Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
GBX |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Acum e subventionat 90%.
La ce nivel trebuie sa ajunga subventia ca sa se atinga standardele pe care ti le doresti tu ? In privinta prioritizarii gresesti, am discutat cu o pagina mai in spate cum s-a creat o banda unica chiar in buricul targului, banda pe care circula 1-2 autobuze la 5-10 minute si care la ora pranzului transporta un numar de calatori impresionant, numar de o singura cifra. Asa ca prioritizare exista, eficientizarea cam lipseste. @GBX, de acord cu tine, aste e si motivul meu pentru care nu ma mai apropii in veci de transportul in comun de suprafata. This post has been edited by mircea_aq: 17 Mar 2025, 15:15 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu il mai folosesc din cand in cand....ce-i drept, nu la orele de varf. Din fericire stau aproape de job si pot merge 20 min pe jos.
Il mai folosesc cand acolo unde am de mers e problema cu parcarea...sau daca stiu ca o sa gust ceva alcoolic...etc. Da, igiena este un factor deranjant mai ales la orele de trafic intens, cand e foarte aglomerat si spatiul personal nu prea exista. Si din pacate situatia asta nu este doar in Romania. Este insa necesar.....ori daca tot exista....am putea sa-i acordam mai multa importanta. Si dodv igiena, timp, prioritate, numar de mijloace de transport in trafic (ca sa nu stai cate 40 min in statie)..... Mircea: nu e relevant cat transporta STB-ul la pranz ci atunci cand chiar e nevoie de el. Prioritizarea nu inseamna doar cate o banda dedicata ici-colo, ci banda dedicata pe toate linile. Cat despre subventie, desi banii sunt fara indoiala importanti, nu tine numai de bani. Acum si sa ai bani sa cumperi inca 500 autobuze, ca sa vina repede si sa mearga mai goale...unde le bagi? Pana nu le faci traseu dedicat, esti limitat si la numar. This post has been edited by vallixx: 17 Mar 2025, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Du-te pe topicul de accidente si vezi acolo siguranta ......
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |