Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Nepotul lui Becali, tumefiat în stradă

Zippy
post 20 Jun 2007, 03:57
Post #61

Membru din 2003

Group: Members
From: Bucuresti

Nu inteleg de ce zic toti ca o sa-l manance puscaria pe agresor. Ochiul ala tumefiat se vindeca in cateva zile si din filmulet se vede ca nepotelul e mai mult tarat pe jos + 5-6 pumni + 3-4 picioare. Nimic deosebit, eu mi-am luat-o in freza mult mai grav de la un grup de indivizi si am avut arcade sparte, piramida nazala, probleme cu un dinte, un vas de sange spart in spatele nasului, ramas inconstient pe trotuar si indivizii (cu antecedente) riscau doar o amenda penala (mi-am retras plangerea).

Degeaba nu si-a luat-o nepotelul dar violenta nu e un mod de rezolvare a problemelor.

Mie sincer mi-e mila de agresor, ce hartuit o sa fie acum de "diversi smarandoi" si luptatori de K1. Dar asta e, totul se conserva in Univers wink.gif

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA - B 97 Z I P ] 2014
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mauru007
post 20 Jun 2007, 06:58
Post #62

sir

De ce ai luat bataie asa rau si ai retras plangerea? Te-au despagubit? Incadrarea juridica a faptei se face in functie de numarul de zile de spitalizare de 45 in sus parca e caz penal dar nu sunt sigur. Asa ca daca nepotul scoate certificat medical bazat ala e mancat. Plus ca orice judecator ajunge sa judece cazul devine automat vedeta asa ca o sa dea o pedeapsa exemplara. Ideea e ca omul ala o sa isi piarda locul de munca mai mult ca sigur pentru ca un caz puternic mediatizat negativ aduce prejudicii angajatorului. Parca ziceau ca ala lucra intr-o banca, de si nu cred la cum era imbracat. Poate stiti reclama cu baiatul ala care gaseste un portofel il returneaza pagubitului si la sfarsit concluzia e ca e om cinstit si lucreaza pentru banca "X". Cum ar arata reclama cu baiatul asta? radmasa.gif

--------------------
Ford Focus - vl 2002/Ghia
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
RamsesII
post 20 Jun 2007, 07:52
Post #63

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 19 Jun 2007, 22:36)
Ce copil esti! Esti dat in primire de cine nu te astepti.
E de ajuns sa te vada la tv, un vecin pe care l-ai injurat si in secunda doi e cu mana pe telefon sa te dea in fapt.
*

Da, bre, aveti dreptate, neglijasem factorul uman biggrin.gif
Sunt curios totusi care a fost discutia intre cei doi, altfel is doar speculatii..

--------------------
Renault Megane / Skoda Octavia II
Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
+
Bas|cX
post 20 Jun 2007, 08:08
Post #64

Membru autentic

probabil nepotelu' s-a dat jos cu expresia "bha tu stii cine sunt io ?? " ..si astalalt ...i-a explicat cine e ...

--------------------
none ex Lag 2 - none 1.9dci
Brasov
+
BigEdy
post 20 Jun 2007, 08:24
Post #65

Biggest Private Spice Member

From: Ploiesti

Lucrurile astea se intampla in fiecare zi! Dar nu se face caz de ele pentru ca cel "agresat" nu e pui de oier!

Am intalnit un sofer de asta jmecher care era sa dea peste mama si tot el a coborat din masina agresiv dar din pacate nu a fost foarte atent si nu a vazut ca eu eram la 20 de metrii mai in spate biggrin.gif

Si pentru ca nu era un nepot frate sau mai stiu eu ce ruda a unui nosol cu arere de presedinte nu am fost cautat de politie nici pana in ziua de azi biggrin.gif

This post has been edited by BigEdy: 20 Jun 2007, 08:26

--------------------
Renault Megane 2006 II.2
Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3
+
CGB
post 20 Jun 2007, 08:37
Post #66

CGB

From: behind

is romani tot mai nervosi. stres, griji, probleme, greutati, caldura...etc. se aduna toate si cand prinzi un moment d-asta izbucnesti.
si io abia trec pe trecerea de pietoni. doar doar s-o gasi unu' sa ma injure. ca sa am si io motiv sa scap de "stres". da' nu vrea nici unu'. toti asteapta cuminti pana traversez sad.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
marksman
post 20 Jun 2007, 08:58
Post #67

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(cristib @ 20 Jun 2007, 09:37)
is romani tot mai nervosi. stres, griji, probleme, greutati, caldura...etc. se aduna toate si cand prinzi un moment d-asta izbucnesti.
si io abia trec pe trecerea de pietoni. doar doar s-o gasi unu' sa ma injure. [...]
*

Am mai vazut eu din astia ca tine. Dupa ce te opresti la trecerea de pietoni (cu toate ca erai in singura masina de pe sosea) si il lasi sa treaca el abia se misca, ba daca se poate vorbeste la telefon si uite asa de-al dracului te tine in loc. Mamaaa, ce claxoane le mai trag cateodata la astia! Sa le salte inima-n gat si sa le treaca amorteala! Si apoi sa se gaseasca unul sa ma injure!

--------------------
Opel/Mazda/Mercedes Crossland X / CX-30 / SLK200 2019 / 2020 / 2002
Discipline equals freedom
+
red_dog 4 ever
post 20 Jun 2007, 09:02
Post #68

DINAMO BUCURESTI

From: Constanta

Chestii din astea sunt cu zecile in fiecare zi dar na daca nu te cheama berbecali nu te da la tv

--------------------
VW POLO HAPPY,Logan ABS plus - xxx 2009,2009
+
argon
post 20 Jun 2007, 09:15
Post #69

Mesaj semiautomat

E foarte urat din partea celor ce claxoneaza, eu nu-i claxonez niciodata pe trecerea de pietoni, dar cand mai dau de un adormit, ma fac ca plec, si ambalez putin motorul, si se sesizeaza imediat.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 20 Jun 2007, 09:15
Post #70

membru violet

In Germania ramai pieton ceva vreme daca faci asa ceva, argon. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
argon
post 20 Jun 2007, 09:16
Post #71

Mesaj semiautomat

n-ai voie sa ambalezi motorul? ohmy.gif nu trec de linia alba niciodata...am zis ca ma fac ca plec, nu ca plec biggrin.gif

LA fel cand merg intre blocuri pe stradute, si sunt oameni care merg in aceasi directie pe mijlocul drumului(ca doar trotuarul e ocupat de masini), niciodata nu claxonez, e lipsit de respect, doar ambalez putin sa fiu sigur ca ma aud venind biggrin.gif

This post has been edited by argon: 20 Jun 2007, 09:20

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 20 Jun 2007, 09:19
Post #72

membru violet

Si nici sa trantesti portierele. smile.gif

--------------------
+
marksman
post 20 Jun 2007, 09:20
Post #73

Post mortem nihil est

QUOTE(vijelie @ 20 Jun 2007, 10:13)
Illusion, cred ca stii ca in localitati claxonatul e cam interzis, nu?
*

Asa e, dar la claxoanele care se dau de fiecare data cand apare un ambuteiaj, mai conteaza unul in plus?
Oricum, nu fac abuz de claxon in general, iar "mobilizarea" pietonului o fac foarte rar, cand vad cum traverseaza incet numai ca sa-ti faca in ciuda. Ultima data am aplicat-o pentru o ceata de 4-5 pustani de liceu, care de-ai dracu' s-au pus si in sir indian si au rarit pasul. Eram singur pe sosea, puteau sa astepte sa trec, dupa care sa-si faca mofturile (sa traverseze in ce formatie si ordine doreau si in ce ritm ar fi dorit), dar nu, ei au vrut sa opresc eu si sa vada cum reactionez daca se joaca un pic cu nervii mei. Si au vazut!

--------------------
+
vijelie
post 20 Jun 2007, 09:22
Post #74

membru violet

Poti incepe cu relaxarea nervilor tai si nu cu sporirea zgomotelor inutile din zona in care te afli. wink.gif

--------------------
+
marksman
post 20 Jun 2007, 09:25
Post #75

Post mortem nihil est

@vijelie: in general sunt un om calm, insa toate au o limita. In ceea ce priveste "sporirea zgomotelor" cred ca exagerezi.

This post has been edited by Illusi0n: 20 Jun 2007, 09:27

--------------------
+
vis-a-vis
post 20 Jun 2007, 09:27
Post #76

DaciaClubber

CONCURS DECIRCULATIE “ MICII PIETONI”
GRUPA MARE

1. Cum trebuie executata traversarea strazilor de catre pietoni prin locurile semnalizate cu indicatoare sau marcaje rutiere?
R : Traversare strazilor de catre pietoni prin locurile semnalizate cu indicatoare sau marcaje rutiere trebuie executata in grup si pe partea dreapta a marcajului, deoarece eliberarea mai rapida a spatiului carosabil sporeste fluienta circulatiei.

2. Cum se numeste strada pe care locuiti ?
R :
3. Unde asteptam schimbarea culorii semaforului ?
R :Noi asteptam shimbarea culorii semaforului pe trotuar.

4. Cand si cum trebuie sa ne urcam in autobuz ?
Noi trebuiesa ne urcam in autobuz cand acesta s-a oprit in statie, pe usa din spate sau pe la mijloc, pe partea dreapta a autobuzului.

5. Unde va jucati cu sania ?
R : Noi ne jucam cu sania in orice loc unde este amenajata o pista de sanius sau in locurile unde circula masini.

6. Care sunt culorile semaforului electric pentru pietoni ?
R : Culorile semaforului electric pentru pietoni sunt rosu si verde.

7. Ce semafor urmarim cand vrem sa traversam ?
R :......semaforul din fata.

8. Cum traversam pe zebra ?
R :....In pas vioi.

9. Unde va jucati cu mingea ?
R :...in locuri special amenajate.

10. Pe unde circulam cu bicicleta ?
R :...in parcuri,in curtea scolii, a gradinitei sau in parcurile-scoala de circulatie.

11. Unde va jucati de-a v-ati-ascunselea ?
R : Noi ne jucam de- v-ati ascunselea pe terenul de joaca.

12. Ce semnificatie are semnul agentului de circulatie care sta inmijlocul intersectiei cu bratul ridicat vertical ?
R : Semnul agentului de circulatie, care sta in mijlocul intersectiei cu bratul ridicat insemna :
- « Atentie ! »- oprire pentru autovehiculele si pietonii care circula din fata sau sau spatele sau ;
- «Atentie ! »- oprire pentru toate persoanele care se apropie de intersectie, indiferent de directia din care circula.
-
13. Cand au prioritate pietonii la traversarea strazii ?
R : Pietonii au prioritate la traversarea strazii numai pe culoarea verde a semaforului « liber » al agentului de circulatie si pe locurile prevazute cu indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor.
14. Cum trebuie sa traverseze pietonii in locurile semnalizate cu marcaje sau indicatoare ?
R. ...pietonii trebiue sa traverseze in pas vioi si pe cat posilbil in grup, numai pe marcajul pietonal sau in dreptul indicatoarelor la trecerea de pietoni.

15. Cum se face traversarea corecta a drumurilor pe drumurile publice ?
R : Traversare corecta a drumurilor publice se face perpendicular pe ax acestora in pas vioi si dupa ce ne-am asigurat.

16. Pe care patre a trotuarului trebuie sa mearga copiii cand sunt tinuti de mana parintilor ?
R : Cand sunt tinuti de mana parintilor, copii trebuie sa mearga pe partea dinspre cladirile ce marginesc trotuarul, deoarece in cazul smulgerii din mana celor care-i insotesc, pot fi accidentati de autovehicule.

17. Cand pietonii traverseaza strada la culoarea verde a semaforului mai este necesar sa se asigure ?
R : Da, deoarece din cauza unor defectiuni, acestea nu se pot opri la culoare rosie a semaforului.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
vijelie
post 20 Jun 2007, 09:28
Post #77

membru violet

Scuza-ma dar daca o mana de copchii pusi pe șotii te-au impins dincolo de limita, io zic ca nu e chiar ok. Dar tu stii mai bine ce si cum.

--------------------
+
XMihai
post 20 Jun 2007, 09:44
Post #78

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Nu am citit toate posturile, dar eu zic ca o parte de vina o mai au si pietoni.

Pt cei care cunosc Dr Tr Severin.

Ma deplasam pe Tudor Vladimirescu si la intersectia cu Eminescu pur si simplu din scuar mi-a sarit in fuga un pieton fara sa se asigure daca vin masini.
Eu nu l-am vazut cand era in scuar, deoarece era gard viu si era destul de mare.
El a sarit in fuga deoarece voia sa prinda autobuzul ce era in statie.

Norocul lui si norocul meu ca am fost cu o masina ce avea abs.
Daca eram cu papucu acu cred ca nu mai tastam aici, eventual daca aveam pc si net in celula.

--------------------
. . .
+
cmandrei
post 20 Jun 2007, 09:45
Post #79

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Va rog nu mai postati Off-topic. { Cititi primul post ... } -daca continuati asa se inchide-

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
marksman
post 20 Jun 2007, 09:46
Post #80

Post mortem nihil est

QUOTE(vijelie @ 20 Jun 2007, 10:28)
Scuza-ma dar daca o mana de copchii pusi pe șotii te-au impins dincolo de limita, io zic ca nu e chiar ok. Dar tu stii mai bine ce si cum.
*

Bun, ia sa-ti faca si tie cineva sotii din astea dimineata, cand mergi la serviciu. Eu stiam ca drumurile publice nu sunt facute pentru ca o mana de copchii sa faca glume cu participantii la trafic. Maine-poimaine poate gasesti scris cu creta pe masina Ion+Maria=Love. Ei, ce sa-i faci, doi indragostiti pusi pe sotii.

--------------------
+
Supapa_jR
post 20 Jun 2007, 09:48
Post #81

Membru autentic

Haha....pai si el era pe trecere sau nu??daca nu el iti platea si damageul smile.gif)

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
vijelie
post 20 Jun 2007, 09:58
Post #82

membru violet

Well... Cand eram copil, aveam un prieten de-o seama cu mine... Ne jucam "de-a v-ati ascunselea" printre masini... Si el a zgariat FARA INTENTIE un jeg de Dacie... Proprietarul a coborat NERVOS si l-a caftit... Tatal copilului a coborat si el SI MAI NERVOS... Scor final: 1-0 pentru "pagubit", tatal copilului a decedat in masina tatalui meu, cu capul crapat in cadere, dupa incasarea unui pumn in mecla... Asta a iesit dupa 2 ani din parnaie cu decretele lui Ceausescu, dar deja era "formatat"... A mai intrat inca odata la racoare pentru furt calificat, dar fiind recidivist, canci decret... Are 2 copii, 2 baieti... Au crescut fara tata timp de 10 ani... Cu fiul cel mare s-a intalnit la penitenciarul Margineni, dar nu la vorbitor, ci INAUNTRU... Cel mic a fugit din tara, talharie cu mortaciuni...
Eu zic ca nu merita.
Scuze pt off topic.

--------------------
+
Supapa_jR
post 20 Jun 2007, 10:08
Post #83

Membru autentic

Vijelie...stai in Ferentari ?? smile.gif)=)) cum naiba o familie de puscariasi...asa a fost sa fie...destinul...
ONTOPIC!!! Nu cred ca mai are rost sa discutam aici despre nimic pana cand vom vedea ce se intampla cu baiatul cu ochelari de soare smile.gif)

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
3 Pages < 1 2 3
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th September 2025 - 00:45
Dacia