capat bara laguna 2
![]() ![]() ![]() |
capat bara laguna 2
Lucian_19 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|||
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Mai bine te duci in service. cu piesele tale si aprox. 150-200 lei rezolvi atat problema schimbului dar si unghiul de fuga. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
nu cred ca e asa de complicat sa schimb capetele de bara si bieletele..cred ca ma descurc!plus ca mie imi si place sa mesteresc la masina:D..acum ce se aude despre cheile alea?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
QUOTE(Lucian_19 @ 13 Jun 2010, 19:25) pana la urma cam de ce chei am nevoie daca vreau sa schimb bieletele si capetele de bara?!stie cineva cam cat costa reglatul unghiurilor ?multumesc! "Reglatul unghiurilor" costa in jur de 70-80 lei, iar de chei ... sigur ai nevoie de niste chei fixe. Nu e asa complicat! This post has been edited by ovidy: 14 Jun 2010, 01:37 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Schimbat azi cele 2 capete de bara .Piesele 165 lei (Delphi ) + 100 lei manopera incluzind reglarea directiei.
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
dorind66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
Salut!
Am schimbat si eu, recent, capetele de bara si bieletele de directie, ca asat trebuie, toate odata..... Piesele le-am comandat la un magazin de piese auto de pe bdul. Iuliu Maniu langa fostul show-room al HYUNDAY, chiar inainte de Piata Gorjului (pe partea stanga sensul de deplasare catre CORA)- foarte rapizi, piese bune, cu garantie....in total 150 RON! Schimbatul acestor piese + geometrie 120 RON la un service de pe Uverturii colt cu Apusului! Deci, in total 270 RON! Sa stiti ca astia de la care am luat piesele mi-au oferit garantie....inclusiv factura, desi le-am spus ca nu am nevoie, de asemenea si cei de la atelier mi-au dat garantie si factura.....Ce o fi cu ei.....dar ar fi bine sa mentina treaba asta |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
marianrkx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 January 11 ![]() |
Am eu de vanzare doua capete de bara marca Ocap luate de pe autokarma la 75ron/buc si le vand cu 70 lei pe amandoua.Pt cei interesati sunt sigilate si noi noute. id: marianrkx@yahoo.com sau tel: 0734 638 826 Marian--Bucuresti-Ilfov
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 dinamiqe
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
A venit timpul sa schimb bieletele si capetele de bara insa la Renault se cere 350 lei pe bucata. Mi se pare exorbitant de mult! Am vazut ca exista multe marci de bielete si capete de bara cu preturi cuprinse intre 50-150 lei (SWAG, Febi, Delphi...etc). Ce marca imi recomandati sa cumpar?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(Dj_captainu @ 26 Apr 2012, 13:01) A venit timpul sa schimb bieletele si capetele de bara insa la Renault se cere 350 lei pe bucata. Mi se pare exorbitant de mult! Am vazut ca exista multe marci de bielete si capete de bara cu preturi cuprinse intre 50-150 lei (SWAG, Febi, Delphi...etc). Ce marca imi recomandati sa cumpar? Eu am pus Moog...se comporta foarte bine pana acum...sunt ok si Febi...dupa care reglat unghi fuga...numa bine! |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Dupa neplacerile create de FEBI am ales Lemforder si, de anul trecut din oct-nov nici acum nu le-am pus asa ca nu pot sa spun cum se comporta in timp.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
si eu , trebuie sa schimb bielete directie si capete de bara ... la recomandarea mecanicului am ales lenforder ... sunt 120 lei bc fiecare ... aproximativ ... dar .. se pare ca sunt ok dpdv calitativ ...
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Eu am schimbat un cap de bara si am pus febi....pretul a fost de 95 ron plus manopera inca 70 ron (doar montatul).Am fost la un service AdGarage de pe bucurestii noi.NU RECOMAND!!!!manopera IMENSA,cand am sunat au zis ca au piesele pe stoc(nu a fost cazul si am asteptat inca 1 ora).
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
mikron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 13 February 10 From: CUGIR ![]() |
Avem vreun feedback de la cei care au montat TRW ?
Cred ca este echiparea de fabrica, a venit vremea sa le schimb si eu, din curiozitate am desfacut un cap de bara Lemforder si unul TRW- mi se pare mai bun principiul de la TRW. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 180cp Logan 2007 68cp
Ex Laguna 2 2003 107cp |
|
audiofilu' |
![]()
|
Si care e acel principiu? Poate solutia adoptata desi cred ca-s la fel... toate.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Eu am schimbat capatul de bara de pe dreapta fata acum 5 ani de zile si a inceput sa aiba un pic de joc, si pot sa va spun ca nu am luat atunci ceva super. Bafta.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
mikron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 13 February 10 From: CUGIR ![]() |
Suprafata acoperita din rotula este mai mare laTRW si in plus este contact pe toata acesta suprafata pe cind la Lemforder suprafata acoperita din rotula este mult mai mica iar contactul se face pe o suprafata striata in bucsa de PA sau POM.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 180cp Logan 2007 68cp
Ex Laguna 2 2003 107cp |
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
la recomandarea mesterului am mers pe delphi ,cica raportul calitate-pret este bun,ramine sa vad dupa ....ceva timp cum se vor comporta
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
NU va cumparati FEBI.Eu le-am pus in aprilie anul trecut si deja s-a rupt burduful la ambele.O sa cumpar Lemforder dar imi pare rau de banii dati pe ele + geometrie si manopera.Curios faptul ca pe vechea masina am pus chiar si SIDEM si au tinut mai mult decat FEBI- pesemne ca sunt facute pe vapor,turcia,china numa in germany nu.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
emilian69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 19 February 11 ![]() |
bielete antiruliu
swag: 86.50ron rts = 70ron lemforder = 172ron [1-2zile disponibilitate] bucse bascula swag = 46ron [poza 1] / buc swag = 50ron [poza 2] / buc |
--------------------
Renault
Laguna II
- TR-04-
2001 Dynamique Cine nu este cu noi este impotriva noastra
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
a mai pus cineva piese swag,sunt bune? ca a venit vreme sa le schimb si eu si nu stiu ce sa pun ..
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Pai swag is tot aici cu Febi..eu asa stiam.Daca este asa, nu recomand!
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa-mi schimb si eu pe fata capetele pivotii bucsele si nu stiu ce firma e mai buna ..ce recomandati dintre :SWAG GERMANY, STARLINE, RTS MEYLE, LEMFORDER, FEBI BILSTEIN, sau DELPHI ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Lemforder.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
TRW.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
lemforder all the way!!!!! am avut laguna si parcurgea 40k km pe an. imi consuma capetele de bara pe banda rulanta si foloseam ce aducea repede service-ul pana am zis stop si am trecut pe lemforder si s-a schimbat total povestea. trecea anul si nu le schimbam. am folosit toate natiile de piese si stiu ce tine si ce nu iar lemforder este maxim. acum la noua masina merg pe yamato care sunt la fel de bune dar nu stiu daca exista si pt frantuzoaice.
This post has been edited by cezarium: 11 Feb 2013, 23:47 |
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
si eu schimb bielete si capetete de bara ce recomandati intre febi si moog ? ms ast raspuns
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Moog am eu pe masina din octombrie anul trecut am facut aproape 2000 de km marea majoritate a lor sunt prin oras si pina acum sunt multumit.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
QUOTE(daniLaguna2 @ 29 Mar 2013, 23:28) Lemforder ... daca vrei sa ti masina si sa nu repeti operatia dupa 10-15k km sau chiar mai repede. Stiu ca e mai scump Lemforder dar facand un calcul in timp iesi mai bine. This post has been edited by ovidy: 30 Mar 2013, 01:04 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
eu am febi de vreo 35 - 40.000 km, si inca se tin ok, cred.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:00 |