Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: CRISTINICA
Reno.ro - Forum Renault Romania > Oldtimers > Oldtimers > Restaurari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Wu-Tang
Bucuresti'ul are cu ce smile.gif
ydaniel
La multi ani FOY!!!
Ov
La Multi Ani!!!
cum te simti la 102 ani naughty.gif ?
bucatzel
Se simte multumit ca nu-i zice nimeni B.B. (basinos batran) tongue.gif

La Multi Ani si din partea mea.
Albert Einstein
La Multi Ani si de la mine! valuri.gif
MuciX
La multi ani!
STORMTROOPER
@ydaniel, Albert Einstein, MuciX ši 95bogdi - multumesc frumos ca v-ati gindit la mine.

@Ov - cam cum ma simteam si la 99. "Proaspat" venit dintr-o expeditie si cu gindul la alta.

@bucatzel - Hai sa vedem cine are tupeul sa ma faca pe mine B.B. Multumesc de urari si sa ne vedem la urmatoarea intilnire.
95bogdi
La multi ani si multa sanatate smile.gif !
iulica89
La multi ani, sanatate si cati mai multi km cu CRISTINICA!!!
STORMTROOPER
@iulica89 - multumesc frumos domnu si sa termini cit mai repede reparatiile.
cata50
La multi ani! Sa ai parte numai de bucurii! biggrin.gif
2xGI
bday.gif
STORMTROOPER
@cata50&2xGI - multumesc frumos si sa ne vedem sanatosi pe la intilniri.
STORMTROOPER
Subsemnatul, prezent aici de fata, &Cristinica din dotare va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor. Fie ca in anul care vine sa ne vedem in numar cit mai mare la intilniri si multi kilometri fara probleme cu "babutele/printesele" din dotare.
LA MULTI ANI
bday.gif bday.gif bday.gif drunksinging.gif drunksinging.gif drunksinging.gif cheers.gif cheers.gif cheers.gif
ag02cws
Multumim, asemenea! La multi ani si dvs!
95bogdi
La multi ani si multa sanatate !
1310CL
La multi ani & km cu Cristinica ! sa ai petrecere frumoasa-n seara asta... sad.gif (eu stau acas,ca pensionarii....)
Victor 007
Cateva poze cu dedicatie pentru Cristinica smile.gif
1310CL
Frumoase poze Victor007 ! chiar au fost niste masini de exceptie la vremea aceea... smile.gif si lucrul asta se poate observa si prin Cristinica lui STORMTROPPER,care daca a avut parte de o ingrijire ca la carte,merge si arata exceptional si in ziua de astazi !

Multa bafta cu daciana ! biggrin.gif asteptam poze noi cu ea smile.gif .
STORMTROOPER
@Victor 007 - multumesc pentru poze, foarte frumoase, cel mai mult imi place cea din poza a V-a. Am cautat intr-o vreme lucas-uri ca cele din poza, dupa ce am vazut odata la Remat o pereche pe o Dacie dusa la casat, dar acre avea ditamai potaia in ea. Le-am gasit pe un site din Regatul Unit la 90 de lire bucata. Fac eu multe nebunii pentru masina, dar atitia bani pentru o lampa laterala nu prea imi vine sa dau.

@1310CL - multumesc pentru cuvintele frumoase, dar din pacate poze noi cu masinuta nu am, pentru ca nu am mai avut cind sa-i fac. De peste o luna jumatate domnisoara sta cuminte in fata blocului si asteapta zile mai calduroase pentru a mai face citiva kilometri.
Victor 007
Cu placere, mai am ceva pentru tine, da click pe link-ul de mai jos si dute jos pe pagina, o sa vezi poze de pe linia de fabricatie smile.gif

http://renault12.tr.gg/Renault-Fabrikalar%...87%3Braflar.htm
STORMTROOPER
Merci de poze. Foarte frumoase.
1310CL
@Victor 007: Frumoase pozele de pe linia de fabricatie,sunt din filmul "Raliul" din 1984,un film superb pentru toti dacioti,ti-l recomand daca nu l-ai vazut deja smile.gif tot respectul pentru tine si munca pe care ai depus-o-n daciuta aia.

@STORMTROPPER:Am vazut niste video-uri pe youtube de la evenimentul din Bucuresti "Fabricat in Romania" banuiesc ca tu esti soferu' biggrin.gif respectele mele ! Ti-am atasat si o poza de pus la avatar . biggrin.gif
STORMTROOPER
Da, eu sunt soferul din poza.
Poti posta link-ul aici? Vreau sa vad si eu filmuletul.
95bogdi
sunt mai multe videouri acolo biggrin.gif
1310CL
Da,video-urile alea sunt vreo 4 daca nu ma insel smile.gif ms Bogdane biggrin.gif
STORMTROOPER
Mai sa fie eu&domnisoara Cristinica am ajuns si pe youtube.
turbodxman
rolleyes.gif sunteti vedete tongue.gif
Ov
mai interesant e "cine" v-a facut vedete smile.gif)
turbodxman
radmasa.gif

unsure.gif
STORMTROOPER
Ma poate indruma si pe mine cineva spre un service unde sa-mi fac geometria la roti la un pret decent???
b44dvl
Eu iti recomand auto soft:) eu mi-am facut acolo geometria anu trecut in vara si a costat pana in 80 de lei daca nu ma insel
aditza579
Ti-am zis eu Dragos. Facem treaba aia si dupa merg si eu cu tine la eometrie ca sunt curios cum abordeaza "meseriasii" o Dacie.
STORMTROOPER
Oki-doki, dar stai sa revin in Bucuresti si sa se faca vremea un pic mai frumoasa ca nu scot masina pe ciorofleaca asta. In Vrancea-Focsani-Lepsa a nins ieri non stop.
STORMTROOPER
QUOTE(Ov @ 27 Jan 2013, 21:04)
mai interesant e "cine" v-a facut vedete smile.gif)
*

Cum cine domnu moderatoru??
Unicul, inegalabilul, iremediabilul, incurabilul Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaly Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllltescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STORMTROOPER
Oameni buni, am si eu nevoie de o mina de ajutor.
Vreau sa refac cele 2 placute de identificare de pe contraaripa sa arate cum erau cind a iesit masina pe poarta fabricii. Din pacate am 2 miini stingi la chestii de astea de finete, asa ca daca ma poate ajuta cineva fizic sau cu un sfat ori ma poate indrum intr-o directie este rugat sa-mi dea de stire.
Este vorba despre aceste 2 tablite plus cea de identificare de la motor.
Sa ma scuze colegul Def Jam ca ma servesc de pozele lui.

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627705820

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627705821
bucatzel
Sincer, in afara de lucru manual, nu prea vad cum s-ar putea reface alea. Da' e munca de chinez batran.

Ar mai fi o idee sa faci un autocolant transparent pe zonele care trebuie sa fie nevopsite, si negru in rest. Da' si acolo va fi munca de precizie sa pozezi perfect perpendicular, si dupa aia sa cureti poza cum trebuie. Probabil va trebui s-o transformi in vectorial ca sa iasa ceva de doamne-ajuta.
STORMTROOPER
http://www.youtube.com/watch?v=C4uz9lLADz4

Vizionare placuta.
95bogdi
mi s-a facut pielea de gaina :| claxoanele alea...ce frumos...
1310CL
Ce fain se vad canadele-n mers wub.gif foarte frumos videoclipul,chiar te apuca nostalgia vizionandu-l biggrin.gif
remusro
Dragose

Ai in plan anul asta o calatorie in Franta pentru reuniunea R12?

Eu nu voi putea merge anul asta, dar ma duc sigur la anul!
STORMTROOPER
Anul asta nu o sa ajung nici eu in Franta la intilnire. Am o serie de proiecte si prioritati care tebuiesc rezolvate si care imi maninca enorm de mult timp si bani cit incape. In plus de asta bunicii mei au probleme de sanatate majore si nu ma mai risc sa-i las singuri in tara in timp ce eu fac ture prin Europa. Poate la anul o sa fie o alta situatie si reeditam expeditia.
STORMTROOPER
Datorita unor probleme de sanatate ale bunicului meu, finalizate, dar nu cu bine, domnisoara Cristinica a fost nevoita ca in ultimele 2 saptamini sa alerge cit nu a alergat ea in ultimele 4 luni. Toturi am avut un pic de timp liber ca sa-i fac si citeva poze.

numere au fost reconditionate de catre Victor007 caruia ii multumesc si pe aceasta cale si macheta a fost transformata de catre bassethound de pe forumul miniauto caruia ii multumesc si pe aceasta cale.

Vizionare placuta.
aditza579
No, va zic eu, e muuult mai faina in realitate. Dragos, asteptam in semn in legatura cu chestiile alea cu care ramasesem dator. Nu de alta dar nu-mi place nici mie.
Tamango
Frumoasa, ma ! Sa-ti traiasca, pasionat ca tine mai rar ...
STORMTROOPER
Se pare ca iar a venit momentul sa apelez la cunostintele&intelepciunea membrilor forumului. Avind in vedere ca acesti baieti evacuari inoaxe ma tot plimba cu vorba de cam o luna si jumtate, am si eu nevoie de o recomandare pentru un atelier serios care sa faca trasee de evacuare din inox. Ma intereseaza sa fie in Bucuresti sau pe linga/prin apropiere, si sa faca treaba de calitate si cit mai repede. Vreau sa fac masinuta cit mai silentioasa cu putinta.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
andreig1982
nea adi de la stelco face treaba buna
dar foloseste teava aluminizata
uite ce mi-a facut mie
STORMTROOPER
Multumesc de sugestie dar as vrea totusi un traseu de inox. Nu mai are nimeni alte idei?

L.e. Vad ca stelco asta este in Brasov si nu in Bucuresti.
roby_1300_rap
frumoasa masina Felicitari pentru munca ce ai depus-o la ea smile.gif multa bafta in continuare cu ea si kilometri fara incidente smile.gifsmile.gif
andreig1982
au si in bucuresti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.