Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?

mmgmarius
post 3 Apr 2008, 20:42
Post #91

Invisible to everyone

Group: Members

Am mancat azi la KFC de nu-mi mai trebuie in viata mea. Dupa ce ca am dat o groaza de bani mi-au dat bucatile de pui cam crude de nici nu am putut sa le mananc. Si acu mi se face scarba cand ma gandesc. greata.gif

This post has been edited by mmgmarius: 3 Apr 2008, 20:43

--------------------
Renault Symbol Music 1.4 8V dec 2007
Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eminescu0
post 4 Apr 2008, 13:30
Post #92

Membru autentic

From: Colentina, inima strazii

Nici o problema, pana saptamana viitoare ai sa uiti wink.gif Si cum bine graia un coleg:
QUOTE(Cypher4laguna @ 24 Mar 2008, 14:58)
Printre efectele secundare se numara: crampe intestinale, senzatia de uscaciune, senzatia de "imi ia foc ****"  radmasa.gif si "ma jur ca nu mai merg la KFC un an").
*

... de cate ori nu m-am jurat si eu wacko.gif laugh.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
If you can't convince 'em, confuse 'em.
+
blondish
post 4 Apr 2008, 18:31
Post #93

Ex blonda

From: Bucuresti

Foarte buna mancarea. Am avut o perioada in care manacam zilnic. Acum am inceput sa ma gandesc si la sanatatea mea si la greutate biggrin.gif

--------------------
RENAULT CLIO III 1,5 DCI B-56-DaFY duck
CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
+
cameleon_boy
post 4 Apr 2008, 18:34
Post #94

Membru

Baieti sorry nu am mai intrat pe net,servici oboseala,Putin,Bush,sunt de acord cu putinelul eu vin cu carnea,rata,porc,ce vreti voi,gatesc eu nu e nici o problema,sa vina si Daniel4ro ,cine aduce muzica?Ar fi misto sa ne strangem la iarba verde sau undeva si facem chef cu varza cu carne,sarmalute,mititei,carnati .Astept sa va hotarati.

--------------------
fara fara - fara fara
+
marian-j
post 4 Apr 2008, 19:01
Post #95

Membru autentic

From: Timișoara

Valeleu,iara incepi?? 38.gif 38.gif 38.gif Acusica apare si @Sebastian Loeb cu scarita lui si iara ma duc sa devastez frigiderul seara si apoi sa nu pot dormi toata noaptea tot cu gandul la bunatatile descrise!!Uite @zax ne-a parasit deja tot din motive de pofte nebiruite!! radmasa.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Sebastian Loeb
post 5 Apr 2008, 20:03
Post #96

Membru incepator

From: becali city

valuri.gif a pomenit cineva numele meu ?...i'm here...cu tot cu scarita...weekend-ul viitor am programata o vizita de lucru la piata...imi iau ingredientele si ma apuc de treaba...uhhh, deja aud sfaraind uleiul incins la cuptor amestecat cu varza murata si balacindu-se impreuna cu partenera sa fidela, scarita...reteta e secreta, dar pentru mai multe detalii pot raspandi virusul mancarii bune si apetisante facuta de mana proprie, in bucatarie, cu ingrediente de buna calitate...s-avem pofta !

--------------------
skoda fabia - B-02-RADAR 2004
vitezomanu' Gica
+
eminescu0
post 5 Apr 2008, 20:31
Post #97

Membru autentic

ce va mai place si voua sa aberati wacko.gif

--------------------
Reno Megane I hatch
+
marian-j
post 6 Apr 2008, 00:48
Post #98

Membru autentic

QUOTE(eminescu0 @ 5 Apr 2008, 20:31)
ce va mai place si voua sa aberati  wacko.gif
*

Pai cu ce te-am deranjat omule bun?Unii dintre noi suntem "mancai" invetereati si nu ne e rusine sa recunoastem acest lucru!!Nu ai chef sa participi la un astfel de festin?Nu te obliga nimeni!Lasa-ne pe noi sa lingem fundu' la blide cu o coaja(groasa!) de pita iar tu poti sa-ti vezi linistit de dieta!Nu-ti are nima baiu'!Ciao!M. smile.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
L!nuX
post 6 Apr 2008, 02:08
Post #99

Membru decent

KFC erau buni acum 2-3 ani
pot zice ca sunt mult sub standardele la care m-au obijnuit cand vine vorba de krispy strips

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
marian-j
post 6 Apr 2008, 02:44
Post #100

Membru autentic

Nu cunosc!Nu ma bag!Dar vreau sa va spun ca la mall-ul din TM cea mai mare coada este la KFC!In ciuda preturilor!O fi de "fitze" KFC-ul ista?Sau chiar "e bune" meniurile!Oricum nu am nervi sa stau la cozile alea!Ca sa deviez(dinou biggrin.gif )din topic ce ati zice de o păsulă uscata facuta ca la mama ei?Cu scarita lu' herr Loeb "frecata" un pic cu maghiran si adaugata incetutz fierturii iar la final servita cu o ceapa rosie strivita (grosier) cu pumnu'?Deja imi ploua(iarasi) in gura! 38.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
L!nuX
post 6 Apr 2008, 09:17
Post #101

Membru decent

si la bucuresti la KFC sunt niste cozi de ajungi sa iti tii nepotii de mana stand la ele , eu unul nu le mai ingros motivul fiind cel de mai sus

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
mmgmarius
post 6 Apr 2008, 10:21
Post #102

Invisible to everyone

Si totusi daca nu sunt bune de ce le cumparam??? De ce sunt cozi imense la ei??? Dupa ce am mancat prima data la ei, un meniu mic in 2 persoane (am vrut sa vedem cum este) ne venea sa vomitam, acum mananc unul mare singur si nu ma satur...

Parca am vorbi de droguri.

--------------------
+
Mrija
post 6 Apr 2008, 10:29
Post #103

Membru Veteran

From: Baia Mare

Au ceva care te fac sa revii inapoi la mancarea lor.

@marian, cu ce se mananca scarita aia? scarita in sus, scarita in jos, e tare buna dar ce e? fel de mancare? specialitate? wacko.gif

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
marian-j
post 6 Apr 2008, 17:20
Post #104

Membru autentic

QUOTE(Mrija @ 6 Apr 2008, 10:29)
@marian, cu ce se mananca scarita aia? scarita in sus, scarita in jos, e tare buna dar ce e? fel de mancare? specialitate?  wacko.gif
*

He he dragule...Ai intuit corect! Vorbem despre niste specialitati macelaresti si sunt de fapt varfuri de coaste de porc sarate si afumate si arata ca niste mici scarite.De acolo si denumirea.Adaugate la curechi,la pasula sau in oala in care fierbi boții(aka sarmalele! biggrin.gif ) devin niste chestii ce nu pot fi descrise in cuvinte!! 38.gif In plus si restul mancarii capata un gust minunat!Cel mai bine ar fi sa le gusti si in sensul asta poate vei avea ocazia sa te afli vreodata in vecinatatea ceaunului in care "mesteresc" confratii @cameleon_boy si @Sebastian Loeb!Te asigur ca si daca vei fi satul "țâfoi" tot nu vei putea rezista fara sa iei si tu baremi o imbucatura!!Daca din intaplare o sa ai si tu la tine o pita de-aia de-a voastra mare cat roata de rezerva si o funie de ceapa rosie nici nu mai am tupeul sa vorbesc....Bălesc!

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Sebastian Loeb
post 6 Apr 2008, 22:31
Post #105

Membru incepator

QUOTE(marian-j @ 6 Apr 2008, 17:20)
Daca din intaplare o sa ai si tu la tine o pita de-aia de-a voastra mare cat roata de rezerva si o funie de ceapa rosie nici nu mai am tupeul sa vorbesc....Bălesc!
*

asa zic si eu...o bucata de pita de cuptor pe lemne, o bucata de slana afumata si o ceapa faramata cu pumnu' sau 2 catei obraznici de usturoi, nevaccinati si puternic parfumati si stropit totul cu un vin alb demisec...hmmm...mancare adevarata.
si in plus, nu e neaparata nevoie sa facem parte din turma si sa mancam la KFC doar pentru ca manaca toata lumea acolo...ce doamne iarta-ma...chiar nu mai avem idee de ceea ce inseamna sa mananci bine si bun ? 38.gif

--------------------
vitezomanu' Gica
+
eminescu0
post 6 Apr 2008, 23:05
Post #106

Membru autentic

uite de-asta ziceam ca aberati, ati luat-o prin balarii cu discutia. vorbiti de kfc ca asta e subiectul. am inteles ca va place si altceva dar chiar e cazul s-o tineti asa memorand toata cartea de bucate traditionale ?

--------------------
Reno Megane I hatch
+
marian-j
post 6 Apr 2008, 23:22
Post #107

Membru autentic

N-am memorat nici o carte ci vorbesc strict din experientele burdihanului propriu! biggrin.gif Ai perfecta dreptate ca sunt cam paralel cu topicul da' ce sa fac daca-s mancau?Postez si io pe unde vad ca se vorbeste de potol! smile.gif

This post has been edited by marian-j: 6 Apr 2008, 23:22

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Sebastian Loeb
post 7 Apr 2008, 06:39
Post #108

Membru incepator

hai sa fim seriosi...daca si pentru mancarea traditionala romaneasca e nevoie de cartea de bucate ma las de gatit...unele retete le inveti pur si simplu, la unele le vezi doar o data procesul de fabricatie si e suficient...important e sa-ti placa si sa nu fii o persoana comoda...chiar nu e nevoie sa ne punem ochelarii de cal si sa ne ducem in locul cel mai aglomerat sa mancam doar pentru ca miroase foarte bine. din moment ce este o afacere, proprietarul isi doreste sa atraga clientii prin aromele imbietoare daca prin calitatea ingredientelor nu o poate face...
plus ca alimentele foarte picante dauneaza ph-ului stomacului in momentul realizarii procesului de digestie. in timp sucurile gastrice isi modifica parametrii si astfel pot aparea probleme de sanatate la nivelul aparatului digestiv. nu e rau sa mananci o data, de 2 ori la un interval de 6 luni, ca pofta e mare, dar nu e recomandata vizita periodica la un astfel de fast-food.
unii nutritionisti nu sunt atat de habotnici incat sa recomande numai alimente bio, insa e bine sa mai tinem cont si de parerea lor, ca altfel o sa ajungem la parerea doctorului de medicina interna si n-o sa fie prea placut, nu ?

--------------------
vitezomanu' Gica
+
SwatKat
post 7 Apr 2008, 07:42
Post #109

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

QUOTE(semit @ 1 Apr 2008, 10:31)
cate kile detii la purtator?
*

Acu vazui raspunsul... Daca te referi la mine, am 1.90 inaltime si 92 kile... Acceptabil, (zic eu biggrin.gif)

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
mmgmarius
post 11 Apr 2008, 11:19
Post #110

Invisible to everyone

Cititi aici

--------------------
+
Wolverine
post 11 Apr 2008, 11:32
Post #111

Membru autentic

From: Galati

Ultima oara a fost saptamana asta: meniu de aripiare picante cu 7up si cartofi prajiti, binenteles portie mare radmasa.gif

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
mmgmarius
post 11 Apr 2008, 11:41
Post #112

Invisible to everyone

Da voua chiar nu va pasa cum omoara aia puii? Sau cum ii cresc...

--------------------
+
red_dog
post 11 Apr 2008, 11:50
Post #113

Membru

QUOTE(mmgmarius @ 11 Apr 2008, 11:41)
Da voua chiar nu va pasa cum omoara aia puii? Sau cum ii cresc...
*

am citit ce ai pus mai sus si m-am ingrozit ohmy.gif auzi si tu aia fac pui fata cioc si picioare sad.gif(
eu nu mai pap la ei niciodata

--------------------
megane EX-treme 2 - gr-63-dog 2008
+
SwatKat
post 12 Apr 2008, 16:41
Post #114

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Asa si eu daca stau sa ma ingrozesc de fiecare data... M-am ingrozit cum bat taranii animalele din ograda, m-am ingrozit cand am vazut cum se taie porcu de craciun, m-am ingrozit si cand am vazut cum se taie o gaina.... (porcu chiar m-a impresionat, avea ochii mari si....), ma ingrozesc si cand ma gandesc cum sunt taiate animalele la abatorul clasic....

M-am ingrozit si mai mult cand am vazut cum pot chinui unii oameni animalele (vezi videoclipurile alea cu pisicuta aia omorata, cu puiul ala de catel si cu multe altele...), ma ingrozesc in fiecare zi cand mai citesc ca unii elevi au batut pe altii, i-au ars cu tigara sau mai rau...

Insa faptul ca as boicota KFC pt felul cum cresc puii aia ma lasa indiferent. Cam la fel sunt crescute toate animalele in abatoare. Si inca nu vreau sa devin vegetarian....

Iar parerea mea ca multe astfel de mesaje au si "dedesubturi" (concurentiale, spamuri etc....). Primesc cam 1 data pe luna mesaje ca daca nu vreau sa ajut un copil cu leucemie care are contract cu yahoo sau alte chestii de astea....

Si nu, nu sunt indiferent, am batut acum 3 saptamani (cand voiam sa dau un pachet pomana) drumul de la Bucuresti la Ploiesti, pt ca in urma cu 1 luna am vazut acolo o babuta care statea langa un bloc, avea si o catelusa cu lesa langa ea si statea acolo.... M-am dus atunci la Mac si i-am luat 2 hamburgeri si m-am intors sa-i dau si am mai venit si de la Buc cu pachetul.... Si le fel, pe strada daca e cineva care nu trage de mine si nu pare ca cere tigari sau altele, ii dau bani, mancare.. ce am...

Asta e lumea in care traim si nu toti avem rude la tara sa luam de acolo pui si animale care au alegat libere prin ograzi.... Cu parere de rau....

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 02:50
Dacia