KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
![]() ![]() ![]() |
KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
mmgmarius |
![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
De 1-2 ori/sapt si de la KFC si de la McD, nu mi-a crescut inca nici o mana in plus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
umbla un zvon de 2 bani: cica au ceva crescatorie de pui, iar puii sunt modificati genetic si au 6 aripi
![]() Numi plac aripioarele picante pt ca..... sunt picante! ![]() Prefer sa mananc o ceafa de porc la gratar decat prostiile alea ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Mana nici mie nu mi-a crescut da am cam luat in greutate.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Meniu cu 5 strips (care ultima data au fost 9
![]() Printre efectele secundare se numara: crampe intestinale, senzatia de uscaciune, senzatia de "imi ia foc ****" ![]() ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 24 Mar 2008, 14:59 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt la Mall sau intr-o zona plina de fast-food mananc de al KFC, macar al ei vad carnea in farfurie. Un coleg a lucrat acolo si mi-a zis ca sa ma limitez la ce e cu carne prajita acolo, cat mai putin din restul (cartofi, suc, sosuri home-made, salate).
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Pai daca mananci de la KFC garantat ai incercat si sosul de usturoi... Uneori cred ca sosul ala face totul.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 24 Mar 2008, 15:58) Dar burta? ![]() Nici de-aia n-am. Am scris si pe topic-ul lui CristianXXL ca nu mi-ar strica 10-15kg in plus. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ala nu e home-made.
![]() Ce sa zic, norocul meu ca cel mai apropiat KFC/McD e la 75 km departare si asa ma pot "mentine" ~ 120 kg. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
daaa,strips de 5 cu 2 sosuri si cartofi cu pepsi portie marita.stiu ca e junk food dar e tareee bun.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
foarte periculoasa mancarea aia modificata genetic. poate dauna foarte mult atat sanatatii cat si aspectului fizic.
exemplific mai jos cu cateva poze ale unor oameni care au mancat timp de 3 luni numai de la KFC. cum aratau inainte si dupa cele 3 luni. P.S catelul a mancat de la mc'donalds Attached thumbnail(s) pp.JPG ( Size: 149.65k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
picanta rau mancarea de la kfc
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Picanta daca alegi picant. Daca iti iei bucati de pui... alea nu sunt picante.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
poi imi iau crispy pantru ca imi plac dar sunt prea picanti
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Eu de obicei mananc impreuna cu prietena la KFC ori de cate ori mergem in mall. 5 crispy + 5 aripioare. Nu prea e sanatoasa mancarea, dar e gustoasa
![]() E ceva mai scump decat la McDonalds, dar e mai multa si mai buna la gust decat sandwichurile alea de plastic... This post has been edited by LNG: 24 Mar 2008, 17:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de 2 luni nu am mai bagat junk food in mine.. sper sa ma tina cat mai mult
![]() si sosul de la KFC nu mai e de mult ce a fost, la inceput era bun acum nu mai are nici un gust ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
KFC? Ce e aia?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mmgmarius |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Niciodata
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu m-am tacanit cu ei de la KFC. cel putin o data sau max. 2 pe luna servesc 5 crispi mare cu 7up salata varza si 3 chifle. cred ca este al 30-lea meniu pe care il mananc la fel
![]() This post has been edited by wolfin: 24 Mar 2008, 18:09 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cred ca daca ar scoate restul meniurilor si ar lasa doar crispy,KFC ul ar pierde maxim 10%din profit....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
si daca ar pune vechiul sos cu usturoi ar creste cu 20%
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
nu sunt fan Fast Food,dar o data la 2 luni le mai calc pragul,evit acest gen de mancare,prefer sa mananc un piept de pui la gratar cu o garnitura de cartofi gratinati si o salata de rosii si ajung la aceeasi bani pe care ii dau la fast food si este de 10 ori mai sanatoasa...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Va salut... acum 2 ore am comis-o din nou. Iar am mancat la KFC
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
tu esti de vina! ti-ai facut pofta cu topicul asta!
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
si eu am fost azi la kfc, mi-am luat un meniu twister. bun rau, cam prost impachetat, dar fie
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti spun eu secreteul: Mergi la cora (pantelimon) si iei ce vrei tu de la cheiefsi dar fara cartofi. Dupe care, cumperi cartofii de la mecdonalds
![]() On: Eu la KFC ma uit lung dupa aripioarele picante, tower burger, fostul sos de usturoi (asta de acu e ![]() Pofta buna! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Am citit ultimele posturi din topicul asta, si imi curg balele asa de dimineata, diseara ma duc sa mananc la KFC
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Intrebare: Stiati ca la KFC se fac si reduceri pentru clientii fideli? Reduceri cu ajutorul unui tichet de fidelitate. Nu e cine stie ce reducerea (5% din valoarea ultimelor 6 plati) dar totusi este. Cereti celor de la case "Tichetul de fidelitate".
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:09 |