Audi RS6 Avant - 580 de cai!, UAU
![]() ![]() ![]() |
Audi RS6 Avant - 580 de cai!, UAU
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE Pentru a va face o idee despre cifrele pe care deja vi le-am prezentat, aflati ca puterea maxima a lui RS6 (580 de cai) o depaseste cu 100 CP pe cea a lui Porsche 911 Turbo, cu 50 de cai pe cea a lui 911 GT2 si a lui Lamborghini Gallardo Superleggera si cu alti 60 de cai in plus fata de ceea ce ne prezinta Mercedes prin 6.2 V8 AMG. Cuplul maxim este atins inecpand cu 1500 rpm si ramane constant pana la 6500. si-acum o sa sara multi: vai cum poate sa compare RS6 cu asemenea masini, e looser. stati linistiti ca sunt doar niste mici picanterii ca sa faca articolul mai atragator, nimeni nu se gandeste ca ar putea o masina de familie sa tina piept super-sportivelor. L.E.: misto cuplul ala maxim de la 1500 rpm. This post has been edited by eminescu0: 6 Sep 2007, 09:34 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum un Mitsubishi Evo 8 FQ400 este "doar" un sedan cu 5 locuri si portbagaj mare (deci o masina de familie) si poate tine piept unui Lamborghini Murcielago pe un circuit... Dovada aici. Nu vad de ce un RS6 Avant cu 580 CP nu ar putea face fata unor "amarate" 911 Turbo sau Lamborghini Gallardo
![]() This post has been edited by padre: 6 Sep 2007, 10:10 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
0-100 km in 4,6 secunde
![]() Si cateva poze: carscoopaudirs6080mb1.jpg carscoopaudirs6081rr2.jpg carscoopaudirs6085uw5.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Interiorul mi se pare plictisitor de-a dreptul.Ca si in cazul lui r8,poate pe fanii marcii ii va pasiona masina.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
- CJ07APZ,
1.8 16V Dynamic
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
1. Eu nu inteleg chestiile astea... M5 break, RS6 avant, Octavia RS combi si multe altele... Care e scopul acestor breakuri puternice ? Vorba cuiva de aici.. "Familistul grabit" ? Eu unul daca as lua o masina de 580 de cai, as vrea sa fie cat mai sport, nu ceva cu care-si duc nevestele americane copiii la fotbal
![]() Iar daca as lua o masina pentru familie, as lua ceva cu motor mic si diesel si as pastra o masina de aproape 600 caluti pentru cand sunt singur si am chef de "raliu"... Adica nu inteleg aceasta combinatie. Arata bine masinuta, si suna foaaaaarte tare fisa tehnica, dar nu inteleg targetul... 2. Intr-adevar, interiorul e foarte anost. Nu ii inteleg pe cei de la audi, parca din ce in ce mai urate sunt inauntru... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite mie imi plac niste breakuri iar printre ele si Audi A6, A4 Avant. Chiar le-as prefera variantei sedan.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si mie imi place mult de tot masina..chiar si bordul mi se pare super...Cu atat mai bine ca este break-poate sa se bucurie si familia de masina nu numai o persoana...si sincer prefer asa ceva decat una sport la care sa-i dau scaunul mereu in jos pt a intra persoanele in spate...masina are performante de invidiat...are de toate: si spatiu,si 0-100km in 4.6...
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si un RS6 sedan are 4 portiere si spatiu destul, deci poate fi practic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Da Alex ai dreptate...dar cum tu nu ''preferi'' hatch sau break asa nici eu nu ''prefer'' sedan...probabil s-au gandit sa scoata si avant pt a satisface toate gusturile....Asa si tu,poate vrei un Megane Rs sedan ca nu iti place forma la hatch...(binenteles ca exista numai hatch)
This post has been edited by MHY: 6 Sep 2007, 12:17 |
--------------------
------
------
------
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ce cazuti in cap sunt astia de la audi.Au mid-engine cu 420 de cai si break de 580 de cai.
Puteti sa-mi spuneti orice (stiu toate scuzele) dar mi se par idioti.Si nu cred ca sasiul astuia e mai bun decat cel de la r8. Pun pariu ca are vreo doua tone. ![]() Albastru ala.......Ma astia vor sa para un fel de Bugatti generalist? This post has been edited by Arhimede: 6 Sep 2007, 15:36 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
padre |
![]()
|
Poate ca noul RS4 va avea mai multi cai putere, mai aproape de RS6. Nu poate, sigur. Si oricum trebuie sa apara noul RS4 cat de curand
![]() Ca si la BMW, M5 are mai multi cai putere decat M3, ce e asa neobisnuit? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mdea... sotia mea, vazand imaginile... "Uite asta e MASINA care imi place"!
Ramane sa fac rost si de bani... Oare un apartament de 2 camere o ajunge? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
eu inteleg prin masina de familie una spatioasa, confortabila si economica, iar asta numai confortabila si economica nu e. la banii care-i dau pe ea (100k euro) iau una de familie veritabila plus una sport veritabila. cel putin asa cred eu. asta nu inseamna totusi ca nu-mi place masina si ca nu ii admir performantele.
ma intreb totusi: care e scopul dezvoltarii atat de accentuate catre performanta a acestor masini normale (si nu sportive) ? inca ceva: care e diferenta intre un Audi RS4 cu cilindree de 4,2 si 420 cai si un C 63 AMG cu 6,2 litrii si 457 cai? care e faza cu cilindreea? |
--------------------
Reno
Megane
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Audi supraalimentat.
Mercedes aspirat. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eminescu0 |
![]()
|
nu-mi spune prea multe
![]() poate niste implicatii sau avantaje/dezavantaje (scurt) ar fi mai ok. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai cum care e scopul?Tu nu sti ca daca un Q7 cu un plug de arat cromat in bara spate la un pret dublu se vinde?Trebuie sa-l ai!!!!!
Constructorii astia de mult fac masini nu dupa legile fizicii si ale bunului simt ci dupa cat de mare pot sa faca pretu, si cat de complicata sa fie masina.Daca au 10 masini perfecte nu-i asa ca o varianta sport cu 200 de cai in plus se vinde? 2025kg.Aici nu stiu daca intra un sofer de greutate medie si 90 la suta rezervor plin.Dar daca mai adaugam 4 pasageri si niste bagaje...ajungem la vreo 2 tone juma'. Pai hai sa comparam.Daca ar avea vreo 1200kg ar trebui sa aibe vreo 290 de cai.Un fel de Impreza WRX STI:p LE:E o masina pentru directorii de banca germani care se mai duc la Aspen:) cu familionu, si vor sa fie cei mai cu mot in fata colegilor desi nevasta le cere o masina de familie. Schimbatorul e oribilioos.Nu intelegeti ca nu-mi place masina deloc, dar in mare parte nu-mi place.Daca era plin de carbon ,just basics, avea 1300kg si 400 de cai, asa puteai sa ingrozesti familia. ![]() This post has been edited by Arhimede: 6 Sep 2007, 21:11 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Arhimede: tu sa nu-ti cumperi, da?
Acum serios: nu se pot compara masini din clase diferite, chiar daca ceea ce ai adus in discutie (raportul putere/greutate) e un criteriu important, Dar e numai unul din criterii. Spre deosebire de o sportiva purista (si aici as pomeni de exemplu Lotus-urile mici), o limuzina din aceasta categorie ofera, la performante egale- sau chiar superioare- spatiu si confort, de neatins (din motive legate de marime si de greutate) in masinile "pur" sport. Ori toate astea se platesc. Socoteala e simpla. --------- Edit: si bieninteles ca nici unul din fabricanti nu e inger, toti vor sa ia banii de la lume pe toate caile posibile. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Arhimede |
![]()
|
Combinatia 2 tone-580 de cai cu limitare la 250km/h e masina sport?
Pai, pe autoban...daca ar avea 300 de cai credeti ca ar pierde sedinta omu' iar cu 580 nu? Pe strazile virajate din munti unde vitezele sunt relativ mici, pana la ce viteze blipaie TC-ul?Si cati cai foloseste? Pe Ring nu o ia nimeni! Tehnic e dumnezeiasca , comercial dumnezeiasca.Cel mai puternic Audi-un break de doua tone! =)) Ce obraz au astia? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Interiorul e mai urat decat al Laguna 3. Na.
|
--------------------
-
-
-
|
|
padre |
![]()
|
Arhimede, 1300 kg are Megane 2
![]() Stii ceva, daca nu-ti place, fa-mi-o mie cadou, eu o sa fiu foarte incantat! ![]() Apropo de limitator, sunt sigur ca se poate scoate. 100% sigur. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
M i h a i |
![]()
|
Padre..cand dam avansul?vad ca numai noua ne place...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place noul RS6.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Arhimede |
![]()
|
Imi place mai.Da ma oripileaza alea 2 tone.
O sa o cumpar.A doua zi o vand si-mi iau 3 Lotus Elise. ![]() F430 Scuderia nu va spune nimic? ![]() ![]() Attached thumbnail(s) foto2.JPG ( Size: 157.74k ) Number of downloads: 78 081320071636492456.jpg ( Size: 43.82k ) Number of downloads: 56 04092007225.jpg ( Size: 127.27k ) Number of downloads: 64 maranello1.JPG ( Size: 152.02k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
M i h a i |
![]()
|
Cumpari Audi care este 100 k cu F430 care este 190 k...cam mare diferenta...si 0-100 este in 4.0 sec sau 4.1 (depinde de varianta)...poti sa mi dai loganul..dar nu pt avans..pt benzina...
![]() edit pt andrei_2006>>3.7 are Ferrari 599 GTB F1 This post has been edited by MHY: 6 Sep 2007, 22:32 |
--------------------
------
------
------
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Eu stiam de 3,6 secunde nu 4,1...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Arhimede |
![]()
|
Nu-l comparam.Sau o faceam..dar ca sa va dati seama care se numeste masina sport.Si care locomotiva.
4.0 la 430, Scuderia in 3.6:D ........................................Ati pierdut una bucata Dacia Logan. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Super tare masina. Mai ales ca e break
![]() This post has been edited by RamsesII: 6 Sep 2007, 22:51 |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai Caterham CSR260 scoate 3.1sec pe 0-100km/h, la masa proprie de 550kg. Dar stai in el ca-n Audi?
Mie masina mi se pare absolut dementa. Iar ca bordul ala e anost sau nu, pai cine sta sa se uite la el cand are herghelia aia sub talpa? Asta cred ca e un break pentru soferul care face o favoare restului familiei c-o ia in masina ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:14 |