Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
pribilean |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
nu ne mobilizam asa usor
![]() eventual pe miercuri ..joi... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
eu propun 11 martie same time same place cine nu stie cititi cu incredere posturile dinainte.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
21GTL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 June 08 ![]() |
salutari.
ma numesc Pop Alexandru, proprietar al unui Renault 21 gtl. am participat la mai multe intruniri renault in bistrita si as vrea sa particip si aici. daca ma primiti, va rog sa ma anuntati si pe mine din vreme. multumesc. |
--------------------
RENAULT
21
gtl, 90`
- bn 02 gwg
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Te primim numai daca vii..
![]() ![]() Pentru mine e ok 11 martie. Locatia: Parcarea Polus , partea dreapta in drept cu sigla Hervis ca sa nu mai va chinuiti sa cititi tot postul ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
daca era saptamana asta, veneam si io...
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
bestluci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 February 09 ![]() |
Va salut pe toti. As avea o intrebare daca se poate, unde as putea gasi in cluj leduri la 12v, as vrea sa-mi schimb o parte din becuri. Sunt din turda. Multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dci
- cj 11 lnr
|
|
Lagunianul |
![]()
|
sunt speciale ledurile alea ?? Nu se gasesc in magazinele de piese auto ?? In marasti cum stai cu spatele la kaufland in dreapta fata peste drum sunt mai multe magazine ok ...poate ca acolo
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bestluci |
![]()
|
Merci mult Lagunianule. Salut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dci
- cj 11 lnr
|
|
bestluci |
![]()
|
Salutare la toti. Revin din nou cu o intrebare, cum se face si cam cat este taxa de omologare la rar pentru folii pe geamuri. Daca cineva poate sa-mi spuna sau a trecut deja prin asta si poate sa-mi dea un raspuns ii multumesc anticipat.
Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dci
- cj 11 lnr
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Google frate:) . Recomand foliile Lumar. Mi se pare ca cei care monteaza se ocupa de omologare sau cel putin ei iti spun tot ce trebuie facut si cat te costa.
9 Mar 2009, 16:10: Lume , pana la urma ce se intampla pe data de 11 ?? Se merge ? This post has been edited by Lagunianul: 9 Mar 2009, 16:10 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru mine este foarte incerta data aia... ramane sa va anunt...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
21GTL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 June 08 ![]() |
eu as putea veni in 11.
|
--------------------
RENAULT
21
gtl, 90`
- bn 02 gwg
|
|
drupi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 4 November 08 From: Cluj - Floresti ![]() |
deci, ramane pe maine?
|
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu sunt inca in zona,dar sper ca se aduna destula lume pe maine ...
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
70% ca sunt si eu prezent, voi sti sigur pana maine la amiaza...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
as veni si io dar...
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
Da Viper ce face ?? A lansat propunerea si a fugit ???
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu vin klar nu as fi propus daca stiam ca nu pot veni asa ca ne vedem deseara
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
si eu si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|
cj98czh |
![]()
|
OK, se pare ca pot sa vin si eu... dar vin cu Skoda... ca Meganul este "ocupat"
![]() ![]() Asa ca daca are cineva ceva de zis sa spuna acuma ...... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Ora 19:30 Parcare Polus , in drept cu sigla Nervis.. daca nu te descurci dai tu un telefon... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
hello
cam tarziu am vazut de intalnire... dar pentru mine nu e asa de indicat sa plec la ora asta ca pierd locul de parcare... ![]() oricum eu am o mare problema: au incercat sa-mi fure stergatorul de pe dreapta si mi l-au rupt... si am cautat in toate benzinariile si n-am gasit modelul de la Noul Renault Symbol (de asta am nevoie)... n-as vrea sa dau 150 din reprezentanta (mi se pare cam mult) pls, stiti unde as putea gasi? sau macar sa-mi spuneti ce model e, ca sa-l pot cauta pe google ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ce ti-a rupt de la stergator ??? Lamela ?? Bratul ?? Sau ce ??? Daca trebuie schimbat bratul cu totul atunci cred ca totusi mai bine il iei de la REno.. daca e doar lamela aia care sterge parbrizul cu siguranta gasesti in supermarketuri... eventual pune si o poza sa vedem cum arata si de unde e rupt.
Si incearca sa pui post pe bursa ca te intereseaza sa cumperi .Totusi m-as mira sa fie ceva complet nou pe noul simbol si sa nu potriveasca de la Megane de exemplu ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Urmatoarea pe cand??? ce ziceti meircuri 25 martie??? ora 19:30 la locul stiut???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
dc nu o programati in weekend, spre ex?
This post has been edited by Leoayca18: 18 Mar 2009, 12:13 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pentru ca in weekend suntem cam toti plecati... si de aceea preferam in timpul saptamanii, seara cand teoretic lumea este acasa si libera...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
mai sunt unii care pleaca si in timpul saptamanii si in weekend
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
asa.... cine se baga pe miercuri???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:41 |