FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
![]() ![]() ![]() |
FIA GT revine la Bucuresti, cosmarul care se repeta...
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 9 Jul 2008, 12:27) Civilizatia inseamna onestitate in primul rand. Daca tot va plangeti de blocaje, cati dintre voi chiar respecta accesul liber in intersectie? ca pe mine de cate ori stau cand e verde ma injura toti... Ca vorbiti de mizerie dupa FIA GT? Cati dintre voi stati cu ambalajul de la inghetata/cola/sanvis in mana daca nu gasiti un cos de gunoi? Ca vorbiti de copaci. Cati dintre voi iesiti in fata blocului daca aveti gradina sa udati/curatati zona? 1.Respect accesul liber in intersectie, cu pretul injuraturilor si al urletelor! 2.Nu arunc absolut nimic pe strada! Le tin masina in usa, sau prin buzunare daca sunt pe strada! 3.Stau la casa si da, am copaci in fata pe care ii ud zilnic si matur pe langa ei toti rahatii de caine si dozele goale de Cola! Postez asta de dragul argumentatiei! Scuze de off! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Solon, am zis, sunt mai mult intrebari generale ale mele... Nu am zis de unul si de altul. Mai mult m-am referit si la mesajele postate pe site-ul din linkul de la primul post.
Insa de multe ori vad la TV ca zis oamenii: domle am spart 3 roti si 7 amortizoare in gropi, da-i dracu pe toti ca nu fac nimic. Corect, au dreptate, da in trafic ii vezi pe toti ca trec ca vantul peste sinele de tramvai si gropi de zici ca sunt la raliu.... PS. Iar o chestie generala. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In spiritul ideii ca doar fotbalul conteaza si n-ai cu cine, aruncati o privire de ex. aici sau aici sau aici....
Dupa ce va uitati pe acolo, sa-mi spuneti si mie care sport e mediatizat si sa-mi spuneti si mie ce mai face Ronaldo sau Lobont, sau Chivu..... Apoi sa-mi spuneti cate stiri sunt ca acum e sesiune de teste la Hockenheim la Formula 1, sau unde e urmatoarea cursa din GT (e in locul ala cu O din Germania si are un nume ciudat...Oscreben ceva) Vorba aia...traim in romania...n-ai cu cine. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oschersleben.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dantes |
![]()
|
Multumesc
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 9 Jul 2008, 12:27) ...... Comparatia cu NATO e irelevanta, nu cred ca la FIA GT s-a implicat SRI sau SIE sau... ......... ba e relevanta. cu ocazia summit-ului nato au fost blocate mai multe strazi decat la "raliu", cu benzi rezervate & shit. dar de circulat s-a circulat ok. nu pentru ca s-ar fi implicat SIE sau SRI, ci pentru ca in toate intersectiile afectate au fost postati politisti care au dirijat circulatia. a fost un eveniment mult mai mare decat "raliul", dar traficul a fost tinut in frau. astia cu "raliul" ar fi trebuit sa faca la fel. fie sa ceara ajutorul politiei si sa plateasca pentru postarea politistilor in intersectiile afectate (sa le plateasca ore suplimentare + ceva catre politie) fie sa posteze ei oameni in intersectii, care sa dirijeze (cum fac cei din constructii, de exemplu, cand blocheaza jumatate de drum pun oameni care sa dirijeze traficul). pe ei i-a durut in fund, au blocat strazile si au considerat ca e suficient. |
-------------------- |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
S-a circulat bine in perioada cu summit-ul, cu francofonia, etc., pentru ca foarte multi au avut liber in perioada respectiva.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
foarte bine ca se face o cursa de genul asta in bucuresti. pentru francmasonerie si sumit (adica tot francmasonerie) trebuie sa suportam noi pentru ei. e acum suportam noi, pentru noi.
in fine e dreptui fiecaruia sa fie sau nu de acord. dar eu daca o sa am bani o sa ma duc. daca nu, nu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
noi suntem acum ca in bancul ala cu ursul care se plimba prin padure cu lista neagra si pe toti cei scrisi acolo ii omora. singurul care a scapat a fost iepurasul, care l-a rugat sa-l stearga de pe lista.
altfel spus, ne resemnam ca "trebuie sa suportam, ca e pentru noi" dar nu intrebam daca nu se poate organiza evenimentul si fara ca noi sa suferim. primaria ar putea sa-i oblige sa puna oameni care sa dirijeze intersectiile afectate (eventual chiar politisti), sa introduca alternative pentru mijloacele de transport in comun afectate (data trecuta, tramvaiul 32 a circulat f greu, iar ala e unul f important) gen autobuze cu rute ocolitoare..... dar nu o face, pentru ca noi nu o cerem, iar daca totusi vine cineva si spune "acest eveniment ne afecteaza foarte tare", toti sar in sus cum ca respectivul vrea sa interzica evenimentul, nu sa-i atenueze efectele negative. |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Jul 2008, 16:50) Noi cand mama dracu' o sa evoluam ca popor, ca CIVILIZATIE? Probabil dupa tine atunci cand o sa fie traficul lejer, iar matale vei putea sa mergi linistit la serviciu cu masinuta din dotare, zi ca mananc kkt si nu asa gandesti. Ei, dupa mine vom evolua abia atunci cand vom fi capabili sa organizam evenimente de amploarea astuia de-l numesti tu PORCARIE. Si abia atunci cand lumea va plati fara retineri biletul de intrare, nu va astepta gloata la porti sa se dea drumu' liber. Ca daca e vorba de fotbal, seminte si bere suntem primii. Daca e ceva mai "exotic" ne doare-n .... si ne urlam ca e traficul dat peste cap. Ceea ce ma duce la punctu' doi. Civilizati vom fi cand in situatii de genu' asta, in loc sa ne crizam ca se impute traficu', ne ducem frumusel la serviciu cu metroul sau (ca metroul nu face fata) cu bicicleta. Da' nu, lasa Romania sa ramana oala-n care scuipa tot restu' lumii. La noi sa nu se intample nimic, ca sa nu se sufoce dom' balanel. Si-ntelege ca-n afara Bucurestiului nu ai unde! Nu face nimeni circuit de FIA GT in mijlocul campului. Nu la noi. Nu acum. Foarte bun post si din pacate mult prea adevarat. E bine ca incep sa fie din ce in ce mai multe evenimente la noi in tara. Trebuie sa fim si noi pe harta, trebuie si noi sa avem circuite si stadioane si sa sustinem si noi curse, concerte, evenimente sportive, etc... Astfel de lucruri poate mai calmeaza bucurestenii care mai au ocazia sa se destinda, ca de altfel trafic infernal e zi de zi... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Smiley |
![]()
|
vrei mai multe evenimente? fa rost de o drujba si hacuieste-ti toti vecinii din bloc, sa stie si de noi lumea, sa apaream si noi pe harta, nu numai austriecii cu Frantz ala.
uite turcii cu ce vor sa apara pe harti: aici . la noi de ce nu se poate? de ce evenimentele trebuie sa fie prezentate la tv in genul "sute de soferi bucuresteni au fost blocati in trafic din cauza desfasurarii curselor..."? de ce nu putem vedea si "in ciuda desfasurarii curselor, circulatia in bucuresti s-a desfasurat normal"? oricum, vad ca au invatat cate ceva din editia de anul trecut. au pus cursele la sfarsitul lui august, cand multi sunt plecati in concediu. au mai promis, pe la inceputul anului, ca nu mai blocheaza de tot drumurile ( http://www.gardianul.ro/2008/01/10/sport-c...st-s107122.html ). sa speram ca se vor tine de cuvant si vor reusi sa organizeze acest eveniment fara sa dea peste cap tot traficul din bucuresti, cum au facut anul trecut. |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"fa rost de o drujba si hacuieste-ti toti vecinii din bloc, sa stie si de noi lumea, sa apaream si noi pe harta, nu numai austriecii cu Frantz ala."
O tentativa esuata de gluma. Eu nu am spus ca vreau sa iesim in evident cu tampitii, asta e slujba Americanilor. Doar ca, anul asta e considerat "extraordinar" ca au venit f. multe nume sa sustina concerte. Eu vreau sa fie ceva normal sa fim inclusi in turneele europene, sa nu mai spunem "WOW, SA MOARA MAMA VIN SI ASTIA ! CE AN !" ci sa fie stiut ca in vara incep turneele deci vin formatii mari, doar bani si timp sa avem. Asta inseamna sa fim pe harta. Sa fim inclusi in evenimente de astea, nu sa aparem la stiri cu tot felul de idioti. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 13 Jul 2008, 01:17) O tentativa esuata de gluma. Eu nu am spus ca vreau sa iesim in evident cu tampitii, asta e slujba Americanilor. LOL, cata superioritate. Asta e intr-adevar o tentativa esuata de gluma |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Vad ca topicul a degenerat in alte discutii, care se abat de la subiect.
Sondajul e deschis deja de ceva timp, si, privind scorul, constat ca, diferenta intre cei care sunt de acord cu evenimentul respectiv, asa cum este el organizat (pct. 1), si cei care, intr-o varianta sau alta, nu sunt de acord (pct. 2 si 3), este de doar 3 voturi, in favoarea ultimei categorii. Sincer, ma asteptam la o diferenta covarsitoare, in favoarea celor care nu sunt de acord cu evenimentul, dar se pare ca m-am inselat. Acum m-am convins ca multele voci din mass-media, care spun ca noi, romanii, ne meritam soarta, au perfecta dreptate. Propun, pentru moment, inchiderea topicului, urmand a fi redeschis in momentul cand vor incepe in Bucuresti pregatirile pentru eveniment. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Balanel ..... iti dau o veste proasta : pentru aceasta competitie s-a semnat un contract pe 10 Ani........asta e suporta si tu .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza deloc unde se tine acum si nici organizarea. Vad destul de mult din cursa de la birou ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu fac 35 de minute pana la circuit....si folosesc transportul in comun.
Daca ar fi in afara orasului probabil ca orasul ar suporta zeci de mii de oameni care ar sta prin trafic multe ore bune. Pentru mine ar fi mai scump, si as pierde mult mai mult timpm, si cred ca e valabil pentru 75% dintre spectatori. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
A l e x |
![]()
|
E si asta adevarat. Si asa iesirile din oras sunt destul de full, daca ar fi si evenimente de astea ar fi mult mai grav.
Imi aduc aminte cand s-a deschis Ikea si a fost si Tuning Days (prima editie) ce a putut sa fie spre DN1, atat de la Piata Presei Libere cat si pe Aerogarii si alte drumuri adiacente. Oricum si la concerte, e haos cu parcarile, e haos la plecare, asta e, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca eveniment = aglomeratie, ca asta e. Cine nu e interesat sa stea acasa si sa ocoleasca zona. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Problema e ca sunt multi care lucreaza in zona aia si au parte numai de neajunsuri din faptul ca se perturba traficul auto in zona pentru multe zile, in afara celor de concurs. E anormal sa tii bulevarde inchise cu enspe zile inainte de concurs, cine plateste daunele? Frate-meu are afacerea lui in zona Uranus, daca strazile sunt blocate lui nu-i mai vin clienti -> nu mai face bani, de unde plateste salarii? Cine raspunde de pierderile suferite de micile afaceri din zona, datorate faptului ca strazile stau inchide cu saptamanile?
Nu zice nimeni sa nu aiba si Bucurestiul parte de evenimente, dar sa fie organizate cu capul, nu cu picioarele, doar din dorinta de a pune orasul pe harta lumii. Parerea mea This post has been edited by adip: 13 Jul 2008, 16:15 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hartmut Beyer asta este o hahalera, un escroc international patentat. A dat spagi nerusinate acolo unde a trebuit, adica gasca de jigodii cu Videanu in frunte de la Primarie si Niculescu de la ACR, si a pus mana pe contract de 10 ani(!!!) pentru Bukarest Ring - curse de masini de fite in centrul unui oras cu 2.5 milioane de locuitori! Asta e situl venalului Beyer la SRL-ul lui din Germania: http://www.icbeyer.com/
Eh, v-ati lamurit? Anu' trecut nemernicul a umflat zeci de milioane de euro din drepturile de televiziune (i se falfaie lui de cate bilete se vand sau nu la dobitocii de romani) in timp ce Primaria Capitalei s-a ales CU PRAFUL DE PE TOBA! Si asta va fi 10 ani la rand! Pentru "evenimentul" din august de anul asta Beyer s-a asociat cu revista Playboy(!!!) ca sa fie CIRCUL TOTAL. 03_main.jpg 26a.jpg Cat despre bietii bucuresteni, isterizati deja de traficul infernal din cloaca in care isi duc zilele, ce mai conteaza inca o belea: bolizi urland cu motoare ca de avion ce vor paraliza timp de cateva saptamani bune centrul orasului. Dar pentru miticii fuduli si fara minte asta e motiv sa rada si sa se bucure. |
-------------------- |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca o reala problema este acest eveniment pentru bucurestenii de 2-3 ani sau pentru casnicele ametite care nu stiu alte strazi decat prin centru.
Deja urasc sistemul bancar actual, pentru ca a permis mult prea multora sa-si ia masini, chiar daca ei n-au nicio treaba cu soferia. Numai eu cati stiu ca si-au luat permisele pe spagi si cati or mai fi care tac chitic. Astia sunt adevarata problema a Bucurestiului, nu o saptamana de curse. Ura si la gara, ca m-am acrit de voi. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Topicul asta trebuie alipit aluia despre comunism
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
muttley a zis foarte bine.asta e inca un motiv de a nu te duce acolo cu bilet platit;) poate si anu asta e gratis;)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
balanel |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Jul 2008, 18:34) Cred ca o reala problema este acest eveniment pentru bucurestenii de 2-3 ani sau pentru casnicele ametite care nu stiu alte strazi decat prin centru. Nu pot fi de acord cu atata ... naivitate, sa-i spunem. Tu intelegi ca anul trecut efectele s-au resimtit in tot orasul? S-au facut 3 ore din Pipera pana in Panduri, cu ocolirea centrului. E logic - blochezi ceva, e clar ca traficul se redistribuie. Dar unde, in orasul asta? Tot nu am inteles de ce nu s-a inchis topicul? Pentru moment, consider ca am primit raspunsuri suficiente si lamuritoare la intrebarile mele. Voi fi curios insa daca aceste pareri vor ramane aceleasi in momentul desfasurarii efective a evenimentului. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
|
Arhimede |
![]()
|
Mai...treaba in principiu nu e rea, si partea nasoala nu e ca se blocheaza 3 zile cateva strazi.
Un astfel de eveniment dezvolta foarte mult zona in care se desfasoara.Dar din umila mea perspectiva evenimentul de anul trecut nu prea a facut valva. Ar fi trebuit sa vina zeci de mii de turisti, si straini si din alte orase de la noi din tara, care in mod normal ar trebuii storsi de bani.Nu de organizatorii evenimentului, pentru ca astia nu pot sa stoarca decat o suma cat de cat fixa.Biletele..si cam atat. adip spunea mai devreme ca fratele lui e prejudiciat intr-un fel.Nu stiu ce face dar poate sa profite de faptul ca sunt multi oameni pe acolo si sa atraga vreun client..poate nu se potriveste treaba pe activitatea lui, dar exista altii atunci care pot s-o faca. Multi bani trebuie sa se varse in orasul care gazduieste evenimentul.Discutia e lunga pe tema asta... Mie mi se pare ca noi toti(si autoritati si noi ca spectatori) trecem cam pasivi pe langa eveniment. This post has been edited by Arhimede: 13 Jul 2008, 22:59 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jul 2008, 02:34) Cred ca o reala problema este acest eveniment pentru bucurestenii de 2-3 ani sau pentru casnicele ametite care nu stiu alte strazi decat prin centru.[...] Sa te vad eu pe tine cum cari sute de kilograme de materiale promotionale pe scuter in loc de a le baga in portbagajul break-ului sau al unei dubite. Se vede ca tu nu esti afectat direct de eveniment, altfel ai judeca altfel toata tarasenia. Cum ai reactiona daca ai lucra intr-o firma mica iar seful tau te-ar trimite acasa 2-3 saptamani in concediu fara plata fiindca clientii prefera sa mearga in alta parte cu materialele pentru serigrafiere fiindca la tine nu pot ajunge din cauza de trafic rutier f.u.t.u.t? Ai da vina pe managementul defectuos al firmei? Ti-ai cauta de lucru in alta parte?Ura si la gara, ca m-am acrit de voi. Nu va mai aruncati cu capul inainte, incercati sa vedeti toate aspectele unei probleme inainte de a face afirmatii categorice. |
--------------------
*
*
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sa serigrafieze tricouri cu Bucarest Ring si sa le vanda
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(balanel @ 13 Jul 2008, 21:44) Tot nu am inteles de ce nu s-a inchis topicul? Pentru moment, consider ca am primit raspunsuri suficiente si lamuritoare la intrebarile mele. Ptr ca e un topic/subiect de stiri care inca nu s-a epuizat. Dupa cursa probabil ca va fi inchis. Trebuie sa stii ca daca tu nu esti de acord cu un lucru nu inseamna ca toti trebuie sa gandeasca ca tine, iar daca discutia nu s-a inscris pe fagasul dorit de tine nu inseamna ca se inchdie topicul ca asa vrea initiatorul. OnTopic.... Traficul e minim in perioada asta, astfel ca va fi bine din punctul asta de vedere, iar daca strazile vor fi inchise pe o perioada minima, nu cu spe saptamani inainte, atunci va fi ok. Problema organizatorilor va fi sa atraga lumea la circuit ptr. ca in perioada respectiva sunt f. multi plecati in concediu, iar putinii care raman si sunt impatimiti vor avea de ales intre o cursa live de Fia GT si o cursa de Formula 1 la TV... D-abia astept sa se termine si sa testez asfaltul...best ever! |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:40 |