FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
![]() ![]() ![]() |
FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
balanel |
![]() ![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Macar asa mai repara si ei cateva strazi...chiar daca numai in jurul Parlamentului (ca data trecuta parca pe acolo a fost).
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu mi se pare ''o porcarie'' atata timp cat nu se desfasoara in Bucuresti...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reparatul strazilor de acord! Dar, anul trecut pentru un traseu slabut si pentru fiasco-ul care a iesit de ce trebuiau sa taie atatia copaci?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Iar incepeti cu copaci si trafic?
![]() De copacii de pe Brancoveanu va pasa? au defrisat cu buldozerul !!!! si nu 16! ci mult mai multi.... Trafic? Care? Asta de acum? Pai acum fac 20 min pana la munci! In perioadele "normale" 1 ora! Fiasco? hmmm...bani, joburi, promovare a sportului auto...etc... Altii se agita sa faca F1 in orase/noaptea sa aduca spectatorii langa pista si acolo se invart BANI... plus de asta sunt destui impatimiti de sporturile auto. Rog pe aceasta cale ca cei care mai comenteaza ca se taie copacii sa se uite si in alte locuri unde NIMENI nu a zis nimic si nu a facut nimic...Brancoveanu imi este in cap ptr. ca am vazut cum dadeau cu buldozerul peste vreo 15 copaci! chiar in intersectia cu Nitu Vasile... Plus de asta, ce s-a taiat (16 copaci) au fost pusi la loc altii si nu doar 16 ci mult mai multi! Consolati-va ca inca 9 ani vom avea curse de FIA GT. Personal imi pare rau ca nu e mediatizat mai bine si nu e promovat cum trebuie. Toata lumea stie de un Schumi, Alonso, Raikkonen, Coulthard, Senna, Prost, mai nou KUBICA !!! Noi nu avem voie cu un Kubica roman? Un Marinescu ceva? Numai Hagi si Comaneci ? |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(dantes @ 8 Jul 2008, 15:12) 1.Trafic? Care? Asta de acum? Pai acum fac 20 min pana la munci! 2.Plus de asta, ce s-a taiat (16 copaci) au fost pusi la loc altii si nu doar 16 ci mult mai multi! 1.Pai este normal sa nu te intereseze traficul din zona asta..Daca era intre Brancoveanu si Muncii nu mai erai asa de entuziasmat... 2.De unde stii cati copaci au fost plantati dupa? ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu deviati va rog.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Zilnic trec pe la Casa poporului si chiar am numarat copacii de pe partea cu blv. Natiunile Unite unde sunt vreo 12 parca.
Un aspect super e ca dupa curse, asfaltul pe acolo era ca in palma. Din pacate anul acesta (ptr. cei care nu stiu aspectul asta) e ca la ora cursei de GT1 si 2 adica cel mai important event, se desfasoara si cursa de Formula 1. Deci o sa fie o alegere grea. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(dantes @ 8 Jul 2008, 15:30) Din pacate anul acesta e ca la ora cursei de GT1 si 2 , se desfasoara si cursa de Formula 1. Deci o sa fie o alegere grea. Asta este cu adevarat o veste buna ![]() Totusi daca nu au avut succes anul trecut de ce sa incerce si anul asta?? ![]() This post has been edited by MHY: 8 Jul 2008, 15:38 |
--------------------
------
------
------
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce trebuie sa alerge in mijlocul Bucurestiului? Mai urmeaza Paris-Dakar pe stradutele dintre blocuri care sunt pline de gropane si sapaturi sau dragstere pe Stefan cel Mare.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
din greseala in greseala spre victoria finala!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, deci am votat sa se tina in afara Bucurestiului. Pentru cei care sunt pro le-as recomanda sa se trezeasca un pic la realitate, orasul asta amarat al nostru nu e vreun Monte Carlo...si nici nu va ajunge cu circuitul asta FIA GT care nu are nimic spectaculos.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- B xx xxx
1P 2009 Sport Pack Curiozitatea omoara pisica !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Abia astept, sper sa nu patesc ca anul trecut cand am avut bilet dar o criza de spate m-a tintuit la televizor post-8115-1214928863.gif
Cat despre trafic, luati-va doua roti si terminati cu lamentarile. Eu fac 20 de minute dus, 20 intors pana la munca si inapoi si o tai prin centru. Cui nu-i convine, sa-si vanda masina. This post has been edited by vis-a-vis: 8 Jul 2008, 16:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(balanel @ 8 Jul 2008, 15:56) 2. Nu. (nicaieri in Bucuresti, nici macar in zona de la periferie, fara constructii, care apartine teritoriului sau administrativ); 3. In afara Bucurestiului. (o locatie in afara Bucurestiului, care nu apartine teritoriului sau administrativ). Care e diferenta dintre cele doua variante-n afara faptului ca nu suna la fel? QUOTE(dantes @ 8 Jul 2008, 16:12) Nu zau? In Romania??? Ai fost anu' trecut??? Cand batea vantu' p-acolo??? Erau tribunele alea bune goale, da' GOALE!!! Cu biletul de 70 RON nu se putea intra ca deh, e tribuna scumpa, iar in ultima zi cand s-a dat intrare libera s-a umplut de cocalari in pantofi si trening. Si inca ceva... QUOTE(balanel @ 8 Jul 2008, 15:56) Porcarie zici? E prea restrictiv forumul asta ca ti-as spune eu ce parere am de tine si calificativele care le folosesti! Noi cand mama dracu' o sa evoluam ca popor, ca CIVILIZATIE? Probabil dupa tine atunci cand o sa fie traficul lejer, iar matale vei putea sa mergi linistit la serviciu cu masinuta din dotare, zi ca mananc kkt si nu asa gandesti. Ei, dupa mine vom evolua abia atunci cand vom fi capabili sa organizam evenimente de amploarea astuia de-l numesti tu PORCARIE. Si abia atunci cand lumea va plati fara retineri biletul de intrare, nu va astepta gloata la porti sa se dea drumu' liber. Ca daca e vorba de fotbal, seminte si bere suntem primii. Daca e ceva mai "exotic" ne doare-n .... si ne urlam ca e traficul dat peste cap. Ceea ce ma duce la punctu' doi. Civilizati vom fi cand in situatii de genu' asta, in loc sa ne crizam ca se impute traficu', ne ducem frumusel la serviciu cu metroul sau (ca metroul nu face fata) cu bicicleta. Da' nu, lasa Romania sa ramana oala-n care scuipa tot restu' lumii. La noi sa nu se intample nimic, ca sa nu se sufoce dom' balanel. Si-ntelege ca-n afara Bucurestiului nu ai unde! Nu face nimeni circuit de FIA GT in mijlocul campului. Nu la noi. Nu acum. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai cu cine...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu, n-ai cu cine, asa e. Ar trebui sa fim RECUNOSCATORI ca se tine la noi evenimentul asta si sa facem tot posibilul sa facilitam organizarea lui. Asta daca ai avea cu cine.
Trist, foarte trist, ne meritam soarta... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca venea Realu' si juca in curtea Casei Poporului, sa mor de nu venea juma de Romanie.
Huo! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Doar jumatate?! Era ca de 1 mai....
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Jul 2008, 16:50) Care e diferenta dintre cele doua variante-n afara faptului ca nu suna la fel?Varianta 3 e mai... departe. Porcarie zici? E prea restrictiv forumul asta ca ti-as spune eu ce parere am de tine si calificativele care le folosesti! Da' zi, nu te jena, ca doar un om civilizat ca tine nu prea are ce sa spuna atat de rau incat sa incalce regulile forumului. Oricum sunt convins ca te abtii din principiu, nu de teama de a primi o sanctiune pe forum. Noi cand mama dracu' o sa evoluam ca popor, ca CIVILIZATIE? Probabil dupa tine atunci cand o sa fie traficul lejer, iar matale vei putea sa mergi linistit la serviciu cu masinuta din dotare, zi ca mananc kkt si nu asa gandesti. Ei, dupa mine vom evolua abia atunci cand vom fi capabili sa organizam evenimente de amploarea astuia de-l numesti tu PORCARIE. Nici nu banuiesti cata dreptate ai, ba mai mult, nici parerile noastre nu sunt opuse. N-ai sa vezi in vest orase in care sa se circule asa prost ca in Bucuresti, tocmai pentru ca ei stiu sa isi organizeze lucrurile pe acolo. De exemplu nu fac hypermarketuri si curse auto prin oras... De asemenea sunt sigur ca ti-ai dat seama ca am numit evenimentul asa prin prisma modului de organizare. Departe de mine gandul sa dispretuiesc o competitie auto, din contra, as fi mers cu placere (cu bilet) daca ar fi fost organizat cum trebuie. Si abia atunci cand lumea va plati fara retineri biletul de intrare, nu va astepta gloata la porti sa se dea drumu' liber. Corect, dar nu are legatura cu subiectul. Civilizati vom fi cand in situatii de genu' asta, in loc sa ne crizam ca se impute traficu', ne ducem frumusel la serviciu cu metroul sau (ca metroul nu face fata) cu bicicleta.Cand am fost in afara, am fost fara masina. Am circulat numai cu transportul in comun. Si a fost perfect. Acolo frecventa de sosire in statii e 1-2 minute, nicodata nu e aglomerat, nu sunt aurolaci nici nespalati, si nimeni nu asculta manele la telefonul mobil. Sunt locuri (nu peste tot) unde transportul in comun e non stop. Cand o fi asa si la noi, n-ai sa ma vezi prea des cu masina. Ca sa pot bea si eu cate o bere, nu de alta... Cat despre bicicleta, din pacate nu pot merge cu asa ceva. Oricum, am obsevat, tot acolo, piste de biciclete in tot orasul, ca sa nu incurce traficul auto, si sa nu se puna in pericol. Si mai e un mic amanunt: acolo se poate respira. Gandeste-te ce aer tragi in piept daca mergi cu bicicleta pe la noi. Si-ntelege ca-n afara Bucurestiului nu ai unde! Nu face nimeni circuit de FIA GT in mijlocul campului. Nu la noi. Nu acum.Inseamna ca sunt prosti si nu au spirit de afaceri. Ar veni de 10 ori mai multa lume intr-o locatie civilizata, cu pista, locuri de parcare, cazare, restaurante, etc. This post has been edited by balanel: 8 Jul 2008, 17:25 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Muttley |
![]()
|
Ok, retrag cuvintele "dure". Ma bucur ca-mi impartasesti opinia.
Cum spunea klaus (asta daca am inteles corect ideea lui), trebuie sa inghitim pana sa se regleze lucrurile... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Toata lumea zice cum e pe la altii DAR:
- se blocheaza si la altii strazile cand se intampla ceva. Si se intampla macar o data pe saptamana ... Iar in rest ca peste tot dimineata si seara e mai greu sau vineri/duminica - treaba cu transportul in comun e jumate mit jumate realitate. Cam peste tot afara metroul si tramvaiul (daca e delimitat de sosea) circula mai bine. In rest mijloacele de transport de suprafata o duc greu chiar si cu culoar unic (berbeci sunt peste tot, iar pe banda aia mai circula si taxiuri, uneori si biciclte, etc). Cand insa iesi din zona centrala si nu mai e nici ora de varf transportul in comun nu mai e asa de roz. La 11 noaptea la periferia oricarui oras mare din vest e o alta lume decat cea din timpul zilei. Iar treaba cu transportul noaptea e adevarat exista, dar e destul de slab din ce am vazut pe unde am fost. Ce vreau sa zic e ca probleme sunt peste tot chiar daca mai mici. Si se vor inmulti peste tot. Ne-am ingramadit toti in orase si acum ne sufocam in ele. Va trebui sa invatam sa avem rabdare in primul rand pentru ca rezolvari prea curand nu or sa vina. |
--------------------
------
------
------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu mai mai de spus un singur lucru.
Odinioara in jurul Casei Poporului nu aveai ce cauta, accesul era interzis. Considerati ca timp de o saptamana Ceausescu n-a murit si basta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Jul 2008, 17:50) .......... Ei, dupa mine vom evolua abia atunci cand vom fi capabili sa organizam evenimente de amploarea astuia de-l numesti tu PORCARIE......... tu numesti chestia aia "organizare"? "organizare" era daca: -ar fi luat masuri incat traficul sa nu fie afectat atat de rau (summit-ul nato, de exemplu, a fost bine organizat, din punctul asta de vedere) -s-ar fi gandit si ei cine vrea sa vina si cat e dispus sa dea, incat sa nu se ajunga la situatia din ultima zi (au fost nevoiti sa lase intrarea libera pentru ca erau cursele mai importante si nu dadea bine la tv sa se vada tribunele goale) -n-ar fi ajuns maidanezii pe pista -ar fi oferit, prin agentiile de turism romanesti si straine, pachete de genul "cazare+bilet la curse+vizitare obiective turistice", astfel incat sa fie atrasi mai multi spectatori (atat romani, dar mai ales straini) -ar fi combinat evenimentul cu alte evenimente care aduc turisti in bucuresti (targuri, expozitii, etc) -s-ar fi pregatit pt a primi si avea grija de turisti (pliante, trasee prin buc etc). erau la tv, dupa editia de anul trecut, o gramada de turisti(majoritatea avand legatura cu evenimentul) care se plangeau ca s-au descurcat greu prin buc si ca au trebuit sa tot intrebe pe altii pe unde sa mearga asa cum s-a desfasurat, in genul "blocam circulatia si se descurca ei.....ce bine ca vin turistii, lasa ca se descurca ei cu cazarea.....noi asfaltam si construim tribune, ca de restul se ocupa sf. petre", numai "organizare" nu se poate numi. |
-------------------- |
|
Muttley |
![]()
|
Pai sunt de acord ca a fost deficitara rau organizarea. Nici n-am zis altceva. Dar acest eveniment a fost la prima editie. Cu timpul, normal ar fi sa se perfectioneze conditiile si sa se invete din greseli. Nu trebuie decat rabdare.
Edit: ca sa te convingi cam ce parere am despre organizarea de anu' trecut... QUOTE(Muttley @ 21 May 2007, 09:23) Am ramas cu un gust extrem de amar dupa acest eveniment care avea toate sansele sa fie ceva sublim. Asta din cauza organizarii. Sa va povestesc... Am fost pe circuit sambata si duminica. Am avut bilet "de bronz". Sambata a fost cat de cat ok. Am intrat pe la statia de metrou Izvor. Am urcat in tribuna bronz, am constatat ca nu ne place si am plecat spre alta tribuna de acelasi tip, pt ca am vazut pe spatele biletelor o harta a circuitului care ne spunea ca ar mai fi tribune. Conf acelei scheme, ar mai fi fost una pe latura circuitului dinspre Academia Romana. Acolo, surpriza, tribune ioc. In schimb ne-am multumit cu aleea care se afla la 2-3m de circuit. Cum acolo era si o sicana foarte spectaculoasa am ramas in acel loc, chiar daca trebuia sa stam in picioare. Masinile erau pe franare, deci zgomot, miros, spectacol la greu. N-am apucat sa stam nici 5 minute insa ca s-au pocnit 3 masini de la GT3 acolo sub nasul nostru. Dupa incident, ne-am trezit fugariti de cei de la securitate. "Dar pe harta scrie ca e bronz aici" le spuneam. Ei ca avem dreptate, dar tre' sa plecam, ca nu s-au respectat planurile si tribunele nu s-au mai executat. "Duceti-va la tribunele silver". Booon... Ne ducem acolo, dam sa intram in tribuna, iar cand vad aia biletu', cica n-avem voie, ca noi avem bronz. Le batem obrazul ca e tribuna GOALA, ei tot nu ne lasa. Pana la urma, dupa ce ne-am mai invartit juma' de ora, un paznic mai amabil ne-a lasat la tribuna de la start. Cred ca era gold acolo. Am vazut F3-ul, da' era cam plictisitor sa le vezi p-alea-n linie dreapta asa ca ne-am intors la locul accidentului, in sicana de la academie. Cum m-asteptam, lucrurile si-au reintrat "in normal", adica erau specatatori pe margine. Am ramas acolo, toate bune, un spectacol extraordinar. Mai spre sfarsit, la cursa Loganelor am mers la tribunele din fata sicanei care erau platina (!!!). Ne-au trimis prieteneste jandarmii, in caz ca dorim sa le-ncercam, pt ca erau de-a dreptul goale! In ciuda plimbarilor, ziua de sambata a fost relativ ok. (De fapt n-a fost, ca m-am grabit acasa sa vad un film mult asteptat de "dacioti" pe B1 la ora 19 (stiu ei care), si pt asta am sacrificat calificarile la GT. Si filmul nu s-a mai dat, deh referendum...) Si ajung la duminica... Ei bine, ieri am intrat pe circuit tot pe la Izvor, in ideea de a merge pe jos pana la sicana, dar prin interior, asa cum facusem cu o zi inainte. Surpriza mare pe pasarela din dreptul cortului Pepsi Max insa. Cica n-am voie sa trec pe motiv ca am bilet bronz. Numai gold si platina au acces. Ordin de ultima ora. Le zic alora ca sambata puteam sa trec fara probleme, si-mi raspund ca organizatorii asteapta un mare numar de spectatori si ca tribunele vor fi pline. "Ma duc pe aleea de la academie, unde stau in picioare!!!" le zic. Nu si nu. M-am intors la tribuna de bronz, am mai stat acolo, pana cand m-au sunat niste amici ca ei sunt deja la acedemie si m-asteapta. Am mai incercat o data sa traversez pasarela, si am primit acelasi raspuns: n-ai voie! Invocandu-le alora neamurile si mai ales mamele, m-am dus la un organizator german de acolo si i-am explicat situatia. Si-a sunat ala mai-marii si mi-a dat solutia: sa ies in exterior si sa merg la intrarea de la academie pt a ajunge-n acel loc. Le explic cu binisorul ca-s cretini si oligofreni, ca e absurd, ca alea-alea, imi da dreptate dar m-anunta ca nu se poate. Desi eram la un pas de a pleca acasa, m-am lasat la mana lor si am pornit prin exterior catre academie. Acu' nefiind bucurestean, nu stiam la ce ma bag! Am mers de mi s-a acrit, nu alta. Odata ajuns acolo (trecuse cam o ora de cand plecasem de la Izvor), ma-ntalnesc cu amicii mei care-mi spun ca (iar) trebuie sa plecam din sicana, ca tocmai s-aprinsese o masina acolo, si ca putem merge la tribuna de platina, pe motiva ca intrarea pe circuit e libera!!!! Mi-a cazut ceru-n cap, nu alta. Jigodiile de organizatori nu permiteau accesul celor cu bilete de 20 de euro dincolo de intrare, ca tre' s-aiba loc sa respire cei cu bilete mai de soi, ca apoi vazand ca nu s-au vandut deloc bilete, sa lase pe toata lumea. Deci asa ceva dor in vagauna de Romania se poate intampla! Nu pot exprima-n cuvinte cat sunt de revoltat... Am adus FIA GT in Romania, da-te-n ma-ta tu care ai dat numai 70 RON pe bilet. Recunoaste-ti conditia de muritor de rand si stai unde-ti spunem noi. Ce conteaza ca pe bilet figureaza doua zone pt tine si-n realitate e doar una? Ca apoi cand isi dau seama ca nu vine nici dracu la "raliu" (c-asa-i ziceau pe toate posturile TV), sa lase portile larg deschise pt toata lumea. Aici e vina noastra insa, astia suntem noi romanii. Absolut niciodata n-ai sa vezi vreo stire la rubrica sport despre vreun VTM sau etapa de CNR. Da' daca Mitica l-a-njurat pe Talica vuiesc toate buletinele de stiri. Iar noul telefon mobil al lui Mutu e cap de afis peste tot. Ce sa te mai mire ca te anunta la TV ca la Bucuresti va avea loc o etapa de "Formula GT3" sau ca echipajul romanesc concureaza p-un "Viper Dodger"??? Suntem ultimii oameni de pe pamant... Nu mai are rost sa va spun ca tribuna de platina care cu o zi mai devreme era goala, acum paraia din toate incheieturile, plina fiind de oameni. Cum intrarea era mocca, li s-a parut rentabil sa dea si ei o raita p-acolo. Cum se mai bucura lumea de "afacerea" pe care au facut-o nu mai zic... Nu stiu daca se va mai face la anul sau vreodata la noi asa ceva. Dar cand va mai fi sa ma duc la vreo competitie de asemenea anvergura va spun cu mana pe inima ca n-am s-o fac in Romania. ![]() This post has been edited by Muttley: 9 Jul 2008, 07:36 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Eu plec din bucuresti in acel weekend. Nu sunt totusi foarte convins ca se da peste cap toata circulatia... Sunt de acord cu curcuitul in bucuresti...
Nu vorbiti de Monaco pentru ca aia au 30 mii locuitori si o cursa le blocheaza tot orasul... Si nu doar pentru 3 zile.. Pentru mai mult... Aia ce sa mai spuna? Referitor la bilete: Daca era un pret decent pentru bilet ma duceam cu cea mai mare placere. Dar nu imi cere 100 ron sa vad ceva care momentan nu ma atrage. Poate nu sunt multi fani GT1 /2 in romania dar cu un pret rezonabil ai sanse mai mare sa ii prinzi... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dantes |
![]()
|
Corect DRK. Un pret un piculet mai mic cred ca ar atrage lumea... Un bilet GA la F1 e 120€ la tribuna silver la Monza....Numa' ca acolo e Monza si e F1... Nu Bucuresti si GT1/2 ... adica un 30 de iepuroi un silver all weekend...cam asa ar trebui sa fie in mod normal... insa ptr. a atrage lumea la circuit ar trebui ceva mai jos de atat.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai dori intrarea libera?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cele spuse aici de Muttley sunt 100% adevarate.
Ce as mai adauga si eu.... sunt curios daca inversunarea tipic romaneasca s-a manifestat si la casatoria civila a lui Chivu... De ce? Pentru ca a avut loc la Primaria sectorului 1, INSA acolo de 1 an de zile nu se mai oficiaza casatorii, fiind in renovare. Directia stare civila sector 1 e mutata pe langa arcul de triumf. Vad insa ca la Chivu s-a redeschis... Plus ca pe bunica mea nu au lasat-o aia sa intre in primarie atunci pe motiv sa nu se aglomereze, sa nu intre persoane neinvitate la eveniment etc.. chiar daca ea avea treaba la taxe si impozite. Deci accesul in primarie a fost inchis pe motiv de.... DE CE? ca s-a casatorit un fotbalist? De 5 zile numai asta vad la TV: nunta anului, secolului, poze, analize pe text, cand s-a scarpinat chivu, cand mai stiu eu ce.... Si vad ca nimeni nu s-a scandalizat ca s-a interzis accesul intr-o institutie a statului.... Da, dar e vorba de "semintari", fotbalisti etc..... Si acum sa revin. Aveti dreptate, accesul si organizarea anul trecut au fost de cacao. Insa nu uitati ca security erau tot romani, adica las ca merge si asa. Si asta v-o spun ca um om care a avut card vip. Comparatia cu NATO e irelevanta, nu cred ca la FIA GT s-a implicat SRI sau SIE sau... Cine e de vina? Pai in primul rand daca la sport nu vezi altceva decat noua achizitie a lu mutu si noile tate ale lui nu stiu cine, sau cum a cantat becali la restaurant, iar daca se strecoara o stire cu baschet/volei/F1 e mare minume, nu ai ce sa ceri de la popor.... Civilizatia inseamna onestitate in primul rand. Daca tot va plangeti de blocaje, cati dintre voi chiar respecta accesul liber in intersectie? ca pe mine de cate ori stau cand e verde ma injura toti... Ca vorbiti de mizerie dupa FIA GT? Cati dintre voi stati cu ambalajul de la inghetata/cola/sanvis in mana daca nu gasiti un cos de gunoi? Ca vorbiti de copaci. Cati dintre voi iesiti in fata blocului daca aveti gradina sa udati/curatati zona? PS. Toate acestea nu sunt reprosuri cu adresa, ci mai mult intrebari retorice, ca aud peste tot cum se bate romanul in piept cu ce AR FACE el, da nu zice nimic cu ce FACE el... Cam atat... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Solon @ 9 Jul 2008, 11:27) nu a scris nimeni de gratuitate... Problema sta totusi astfel: Pui bilet 100 ron poate vin fanii inraiti. Pui bilet 20 ron ai toate sansele ca cei care vin sa vada cum e, sa se transforme in fani si in felul asta an de an o sa ai un numar constant de oameni care cotizeaza. Cand pui un pret foarte mare intr-o tare care nu are inclinatie pentru cursele astea e ca si cand ai pune o placuta cu: "Circuit privat - intra cine are cascaval si ii place Ferrari" Cred ca se aduna mai multi spectatori la o cursa de masini modificate decat la asa ceva... La Tuning Show la Prisma sigur s-a adunat mai multa lume decat la Bucharest Challenge This post has been edited by DrK: 9 Jul 2008, 11:38 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:12 |