Laguna sau Mondeo
![]() ![]() ![]() |
Laguna sau Mondeo
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Attached thumbnail(s) 1267761343.jpg ( Size: 16.47k ) Number of downloads: 421 L3_1.jpg ( Size: 15.2k ) Number of downloads: 368 |
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mondeo, pentru aspect, dotări....
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Mie imi place mai mult Laguna
Aspect dragut |
--------------------
Volkswagen
Golf
- B184PAN
2010
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mondeoooooo.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Eu zic ca Mondeo va fi marele castigator. In primul rand strategia de marketing a fost mult mai eficienta. Si altele...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu mai bine dupa ce se vedeau motorizarile si preturile,dotarile etc.. se facea acest chestionar?Oricum o masina nu o alegi numai dupa criteriul ''aspect''..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Am votat Mondeo pentru aspect, si ca dotari(multi dotari pentru siguranta in pachetul standard)...apropo ce inseamna TBA ala ? ca optional sigur nu inseamna
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Laguna!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ca aspect mondeo. desi astept sa il vad cum arata in realitate interiorul ala si mai ales cum arata in varianta de baza. Am inteles ca preturile vor fi bune, abia dupa ce vom stii preturile la amandoua vom vedea care se merita mai bine
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
laguna . imi place .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Mondeo are un aspect mai agresiv, dar in acelasi timp mai placut decat Laguna.
Dar am votat Laguna! Cred ca va fi mai avnsata din punct de vedere al tehnologiei. Este foarte greu de spus acum care sunt avantajele fiecarei masini in parte. Mondeo se va lansa, daca nu ma insel, in iulie in Romania. Laguna de-abia peste un an. Vom vedea care sunt strategiile de marketing pentru Ro in ceea ce priveste preturile, echiparile si motorizarile si abia apoi cred ca vom putea da un verdict. Prin martie au facut cei de la Autocar un test cu noul Mondeo. Au mers prin mai toate tarile europene aproximativ 13.000km: "Inveti multe despre o masina intr-un asemenea maraton. Cum ar fi faptul ca scaunele sale iti sprijina corpul timp de 12 ore fara a-ti provoca dureri in zona posterioara sau ca farurile sunt fenomenale. In sfarsit, totusi, ceea ce nu am descoperit noi spune totul despre noul Mondeo. Oricat am incercat, nu am descoperit o revolutie la aceasta masina, nimic sa sugereze ca are puterea de a transfera viitorul transportului familial catre un plan superior. Este exact ce ar trebui sa fie un Mondeo din secolul XXI: mai mare si mai matur, dar si un adevarat discipol al originalului. Chiar daca si-ar dori, Ford nu se afla in pozitia de a strica o formula castigatoare dovedita. Dupa ce ne-am gandit timp de 17 zile, peste 13.000 de km si prin 25 de tari, putem spune ca Ford a construit un invingator absolut." ( Autocar, iunie 2007, editia in romana ) Desigur, noul Mondeo a trecut si prin Romania: "Romania este un adevarat soc cultural pentru noi. Cand trecem granita, avem impresia ca patrundem in filmul Borat (s-a filmat acolo partial), fiind un tinut plin de praf si populat de cai prost hraniti si sate decazute. Noutatea lui Mondeo atrage atentia tuturor, iar soferilor romani nu le este rusine sa se apropie de masina pentru a o analiza. Italia, Grecia si Bulgaria au stabilit standarde in materie de condus aiurea, dar romanii sunt intr-o liga diferita, superioara. Majoritatea masinilor este impartita in doua categorii: Dacii vechi - versiuni sub licenta ale defunctului Renault 12 - si Dacii noi, reprezentate de omniprezentul Logan. Daca adaugam camioane mari, carute trase de cai, un amestec de masini exotice de mare putere si o lipsa totala de respect in trafic, rezultatul este o nebunie totala. Suntem depasiti de un Citroen C5, care circula cu mult peste 160 km/h, intr-un viraj inchis, intr-un sat. Dupa Romania, Ungaria pare la ani-lumina inainte..." ( Autocar, iunie 2007, editia in romana ) |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ce fain
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mondeo.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BOG |
![]()
|
Cred ca preturile vor fi ca si le vechile generatii apropiate...mai mari la Ford cu 1000 euro pe versiune...dar vom vedea...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Testul a fost facut de catre redactori englezi. Cei din Romania doar l-au tradus. Se intinde pe vreo 13-14 pagini (inclusiv poze) si e destul de detaliat.
Probleme aparute: -intra apa in habitaclu in dreptul oglinzii de pe partea stanga. -un pneu distrus intr-o groapa poloneza ![]() Critici aduse: -plansa de bord inzorzonata -in Europa de Est se poate alimenta cu motorina doar cu palnia de rezerva din portbagaj (Mondeo aduce o mica inovatie busonului de carburant) -materiale in interior de o calitate indoielnica Calitati observate: -directie excelenta -scaune extrem de confortabile -design avangardist Masina a fost un model "de pre-productie", 2.0 TDCi. |
--------------------
-
-
-
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
ca design, sa alege mondeo in rest mai discutam pe viu.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Racky @ 26 Jun 2007, 16:35) Am votat Mondeo pentru aspect, si ca dotari(multi dotari pentru siguranta in pachetul standard)...apropo ce inseamna TBA ala ? ca optional sigur nu inseamna offtopic: tba = to be anounced,adica va fi anuntat ontopic: mondeo...arata bine si dotari faine...in schimb spatele la prima mi s-a parut fata de chinez ranjind (nu intrebati de ce,asa mi s-a parut) oricum ramane o frumusete ![]() This post has been edited by cata87: 26 Jun 2007, 22:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
mondeo arata mult mai bine decat laguna
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Mondeo fara discutie!
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu astept sa merg cu ambele si sa vad preturile.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu comentez care arata mai bine dar...-design avangardist...e chiar depalsat la mondeo. Nu-i nimic avangardist.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Laguna !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
indiscutabil Mondeo!
|
--------------------
dacia
logan 1,4
- B 10 xxx
2005 laureat
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mondeoo
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Laguna pentru interior si pentru calitatea promisa
![]() In rest mai vedem dupa drive test. Interiorul de la mondeo este cel din s-max...adica nimic incredibil... PS Mondeo are cele mai urate stopuri spate....nici laguna nu sta mai bine dara oricum... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
Mondeo, de ce? Fie si doar din cauza celor de la Renault Romania
![]() Sincer imi place mai mult cum arata Lauguna, are un ceva mai deosebit. L.E. uite @adip, iti pun eu postul la loc ![]() "Fiindca postul precedent mi-a fost sters fara explicatii, revin cu intrebarea: Care e stirea in subiectul asta? Ce elemente de noutate contine, in afara de poze cu cele 2 masini, pe care le-am vazut deja? E un versus, de ce nu a fost deschis la Diverse? Ca sa nu mi se mai stearga intrebarea: mondeo" This post has been edited by borciparte: 27 Jun 2007, 08:52 |
--------------------
Dacia 1300
- x 10 BOR
1980 Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mondeo eu zic ca pierde net la capitolul diesel. Am facut ieri drive test cu Laguna 2.0 dci si motorul ala este o bijuterie. In versiunea de 175 de CP este si mai genial. De departe cel mai silentios si mai lipsit de vibratii dieselar cu care am mers. Iar la Mondeo cel mai puternic diesel abia are 140 CP.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:09 |