Nepotul lui Becali, tumefiat în stradă
![]() ![]() ![]() |
Nepotul lui Becali, tumefiat în stradă
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Imi pare rau de "ochelarist". Pentru niste nervi (justificati foarte probabil) o sa aiba parte de ceva zile negre atat cu politia cat si cu famelia BKL.
"Ochelaristul" mi se pare un om normal (poate ca multi dintre noi), prea enervat de aerele "nepotului". This post has been edited by ageana: 19 Jun 2007, 21:09 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
E clar ca o sa-l gaseasca pe bataus fiindca sunt imagini foarte clare cu el. Si daca nu ar fi capabili politistii sa dea de el tot l-ar gasi un detectiv angajat de becali. Nu mi se pare normal sa bati un om aflat la pamant in halu ala, si mi se pare gresita si atitudinea celor care ati inceput sa-l laudati pe bataus. Sper sa ajunga la parnaie fiindca clar si-o merita. Bine ar fi daca s-ar face dreptate de catre politie in romania si ar fi ajuns si nepotu lu becali fara carnet de sofer, la fel cum ar merita si multi altii. Atunci astfel de incidente haiducesti nu ar mai avea loc. Sunt dezgustat de imagini poate era "normal" in circumstantele alea sa-i dea vreo 2-3 bucati dar nu in halul asta. In ceea ce priveste lumea care trecea pe acolo pot sa zic ca sunt scarbit de atitudinea asta de neinplicare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai io i-as fi facut la fel! Doar ca nu trebuia exagerat in halul asta. Trebuia sa il lase cu cativa pumni in mufa sa vada ca degeaba e smecher cu numele, si putea zice ca a fost legitima aparare. Dar dupa ce l-a machiat in felul ala si exista filmarea aia in care parca bate la hotii de cai... nu cred ca mai are vreo scapare, sincer, si e pacat. O sa ajunga in puscarie mai mult ca sigur, din cauza nervilor...
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tibisor, tata, e usor sa faci morala din fotoliu!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel in camasa roz a cam incurcat-o, dupa cum ii cunosc eu pe machedoni.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sony ... sincer ... tu te-ai fi bagat ?
Eu nu m-as fi bagat . De ce ? 1 ) nu l-am pus eu pe ala sa mearga cu xxx km/h si sa nu acorde prioritate 2 ) de ce sa risc sa-mi iau si eu cativa pumini de la individul ala nervos pentru un prost ? Intradevar ... poate strigam la el sa-l lase ... dar nu ma bagam intre ei ... la cat de nervos era ala sigur daca se baga cineva si-o lua in freza ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai era suficient sa te bagi cu vorba buna cum se vede in cadru ca s-a bagat cineva, cu clasicul "lasa-l ba ca il omori" si asa mai departe nu trebuia sa faca pe "cichi chan"
L.E. mi-a luat-o cosmin inainte cu postul lui. ![]() varianta victimei Contactat telefonic, Valentin Becali, nepot al patronului echipei din Bulevardul Ghencea și antrenor al grupei '92 a juniorilor Stelei, a povestit, pentru stelisti.ro, incidentul în care a fost implicat, astăzi dimineață, la ora 11. "Eram în mașină, veneam spre stadionul Steaua și mă aflam la Piața Unirii, într-o coloană de mașini. A trecut un individ, mi-a lovit cu pumnul capota și a scuipat pe parbriz. Era îmbrăcat la costum, cu ochelari de soare, nu părea un individ capabil de așa ceva. Eu am coborât și l-am întrebat de ce face acele gesturi, moment în care m-a lovit cu pumnul, apoi m-a tras de tricou și m-a târât, iar asta în văzul tuturor, nimeni nu a intervenit", a declarat Vali Becali pentru stelisti.ro pt. vis a vis nasturel, ne putem italni, il iei la bataie pe becali si vezi daca ma bag. M-am mai bagat si inainte pentru perosoane necunoscute si nu am avut ochi umflati. Ce zici de asta? This post has been edited by mauru007: 19 Jun 2007, 21:35 |
--------------------
Ford
Focus
- vl
Bucuresti/Salajan |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce m-a uns pe suflet!
![]() Ce spitalizare? ![]() Eu am fost mult mai rau de multe ori si n-am nici pe dracu'. Tata, om batran, care si-a luat un pietroi in fata si-a revenit in 2 saptamani. Cred ca idiotu' s-a aruncat pe jos inainte sa-l arda asta si de nervi la bumbacit asa, bine ca n-a gasit un nebun din galerie ca ala il calca pe cap pana lesina acolo. QUOTE(mauru007 @ 19 Jun 2007, 21:35) Rambo, lasa-ne cu vrajeala! ![]() Nu ar fi sarit nimeni pt nimeni, asa de fapt si cum s-a intamplat, ca nu stii niciodata care e de vina si poti sa te bagi aiurea. Ala n-avea ce cauta jos din masina clar. Eu deja imi mesteresc o prastie, si pun bani deoparte de carne tocata pt. chiftele. Sincer, m-as duce cu un pachet la omuletu' asta, macar o data pe luna. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Nu au cum sa-l gaseasca pe pieton. Dupa ce? Dupa niste imagini filmate cu telefonul?
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
cosmin, nu m-as fi bagat, dar nu de frica, ci pentru ca si-a meritat-o idiotul! Dupa ce ca te comporti ca un oligofren, mai si cobori sa te spargi in figuri, dar uiti ca Smara e in masina unchiului! Cand ai gresit e bine sa iti ceri scuze, nu sa te spargi in figuri. Cum in Romania nu te ajuta politia romana in nici-o situatie, e bine ca aceasta corectia a existat, chiar daca a fost una primitiva.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RamsesII @ 19 Jun 2007, 22:32) Ce copil esti! Esti dat in primire de cine nu te astepti.E de ajuns sa te vada la tv, un vecin pe care l-ai injurat si in secunda doi e cu mana pe telefon sa te dea in fapt. Ce naspa si cu telefoanele astea, nu mai poti sa flatulezi, ca esti filmat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Jun 2007, 22:33) cosmin, nu m-as fi bagat, dar nu de frica, ci pentru ca si-a meritat-o idiotul! Dupa ce ca te comporti ca un oligofren, mai si cobori sa te spargi in figuri, dar uiti ca Smara e in masina unchiului! Cand ai gresit e bine sa iti ceri scuze, nu sa te spargi in figuri. Cum in Romania nu te ajuta politia romana in nici-o situatie, e bine ca aceasta corectia a existat, chiar daca a fost una primitiva. Nu am zis nimic de frica ![]() ![]() QUOTE(vis-a-vis @ 19 Jun 2007, 22:36) Ce copil esti! Esti dat in primire de cine nu te astepti. E de ajuns sa te vada la tv, un vecin pe care l-ai injurat si in secunda doi e cu mana pe telefon sa te dea in fapt. Ce naspa si cu telefoanele astea, nu mai poti sa flatulezi, ca esti filmat. Asta e purul adevar ! Un simplu gest mai urat ... poate creea atata ura in unii oameni incat sa te "dea in gat" ... sau poate cel care l-a dat in gat ( am inteles ca s-a aflat cine e ) spera ca va primi ceva de la nenea Becali ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mai ieri am asisatat la o intamplare de genu asta, 4 motociclisti l-au oprit pe un nene cu un Megane si l-au batut cu picioarele ca ii taiase calea unuia din ei.
Un politist care incerca sa aplaneze conflictul a fost amenintat si lovit. Romania e o tara de haiduci. Si ieri mergand prin cartier, un dobitoc care iesea dintr-o straduta laturalnica nu mai avea chef sa ma lase sa trec(eu pieton), si aproape ca ma lovit, a adaugat si "ma lasi nene sa trec". |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Ideea e ca este atat de multa ura intre noi incat se ajunge des la astfel de evenimente. Ideea cu bagatul este mai greu de realizat decat de a vorbi pe forum.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
Tibi_ |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 Jun 2007, 21:52) Eu te intreb un singur lucru ... tu te bagai ? L.E. : daca ala filma cu telefonul ... cu ce putea el sa sune la Politie ? ![]() ![]() ![]() Prima data as fi sunat la politie si dupa cu ceva morcov probabil as fi incercat sa-l iau cu "vorba buna" pe ala. Si nu mi s-ar parea normal sa te pui sa faci filmuletze cu telefonu inaine sa suni la politie, daca asta vroiai sa spui |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mai stie cineva exact ce a fost acolo? Ca nu are rost sa discutam despre ceva ce nu stim!
Nepotul a iesit la bataie primul...pietonul? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Tibi_ @ 19 Jun 2007, 23:06) Prima data as fi sunat la politie si dupa cu ceva morcov probabil as fi incercat sa-l iau cu "vorba buna" pe ala. Si nu mi s-ar parea normal sa te pui sa faci filmuletze cu telefonu inaine sa suni la politie, daca asta vroiai sa spui Ai sunat vreodata la politie? Eu da, ca eram la balcon si-l omora o namila pe un nene ca-i lovise masina. Am sunat la circa 7 si dupa ce mi-au luat toate datele mi-au zis sa sun la brigada rutiera, ca nu pare de competenta lor. Am incercat si eu o data si m-am lecuit. La teorie suntem toti buni, practica ne omoara. This post has been edited by vis-a-vis: 19 Jun 2007, 22:13 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Am sunat la 112 pt un homeless care isi dadea duhu printre blocuri, in rest nu a fost cazu. Si atunci in vreo 15 minute a venit salvarea si l-a luat, deci se poate face ceva daca macar avem bunavointa sa dam un telefon atunci cand e cazu, ci nu nepasarea de a trece pe langa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
mauru007 |
![]()
|
Eu m-am bagat. si o sa ma bag pina o sa iau prima bataie pe chestia asta dupa care mai vedem. Cel mai tare (si iar o sa zica vis a vis ca sunt Rambo) a fost cand am avut probleme in state. Am petrecut atunci cateva ore la politie pentru ca am intervenit intr-o cearta intre rude (s-a lasat cu fracturi pina la urma interventi mea asa ca au facut plangere si a fost nevoie de cautiune). Oricum o saptamana mai tarziu au retras plangerea pentru ca eu am fost animat de intentii bune dar ca am o problema in a imi aprecia propria forta. Am dat scan si la hartiile de atunci ca sa nu zica nimeni ca e vrajeala. Si ca o completare in genul de conflict petrecut azi a-si fi intervenit cu vorba buna nu cu parul pentru ca nu stiam cine are dreptate. Recunosc ca daca stiam cine e victima as fi intervenit mai tarziu un pic
![]() This post has been edited by mauru007: 19 Jun 2007, 22:37 Attached thumbnail(s) police1.jpg ( Size: 94.58k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
Ford
Focus
- vl
Bucuresti/Salajan |
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Gata ma apuc de fiare.Stie cineva de unde iau si eu niste steroizi ceva? Traim intr-o lume unde ala care da cu brandu mai tare e cel mai smecher.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt de-acord cu postul lui klaus. Daca agresorul l-ar fi scos pe "BKL" din masina sa-l bata, mi-ar fi fost mila de el (mult spus mila, ma rog), dar sunt convins ca s-a dat jos singur, pentru ca cineva a indraznit sa se ia de varul lui jiji...
Sincer, cred ca e legitima aparare, probabil nepotelul a vrut sa-i aplice o corectie, daca nu, e cam nasol pentru agresor, oricum va fi nasol ca s-a pus cu familia Becali... Eh, asta e... EDIT : Pe la inceputul clipului se aude ceva gen "Da ti-ai cautat-o ma..." Cam se confirma spusele lui klaus. This post has been edited by A l e x: 19 Jun 2007, 23:01 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ce am gasit printr-un coment dupa situ unde e stire
![]() "Daca se intampla asta in Braila era mort demult jegul ala...ca altfel nu i`as putea spune...daca il tine p...a sa vina in Braila sa vedem daca are tupeu sa se ia de lume pe strada...si poate ma cauta.." ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
batausul, ziceau aia de la pro tv ca ar lucra la o banca din apropiere.stia ala ca o sa aiba o zi ce cacao la birou si si-a descarcat nervii pe nepotul razboinicului luminii
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
E normal ce sa intamplat..Intr-o tara civilizata precum Romania
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru faze d-astea ma supar eu ca tre sa stau toata ziua la servici si le pierd. Sunt oameni care ar fi cumparat si floricele la un asemenea spectacol.
Chiar crede cineva ca tipul in rosu/mov s-a dus la asta la masina, l-a dat jos si a inceput sa-i care pumni, si "saracul" manelist nu a facut nimic, el e doar o victima, manca-l-ar mama pe el cu brigada anti-tero si bastoane pe spate... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
din acest motiv am eu in usa 2 paralizante si un bulan de cauciuc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
ady85btz : Si pe mine m-a mirat sa vad "doar" un A3... Ma asteptam la ceva mai scump, dar poate aia e masina de 'consum'
![]() Si clipurile s-au pus in prima pagina.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
Animale amandoi.
This post has been edited by Arhimede: 20 Jun 2007, 03:29 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 10:36 |