Nepotul lui Becali, tumefiat în stradă
![]() ![]() ![]() |
Nepotul lui Becali, tumefiat în stradă
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
R O M A N I A
![]() nu cumva e o treaba pusa la cale de vreun dusman al marelui jiji ? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.827 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa-i fie de bine. Daca era un necunscut nu se deranja nimeni. De pensionari nu zice nimeni nimic ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cred că și-a luat-o nevinovat... A nu se înțelege că susțin violența...
This post has been edited by Catalin Marinarul: 19 Jun 2007, 19:03 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
S-a intamplat la o trecere de pietoni nesemaforizata. Se poate presupune: pietonul, grabit, a fortat trecerea de pietoni iar soferul si-a scrasnit rotile pe zebra. Oricum, nimic nu scuza violenta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
micutu' si-a luat-o in mufa destul de urat. din partea mea putea sa-i dea si mai tare. indiferenta oamenilor cred ca e influentata de numarul de inmatriculare pe care il avea la masina: B K L.
povestea pare simpla: ala a vrut sa traverseze, asta era sa dea peste el. ala a injurat, asta s-a dat jos din majina ca sa arate ca e jmecher. si si-a luat-o in mufa. posibil ca atacatoru' sa fie dinamovist ![]() imagini aici p.s e bine sa dati prioritate pietonilor (atunci cand au dreptul), ca nu se stie peste ce haiduc dati si va alegeti cu cepele tumefiate ![]() This post has been edited by cristib: 19 Jun 2007, 19:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce naiba ma...la o bataie in strada lasata cu fete vinete nu se baga nimeni...nici politie nici salvare nici nimic....a luat bataie nepotu lu Berbecali si gata sar toate autoritatile de cur in sus...imi bag ce a taiat Ciomu in nepotu' lu ala...cu toate ca imi place de Becali nu ma misca cu nimic faza asta...stie toata lumea ca la trecerile de pietoni nu prea incetineste nimeni cum ar fi normal...poate ala stiinduse smecher a facut figuri la pieton...care pe buna dreptate l-a ars
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.827 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Baieti, ati observat ca pretul benzinei a crescut la loc ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
da-o dreq de benzina. tu n-ai auzit ce nepotu' lu' becali si-a luat-o la gioale.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma bucur...acu am vazut reportajul
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă BeeKlee ajunge președinte
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Nu schimba nimic. Si-a luat-o mai mult ca sigur ca l-a luat gura pe dinainte, dar cand dai de un om suparat, gura mare numai bine nu aduce
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
aoleu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
L-a batut cam bine. Si-o merita soferul, dar si pietonul, cam animal
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
traim in romania
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
stau eu si ma gandesc... asa in prostia mea de om de rand... oare daca ma batea pe mine ajungeam la pro tv? sau daca opream si il lasam pe ala sa treaca ma batea aiurea? sau daca nu ma dadeam jos la el tare in gura crezand ca sunt mai tare mi`o mai luam?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
Sau daca iti cereai scuze politicos ca l-ai incomodat
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
sorin1983 |
![]()
|
omu cred ca a fost mai mult enervat de vreun tupeu anapoda de la ala... si dupa aia facea pe mieluselul la reporteri
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai daca animala aia de nepot a sarit primul la bataie, omul era in legitima aparare
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Inteleg ca agresorul era suparat ca masinile nu-i dadeau prioritate pe trecerea de pietoni.
2. Il aud pe agresor spre final zicand ceva gen "tot esti smecher ma?" sau "tot tu esti smecher ma?". Dweci banuiesc ca fusera niste "talente" anterior aratate de nepotu lu peste'. 3. nu inteleg ce cauta nepotu' afara din masina. Ca doar era la volan... Ce dracu a cautat sa se dea jos? A, pardon, ce a cautat a gasit. Ca parere personala smecheru de nepot s-a dat jos cu spume, cu zicale si zicatori pe el, pline de substanta si cred ca a incercat si o tentativa de agresiune. Numai ca a latrat la copacul gresit. Iar reportajul este facut cu tenta, trebuiau sa-i ia interviu si lu' cetateanu de a furnizat imaginile, ca doar era martor ocular. Saraca victima... trebuie sa-i plangem toti de mila ca e plin de smecherie ca VC-ul de hartie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dar cine striga "cheama Politia" ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mah sincer eu as fi sarit...sa-i dau si eu vreo doua
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Supapa_jR |
![]()
|
Ala merita batut de multime...o ''baie de multime'' =)) ce sa zic..poate nu e nici ochelaristu' usa de biserica...dar eu ii dau dreptate
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
L-o fi facut pe pieton "hahalera", "bahhh pietonule, ce esti tu pieton", "zdreanto" etc, iar pietonul s-a suparat si i-a tras-o.
Am remarcat si eu faptul ca pietonul striga la oameni sa cheme politia si tipa la nepotul lui Becali ceva de genul "si tu esti smecher?" - deci inclin sa cred ca nepotelul a inceput-o. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as fi intervenit sa aplanez conflictul. Nu e normal indiferent cine e sa il bati in asa hal, daca era smecher dintr-un pumn se termina toata lupta. Niciodata nu am lovit un om care era la pamant mi se pare lasitate. Te bati fata in fata cu el il bati si il lasi in pace nu dai in el cand e jos, deja nu ma e legitima aparare. Si de la o prostie si-a distrus viata ramane si cu cazier (depinde cate zile de spitalizare necesita)are si un dusman puternic acum. Si de unde stiti ca batausul nu a inceput totul? Daca da unul cu picioarele in masina voastra ce faceti? Nu va dati jos sa il potoliti? Incercati sa faceti abstractie de numele Becali si o sa vedeti ca nu o sa mai para gestul asa normal.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Idiotul ala era sa ma spulbere cu aceeasi masina pe trecerea de pietoni de la Cotroceni in urma cu cateva luni! Precizez ca semaforul pentru pietoni era verde. Mi-am smucit sotia ca sa nu raman vaduv, deoarece ea nu vazuse ca vine animalul! Felicitari celui care l-a aranjat!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Oare il pune nea Jiji pe Smarandescu sa-i dea o lectie lu' asta ?
![]() Parca si vad : "Pai ce ba hahalero...te-ai luat de nepotamiu,sange din sangele meu....I-a ba Smarandescule 10000 de dolariii si articuleaza-l pe asta " ![]() L.E. : Sony bine ca ati scapat teferi amandoi This post has been edited by Racky: 19 Jun 2007, 21:00 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nepotul lui Becali nu are pistol?
![]() This post has been edited by prody: 19 Jun 2007, 20:44 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
Daca ce zice sony e adevarat...poate fi prezentat in instanta si poate fi o circumstanta atenuanta
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Oricand sunt in stare sa sustin cele afirmate mai sus! Si in instanta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 10:10 |