sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
claudiu dimian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|||
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Pai pune iarasi motorul de 2.0 de pe Laguna 1.
Sau daca nu gasesti de 2.0, merge si un 1.8 dar sa fie de pe Laguna 1. De exempu de pe asta http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-93861-...lemente....html This post has been edited by r&d: 26 Jan 2009, 08:21 |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
motorul de 2.0 a ramas in franta. Eu asa am luat-o cu motorul asta
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
alan e si unul din cele mai bune de la Renault. F3R de 2000 cmc
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
r&d |
![]()
|
|
--------------------
Volvo
S40
|
|
cireapd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
codul tau ar trebuii sa fie urmatorul dupa datele mele ,imi cer scuze daca gresesc
f3rk729 ia cel ai tu nu exista , ideea ar fi daca se vede corect ce scrie inseamna ca e vreo editie limitata by renault ,nu trebuie sa dai vina pe cei de la rar ,eu te inteleg si eu cam impartasesc acceasi parere cu tine ,am platit din cauza lor amenda de 800 de euro. daca nu gasesti ieftin ,iti gasesc eu ![]() un mic cadou de la mine ,sper sa ti placa Attached thumbnail(s) laguna_1.jpg ( Size: 19.13k ) Number of downloads: 505 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Voi incerca sa fac o poza sa o postez aici cu codul motorului si seria
Va multumesc la toti pentru ca incercati sa ma ajutati ! La motoarele astea uzate conteaza si km, nu-i asa? Cred ca trebuie schimbat si calculatorul.. This post has been edited by claudiu dimian: 26 Jan 2009, 09:03 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Normal ca da...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
deci trebuie sa gasesc un motor cu km putini...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
cireapd |
![]()
|
am o idee daca tot schimbi motorul
de ce nu pui euro 3 ? intreab la rar se poate? 26 Jan 2009, 09:52: f4p760 asta are euro 3 This post has been edited by cireapd: 26 Jan 2009, 09:52 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Pana la urma nici nu stiu cine da norma de poluare, motorul, catalizatorul, sau amandoua?
Avand in vedere ca se pot monta catalizatoare si pe Dacii vechi pentru a reduce norma de poluare s-ar parea ca e catalizatorul.. Atunci ce treaba au astia cu motorul meu? This post has been edited by claudiu dimian: 26 Jan 2009, 10:05 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nivelul gazelor e dat si de motor si de catalizator. Motorul pentru eficacitatea arderii, iar catalizatorul pentru filtrare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cireapd |
![]()
|
eu te sfatuiesc sa te hotaresti si ma suni si te ajut intr un fel sau altul
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
de la rar mi-au spus sa vorbesc la laboratorul de incercari sa imi spuna ce sanse sau conditii sunt pentru a avea masina euro2 . Se pare ca indiferent ce as face tot trebuie sa fac testul dinamic
28 Jan 2009, 12:34: stie cineva nr de tlefon de acolo? 28 Jan 2009, 12:36: telefon ![]() This post has been edited by claudiu dimian: 28 Jan 2009, 12:36 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e prima data cand aud de asa ceva....sa faci test dinamic.
da ala pe banc ce are frate? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
nu stiu in ce consta testul asta, sper sa mi se explice .
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
r&d |
![]()
|
Consta in luat bani. SI nu e ieftin deloc.
Cauta un motor 2.0 sau 1.8 care a mai fost montat pe Laguna 1 si pune-l pe masina ta |
--------------------
Volvo
S40
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asta e cea mai buna varianta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
si daca pun un motor de laguna 1 tot trebuie sa ma duc la ei pentru ca se considera ca am schimbat motorul de la masina omologata cu altul.
http://www.rarom.ro/RO/article--Ce_trebuie...ului_--195.html 28 Jan 2009, 17:51: probabil asta trebuia sa o fac inainte sa ma duc la ei This post has been edited by claudiu dimian: 28 Jan 2009, 17:51 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
r&d |
![]()
|
Hei, tu nu esti in situatia aia. daca aveai actele facute in Romania, era trecuta in CI seria de motor. Tu nici macar nu ai Cartea de Identitate.
Masina ta nu are inscrisa nicaieri seria motorului. Are doar tipul motorului (K4M F720, F4R A760 etc. etc.) depinde de ce urmeaza dupa VF1B(K)56 din seria sasiului. Daca tu montezi un motor 2.0 8V F3R de pe o alta Laguna 1, cei de la RAR nu o sa comenteze nimic pentru ca motorul e piesa de schimb. Asta daca pastrezi acelasi tip. Problema la tine este ca pe masinia este montat un alt motor, pe care producatorul nu l-a omologat pentru Laguna 1. Deci din start masina ta e una artizanala (si daca ar fi pus un motor diesel de Iveco era la fel. a ales de Clio ca se potrivea mai usor). Asa ca ai doua solutii: - pastrezi masina asa si o sa ai tot timpul probleme si la comanda pieselor - cauti un motor de 1.8 sau 2.0 care a fost montat pe Laguna 1 in anii aia si te-ai scos definitiv This post has been edited by r&d: 28 Jan 2009, 18:12 |
--------------------
Volvo
S40
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Cred ca in C.I.V. scrie seria si codul motorului si deja mi-au facut civ-ul, dar nu l-am ridicat
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
adriamm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
am eu un motor de laguna 1 1,8 euro 2 daca te intereseaza,dar numai motorul instalatia de injectie o pui de la al tau ,si are vreo 70mi km este dupa o laguna tamponata ,350euro
nu cred ca ti-au facut civ, poate doar sa te inregistreze dar si asa dc te duci si le zici ca ti-ai pus motorul ca il avea ce poate sa-ti zica?vrajeli iti zic oricum ca sa te bage in ceata ,cel mai bine te duci la sediul central si intri acolo in audienta pt ca si eu am avut o problema si ma pasau aiurea ,si imi dadeau si raspunsuri la misto la genu va luam la misto pt ca putem (mai eram cu un prieten in birou),am fost la un pas sa-i batem si pe director si pe un inginer de la rar voluntari |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
dupa modelul de masina trebuia motor de 2.0 , altfel poate sa ma intoarca iar sa zica ca e de alt renault (cred).
oricum zilele astea trebuie sa ma hotarasc ce am de facut. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
adriamm |
![]()
|
pai daca motorul este de laguna 1 are cod de laguna cum poata sa zica ca e de alt renault?iti pot arata si masina care o am in curte daca nu crezi ca e de laguna ,
ma rog faci cum vrei daca ai chef sa le dai bani pe testul dinamic care e destul de scump si sa ramai cu motorul care il ai.,sau dute si intreaba dar nu la rar dute la sediul central in bucuresti este pe calea grivitei si le spui ca ai un motor de laguna 1 de 1,8 in loc de 2,0 si dc poti sa-l pui. |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cel mai bine e sa ii pui la loc motorul cu care a fost fabricata masina.
si mai bine e sa te uiti naibii la masina INAINTE sa dai banii pe ea. in concluzie, se cauta un motor de Laguna 1 2.0 F3R si se monteaza pe masina dupa inscriere se poate da jos si monta un motor de Rolls Royce... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si la fiecare verificare RAR trebuie demontat din nou motorul de Rolls Royce si remontat motorul F3R.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu. Masina va muri cu motorul ala...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
adriamm |
![]()
|
apropo unde este scris codul ala pe placuta aia de aluminiu dupa bloc sau e pansonat undeva?
|
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Singura solutie dupa parerea mea e sa pui motor 2.0 de Laguna... Ai facut si omologarea si identificarea odata ? Nu inteleg de ce nu ai luat si motorul 2.0 din Franta
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:07 |