A murit Laura Stoica, Accident de masina
![]() ![]() ![]() |
A murit Laura Stoica, Accident de masina
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
uhmm...nu am nimic cu saraca femeie, mai ales ca copilu` ala nici macar nu vazuse lumina zilei. sa le fie tarana usoara...dar voi stiti cati mor pe zi in conditii similare? oameni simpli, nu persoane publice. pe aia de ce nu ii plange nimeni?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
ii plang si pe aia cei care-i cunosc, iti dai seama.
Sa le fie tarana usoara! |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace si sa le fie tarina usoara.
Din pacate mor foarte multe persoane pe drumurile publice din cauza accidentelor de circulatie, si politia "care este" in afara de pinda nu face absolut nimic. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
marius_lepra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 May 05 From: Constanta ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
![]() |
--------------------
Dacia Renault
Logan ambition
2005 iulie , ambition
- CT-81-MTD [COLOR=blue]Niciodata sa nu spui "niciodata"![/COLOR]
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 10 Mar 2006, 09:53) uhmm...nu am nimic cu saraca femeie, mai ales ca copilu` ala nici macar nu vazuse lumina zilei. sa le fie tarana usoara...dar voi stiti cati mor pe zi in conditii similare? oameni simpli, nu persoane publice. pe aia de ce nu ii plange nimeni? Sa-i ierte Dumnezeu ! Pacat ca erau tineri si asteptau un copil. Tragedie... E foarte trist si ca abia atunci cand se intampla cuiva cunoscut lumea baga de seama la anumite aspecte mai putin cum trebuie din realitate. Respectati legea si conduceti preventiv intotdeauna si nu vor fi probleme. Mai ales in curbe ! La volan esti responsabil nu doar de masina ta si de viata ta ci si de viata celorlalti din trafic ! |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sa le fie tarana usoara!
Pacat. Mare pacat. De fapt e pacat cand oricine moare subit intre fiare. Dar daca deja statistic s-a ajuns ca artistii mor (nu doar implicati in accidente) care sunt un procent infim din populatia prezenta pe drumurile publice....e grav. Spune ceva. Asa...mai dati spagute la politai la dracu la lacu. Unii din voi va dati spagutele ca sa va asigurati propria inmormantare. Ce sa mai zic de inmormantarea altora. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.709 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Ultima data am vazut-o pe Laura Stoica in emisiunea lui Teo. O voce minunata... ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Mare tragedie, ea era insarcinata in 3 luni...
Dumnezeu sa ii ierte! P.S.: Clio nu are 5 stele la siguranta? |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
Din cate stiu, Symbolul n-a fost testat, dar bicorpul II a luat 4 stele. Oricum la viteza aia, nu mai are nici o relevanta... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Foarte trista stire
![]() Dumnezeu sa-i odihneasca ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
Nu stiu ce s-a intamplat exact acolo, dar stiu ca vara trecuta era sa patesc ceva asemanator, papuc iesit in fata la >100km/h intr-o curba larga cu parapeti. Noroc ca am avut loc in dreapta. Asa ca momentan ma alatur celor ce doresc multa carne celor care se cred cu utilitarele la raliu! ![]() |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
tragic! cumplit!
si stupid, revoltator de stupid! soselele romaniei devin, pe zi ce trece, soselele iadului - loc si prilej in care, fatalmente, iti pui singur viata in pericol de moarte liber consimtit - indiferent de masina, de cat de precaut conduci, de cat de tare pretuiesti tu viata. a ta si a celorlalti. iar condusul pe timp de noapte este, realmente, invitatie la sinucidere. This post has been edited by kukuruz: 10 Mar 2006, 11:52 |
-------------------- |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
la asta cu impact frontal din cauza de intrare pe contrasens singurul "leac" (nici asta 100% infailibil) este a u t o s t r a d a.
dar la noi, ele, autostrazile, sunt doar niste linii trase cu carioca pe harta... |
-------------------- |
|
< Aiwa > |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 March 06 ![]() |
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace...
|
--------------------
Renault
Espace V Initiale Paris
2017
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
Sa nu uitam ca din pacate astfel de evenimente au loc in fiecare zi ! Eu unul as dori sa vad cat mai multe utilitare cu nr de telefon al firmei pe ele..si sa stiu ca daca sun firmei chiar i-ar pasa de comportamentul soferului ei in trafic. |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte
Pana cand mai toleram printre noi astfel de soferi !!!! Mircea |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei care au murit in accident.
![]() Am inteles ca papucul transporta acumulatori auto. Poate asta explica magnitudinea impactului. Clio Symbol are 4 stele, dar doar 70% la impact frontal. Oricum, cand intra cineva cu 80km/h in tine iar tu ai cam tot atat, sansele de a scapa sunt minime. Daca papucul era incarcat cu acumulatori auto, era pur si simplu un obuz, un tavalug pe roti. N-au avut nici o sansa. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 10 Mar 2006, 13:50) si stupid, revoltator de stupid! soselele romaniei devin, pe zi ce trece, soselele iadului - loc si prilej in care, fatalmente, iti pui singur viata in pericol de moarte liber consimtit - indiferent de masina, de cat de precaut conduci, de cat de tare pretuiesti tu viata. a ta si a celorlalti. iar condusul pe timp de noapte este, realmente, invitatie la sinucidere. Si pe mine ma intristeaza mult starea de fapt pe soselele noastre. In special ca mie IMI PLACE sa conduc. Mi-ar place sa fac mii de km pe sosele in foecare concediu, calm si linistit si in siguranta. Dar la noi combinatia de drumuri proaste si aglomerate, trafic omogen si soferi "ambitiosi" a transformat sofatul intr-o activitate stresanta, foarte obositoare si mult prea periculoasa. Solutie, nu cunosc. Daca mergi prea repede trebuie sa depasesti intr-una, daca mergi mai incet, se-mping toti papucarii sa te depaseasca in locuri de-ti sta mintea-nloc! P.S. Postul meu n-are nici un rost, nu incearca sa spuna nimic, nu ajuta cu nimic, e doar o lamentare menita sa refuleze frustrarile mele legate de tara asta imputita! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ma gandesc daca nu cumva masina avea o stare tehnica precara, poate ca greutatea mare a acumulatorilor de tractor(sunt imensi intradevar , au 24v si sunt sigur ca sunt dintr-aia vechi) a facut ca repartitorul de frana sa fi fost deschis pe maxim, eventual defecte ale sistemului servo, toate astea sa fi dus la pierderea controlului. Daca nu iei piciorul de pe frana nu mai ce-i face, nu o poti opri pt ca rotile nu mai stau bine pe carosabil, practic o situatie posibila ca ceea de mai sus.
Sper sa vina cu concluzii corecte si sa nu mai dea vina doar pe morti, pt ca sarmanii poate nu au avut nici o vina. This post has been edited by george_slz: 10 Mar 2006, 16:53 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Datorita foamei care sta in gat amestecata cu impresiile de "sofer profesionist", starea necorespunzatoare a autoutilitarelor si a drumurilor se intampla chestii de-astea. Am vazut ca politia se ocupa din ce in ce mai des de monitorizarea traficului si chestii de genul dar nu se vede nici o imbunatatire...Nu v-ati saturat de papucari "impresari" cu maneaua la maxim, de soferi de maxi taxi care alearga ca la ultima cursa, de taximetristi care cred ca daca au meseria asta sunt si regii soselelor. Pana cand nu vor fi luate masuri drastice si pana cand si ceilalti participanti la trafic nu vor contribui la civilizare, pe motivul castigarii unei paini vor mai muti multi oameni nevinovati iar traficul va fi o adevarata proba de strunire a nervilor impotriva nesimtirii caracteristice unor soferi.
QUOTE(george_slz @ 10 Mar 2006, 16:52) Ma gandesc daca nu cumva masina avea o stare tehnica precara, poate ca greutatea mare a acumulatorilor de tractor(sunt imensi intradevar , au 24v si sunt sigur ca sunt dintr-aia vechi) a facut ca repartitorul de frana sa fi fost deschis pe maxim, eventual defecte ale sistemului servo, toate astea sa fi dus la pierderea controlului. Daca nu iei piciorul de pe frana nu mai ce-i face, nu o poti opri pt ca rotile nu mai stau bine pe carosabil, practic o situatie posibila ca ceea de mai sus. Sper sa vina cu concluzii corecte si sa nu mai dea vina doar pe morti, pt ca sarmanii poate nu au avut nici o vina. Trebuia stea acasa...pentru asa ceva nu exista scuza...daca nu ai cu ce, stai acasa. Inclusiv soferul a platit cu viata pentru neglijenta lui, dar exact ce ziceam..."Lasa ba ca merge si asa"....mama ei de Romanie.... ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
stevethegreat79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 November 04 ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte!
Raman la parerea ca DN 7 este printre cele mai periculoase drumuri asa zis europene de la noi. E o banda si jumatate pe sens, nu sunt doua cat ar trebui si atunci cand ai un camion sau ceva mare pe prima banda esti obligat sa intri putin pe contrasens ca sa il poti depasi. Iar daca chestia asta se intampla cand vine o curba, e dezastru. Cine nu cunoaste drumul e furat intr-o fractiune de secunda. Acum nu stiu daca papucul depasea ceva sau a pierdut controlul masinii, asta nu mai conteaza. Nu inteleg de ce atunci cand au largit drumul (si a durat ceva ani) nu l-au facut cel putin cu doua benzi pe sens, practic e vorba de un metru si ceva de asfalt in plus pe fiecare sens. Dar traim in Romania si asta explica tot |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 10 Mar 2006, 18:31) Si pe mine ma intristeaza mult starea de fapt pe soselele noastre. In special ca mie IMI PLACE sa conduc. Mi-ar place sa fac mii de km pe sosele in fiecare concediu, calm si linistit si in siguranta. Dar la noi combinatia de drumuri proaste si aglomerate, trafic omogen si soferi "ambitiosi" a transformat sofatul intr-o activitate stresanta, foarte obositoare si mult prea periculoasa .... MARE dreptate ai ! Pe zi ce trece condusul masinii devine o "arta" de a scapa teafar fie din gropile de pe drumuri, fie din fata cine stie carui troglodit care se afla la volanul unei masini (care poate nici macar nu este a lui, ci a firmei unde lucreaza, deci nu il intereseaza prea tare de ea) pe drumurile publice. Oare cati ani vor trece pana se vor comporta si romanii la volan nu chiar ca germanii, dar macar ca ungurii, vecinii nostri EUropeni? |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cam in fiecare week-end plec din Bucuresti si tot ce pot spune e ca in ultimul timp am observat in inmultire a "evenimentelor". Weekendul trecut de exemplu de 3 ori a trebuit sa franez si sa ies pe dreapta drumului pentru a face loc grabitilor intrati in depasire in zone fara vizibilitate sau mai grav, intrati pur si simplu aiurea... In cazul de fata nu are sens sa ne dam cu parerea si sa facem categorisiri de genul "toti soferii de papuc sunt naspa", deocamdata nu se stie adevarul - poate directie rupta, poate adormire la volan etc. etc...
Cred ca singurul lucru care s-ar putea face ar fi metoda barbara aplicata pe vremuri tuturor proaspetilor soferi. Am auzit ca inainte de inmanarea permisului, la politie, ii puneau sa vizioneze consecintele unor accidente, imagini socante care insa ii ajutau o viata intreaga sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra intr-o depasire "la risc" sau inainte de a conduce cu ochii pe jumatate inchisi de somn. Ce parere aveti de o campanie de-asta mai dura de constientizare a faptului ca "sofatul nu e un joc sau un mod de etalare a <talentului>, e ceva serios pe viata si pe moarte"... |
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Dumnezeu sa-i ierte! Mare pacat. Am ramas un pic "socat" cind am vazut stire pe net ...
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-i odihnesca in pace!
QUOTE(stevethegreat79 @ 10 Mar 2006, 16:59) Raman la parerea ca DN 7 este printre cele mai periculoase drumuri asa zis europene de la noi. E o banda si jumatate pe sens Hmm...esti sigur ca despre DN7 vorbesti?! Cat despre DN2 are o banda pe sens si acostament largit (si consolidat)! Nimeni nu trebuie sa confunde banda de circulatie cu acostamentul ..... e suficient sa respecti marcajul. Cat despre faptul ca nu s-au realizat 2 benzi pe sens tine de bani (surse de finantare) si de modalitatile de a reabilita un drum fara sa-i modifici anumiti parametrii (ca de ex. nr. de benzi pe sens). Din pacate multi soferi considera ca banda de circulatie e pana la marginea santului....de aici se nasc multe accidente... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th June 2025 - 10:43 |