Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
e a ta? Daca da, nu pare a fi de romania..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Nici nu e in Romania! dpopa locuieste in Cehia.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Am facut astazi un test - Dynamique 1,5 dCI
- Alte scaune, alta pozitie la volan, alta senzatie! Pentru cei mai inalti probabil muuult mai placut! - Spatiul in spate mai zgarcit, portbagaj ceva mai generos decat la bicorp dar departe de sedan. - Mai "impachetata". Desi avea PDG, este parca mai joasa si mai rigida; - Au disparut multiplele imbinari si cleme din plastic, generatoare de "greierasi"; - N-am observat "luftul lui Semit". Sa fi fost o intamplare? Poate era prost asezat acel capac; - Schimbatorul mai scurt si mai "sportiv". Cu "inelul" de marche arriere sunt obisnuit de pe vremea Opelului. N-am avut conditii pentru a "gusta" treapta 6; In ansamblu, se "aseaza" bine la drum, versiunea este binisor echipata, clima "bizonica" isi face datoria, bord mai sofisticat si ceva mai stilat dar nu impresionant. Mie mi-a dat senzatia de "studiu in lucru" (bordul), desi materialele au alta textura, a cam disparut vopseaua cauciucata-catifelata care se cojeste. N-am avut ocazia sa testez agregatul de sonorizare dar am sa revin. Cutii si cutiute peste tot, deja obisnuit si oarecum placut. Directia mi s-a parut mai rigida si mai precisa. Sa fi fost doar o senzatie? Nu mi-a placut in mod deosebit afisajul digital al vitezei (de, conservator!) dar m-as obisnui. Indicatorele de temperatura si tank mi s-au parut anoste rau. Nici nu le iei in seama! Am fost surprins sa constat existenta chederului dintre usi (fata-spate). Oare o mai fi prezent si la exemplarele de vanzare sau apar numai la drive-test si showroom? Motorul ... deja cunoscut! 240 Nm se simt binisor. M-a surprins sa constat aceeasi "intarziere" de raspuns la acceleratie. Dupa ce se "dumireste" este vioaie binisor. In ansamblu, dupa cum afirma si altcineva pe aici, mi-a placut dar nu m-a dat pe spate! As dori s-o am dar nu simt acel "trebuie"! Sincer, ca un familist ce ma aflu, astept sa vad noul Sedan, Estate ... apoi ma intorc spre noua Laguna! ![]() Pentru cei care-l au in ograda, sa-l stapaniti sanatosi! Sunt convins ca Noul Megane va va da satisfactii! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
In legatura cu directia. Nu cred ca ti s-a parut: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=136...dpost&p=1827329
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dpopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 February 09 From: Brno / Cehia ![]() |
Multumesc. O sa-i fac un jurnal de bord. O scot in week-end la plimbare si sper la nishte poze mai de calitate.
Da, numarul nu este de Romania. Este defapt o foaie de hartie, verde - asta e modelul in Cz. Am 10 zile zile lucratoare sa o inmatriculez. Revin ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- n/a
2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
|
|
mep25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 09 ![]() |
dpopa s-o stapanesti sanatos !!! Astept impresii, vreau s-o achizitionez si eu.
This post has been edited by mep25: 24 Apr 2009, 08:34 |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
laur7901 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 20 October 07 ![]() |
azi 24.04 primul megane 3 din Ploiesti si din Prahova. ridicat la ora 10. am facut cateva poze. nu este al meu ci al unui prieten. eu am un megane 2. acesta arata fascinant, ceasurile sunt super adevarate cat si plansa de bord.
![]() ![]() au disparut "floricelele", are sistem maini libere, cam ciudat totusi, ne-am chinuit cateva minute cu dealarul sa ii dam de cap, nu mai are maneta tip mansa avion la frana de mana, are un sistem interesant la ceasul turometrului care indica o sageata, se pare iti arata ca trebuie sa schimbi viteza, 6 trepte, directie buna, nu am mers decat putin (inca ![]() This post has been edited by laur7901: 24 Apr 2009, 15:09 Attached thumbnail(s) 24042009.jpg ( Size: 126.31k ) Number of downloads: 1315 24042009_001_.jpg ( Size: 134.04k ) Number of downloads: 1360 24042009_004_.jpg ( Size: 152.83k ) Number of downloads: 1324 24042009_005_.jpg ( Size: 176.69k ) Number of downloads: 1342 24042009_006_.jpg ( Size: 187.49k ) Number of downloads: 1376 24042009_007_.jpg ( Size: 189.41k ) Number of downloads: 335 24042009_008_.jpg ( Size: 185.67k ) Number of downloads: 339 24042009_009_.jpg ( Size: 187.92k ) Number of downloads: 340 24042009_010_.jpg ( Size: 181.6k ) Number of downloads: 291 24042009_011_.jpg ( Size: 154.2k ) Number of downloads: 395 24042009_013_.jpg ( Size: 154.26k ) Number of downloads: 497 24042009_014_.jpg ( Size: 141.91k ) Number of downloads: 495 24042009_015_.jpg ( Size: 135.48k ) Number of downloads: 506 |
--------------------
renault megane
1.6 16V
2007, privilege
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Felicitari pentru achizitie!
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Vazut, testat, placut!
Nu atat de mult incat sa-mi iau dar oricum mi-a placut mai mult decat in poze. Culmea e ca nu mi s-a parut submotorizata cu 1.6/110, dar e drept ca m-am dat cu ea prin oras doar. Nu prea mi-a placut ca nu vezi in spate, dar ma rog e hatch totusi. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pentru ca ma asteptam sa fie mai greoaie, dar era relativ fasneata.
Sunt curios cum se comporta cu TCE-ul de 180 |
--------------------
No
Reno
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
laur ...cu ce anvelope(marca tip) a venit masina????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am fost si eu acum de 1 ora in Reprezentanta ! Mi-a placut foarte mult ! Pacat ca nu am avut ocazia sa o testez. Interirul e fabricat din plastice de calitate si totul e placut la atingere. Dupa Megane III mi-a mai placut Koleos. Si el foar aratos. Baiatul cel mare s-a dat pe la Laguna iar eu mai batran pe la Megane
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 25 Apr 2009, 10:58) la timisoara are efficient grip. am facut o detaliere in topicul de drive test.oricum ai impresia ca nu te mai opresti de la 100km/h, comparativ cu ce ar putea masina echipata cu alte gume ( eu pe sedanul meu am eagle nct 5 pe spate si eagle f1 pe fata ) |
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Alte informatii (fata de ce s-a mai zis pe forum) dupa examinare si drive-test:
- arata foarte bine vazuta in realitate. Spun asta pentru ca din poze nu sunt evidente intotdeauna proportiile unei masini. Impresia de la fata locului poate fi alta decat cea de dupa o poza; - calculatorul de bord are acum si un meniu cu setari care se bifeaza sau nu. Mi-aduc aminte de astea: autolocking dupa demaraj, stergere automata luneta la mers cu spatele; - duzele pt. stropit parbriz-ul sunt exact la fel ca la MII dar rezervorul de lichid are acum o sita la gura; - nu mai are buzunarele cu capac din portiera, acelea din dreptul cotului, cred ca usile sunt mai subtiri si n-au mai incaput; - are cutie sub podea si la pasager; - portbagaj-ul este ceva mai mare decat la MII hatchback; - am 1.87 m. Daca balangan din cap pe locul din spate dau cu el de pereti. Noroc ca nu stau acolo. Locul din fata este foarte bun. :-) Probabil o persoana de inaltime medie incape mai bine; - nu mai sunt bradutii aceia de plastic care prind capacele de pe langa motor pentru ca nu mai sunt capace. Din punctul meu de vedere, duca-se. Erau niste chestii care "dadeau bine" dar m-au incurcat si enervat groaznic cand am avut nevoie sa le desfac; - frane bune, ca la MII; - manetele de semnal mai scurte decat la MII, dar nu intr-atat cum sunt la Clio. Mi-au placut mult cum se misca. Si daca-mi aduc bine aminte nu mai e beep-ul ascutit de la semnalizare. Dar nu sunt sigur. Desi am putut merge cu peste 100, am uitat de viteza a 6-a. In concluzie, am ramas cu o impresie favorabila. O sa-mi iau MIII, dar mai tin MII-ul pana apar motorizarile TCe, eventual si Start/Stop-ul. This post has been edited by silviumc: 25 Apr 2009, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
La 1.9 este cu capac.
Fost acum 30 de min, testat Meganul 3. Primele impresii este ca in realitate arata f bine, chiar si bicorpul. Varianta testata 1.5dci 105 CP, am fost 5 in masina si morotul tragea ok, chiar si in depasiri, dar raman benzinar convins. Ca plusuri: - un interior realizat f bine, nu a trancanit nimica (masina avea 600km in bord); - tinuta de drum mult mai buna decat M2 - directia mai putin asistata decal la modelul precedent - un portbagaj mai mare - suspensia preia mai bine gropile ![]() - o antifonare mai buna a interiorului Ca minusuri: - unul foarte mare spatiul ptr pasagerii din spate, foarte mic, numai zic de coupe care daca imi aranjam scaunul ptr poz mea de condus, mai ramanea o palma distanta in spate - lacasul pentru cartela prost pozitionat, daca e in masalier sau treapta I trebuie sa ocolesti schimbatorul - cotiera si torpedoul mult mai mici decat la vers precedenta, nu este un minus prea mare. Cam asta e ce-mi imi aduc aminte, per anasamblu o masina frumoase, bine inchegata dar din pacate ptr maxim 3 persoane, in cazul meu care am 1.93. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Am fost ieri la reprezentanta dupa masa pe la ora 17.Cum spuneau si altii aici pe forum,masina arata f bine.Chiar vorbeam cu fostii mei colegi(eu am fost consilier vanzari acolo) ca masina are sanse f mari ,lumea e incantata de ea,intr-un cuvant feedbackul e bun.Am condus 1.6 110 cai, am avut ocazia sa o calc putin deaoarece nu era f aglomerat drumul.Am mers cu 155 km/h,in treapta a 6-a,nu era turata deloc se simtea f bine.In schimb am atacat un viraj mediu la peste 120 la ora si dupa aceea a trebuit sa franez pana pe la 60.....s-ia pierdut putin din trasa pe care era..si a facut un balans abia sesizabil.Motorul trage destul de ok,desi mi se pare ca nu urca asa rapid in ture-eram si 3 oameni in masina,plus ca masina e noua,avea 276 km la bord,trebuie sa isi mai dea drumul.Interiorul e destul de spatios,pozitia la volan e f comoda, comenzile destul de intuitive,chiar si pentru cine nu a mai avut vreun Renault,materiale placute la atingere,par destul de calitative si rezistente in timp,finisare destul de buna,am apasat-o peste tot,nu scartaie nimic,nu sunt greierasi.In concluzie la cum arata/merge si raport calitate pret, nu as sta pe ganduri si daca as avea posibilitatea as lua unul imediat.Din postura de fost consilier vanzari Renault il recomand cu caldura!
Si ca o ultima idee,desi nu vreau sa fiu offtopic,cu o zi inainte,niste clienti de-ai unui fost coleg de-al meu de acolo erau in tratative pt un Sandero Laureate,dar dupa ce au mers la o tura cu M3,si au revenit,barbatul cand s-a dat jos de la volan a zis:pe asta o vreau !-masina era ieri cu afis pe geam-vandut. This post has been edited by jungle_21: 26 Apr 2009, 13:11 |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
Parerea mea
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Apr 2009, 18:15) La design insa mi-a placut mai mult vechiul hatch megane, nu mai are nota aia de nebunie pe care o avea m2. bine spus in privinta design-ului.Si acum, pun pariu, daca ar fi cineva care nu a vazut niciodata niciunul din aceste doua modele, tot dupa MII ar intoarce capul...pt ca pur si simplu reprezinta altceva in materie de design!Toti copiaza fel de fel caroserii, o firma de la alta...dar cine a mai copiat MII-ul?Nimeni! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
faptul ca nimeni n-a mai copiat caroseria m2...nu-ti spune nimic ?
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
sa nu uitam ca aceasta caroserie a tinut megane_ul in topul vanzarilor ani buni...pana la urma e o chestie de gust dar mie taaaare imi place cum arata MII-ul meu!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
are cineva idee cand s-o aduce megane 3 cu ceva motorizari mai interesante? ca mie unul mi se pare penibil sa lansezi masina cu 3 motorizari "cuminți"
sau chiar suntem o natie de inapoiati, de ne trateaza renault romania ca atare ? |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Din cate am inteles de pe site-ul promotor, desi nu ar fi prima oara cand se insala, pe la sfarsitul anului vor fi si restul motorizarilor.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
La benzina va fi doar 1.4 TCe de 130CP cel de 180 nu cred.
Am aflat din ceva surse de la reno, cum ca unii concesionari fac presiuni ptr ca vor si alte motorizari, decizia de a venit doar cu... apartine strict reno romania. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Wolverine @ 28 Apr 2009, 07:15) La benzina va fi doar 1.4 TCe de 130CP cel de 180 nu cred. Am aflat din ceva surse de la reno, cum ca unii concesionari fac presiuni ptr ca vor si alte motorizari, decizia de a venit doar cu... apartine strict reno romania. Inseamna ca-s retarzi, in conditiile in care Astra are deja 180! |
--------------------
No
Reno
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:51 |