Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
ncristi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
M2 hatch a reprezentat, la vremea lui, o revolutie in materie de design....nu acelasi lucru il putem spune si de M3.Cand am ajuns in curtea reprezentantei mi-a sarit in ochi imediat Laguna cupe, arata a masina!Megane3 era mai timid, intr-un colt si nu atragea privirile asa tare, iar vazut din spate chiar nu m-a impresionat deloc.Cartela mi se pare aiurea, e mai mare si e dintr-un plastic lucios, muuult mai mult imi place vechea mea cartela!Am incercat un model in 5 usi...mi-a placut pozitia la volan, e mai joasa ca la M2, scaunele m-au luat strans in "brate", m-am simtit OK la volan.Clima Bi-zona arata foarte bine pe plansa de bord, aeroterma nu facea zgomot prea mare, trebuie sa te obisnuiesti cu modurile de functionare presetate, Soft -Fast,etc.Arkamisul se aude bine dar nu-mi plac comenzile de pe unitate, stai si invarti de butoane ca la Gloria lu' bunicu'!In Laguna cupe sistemul audio e Bose...alta treaba!
Plansa de bord nu scartaia, nu se aud zgomote dinspre compartimentul motor.Imi lipseste frana de mana gen mansa de la M2, dar si cea de la M3 se comporta bine la actionare, nu-mi place insa deloc cea cu actionare electrica!.Jantele nu imi plac nici mie, poate vor aparea si alte modele in timp.imitatia de lemn e cam aiurea, e mai frumoasa plansa de bord de la prima varianta.Au modificat si comenzile de actionare a geamurilor,plansa de comanda de pe usa soferului arata destul de bine.Cruise-control-ul este frumos integrat in tabloul de bord, sunt curios noaptea cum afecteaza ochiul acel joc de lumini. Una peste alta este o masina OK, imi doresc sa am asa ceva dar deocamdata nu imi plac preturile, astept sa vedem cum vor evolua in timp...daca nu vor scadea imi iau o varianta sh bine echipata si tot cred ca voi iesi in avantaj! This post has been edited by meganus_bicorpus: 19 Apr 2009, 11:23 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ma vad nevoit sa il citez din nou pe semit... cand ai avut de ceva timp un megane scartaitor te uiti mai atent la detalii... Daca persoanele care s-au uitat la finisaje nu au detinut masini scartaietoare sau au fost prea incantati/dati pe spate de masina atunci e posibil sa nu fi vazut anumite aspecte care pe viitor vor genera probleme...
Nu am comentat absolut nimic pana nu am vazut echiparile de RO si sa pun mana eu pe ea. Un aspect cu adevarat pozitiv, e garda la sol care nu e deloc diferita de echiparea fara PDG. La masina fara pdg am avut impresia ca e ceva mai tare suspensia, era echipata parca cu roti pe 18 daca nu ma insel, insa la varianta de RO era mult mai permisiva si mai confortabila prin gropi (piatra cubica de la linia de tramvai). "Mahonul" ala care e "aluminiu" etc...merge bagat in folie de carbon... ![]() ![]() LE: Am uitat sa scriu de "linia audio" de pe o echipare de top... Un cuvant..NASPA. Mult mai bine se aude cred pe o dacia berlina cu casetofon si boxe de carton... Efectiv sunau a doaga sparta...Ba mai mult...la modul cum le-au integrat in fetele de usi s-a terminat...nu poti pune boxe decat de 13 si oricum nu poti pune nici pe m3 un sistem audio adevarat. This post has been edited by dantes: 19 Apr 2009, 11:25 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
ncristi |
![]()
|
Una din persoanele care s-a dat cu M3 are un audi a3. Eu cred ca stie ce spune
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Atunci spor la cumparaturi domnule ncristi. Eu n-am auzit de la unu si de la altul si nu am lansat nici o parere pana nu am pus EU mana pe ele ...din auzite e una, din experienta proprie e alta.
E o masina per ansamblu pe care nu as cumpara-o si nici nu as recomanda sa o cumpere careva. Fiecare face ce vrea si cum vrea. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
QUOTE(semit @ 19 Apr 2009, 10:08) Ssilviule, parca ai fi Modus ![]() ![]() ![]() LE: parerea mea este ca, din pozitia de potential cumparator, trebuie sa tragi de toate alea dupa ce ai avut timp de 5 ani un Megane ”scârțâietor”.. ![]() Exact luftu ala de care vorbesti l-am observat si eu, culmea. Culmea e ca atunci cand am deschis usa am inceput sa iau la pipait fetele de usa sa vad daca scartaie,flambeaza:)))nu vreti sa stiti cum faceam prin masina. Am fost si la Audi apropo.Si ZDRANGANEA USA la A4. De curand si-a luat un amic A6-2006-de afara cu 186.000km la bord.Ia ghiciti?Nu scartaie,flambeaza absolut nimic(comparatia nu-si are rostul ce-i drept, un megane nou costa cat aia sh). Revin cu info dupa drive-test. Paste fericit tuturor! |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
dantes |
![]()
|
Asa e. Numa' ca are si un sistem audio prin care ies manelele... La m3 n-are de unde sa iasa ca nu are un sistem audio...... e simplu
This post has been edited by dantes: 19 Apr 2009, 13:11 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.725 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ncristi @ 19 Apr 2009, 12:29) Una din persoanele care s-a dat cu M3 are un audi a3. Eu cred ca stie ce spune Ce tare este asta ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ncristi |
![]()
|
Ce-i atat de tare
![]() ![]() This post has been edited by ncristi: 19 Apr 2009, 16:16 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dantes @ 19 Apr 2009, 12:22) LE: Am uitat sa scriu de "linia audio" de pe o echipare de top... Un cuvant..NASPA. Mult mai bine se aude cred pe o dacia berlina cu casetofon si boxe de carton... Efectiv sunau a doaga sparta.... Atunci asculta sistemul audio de pe Avensis Luxury. Ca sa vezi ce inseamna prost pe bani mai multi. QUOTE(dantes @ 19 Apr 2009, 12:22) ...Ba mai mult...la modul cum le-au integrat in fetele de usi s-a terminat...nu poti pune boxe decat de 13 si oricum nu poti pune nici pe m3 un sistem audio adevarat. Ce sa zic, nu pot sa imi pun boxe pe masina. Nici nu trebuie, nimic nu trebuie sa fie universal. Totul este sa iti pui mintea la contributie.QUOTE(ncristi @ 19 Apr 2009, 17:12) Ce-i atat de tare faptul ca situatia este penibila ... daca ai o masina anume nu inseamna ca stii ce spui![]() 19 Apr 2009, 18:10: QUOTE(Garett @ 15 Apr 2009, 06:57) NFS Undercover cu 110CP! Si acolo este doar un joc, sa vezi in realitate MEGANE RS cu 80CP ...![]() ![]() ![]() This post has been edited by IRONICK: 19 Apr 2009, 17:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ncristi |
![]()
|
Da...una este sa vi dintr-o dacie veche si alta este sa te sui dintr-un a3 intr-un megane 3 si dupa aia sa-ti dai cu parerea cam asta era ideea + ca personajul nu este chiar asa de novice in domeniu.
In sfarsit o sa vad cu ochii mei joi probabil despre ce este voeba ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
IRONICK |
![]()
|
Nu contest ce stie personajul. Doar ca tu ai spus-o ca si cand cei care comenteaza pe forum sunt niste berlinari ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(r_vlad @ 11 Apr 2009, 13:26) atunci e naspa...am impresia..ca reno ne trateaza ca tara bananiera.....(si cam are de ce) de ce.... pt ca aceste anvelope...exact la aceasta dimesiune (205/55/16) au avut probleme in testele din germania si au fost retrase...mai jos este linkul cu articolul respectiv... http://www.autobild.de/artikel/reifentest-...-16_860187.html si sa mai ziceti voi ca nu e diferenta intre masina pt romania si masina pt vest.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Nu va fi echipat cu EfficientGrip cum a fost declarat la Geneva. Cel putin nu in Romania.
In poza Continental PremiumContact 2 pe un Megane 3 Hatch 1.6 16v Expression Attached thumbnail(s) DSCF1235.jpg ( Size: 118.49k ) Number of downloads: 829 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba sa avem respect...meganul III care a fost in parcare la polivalenta..fix acest tip de anvelopa ...goodyear avea...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Xcess |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 19 Apr 2009, 11:22) Un aspect cu adevarat pozitiv, e garda la sol care nu e deloc diferita de echiparea fara PDG. La masina fara pdg am avut impresia ca e ceva mai tare suspensia, era echipata parca cu roti pe 18 daca nu ma insel, insa la varianta de RO era mult mai permisiva si mai confortabila prin gropi (piatra cubica de la linia de tramvai). Esti ferm convins de lucrul asta? Mie mi s-au parut mai inalte exemplarele din curtea dealerului in comparatie cu ce zarisem prin februarie-martie in parcarea Renault din Pipera. Mai poate confirma cineva afirmatiile de mai sus? |
--------------------
SAAB
9-3 AERO
2003
|
|
ncristi |
![]()
|
Am vazut megane III expus la IPSO Ploiesti. Erau 2 variante una coupe si alta in 4+1 usi amble dinamique - coupe negru si celalalt gri.
Impresii: (+) Interior foarte bine finisat si matariale extrem de placute. NU se misca nici unul plasticele enumerate mai sus - cel de la schimbatorul de viteze si nici plasticul de la casetofon. De altfel ambele erau foarte bine prinse. A fost o scena putin haioasa in timp ce eu trageam de plasticul consolei schimbatorului de viteze a venit o domana si m-a intrebat - vreti sa-l luati cu dvs ![]() - pozitia la volan buna - forma volanului foarta placuta - precizia schimbatorului de viteze - designul masinii - cupe in special destul de placut (-) - Locul din spate stramt genunchii ating spatarul scaunelor din spate. - maneta care regleaza inaltimea scaunului la capatul cursei scoate un zgomot ca si cum s-ar rupe. La modelel vazute de mine "lemnul" vazut de semit era o imitatie de aluminiu destul de placuta la vedere. Impresia generala destul de buna - singurul punct cu adevarat deranjant fiind spatiul penrtu cei din spate. Am modificat. Scuze de eroare ![]() This post has been edited by ncristi: 21 Apr 2009, 15:26 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica 2 variante, una hb si alta in 4 usi?
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Marius_SNC |
![]()
|
![]() The World Is Mine ! Group: Members Posts: 67 Joined: 8 May 07 ![]() |
Cred ca se refera la coupe si hb ; am impresia ca spune hb la coupe.
Sa ma corecteze daca gresesc. |
--------------------
Renault
Megane 2 "Manager" 1.5 dCi 85 CP
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
ncristi |
![]()
|
Scuze - cel in 5 usi (adica 4+hayon) si coupe
![]() Spatiul din spate la ambele mi s-a parut mic. Daca la coupe inteleg la cel in 5 usi este mic in comparatie cu MII. Ca sa completze...am intrebat de laguna coupe - raspuns - am avut dar s-a vandut. O sa aducem alata pana in wkd cand o sa o oferim si la drive test. Asa ca cei care spuneau ca laguna coupe nu are piata in ro. este posibil sa se fi inselat. Printre ei ma aflu si eu ![]() PS Sunt cativa aici pe forum din ploiesti asa ca pot confirma ce am spus mai sus sa nu se creada ca sunt partinitor ![]() This post has been edited by ncristi: 21 Apr 2009, 15:35 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
dantes |
![]()
|
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
1.8T ?
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Poate TCe 180 de 1998cm3...destul de interesanta motorizarea asta...in Ro disponibila peste 10 ani
![]() This post has been edited by MHY: 23 Apr 2009, 07:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
ncristi |
![]()
|
Nu o sa pot intelege niciodata politica reno romania.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
@ncristi- unde dau pe mana Laguna Coupe, pentru ca eu am intrebat la dealerul de pe Splaiul Unirii si mi-au spus ca nu se poate deoarece este masina scumpa si sport(ok,am inteles R-RO-daca ma duc la audi,bmw,mercedes nu-mi dau sa conduc??).Pai eu ce cumpar,nu pe bune?
Daca stiti vreun dealer unde au si Laguna Coupe in test-va rog frumos sa-mi spuneti ca maine-poimaine sunt calare pe ele, daca asa sta treaba. Oricum vreau sa conduc si benzina si diesel-urile sa vad cum se comporta. This post has been edited by bebecool: 23 Apr 2009, 11:04 |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
ncristi |
![]()
|
La IPSO Ploiesti si din pacate ai dreptate masina nu este oferita la drive test. Doamna care initial mi-a spus ca se poate face drive test nu era foarte bine informata
![]() This post has been edited by ncristi: 23 Apr 2009, 11:28 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
bebecool |
![]()
|
Am inteles, credeam ca e vreun dealer care ofera masina spre drive-test.
Am ceva cu doamnele ca ele de obicei nu prea sunt informate si cand se duce un dexter ca mine si pune intrebari gen:Ce cuplu are?La ce turatie?Ce-i ala amplificator numeric se uita la mine ca ![]() Mor pe dealerii astia care nu stiu ce vand... |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
ncristi |
![]()
|
Este prim masina reno pe care nici un dealer reno nu o ofera la drive test. Probabil ca nu stia cum stau lucrurile maisinile fiind proaspat aduse.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:40 |