KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
![]() ![]() ![]() |
KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
mmgmarius |
![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Nici o problema, pana saptamana viitoare ai sa uiti
![]() QUOTE(Cypher4laguna @ 24 Mar 2008, 14:58) Printre efectele secundare se numara: crampe intestinale, senzatia de uscaciune, senzatia de "imi ia foc ****" ![]() ... de cate ori nu m-am jurat si eu ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte buna mancarea. Am avut o perioada in care manacam zilnic. Acum am inceput sa ma gandesc si la sanatatea mea si la greutate
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Baieti sorry nu am mai intrat pe net,servici oboseala,Putin,Bush,sunt de acord cu putinelul eu vin cu carnea,rata,porc,ce vreti voi,gatesc eu nu e nici o problema,sa vina si Daniel4ro ,cine aduce muzica?Ar fi misto sa ne strangem la iarba verde sau undeva si facem chef cu varza cu carne,sarmalute,mititei,carnati .Astept sa va hotarati.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Valeleu,iara incepi??
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
![]() |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
eminescu0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce va mai place si voua sa aberati
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ 5 Apr 2008, 20:31) Pai cu ce te-am deranjat omule bun?Unii dintre noi suntem "mancai" invetereati si nu ne e rusine sa recunoastem acest lucru!!Nu ai chef sa participi la un astfel de festin?Nu te obliga nimeni!Lasa-ne pe noi sa lingem fundu' la blide cu o coaja(groasa!) de pita iar tu poti sa-ti vezi linistit de dieta!Nu-ti are nima baiu'!Ciao!M. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
KFC erau buni acum 2-3 ani
pot zice ca sunt mult sub standardele la care m-au obijnuit cand vine vorba de krispy strips |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
marian-j |
![]()
|
Nu cunosc!Nu ma bag!Dar vreau sa va spun ca la mall-ul din TM cea mai mare coada este la KFC!In ciuda preturilor!O fi de "fitze" KFC-ul ista?Sau chiar "e bune" meniurile!Oricum nu am nervi sa stau la cozile alea!Ca sa deviez(dinou
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si la bucuresti la KFC sunt niste cozi de ajungi sa iti tii nepotii de mana stand la ele , eu unul nu le mai ingros motivul fiind cel de mai sus
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Si totusi daca nu sunt bune de ce le cumparam??? De ce sunt cozi imense la ei??? Dupa ce am mancat prima data la ei, un meniu mic in 2 persoane (am vrut sa vedem cum este) ne venea sa vomitam, acum mananc unul mare singur si nu ma satur...
Parca am vorbi de droguri. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Au ceva care te fac sa revii inapoi la mancarea lor.
@marian, cu ce se mananca scarita aia? scarita in sus, scarita in jos, e tare buna dar ce e? fel de mancare? specialitate? ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(Mrija @ 6 Apr 2008, 10:29) @marian, cu ce se mananca scarita aia? scarita in sus, scarita in jos, e tare buna dar ce e? fel de mancare? specialitate? ![]() He he dragule...Ai intuit corect! Vorbem despre niste specialitati macelaresti si sunt de fapt varfuri de coaste de porc sarate si afumate si arata ca niste mici scarite.De acolo si denumirea.Adaugate la curechi,la pasula sau in oala in care fierbi boții(aka sarmalele! ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
QUOTE(marian-j @ 6 Apr 2008, 17:20) Daca din intaplare o sa ai si tu la tine o pita de-aia de-a voastra mare cat roata de rezerva si o funie de ceapa rosie nici nu mai am tupeul sa vorbesc....Bălesc! asa zic si eu...o bucata de pita de cuptor pe lemne, o bucata de slana afumata si o ceapa faramata cu pumnu' sau 2 catei obraznici de usturoi, nevaccinati si puternic parfumati si stropit totul cu un vin alb demisec...hmmm...mancare adevarata. si in plus, nu e neaparata nevoie sa facem parte din turma si sa mancam la KFC doar pentru ca manaca toata lumea acolo...ce doamne iarta-ma...chiar nu mai avem idee de ceea ce inseamna sa mananci bine si bun ? ![]() |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
eminescu0 |
![]()
|
uite de-asta ziceam ca aberati, ati luat-o prin balarii cu discutia. vorbiti de kfc ca asta e subiectul. am inteles ca va place si altceva dar chiar e cazul s-o tineti asa memorand toata cartea de bucate traditionale ?
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
marian-j |
![]()
|
N-am memorat nici o carte ci vorbesc strict din experientele burdihanului propriu!
![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 6 Apr 2008, 23:22 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
hai sa fim seriosi...daca si pentru mancarea traditionala romaneasca e nevoie de cartea de bucate ma las de gatit...unele retete le inveti pur si simplu, la unele le vezi doar o data procesul de fabricatie si e suficient...important e sa-ti placa si sa nu fii o persoana comoda...chiar nu e nevoie sa ne punem ochelarii de cal si sa ne ducem in locul cel mai aglomerat sa mancam doar pentru ca miroase foarte bine. din moment ce este o afacere, proprietarul isi doreste sa atraga clientii prin aromele imbietoare daca prin calitatea ingredientelor nu o poate face...
plus ca alimentele foarte picante dauneaza ph-ului stomacului in momentul realizarii procesului de digestie. in timp sucurile gastrice isi modifica parametrii si astfel pot aparea probleme de sanatate la nivelul aparatului digestiv. nu e rau sa mananci o data, de 2 ori la un interval de 6 luni, ca pofta e mare, dar nu e recomandata vizita periodica la un astfel de fast-food. unii nutritionisti nu sunt atat de habotnici incat sa recomande numai alimente bio, insa e bine sa mai tinem cont si de parerea lor, ca altfel o sa ajungem la parerea doctorului de medicina interna si n-o sa fie prea placut, nu ? |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Cititi aici
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Ultima oara a fost saptamana asta: meniu de aripiare picante cu 7up si cartofi prajiti, binenteles portie mare
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Da voua chiar nu va pasa cum omoara aia puii? Sau cum ii cresc...
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
|
--------------------
megane EX-treme
2
- gr-63-dog
2008
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Asa si eu daca stau sa ma ingrozesc de fiecare data... M-am ingrozit cum bat taranii animalele din ograda, m-am ingrozit cand am vazut cum se taie porcu de craciun, m-am ingrozit si cand am vazut cum se taie o gaina.... (porcu chiar m-a impresionat, avea ochii mari si....), ma ingrozesc si cand ma gandesc cum sunt taiate animalele la abatorul clasic....
M-am ingrozit si mai mult cand am vazut cum pot chinui unii oameni animalele (vezi videoclipurile alea cu pisicuta aia omorata, cu puiul ala de catel si cu multe altele...), ma ingrozesc in fiecare zi cand mai citesc ca unii elevi au batut pe altii, i-au ars cu tigara sau mai rau... Insa faptul ca as boicota KFC pt felul cum cresc puii aia ma lasa indiferent. Cam la fel sunt crescute toate animalele in abatoare. Si inca nu vreau sa devin vegetarian.... Iar parerea mea ca multe astfel de mesaje au si "dedesubturi" (concurentiale, spamuri etc....). Primesc cam 1 data pe luna mesaje ca daca nu vreau sa ajut un copil cu leucemie care are contract cu yahoo sau alte chestii de astea.... Si nu, nu sunt indiferent, am batut acum 3 saptamani (cand voiam sa dau un pachet pomana) drumul de la Bucuresti la Ploiesti, pt ca in urma cu 1 luna am vazut acolo o babuta care statea langa un bloc, avea si o catelusa cu lesa langa ea si statea acolo.... M-am dus atunci la Mac si i-am luat 2 hamburgeri si m-am intors sa-i dau si am mai venit si de la Buc cu pachetul.... Si le fel, pe strada daca e cineva care nu trage de mine si nu pare ca cere tigari sau altele, ii dau bani, mancare.. ce am... Asta e lumea in care traim si nu toti avem rude la tara sa luam de acolo pui si animale care au alegat libere prin ograzi.... Cu parere de rau.... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:50 |