfacut si am gresat tijele si se pare ca mai rau am facut. Cred ca am sa renunt la acele tije si gata. Sau poate imi da careva vreo idee. ms
|
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
adipopescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 9 October 10 ![]() |
Salut baieti ! De cand cu frigul , am dat (azi) si eu peste o problema (sau ea peste mine).Am constatat ca deschiderea centralizata nu mai actioneaza si usa stanga fata cand am vrut sa intru in masina.Mai rau, nici nu se incuie decat cu cheia.E rasul drak intai incui din telcomanda celelalte usi si apoi manual pe cea a soferului.Are careva o sugestie?Adresa mail :adpopescu_01@yahoo.com
12 Nov 2011, 20:39: Si daca tot e vorba despre inchideri, mai am problema mai veche.Cheia se invarte in gol in butucul hayonului (tip break) dar se blocheaza prin telecomanda.E, care ar fi buba? This post has been edited by adipopescu: 12 Nov 2011, 20:39 |
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour
2010 -
|
|
dannic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 08 ![]() |
Salutare! Aceeasi problema am avut-o si eu. Trebuie desfacut tot sistemul de pe haion si ai sa vezi ca este foarte uzat. La mine s-a rezolvat cu o pana pentru a diminua jocul. Problema e ca acolo sunt doua piese una din plastic si cealanta din metal.
Am si eu o problema. Nu se mai inchid usile din telecomanda pentru ca s-au defectat cheile si acum ca sa intru in masina deschid usa de la sofer iar celelante le deschid din interior de la buton , nu ar trebui sa se deschida toate usile cind deschid usa sofer? La voi cum este? |
--------------------
renault
laguna1 break
1998
|
|
doctoru_sef2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 March 10 ![]() |
sunt curios cat costa sistemul de inchidere de la portbagaj pentru masina din semnatura
si ce trebuie sa demontez ca sa ajung la el . |
--------------------
renault
laguna II
2004
- -
|
|
cristi tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 February 12 ![]() |
nu se inchide usa la sofer !!!!omai patit cineva asta ??!
|
--------------------
laguna
1
sph
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
![]() QUOTE(cristi tm @ 9 Feb 2012, 15:13) cristi tu ai exact aelasi probleme pe care le-am avut si eu cand am cumparta masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007
- Tm 47 BDY
|
|
ionutzcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 February 12 ![]() |
problema cu usa soferului am avut/o si eu,la fel imi iesise o tija.am dat fata de usa jos si am rezolvat/o/acum am alta problema,mia intrat apa pe la antena radio situata deasupra plafonului deasupra consolei de la inchiderea centralizata(langa becul interior) si nu mai functioneaza.ce pot face cu ea acum?
|
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
La fel am patit si eu cu apa, mi-a intrat pe langa antena si nu-mi mai mergea inchiderea. Am cercetat in detaliu placa de circuite si am gasit o piesa care nu mai facea contact pe placa, se corodase de la apa. Am lipit-o iar cu pistolul de lipit si merge brici. Uita-te bine pe placa, se vede unde a atacat apa.Succes
|
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
Salutare. Am probleme si eu cu inchiderea centralizata, cu toate usile de fapt...am gresat usile fata si merg bine deja, dar nu pot sa dau jos fata de usa pe usile din spate, am desfacut toate suruburile, doar maneta pentru coborarea geamului nu vrea sa iasa. Are ceva smecherie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
ionutzcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 February 12 ![]() |
valifilioreanu
a fost cu ea la un prieten electronist imediat dupa ce am decoperit problema,a curatato el a lipit nu stiu ce pe la ea a dato cu o solutie dar nu vrea.ai idee se potriveste de la alta laguna? |
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
s_gm1 |
![]()
|
QUOTE(s_gm1 @ 27 Feb 2012, 11:28) Salutare. Am probleme si eu cu inchiderea centralizata, cu toate usile de fapt...am gresat usile fata si merg bine deja, dar nu pot sa dau jos fata de usa pe usile din spate, am desfacut toate suruburile, doar maneta pentru coborarea geamului nu vrea sa iasa. Are ceva smecherie? ![]() Deci nimeni nu a desfacut fata de usa pe spate? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Trage de el cu, curaj si iese, eu asa le-am scos si nu am avut "norocul" sa se rupa vreo clema.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
s_gm1 |
![]()
|
Gabryello: Mersi, deci sa inteleg ca maneta manuala de geam are ceva cleme? Ca fata de usa sta doar deja in maneta. Ok, o sa incerc sa trag mai tare de maneta... Poate o sa am si eu "norocul" tau... :-)
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Cu placere! Da, are 4 cleme.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
s_gm1 |
![]()
|
Gabryello: Multumesc frumos, de asta aveam nevoie.. chem diseara baietii de scara sa ma ajute la tras... vedem maine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
dorin85 |
![]()
|
Salutare, am probleme cu deschiderea de la usa soferului (nu se mai inchide din telecomanda) si vreau sa desfac sa curat incuietoarea. A mai desfacut cineva, se poate ajunge la motorasul din incuietoare?
|
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(dorin85 @ 4 Oct 2012, 08:14) Salutare, am probleme cu deschiderea de la usa soferului (nu se mai inchide din telecomanda) si vreau sa desfac sa curat incuietoarea. A mai desfacut cineva, se poate ajunge la motorasul din incuietoare? salut broasca cu motoras este impreuna cu macarua de la geam trebuiue date impreuna jos bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
dorin85 |
![]()
|
QUOTE(katalyn03 @ 4 Oct 2012, 09:13) Salut Katalyn03, am inteles ca sunt nituite impreuna, dar vreau sa stiu daca dupa ce le demontez pot sa deschid cutiuta vietii in care este motorasul si sa vad ce pot sa fac (eventual sa curat vaselina veche si sa da alta) eu il aud ca vrea sa actioneze dar nu reuseste. Iarna trecuta am avut probleme cu toate incuietorile si deabia intram in masina, macar usa la sofer sa o pot rezolva. mersi |
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
tenzi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 May 11 ![]() |
salut,katalin03,poate ma ajuti si pe mine,cu un sfat,o idee ,ceva... mi-a ramas blocata usa la portbagaj.am dat jos panoplia,am verificat actuatorul si functioneaza,usa tot blocata
![]() |
--------------------
RENAULT
laguna/b56
1994 1,8i ,98 1,6 16v
- tm 15 dpj
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
QUOTE(dorin85 @ 4 Oct 2012, 09:36) Salut Katalyn03, am inteles ca sunt nituite impreuna, dar vreau sa stiu daca dupa ce le demontez pot sa deschid cutiuta vietii in care este motorasul si sa vad ce pot sa fac (eventual sa curat vaselina veche si sa da alta) eu il aud ca vrea sa actioneze dar nu reuseste. Iarna trecuta am avut probleme cu toate incuietorile si deabia intram in masina, macar usa la sofer sa o pot rezolva. mersi Asa am patit si eu cam de 2 saptamani, insa eu am rezolvat problema prin a cumpara o broasca si acea macara de la geam...am gasit la cineva cu 100ron si m-am ales si cu motorasul ce ridica geamul + evident broasca aia si macaraua. Daca esti interesat de achizitionarea uneia SH te pot pune in legatura cu dansu' ce mi-a vandut si mie acele piese...mai are suficiente lagune in dezmembrari. |
--------------------
Renault
Laguna I
1999 1,6 16V 107CP
- SJ-03-NUU
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(tenzi @ 4 Oct 2012, 13:25) salut,katalin03,poate ma ajuti si pe mine,cu un sfat,o idee ,ceva... mi-a ramas blocata usa la portbagaj.am dat jos panoplia,am verificat actuatorul si functioneaza,usa tot blocata ![]() salut este cumva break? poti sa atasezi o poza? |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
dorin85 |
![]()
|
Mersi Alsk, dar deocamdata vreau sa desfac si sa vad daca pot sa-i fac ceva, daca nu am sa te contactez.
|
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 15:45 |