Probleme cu inchiderea centralizata
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu inchiderea centralizata
GabySV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
se schimba cu totul, fiindca motorasul si broasca sunt nituite de macara.
e in jur de 100 RON la dezmembrari. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
nu este atat de greu sa desfaci usile pe spate,doar niste cleme de plastic tin pe marginea plasticului,mai este ornamentul de la clanta interioara tot cu cleme,si un surubel la buzunarasul acela de unde tragi de usa sa o inchizi.Iar din ce am observat eu cand am demontat usa toate mecanismele (motorase ,macara ,)sant prinse pe o plansa metalica ,dar aceasta este fixata de usa cu suruburi, nu cu nituri .Daca ar fi fixata cu nituri nu ar fi practic la depanari.Oricum nu mi sa parut atat de greu de desfacut usa ,cel mai mult timp l-am pierdut la demontarea butonului de blocare manuala de pe usa dar si acolo are cleme si daca te uiti atent ii prinzi logica si poti sa-l desfaci usor .Eu ca sa mearga mai usor butonul in sus si in jos l-am razuit pe laterale foarte usor,si cum am mai zis am dat cu vaselina din plin.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Ca tot suntem la capitolul usi....stie careva de unde sa fac rost de clema de la usile din spate pentru blocarea manuala?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
pei de la schrott nu mere ?
... azi am rezolvat si eu problema cu inchiderea usi de pe stanga spate ... ce simplu a fost ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
cum ziceam :WD-40
![]() |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
broasca e prinsa de macara cu nituri tot ansamblul e prins cu suruburi...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
m'am dus si io ieri pe la masina sa vad daca o mai gasesc in parcare. spre dezamagirea mea, nu a vrut sa'mi deschida decat o usa, dreapta fata. boon, am descuiat ad labam, m'am asezat in fotoliu (ce scaun..
![]() credeam ca s'o futat complet inchidere, cand colo bateria era.. goala! de 10 ore e pusa sa suga cate 4A si inca mai sugea de dimineata.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ai baterie sugativa, bag seama
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
[quote=strumfuadi
Bateria trebuie sa stea la incarcat 10-12 la a zecea parte din curentul nominal deci daca e de 65A trebuie sa stea 10-12 ore la 6,5 A Oricum pregateste-te de alta This post has been edited by GREENLAGOON: 16 Mar 2009, 22:29 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
e de 55, varta calcium-silver si e in garantie, are doar un an.
problema nu e bateria in sine ci statul.. ![]() am setat la 4A, ca sa nu se incinga prea rau radiatorul sursei (am o sursa desteapta la care se poate seta atat tensiunea cat si curentul in pasi de 0,1 V, respectiv amperi.) PS: poti sa o tii si 20h la a 20'a parte din capacitatea ei ![]() This post has been edited by strumfuadi: 17 Mar 2009, 09:37 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai mai bine o ajutai sa plece cu niste crocodili si apoi o lasai la relanti sa se incarce singura...O ajutai cu matizachele
This post has been edited by Johnny78: 17 Mar 2009, 19:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
A inceput sa caraie portbagajul la deschiderea masinii. Cum se poate ajunge la mecanismul de deschidere a portbagajului,ce trebuie desfacut pt. a unge cu vaselina.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
Johnny78 |
![]()
|
tot panoul de plastic de pe hayon
cu un torx de 20 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Problema rezolvata momentan, motorasul de la inchidere facea galagie si am mai gasit o piulita cred de 10 care nu stiu cum a ajuns acolo si de unde
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai o fi sarit de undeva...
ca nu se plimba piulitele pe acolo... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fabyan |
![]()
|
O fi sarit ea de undeva, era bagata chiar in inchizatorul acela de pe haion. nu am vazut de unde lipseste... treaba ei
17 Jun 2009, 23:18: Azi surpriza: nu se mai deschide portbagajul ![]() This post has been edited by fabyan: 17 Jun 2009, 23:18 |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
si ce te retine sa il scoti afara?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu cum, Johnny. E mai complicat. Trebuie demontata o masca din pastic, apoi demontat o chestie de plastic de pe sub, cea care am inteles ca tine si becurile de luminat numarul si acea chestie de plastic e prinsa nu cleme din plastic si suruburi si iti trebuie o tehnica.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu it trebuie nimic inafara de rabdare si atentie
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Clemele alea sint bandite. S-ar putea sa am nevoie de inca un set de maini. Dar trebuie sa gasesc si un loc unde sa mesteresc. In fata blocului nu vreau.
This post has been edited by ricochet2: 18 Jun 2009, 00:09 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu e nevoie..
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Baieti, am rezolvat problema cu inchiderea pe spate. Am fost la service, au dat fetele de usi jos, au gresat sistemul de inchidere bine si acuma functioneaza impecabil. Nu pot sa cred ca nu trebuie sa le mai deschid cu mana
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pe dinafara le deschideai ? Poate sotia a blocat intentionat, sa fii gentleman
![]() This post has been edited by ricochet2: 21 Jun 2009, 11:07 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Din interior le deschideam. Vezi la asta nu m-am gandit. Poate scapam de cei 100 lei reparatia la usi.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atunci ti se trage de la nevasta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Tot cu inchiderea am si eu baiuri. Mai bine zis cu deschiderea.
Concret. Nu mai pot deschide haionul. Cind au fost -15C, nu se deschidea din buton, dar puteam sa deschid adlabam cu cheia. Dupa citeva zile, nu a mai mers nici cu cheia. Se invirte in gol si in dreapta si in stinga. In stinga, la prima tura comanda deschiderea usilor. Am asteptat sa vina caldura, poate-si revine. Nu si-a revenit. Intrebari: 1. Cum pot deschide haionul? Exclus ranga. Pot din portbagaj sa dau jos plasticul sa ajung la tije? 2. Ce piesa ar trebui sa cumpar sa pun in loc? Suspectez motorasul ca nu se mai aude nici un biziit. Ar putea fi altceva? Multam pt. raspunsuri. |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
am patit si eu exact la fel.. deschide cu cheia ca merge.... apasa cheia inauntru cand incerci sa deschizi dar sa nu apesi tot butonu ala sau cum vrei sa ii zic... dupa ce ai deschis da jos panou de pe haion... si la inchidere o sa vezi ca ai ceva de plastic care blocheaza deschiderea lui, plasticu ala ii plin de praf si cu vaselina de cand l-a montat francezu... plus ceva apa care mai scapa prin haion... acolo se invarte un plastic peste altu... si motorasu nu mai are destula forta sa invarta... scoate-le curatale bine ... ungele din nou si nu mai ai treaba... sper ca intelegi ce am zis...daca nu posteaza si te mai ajut si cu poze...
This post has been edited by fascistu: 3 Mar 2011, 00:29 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
mai bine ajuta-ne cu niste poze, dl. fascistu, ca si eu am aceasi problema
![]() This post has been edited by alsk: 3 Mar 2011, 16:50 |
--------------------
Renault
Laguna I
1999 1,6 16V 107CP
- SJ-03-NUU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:43 |