sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
sa vedeti ce n-ati vazut, omologare Renault Laguna 1
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
In legatura cu schimbarea unui motor ar fi o oferta de motor a unei masini avariata ce are motor de 2 in 16valve, mentionez ca masina se pare a fi din 2000. Acesta este nr.0766581810 al meu, sunati si am sa va dau nr de telefon al proprietarului. Acest motor cred ca se incadreaza la Euro3
![]() |
--------------------
renault
laguna
- hd
1995 laguna2.0I
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
depine de an...daca e motor N7Q, e Euro 2
daca e F4R, e euro 3 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
salutare la toata lumea , am revenit
am reusit sa fac verificarea tehnica pe inca 2 ani in Franta + asigurare tot acolo. asa ca 1 an 2 stau linistit am si un rar facut la tm cu euro 2, asa ca se pare ca am rezolvat in mare problema. Tin sa multumesc tuturor lagunistilor adevarati care au sarit sa dea o mina de ajutor. Ne mai auzim ! |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu placere si sa mai dai pe forum...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:11 |