FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
![]() ![]() ![]() |
FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
anul trecut s-a tinut in mai, care nu e vestita deloc drept "luna concediilor".
poate n-ai avut probleme in a veni la cursa, dar pentru cei care au avut treburi prin zona, a fost nasol. |
-------------------- |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am venit sambata dimineata. Probabil era lumea la munte, habar n-am, dar stiu sigur ca s-a circulat fara probleme.
Va cred ca pentru cei care ati avut treaba in zona a fost deranj mare. Vad zilnic la TV ce se intampla in Bucuresti cu traficul si poluarea, asa ca imi imaginez ca atunci, fiind si inchisa circulatia pe acolo, a fost nebunie. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Se exagereaza, nu e chiar asa rau traficul in bucuresti
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Acum nu..De cand au intrat elevii..in vacanta..deci de pe 15 iunie se circula 'bine' si in Bucuresti..Sa vezi pe 14 Septembrie cand nu o sa mai fie nimeni in vacanta,concediu etc..ce balamuc o sa fie iar..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
observ pe site-ul organizatorilor si la vanzatorii de bilete ca numarul de locuri disponibile anul asta e mult mai mic. nu mai exista tribunele de la marriot si nici cele de pe 13 septembrie.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, nu mai exista tribunele alea, care oricum au stat mai mult goale. In plus, tribunele costa cel mai mult.
Vor fi tribune doar in fata Casei Poporului si lateral dreapta cum te uiti la ea. Iar cei care vor sa plateasca mai putin vor putea sta pe iarba de pe dealul de la baza Casei Poporului. Nu vreau sa-mi imaginez ce mizerie va fi acolo dupa 3 zile. In fine... e bine ca se tine cursa in Bucuresti, este buna si locatia, un circuit auto de oras este mult mai interesant decat unul de pista. Atrage mult mai multi telespectatori. Traficul din Bucuresti in acea perioada este oricum mai scazut... Eu unul sunt 100% pentru. Si ca o nota, pentru toti copacii aia taiati anul trecut, astia au plantat de 5 ori mai multi in Parcul Izvor. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
au inceput deja sa care gardurile si tribunele.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Si... a inceput circul!
Acum sa va vad cu pareri ![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Parerea e buna, am trecut de zona respectiva excelent ca in oricare alta zi de lucru DE VARA. De marti cand o sa inchida complet zona, o sa vedem cum o sa fie prin unirii, desi cred ca nu e mai rau ca o zi normala de toamna/primavara de lucru.
Interesant a fost drumul pe fix circuitul de Fia GT desi in sensul invers parcurgerii circuitului....senzatia de circuit e prezenta desi la viteze mult mai mici decat un circuit normal...per total interesant. This post has been edited by dantes: 15 Aug 2008, 10:23 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am trecut pe acolo in drumul zilnic catre munca si surpriza.. s-a inchis sensul catre rondul cosbc. Nu puteau sa puna si ei de la inceputul saptamanii un indicator acolo sa zica: BA PROSTILOR! DE VINERI SE INCHIDE SENSUL ASTA, CAUTATI O RUTA OCOLITOARE!!
Era asa dificil? Nu... azi au inchis semaforul de acolo (de ce???) era un haos general. LA ASA ORGANIZARE BUCURESTENII NU MERITA RAHATUL ASTA IN CENTRU Orice comparatie cu Monaco e exclusa.. poate de pe luna se aseamana |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
De anuntat au anuntat si la radio si la teveu...
Politaii sunt dusi cu pluta... de dimineata erau pe acolo si se circula super beton. Dar dobitocii au inchis semafoarele, si-au luat catrafusele si i-au lasat pe fraieri sa se chinuie, desi la Mariot in intersectie chiar nu am inteles de ce functiona semaforul ![]() Oricum de marti se inchide complet. Per total se putea si mai bine, mai ales ca e trafic lejer, dar se pare ca si politia e in concediu ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hehehe.. am avut la test saptamana trecuta o Alfa Romeo 3.2 V6 260 CP... Cand am dus-o inapoi la Autoitalia, ghici pe unde m-am jucat un pic cu masina...
Foarte misto senzatiile de circuit in zona aia. Of! Oare cand om avea si noi un circuit auto veritabil?? Si permanent?? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(maddan @ 16 Aug 2008, 04:48) Of! Oare cand om avea si noi un circuit auto veritabil?? Si permanent?? Pai:1. Inainte de a avea circuitul respectiv ar trebui sa avem infrastructura de transport impecabila pana la el. Altfel nu poti face concurenta altor circuite, mult mai atractive dpv al infrastructurii de transport terestru. 2. O data construit, trebuie intretinut. Care sunt sansele ca, in Romania, ambele conditii sa fie indeplinite in urmatorii 10-15 ani? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
De marti va fi inchisa circulatia in zona circuitului din jurul Palatului Parlamentului (Hotnews)
Dupa ce de vineri se circula pe un singur sens pe cateva strazi din zona Palatului Parlamentului, de maine va fi inchisa pentru o saptamana circulatia pe o serie de artere unde in weekend se va tine evenimentul auto Bucharest Challenge. Astfel, in perioada 19-26 august 2008, va fi inchis traficul pe urmatoarele artere: - Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Piata Cosbuc, - Calea 13 Septembrie, intre Sos. Pandurilor si Bd. Libertatii. - Str. Izvor, intre Piata Arsenalului si Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu. - Bd. Natiunilor Unite, intre Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu si Splaiul Independentei. - Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, intre Bd. Natiunilor Unite si Splaiul Independentei. - Bd. Unirii, intre Piata Constitutiei si Splaiul Independentei. - Str. Uranus, intre Calea 13 Septembrie si Str. Sabinelor. - Str. Dr. Staicovici, intre Str. Dr.Pasteur si Str. Izvor. Intre 27 august si 6 septembrie, intre orele 22:00-6:00, vor fi lucrari de demontare si incarcare a blocurilor de beton, zona de lucru in carosabil fiind semnalizata cu balize si indicatoare. Evenimentul auto se va desfasura intre 22-24 august, pe traseul Bulevardul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Libertatii. Circuitul are o lungime de aproape 3,2 km, iar viteza medie pentru cursa FIA GT este estimata cam la 148 km/h. Pentru ziua de vineri un bilet costa 20 de lei, sambata preturile variaza intre 40 si 80 de lei, iar pentru duminica preturile sunt cuprinse intre 40 si 115 lei. Vineri este ziua calificarilor, iar sambata vor fi pre-calificari, calificari si prima cursa din etapa FIA GT de la Bucuresti. Tot sambata vor fi calificari si cate o cursa in Cupa Dacia Logan si Formula 3 Marea Britanie. Duminica este cea mai importanta zi cu calificari la Cupa Dacia Logan si Formula 3 Marea Britanie si curse contand pentru campionatul FIA GT, British F3 International si Cupa Dacia Logan. Evenimentul Bucharest Challenge este la a doua editie. Prima s-a tinut anul trecut. Alooo? Care dintre astia de pe forum care se uda dupa curse formula 3 in centrul unui oras de 2.5 mil people, sufocat deja de trafic si poluare, si-a luat bilet 1 milion de lei (vechi) pentru duminica, sa se coaca la soare in tribuna de mai jos ca sa vada ce? finish-ul? image-2008-08-18-4004169-41-vineri-incep-cursele-jurul-casei-poporului.jpg |
-------------------- |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand, trebuie sa fii idiot sa faci asemenea tribune, fara copertina sau altceva, pe caldurile astea.
in al doilea rand, azi dimineata Viilor era aproape plina. si inca n-au blocat toate drumurile. |
-------------------- |
|
HapleaSRL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 March 06 ![]() |
Si cand nu e?
|
--------------------
-
-
- - Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Smiley @ 18 Aug 2008, 22:27) in al doilea rand, azi dimineata Viilor era aproape plina. si inca n-au blocat toate drumurile. Viilor mai e si altcumva decat ultra-congestionata? Imi aduc aminte ca era un cosmar sa-l duc pe fiu-meu cu masina dimineata la gradinita de langa Sectia 18, absolut infiorator. Semaforul Viilor cu Nasaud cred ca e spaima a jumatate de soferi din sectorul 5. Nu s-a schimbat nimic? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Adi, de parca nu ai plecat de aici... Mai bine intreaba dupa 10 ani daca s-a schimbat nimic. Intr-un an deabia s-a schimbat primarul. In rest acelasi jeg, acelasi respect al primariei fata de trafic si cetateni.
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a f**** traficul in zona Palatului Parlamentului, iar blocajele se propaga spre zona Unirii (Coposu, B-dul Unirii, Splai, etc.). Daca-l faceau in septembrie sigur dadeam intr-un "trafic de cosmar", pina-n Colentina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
harta.jpg
Rabdati, mamaligari de bucuresteni, rabdati pana va crapa tamplele de nervi si injurati printre dinti! Canalia de Videanu (multimilionar in euro la ora asta, aciuiat deja in Elvetia) a semnat contract pe 10 (ZECE) ANI cu escrocul international Beyer pentru organizarea raliului de masini de fite in centrul Bucurestiului. Fara ca Primaria sa se aleaga CU NIMIC din treaba asta! Escrocul de Beyer a umflat anul trecut la editia intai a Bucharest City Challenge ZECI DE MILIOANE DE EURO din drepturi de televiziune. |
-------------------- |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Deja am simtit pe pielea mea cosmarul....Am facut o ora din tineretului in Panduri
![]() Sa le zic ceva de "dulce" dar nu suporta forumul..... Bafta si rabdare de fier! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
au inchis astia tot
se circula execrabil in zona |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
@kukuruz
Daca nu ma insel profitul este impartit cu primaria. Iar asfaltul si beneficiile aduse de turisti sunt bonus ![]() Altfel zis...nebunie cu traficul. Unirii e blocat (sensul spre casa pop) si la ora asta. Scheiße. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mi-a luat 30 de minute sa cobor panta de la academie.... Si inca 15 minute sa ajung la eroilor. Asta adunat cu 20 de minute sa traversez bd. timisoara.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am evadat din infern, ca multi dintre voi..Le doresc organizatorilor chinuri groaznice, eventual diaree si stari de voma, pentru ce au "realizat" indirect in centrul orasului
![]() Nu am nimic cu acest eveniment, care este benefic pentru Romania, dar trebuia dus IN AFARA ORASULUI. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
altech |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 July 08 ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 18 Aug 2008, 11:40) Alooo? Care dintre astia de pe forum care se uda dupa curse formula 3 in centrul unui oras de 2.5 mil people, sufocat deja de trafic si poluare, si-a luat bilet 1 milion de lei (vechi) pentru duminica, sa se coaca la soare in tribuna de mai jos ca sa vada ce? finish-ul? Poate o fi vrand sa vada startul si apoi sa se mute in alta tribuna, poate o fi vrand sa vada concertul Faithless. Daca sunt nori? Daca ploua? La naiba, si anul trecut a plouat si, incredibil, a venit lumea cu pelerine si umbrele. Te pomenesti ca s-or uita la meteo anul asta si-or veni cu umbrela de soare, imbracati leger in caz de 35+. Cursa e anuntata de o gramada de vreme, e pusa oricum in perioada de concedii pentru perturbare minima a traficului, daca tot stii ca faci 1 ora dus cu masina in mod normal iti luai concediu fix saptama asta si rezolvai. Personal prefer sa mai spuna media si de altceva legat de Romania in afara de violuri, ucideri, furturi si tigani. |
--------------------
Reno
Megane
.
|
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(adip @ 18 Aug 2008, 17:01) Viilor mai e si altcumva decat ultra-congestionata? Imi aduc aminte ca era un cosmar sa-l duc pe fiu-meu cu masina dimineata la gradinita de langa Sectia 18, absolut infiorator. Semaforul Viilor cu Nasaud cred ca e spaima a jumatate de soferi din sectorul 5. Nu s-a schimbat nimic? e o diferenta intre o sosea aglomerata (cum e viilor in mod normal) si o sosea plina, de la un capat la altul, de masini care stau bara la bara. oricum, macar de data asta au ales o perioada de concedii. data trecuta, in mai, a fost groaznic. |
-------------------- |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
totusi se pare ca nu si-au luat toti concediu... au mai ramas ceva... Cel putin sectorul 6 e plin de oameni ai muncii...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.911 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Jul 2008, 18:34) Cred ca o reala problema este acest eveniment pentru bucurestenii de 2-3 ani sau pentru casnicele ametite care nu stiu alte strazi decat prin centru. Este o reala problema pentru mine si nu sunt bucurestean de 2-3 ani si nici casnica, doar ca se intampla sa stau exact in zona si nu vrei sa stii ce greu a fost anul trecut...Te invit sa vezi cum e sa stai in zona si sa nu poti pleca sau veni acasa, sa nu ai unde sa-ti lasi masina si alte alea...iar in zilele in care vin toti cercopitecii sa se uite la asa ceva, isi lasa masinile aiurea, blocheaza trotuare si intrari in bloc, fac mizerie mare, pe care dupa aia nesimtitii care organizeaza nu se sinchisesc sa o stranga... Plus ca au o atitudine de hitleristi imputiti, au impartit flyere pe masini zicand ca nu se mai parcheaza in zona si alte baliverne, fara scuze, fara nici o consideratie pentru riverani...daca asta e dovada de civilizatie, inseamna ca avem valori diferite... Iar comparatia cu Monaco este trasa de par, acolo se platesc sume enorme atat catre municipalitate cat si riveranilor deranjati de circuit. Asa ca, le doresc multa ploaie si mazga, sa derapeze in liniste si sa ne lase in pace...Daca e soare insa, ma duc pe terasa blocului si ma uit la cursa, ca se vede gratis... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 13:51 |