Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3
megane1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|||
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Aici in Germania a aparut in configurator deja varianta 2l dci 160cp, armonie dynamique sau luxe. Sunt curios care va fi miscarea Rro si in cate luni/ani, daca va fi...
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
Nu stiu de care optiune de ESP vorbiti? cea de pe dynamique sau care..? ca cea de pe dynamique era de la inceput si altceva nou in configurator nu am vazut. Mi-ar placea sa il vad la Expressioin ca optiune
![]() M-am urcat si eu in masina, pot spune ca daca se insumeaza tot ce s-a scris pe aici se obtine ceva foarte aproape de adevar. Bun cu oglinzile mai mari, ca altfel era o problema. Si as recomanda senzorii spate pentru parcari. LE: ASR nu e inclus pe M3, nu? This post has been edited by ciprians: 1 May 2009, 12:09 |
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
adi_tec |
![]() ![]()
|
![]() /// Group: Members Posts: 123 Joined: 10 November 08 ![]() |
BRAVO! Foarte frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
SANATATE ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1 /
11.2003 / 1.5 dCi
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
ASR vine in pachet cu ESP din cate stiu eu
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
ciprians |
![]()
|
stie careva noile preturi pe mai?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.909 Joined: 4 February 09 ![]() |
Intrebare:megane RS o sa fie doar in 2 portiere sau va avea si 4?Din poze pe net am observat doar varianta cu 2 usi...(fara hayon)
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Acesta este raspunsul primit de la Renault Ro la intrebarea referitoare la motoarele TCe.
Referitor la aspectele semnalate va transmitem ca motorizarea Tce 130 CP va fi disponibila pentru modelul Noul Megane in gama Romania la sfarsitul anului 2009. Va precizam ca decizia de a comercializa o anumita gama de produse apartine intotdeauna producatorului si are la baza rationamente impuse de studiile de marketing efectuate in prealabil. Deci spun ca nu e din vina lor, ci a Renault Fr. Sau din vina celor care participa la studiile de marketing.. cine-or fi nasparlii aia care nu vor TCe. ![]() This post has been edited by silviumc: 3 May 2009, 08:04 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
C-H-i-p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 May 09 ![]() |
Undeva (http://www.informatiiauto.ro/renault-megane-3-beneficiaza-de-trei-noi-propulsoare-tce-130-dci-150-si-dci-160-sid4257.html) se zice:
"Noul Megane 1.6 16V 110 a fost redenumit noul Megane 1.6 16V 110 Bioethanol E85 eco2. Pentru același preț, această versiune poate rula atât benzină de 95 cât și biofuel E85." O fi valabil si pt. motorul de 110 CP comercializat la noi?!!! Probabil evident ca NU!!! This post has been edited by C-H-i-p: 3 May 2009, 10:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
czs |
![]()
|
Sigur nu. Este varianta de motor de 1.6 cu bioetanol, separat de motorul bine stiut de noi 1.6, acelasi de pe vechea generatie. La m3 s-au schimbat rapoartele, datorita faptului ca acum cutia de viteze e cu 6 trepte, atata-i tot.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
C-H-i-p |
![]()
|
Cine stie care e diferenta intre "Radio CD 4X15 W cu MP3" si optionalul "RADIO CD MP3 Arkamis 4X30 KML USB" dpdv vizual ?!! Mai precis cum imi dau seama in caz ca-l doresc pe al 2-lea c-o sa mi-l si dea...
|
--------------------
-
-
-
|
|
czs |
![]()
|
In primul rand procesorul de sunet din arkamys, in al 2-lea rand afisajul multidot la arkamys si cel simplu la celalalt, iar in final tweeterele spate la arkamys
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
C-H-i-p |
![]()
|
QUOTE(czs @ 3 May 2009, 11:46) In primul rand procesorul de sunet din arkamys, in al 2-lea rand afisajul multidot la arkamys si cel simplu la celalalt, iar in final tweeterele spate la arkamys Asadar, vizual vorbind, daca are tweeterele spate si mufa usb inseamna ca e cel "bun". Ma asteptam la o inscriptie ceva care sa le deosebeasca cumva. De fapt mai faci vorbire si de afisaje diferite... Unde apar ele?! Merci. This post has been edited by C-H-i-p: 3 May 2009, 11:59 |
--------------------
-
-
-
|
|
czs |
![]()
|
Afisajul de la arkamys este la fel ca marime ca celalalt, doar ca nu e format din limiute, asa cum este cel de pe m2 din ultimul timp, ci tot ecranul este alcatuit din puncte care pot sa formeze orice forma pe intreg ecranul. Cel mai simplu vezi cand este oprit playerul, atunci la arkamys pe afisaj scrie mare si frumos renault, cu temperatura si timpul afisate sus in colt, iar la celalalt are doar afisate temperatura si timpul in colt. Si din cate stiu, asa e, mufa usb este la arkamys si nu la playerul mp3 simplu, desi aici pot sa ma insel.
PS: afisajul este cel central de sus, deasupra aeratoarelor centrale. This post has been edited by czs: 3 May 2009, 12:18 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu acum de curiozitate si observ ca sunt diferente evidente! Cel mai evident e ca arkamis are 2 butoane iesite in relief, cel normal nu are butoane in relief! Rasfoiti pozele urmatoare ca sa intelegeti ce zic:
asta are aparat normal: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lpg3kelh3ei4 asta are Arkamis(se vad intr-o poza si tweeterele spate): http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bzec4ihwfpya This post has been edited by papa_mulo: 3 May 2009, 12:40 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
ciprians |
![]()
|
Daca se introduce ESP pe Expression sunt sanse mari sa ma bag la un M3. Pe Dynamique nu prea imi place argintiul acela de pe bord, arata intr-un fel... care nu prea ma incanta.
Sunt curios daca dealerii pot face ceva in sensul asta, sa forteze introducerea ESP pe Expression. Nu vreau sa dau bani in plus pana la o versiune care are ESP ca optional ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C-H-i-p |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 3 May 2009, 12:38) M-am uitat si eu acum de curiozitate si observ ca sunt diferente evidente! Cel mai evident e ca arkamis are 2 butoane iesite in relief, cel normal nu are butoane in relief! Rasfoiti pozele urmatoare ca sa intelegeti ce zic: asta are aparat normal: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lpg3kelh3ei4 asta are Arkamis(se vad intr-o poza si tweeterele spate): http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bzec4ihwfpya Cele 2 radio-cd pe care le prezinti aici sunt diferite intre ele (unul are un buton mare central si altul 4 directionale)... Eu am observat ca la noi se comercializeaza un radio-cd care are fata identica pentru ambele modele (din cate am dedus din spusele consultantilor de vanzari). Cred ca doar cineva care a achizitionat deja un M3 cu Arkamis 4X30 KML ne poate spune despre diferente. |
--------------------
-
-
-
|
|
Marius_SNC |
![]()
|
![]() The World Is Mine ! Group: Members Posts: 67 Joined: 8 May 07 ![]() |
QUOTE(silviumc @ 3 May 2009, 08:03) Acesta este raspunsul primit de la Renault Ro la intrebarea referitoare la motoarele TCe. Referitor la aspectele semnalate va transmitem ca motorizarea Tce 130 CP va fi disponibila pentru modelul Noul Megane in gama Romania la sfarsitul anului 2009. Va precizam ca decizia de a comercializa o anumita gama de produse apartine intotdeauna producatorului si are la baza rationamente impuse de studiile de marketing efectuate in prealabil. Deci spun ca nu e din vina lor, ci a Renault Fr. Sau din vina celor care participa la studiile de marketing.. cine-or fi nasparlii aia care nu vor TCe. ![]() Si de 2.0 dci nu au raspuns nimic? Eu unul astept motorul asta. Am ceva economii si m-ar tenta . |
--------------------
Renault
Megane 2 "Manager" 1.5 dCi 85 CP
2007
|
|
dpopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 February 09 From: Brno / Cehia ![]() |
Nu am putut accesa reno.ro (si altele din .ro) in ultimele zile .... detalii.
Am aprox 350 km, m-am plimbat mai mult pe drumuri laturalnice/oras si doar vreo 30 km de autostrada. Un singur lucru destul de neplacut la v3 (am avut un megane v2 sedan inainte) este legat de vizibilitate. Mi se pare ca sunt multe zone "moarte", sper sa fie doar o impresie falsa. O impresie foarte placuta este legata de cruise control - reactioneaza foarte bine la modificari (in limita bunului simt). Pana acum consumul mediu este de 9.1 / 100 (mix) , la 3000 turatii in vit 6 am ~ 106-108 km/h pe drum drept. Greu de tras concluzii chiar la inceput, in timpul rodajului. Benzina - folosesc natural 95 de la shell. Recomandati de 98 ? La mine pe comp de bord (si in cartea tehnica) scrie : service - 30.000 km (24 luni). Legat de rodaj : turometrul sub 3000 si viteza sub 130 pana la 1000 km. Dupa care, cat se poate linistit pana la 3000 km. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
- n/a
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Benzina de 100 daca ai putea, e pacat de motorul ala. Sa inteleg ca nu stai in Ro?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ce face? Ce scrie pe usita de la rezervor si in carte? Benzina de 95 !!!
Ai idee cumva ce face CO-ul ala? Daca da, atunci macar lasa sfaturile de genul...Cumva motorul de megane 3 e unul deosebit si necesita co de 98 si peste? Hai sa-ti zic...SINGURELE masini la care am vazut scris MARE ca trebuie benzina cu CO mai mare de 98 sunt genul porche, lambo...etc... motoare cu compresie mare la care trebuie co mai mare. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Mie la Matiz care are un motor prastie fata de cel de pe Mégane imi cresc simtitor performantele cu benzina de 100 fata de 95, consumul scade tot simtitor, iar poluarea mediului inconjurator este si ea diminuata.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Placebo Modus...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Etherfast |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 March 08 From: Bucharest, RO ![]() |
Am fost și eu la un road trip cu M3-ul week-end-ul ăsta.
Am parcurs cam 750KM până acum, jumătate prin oraș și jumătate serpentine și drum întins. Consumul mediu prin oraș (cu trafic) a fost de ~8 iar la drum întins, de 5.5 (în carte scrie 5.5 cu 4). Cât despre restricții de rodaj, variantele Diesel nu trebuie să depășească 2500 de turații în primii 1500 KM, iar "performanțele prescrise" se vor atinge în jur de 6000KM. Așadar, pe drumurile patriei la 2500 de ture în viteza a 6-a, viteza atinsă era de 120km/h. M-a impresionat în principal cât de bine stătea pe șosea în curbe și feeling-ul turbo mai ales în rampă (trăiască cuplul la turații mici ![]() M-am încumetat chiar și la ceva depășiri, și în ciuda turbo lag-ului, mașina s-a comportat exemplar. Felicitări celor care o dețin ![]() |
--------------------
Renault Megane 3
Hatchback
2009, 1,5dCi 105CP Dynamique
- B-31-ETH
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
R19/16v la logan se simte destul de bine diferenta dintre 95 si 100. Iar pe usita daca nu ma insel scrie 95 si 98, asa ca mi se pare ciudat sa nu se poata pune pe un megane 98.
This post has been edited by blak2oo8: 4 May 2009, 07:51 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Desi e posibil sa fie offtopic, trebuie sa o lamurim...
CO mai mare inseamna ca nu apar detonatii aiurea la motoare cu compresie marita. La un raport de compresie de cam 10:1 e super suficienta CO de 95....la un 14-15:1 da...urcam la un 98 si mai sus.. Asta una la mana....a 2-a...e ca ptr. a ajunge la un CO mai mare se baga niste aditivi care fac sa scada puterea calorica a benzinei...care de fapt se transforma in lucrul mecanic. Astfel ca ptr. a merge cu aceeasi viteza trebuie sa consumi mai multa benzina cu co mai mare....asa ca va creste si consumul si poluarea... Restul e placebo... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
rtBK |
![]()
|
atunci se explica de ce am redus consumul de la 13 la 9 cu omv 100.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:46 |