KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
![]() ![]() ![]() |
KFC, Care mancati de la KFC si ce parere aveti de ei?
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asa e, toate au E-uri, pana si fructele si legumele contin chimicale. Daca nu se face exces, nu cred ca asa zisul junk-food face mai rau decat orice alt semipreparat din comert.
Un motiv pentru care prefer sa mananc la McD/KFC e gradul ridicat de igiena, comparativ cu alte restaurante/fast-food-uri. In plus, ai garantia ca n-o sa ingurgitezi vreun copanel de caine ori hamburger de cal iar materia prima nu e green coloured. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Soilent green is made of people!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
QUOTE(MHY @ 27 Mar 2008, 09:39) Atentie ! In ziua de azi aproape toate alimentele contin E-uri. Acestea sunt substante de sinteza, adica CHIMICALE cum le ziceti voi. Sunt daunatoare si nocive pentru organism doar daca nu se respecta doza recomandata de cercetatorii chimisti. Pont gratuit: cu cat mancarea arata mai bine si miroase de nu rezisti sa treci fara sa cumperi, cu atat are mai multe chimicale in ea. |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
kfc am vrut si asta am capatat
![]() ![]() ![]() Sebastian si aerul este poluat asta ce inseamna?ca nu tr sa mai respir? ![]() ![]() This post has been edited by veronik: 27 Mar 2008, 11:26 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pofta buna iti doresc
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Mancat la KFC de min 2 ori pe sapt (unirii) efecte secundare: none.
De obicei iau meniu variety (large) + 3 aripioare + 1 sos usturoi + salata Coleslaw + piure + 3 chifle + mirinda + porumb. Deja imi este pofta, ma duc la KFC ![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da-mi o secunda sa termin ceva si vin si io
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Oameni buni, cu topicul asta faceti mai multa pofta... Zilele astea dau si eu pe la KFC...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
in toate locatiile lor sunt constant cozi imense. de ce nu s-or deschide mai multe prin oras, ca McD sunt la fiecare colt ?
ah, e unu nou la universitate, unde era inainte Flamingo. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa ma tai si nu credeam ca topicul asta face 3 pagini...
![]() Sa aveti pofta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Pana la urma mai sanatos este sa mananci acasa.Nu stiu dc dar cand am recitit topicul acesta mi s-a facut pofta de varza calita daca ar fi murata ar fi perfect,chiar sunt curios de unde as putea sa cumpar asa ceva,so diseara ma duc la vreun restaurant ceva,poate gasesc.Pofta buna la toata lumea
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
kfc in cehia sucks big time! ca si puncte minus majore: fara sos usturoi, portii miiiiiici mici, fara gust, si nu poti comanda extralarge...as putea continua dar ma face sa ma gandesc la ce e acasa!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu gasesti la restaurant si vrei sa faci acasa, varza murata cred ca gasesti prin hipermarket-uri gen cora, carffour... Nu stiu daca au mereu dar am vazut sigur p-acolo... si pe la selgros poti sa mai incerci...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Draga cameleon_boy,eu vin cu putineiu' de varza murata(pus de mama!!) si un bax de bere(alegi tu marca!) iar matale pui la bataie carnea,gatitul si painea!Ce zici te bagi la un "featuring"?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 March 08 From: becali city ![]() |
ma bag si eu, daca mai sunt locuri...pot sa aduc niste scarita afumata si mana de lucru...batem KFC la dos...pun pariu ca s-ar face o coada de 3 ori mai mare la noi daca amabilii nostrii colegi ar veni la o degustare
![]() |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Baieti n-am stiut ca ne strangem la o varza calita si iar am facut-o lata la KFC
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(twingooo @ 27 Mar 2008, 18:56) kfc in cehia sucks big time! ca si puncte minus majore: fara sos usturoi, portii miiiiiici mici, fara gust, si nu poti comanda extralarge...as putea continua dar ma face sa ma gandesc la ce e acasa! In Cehia la Praga asta toamna in septembrie locatia KFC prin centrul istoric, 3 romani cu o foame mare mare,rezultat ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
mmgmarius |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Draga @mmgmarius,"jungheriul" lu' bunicu' cu care ii "lua glanda" lu' saracu' Ghita din cotet mi se pare mult mai uman decat "circularul" hidos prin care trec bietele zburatoare!Asa ca raman la ideea mea ca cea mai buna leguma tot porcu' ramane!Asa "toxic" cum e!
Excelenta ideea lui @Sebastian Loeb!!!Uitasem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OK @zax!You are in!Wellcome in the club! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sebastian Loeb |
![]()
|
nu-i problema, amice ... uite cum facem: pregatim frumusel un pansament gastric inaintea verzei, cum ar fi o ciorba de burta , bagam frumusel varzuca calita bine si tinuta un picut la cuptor sa se rumeneasca frumos, apoi iar mai aducem un pansament gastric, asa sa nu reactioneze varza direct cu berica, cum ar fi niste papanasi cu branza si dulceata, pufosi si imbrunati natural , dupa care, dupa un pic de pauza impingem toata indrazneala apetisanta si linistita de atata mestecat cu un lichid care spumeaza la gandul ca trebuie sa faca gasca cu nebunia de alimente preparate dupa retete traditionale ... ei , ce ziceti ... le dam noi lectii americanilor...si ce e cel mai tare e ca nu facem un efort prea mare pentru a ne dovedi maiestria intr-ale bucatariei romanesti...
p.s. 1. pentru cei carora nu le place ciorba de burta: puteti sa o inlocuiti cu o ciorba de verdeturi, ca tot veni primavara si in piata e o explozie de culori la tarabele de legume 2. pentru cei care vor senzatii tari si adrenalina la maxim, ciorba de fasole cu afumatura uhhh.... gata, ma duc sa ma sterg la gura ca am salivat intens ![]() |
--------------------
skoda
fabia
- B-02-RADAR
2004 vitezomanu' Gica
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Hehe, miercuri, cand treceam pe langa Snack Atack am simtit un miros de ciorba..........mmmmmmmmm, si mi-am luat o ciorba de fasole cu ciolan..... yummy. Dar cand voi mai trece prin Feeria, cred ca sincer tot pe la KFC o sa ma opresc, dar o sa evit crispy.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
zax |
![]()
|
fratilor, cand va adunati la masa dati-mi un pm ca eu pe topicul asta nu mai intru... nu mai pot, aveti un stil de a descrie bunatatile astea ca mi se face pofta si daca sunt satul.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Mda, vineri seara am comis-o si eu iar... KFC - 8 aripioare, 1 portie cartofi mare, 2 chifle, 1 cola mica, apoi la film si acolo 1 popcorn si 1 cola la 1L.....
![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cate kile detii la purtator?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Si eu m-am ingrasat de la mancarea asta de la KFC, mananc des acolo. E foarte buna la gust dar...
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu am comis-o vineri. nu stiu, nu ma inteleg. mananc oriunde as fi, acasa la servici la restaurtant etc foarte frumos, gratios ca o lebada
![]() dar totusi parca au fost prea picante. vai si amar de colon This post has been edited by wolfin: 1 Apr 2008, 10:40 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:53 |