sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
claudiu dimian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|||
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Eu am o Laguna din 1995 de 1,8cc,motor tip F3P S724 si este euro2.
This post has been edited by B o g d a n: 22 Jan 2009, 13:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
niste idioti..isi asteapta dreptul....luminari si pastile sa isi iei de ei...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
te duci la RAR si ii intrebi de pe ce model de Clio cred ei ca s-a scos motorul ala.
Motoare F3P sunt si pe Laguna. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
clid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 June 07 ![]() |
codul de motor si seria au trimis-o la Bucuresti si de acolo le-a venit confirmarea ca este non-euro. Defapt scrie ceva "BE 0" sau asa ceva ca mi-au aratat confirmarea. Din cite am cautat pe net este vorba de Renault X57 Clio 1.8 (RT - Baccara) (1993-1997)
dar merge si pe laguna fara nici un fel de modificare. |
--------------------
fosta Dacia 1310 Li
actualmente Renault Laguna 1.1
1996
|
|
gbs01983 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 15 November 08 ![]() |
si la mine e motorul F3P-720 din 1994 si am euro 2
|
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
1.9 dCi dinamyque 2002 Laguna 6.2dci,820cai,dizal,64valve,32cilindri in veu,4 turbine,c.mixt 3.2L/100 /an'02,folie neagra neomolog,multi bashi cu geamu lasat in jos&manele:)
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
atunci e treaba de catalizator...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
Catalizatorul e pe esapament, nu are treaba cu motorul ... Oricum non euro nu cred ca are catalizator pe cind la mine este catalizator
![]() Mi s-a spus ca asta ar fi procedura la schimbatul motoarelor cu altele care nu sunt de acelasi tip... Nu stiu ce sa mai cred ! Oare ar fi o solutie sa o inmatriculez in Bulgaria? |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
E o solutie sa o inmatriculezi si acolo...
dar eu as lasa-o pe Franta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Nu mai pot plati asigurarea in Franta... Oare cit e amenda pentru circulatie fara asigurare?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Vreo 2000 de RON
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
andipreda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 October 07 From: Timisoara ![]() |
Interesant
Atunci lansez si eu o intrebare. Dupa ce principii, reguli sau informatii se stabileste acest "euro". Tin totusi sa ii dau dreptate lui Johnny. Catalizatorul. Probabil in fucntie de compozitia acestuia (ca material compozit) are un grad mai pic sau mai mare de protectie a mediului. So, daca eu imi cumpar un renault (ca si colegul nostru) care este original euro 2, sa zicem, si imi pun un alt catalizator (euro 3) masina devine euro3? Sau, pot schimba tipul de catalizaotr (pe grade de poluare) pe o masina? Poate se cade sa deschidem un topic pe tema aceasta Nu stiu, catalizatorul si rolul lui? Oare ar pueta un reprezentant de la un Itp sau Rarsa ne spuna ce si cum? Concret , practic? Pe bune, am ramas timpit citind problema omului nostru. Si mai pun o intrebare. In Franta omologarea a fost facuta oficial? Daca da, atunci ea este trecuta pe brief? Eu am euro3 pe masina. Asa zic hirtiile si Rar-ul. Totusi, eu am schimbat catalizatorul. O sa ma duc de curiozitate sa mai fac niste teste pentru gaze. Chiar mi-ati trezit curiozitatea cu acest euro.... Numai bine |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Parerea mea e ca la RAR nu se mai ia in considerare noxele ci faptul ca motorul e schimbat cu un altul de pe alt model dar care spre surprinderea unora se potriveste pe Laguna fara nici un fel de modificare . Ciudate sunt legile astea...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
Daca vrei s-o inmatriculezi in bulgaria, te ajut eu. Locuiesc aici de mai bine de 3 ani si cunosc pe cineva de incredere.
L-am sunat pe nenea ala si a zis ca totul te costa 500 de euro (cu tot cu numere, talon, itp un an, asigurare un an, procura notariala etc...). Tu vii cu masina si actele si in maxim 2 zile pleci cu ea inmatriculata. Singurul efort pe care il faci e sa semnezi procura ![]() This post has been edited by aditzah: 23 Jan 2009, 13:12 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
pina unde trebuie sa vin, pina in Bulgaria sau in Brasov?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Te duci matale pana la Ruse...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
am scris la cei de la renault romania si la cei de la RAR-omologari. Renault mi-a raspuns. Nu se baga. De la RAR astept...Spersa ma bage in seama
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(aditzah @ 23 Jan 2009, 14:08) Daca vrei s-o inmatriculezi in bulgaria, te ajut eu. Locuiesc aici de mai bine de 3 ani si cunosc pe cineva de incredere. L-am sunat pe nenea ala si a zis ca totul te costa 500 de euro (cu tot cu numere, talon, itp un an, asigurare un an, procura notariala etc...). Tu vii cu masina si actele si in maxim 2 zile pleci cu ea inmatriculata. Singurul efort pe care il faci e sa semnezi procura ![]() dupa 1 an ,poti face itp si asigurare in Romania? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum sa poti daca masina e inmatriculata in Bulgaria?
Asigurare s-ar putea, dar cum sa faci ITP fara sa duci masina la "RAR-ul" lor? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
rar'u nostru e tampit si restrictiv, altceva nu se poate spune.paremi-se ca in germania, poti sa ajungi de la masina non euro la euro 2 daca ii montezi catalizator si iese bine la gaze, si da institutia aia a lor un fel de placa, care o atesta euro 2, si adio! la noi insa..in veci, idiotii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Pai la noi trebuie sa aduci 100 de documente d la producatori ...asta chiar daca pe masina e2 ai un catalizator e3 si masina e mai veche si rezulta asta din noxe ,cel putin asta a patit si un vecin de-al meu ...s-a enervat si a zis ca o inmatriculeaza pe Ungaria
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
|
|
cireapd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
eu zic ca o solutie mai ieftina ar fi sa pui tipul de motor care ii revine caroserie tale nu prea am inteles sincer sa fiu toata situatia dar daca tii la aceasta masina asta mi se pare mie o solutie echitabila ,nu putem face pe nimeni tampit sau sa spunem ca asteapta mita ,hotul neprins om cinstit , vinovati tot noi suntem ca asa i am invatat cat poate fi un motor ,,iar celalalt il vinzi sau gasesti tu o solutie
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
e vorba ca la 1800 cmc non euro platesc acum taxa auto vreo 12.000 euro..
Nu stiu ce procedura trebuie sa urmezi ca sa schimbi un motor in romania. Trebuie facut la ceva firma autorizata de ei.. si nu stiu cit costa. Are cineva idee? |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
cireapd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
da stai un pic. de ce sa le dai bani care nu li se cuvine
asculta ma acum ma uitam dar nu imi apare nici unde codul pe care il ai spune mi toate datele sa iti pot identifica masina. am stat 7 ani in franta la ei nu conteaza motorul |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
william |
![]()
|
Asa e... in carte gris nu e trecuta seria motor ...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
cind am facut identificarea la rar au citit seria si codul de pe motor si au zis ca nu e pentru tipul asta de masina
24 Jan 2009, 17:17: VF1B56LKC15248691 IAR MOTORUL ESTE F3P6712 CU SERIA 100028 24 Jan 2009, 17:17: VF1B56LKC15248691 IAR MOTORUL ESTE F3P6712 CU SERIA 100028 24 Jan 2009, 17:18: scuze am gresit, motorul este f3pk712 This post has been edited by claudiu dimian: 24 Jan 2009, 17:18 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai au dreptate
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Adi R5 |
![]()
|
oare cind va devenii si la noi motorul-piesa de schimb...ca atita moneda bat astia pe seria lui,ca iti vine sa emigrezi.
cum drac fac astia ca numa ce e rau iau de la cei din vest...cei bun si simplu..veci-pururi |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
nu mi-ar fi necaz daca tipul asta de motor ar fi non euro pe bune. Nu stie nimeni sa -mi zica daca este sau nu non euro?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e non-euro.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:16 |