Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]() ![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
deja incepe sa-mi fie dor de masina...
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da unde este?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
In Cluj
![]() 23 Mar 2009, 21:33: Adica sper ca ii inca in parcare si ca n-o sa am vreo surpriza cand ajung in CJ ![]() This post has been edited by popaduhu: 23 Mar 2009, 21:33 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Salutare la toata lumea ... desi sunt nou pe forum ...urmaresc de ceva vreme acest forum ... cam de cand am achizitionat Laguna , prima mea masina frantuzeasca ... vad ca fixati ceva intalniri ... pe 25 Martie e valabila ? si unde ...ca asi veni si yo, sa ne mai dam cu parerile.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ora 19:30 parcarea Polus. In partea dreapta undeva in drept cu sigla Hervis. O sa vezi mai multe renouri la un loc.. adica 2 daca vine CZH cu Skoda iara...stam pe avarii daca vrei
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Incerc sa vad daca pot ajunge si eu.
O intrebare, am pierdut unul din suruburile ce tin roata, sau mi`a fost furat, naiba stie. Unde as putea gasi exact unul la fel ? Si ar trebui sa`mi reglez unghiul de fuga si sa echilibrez rotile,ca`mi tremura oribil volanul, unde ar fi mai ieftin in Cluj? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Renodood, ai PM.
Te asteptam deseara.. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Care se mai baga deseara?? Hai ca trebuie sa pregatim schiurile...din cate vad...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu imi iau lanturile ..
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Deci...panaacuma avem participarile comfirmate ale lui Lagunianul, Viper RS, Mihai si subsemnatul.....
Popaduhu? Bogy? Altii??? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
o sa vin... in aprilie
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
pot veni si eu nu imi dau seama data la care este
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
cj98czh |
![]()
|
Este astazi, parcarea de la Polus... in dreapta cum intrii in parcare...in dreptul siglei cu hervis....ora 19:30
te asteptam |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin_djmax |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
multam
![]() 25 Mar 2009, 17:44: sper sa pot ajunge ![]() 25 Mar 2009, 17:48: domnu' cu prezonul daca este masina noua ai un set in roata de rezerva daca nu cand ne intalnim astazi iti imprumut eu un prezon This post has been edited by B.A.M: 25 Mar 2009, 17:48 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
alin_djmax |
![]()
|
cj98czh ... din pacate nu pot trimite inca PM ...pt. ca ''You don't have enough posts to access the PM system'' ... asa ca daca pot sa iti trimit pe mail (daca imi zici adresa ta ) ... sau imi dai nr. de molecular .... si te sun ... cum vrei .
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
cj98czh@yahoo.com
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Noa, ca am inviat si io... am mai iesit putin din gaura neagra (si nu va ganditi la prostii) in care eram... totusi, daca stiti careva vreun job in it, pe baze de date
![]() da mai multe detalii, la proxima intilnire... stiu, stiu... am de platit... tacerea e de aur... si scumpa, as adauga io... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cand ma gandesc cat ai de plata...nici nu stiu daca o sa mai vii...
![]() ![]() ![]() Cu partea a doua.... cum aflu ceva iti dau de stire.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
egzact
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
sper sa citesc forumul... ca as veni si eu la o intalnire de renouri
![]() p.s.: am reusit sa-mi iau stergator din reprezentanta. La Unix nu aveau... si nici la celelalte magazine auto si benzinarii la care am fost nu aveau |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
Unix asta ii magazin de piese auto ?
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
propun o intalnire pe 7 aprilie daca e vreme frumoasa se paote sta si afara... promit ca o sa fiu prezent orice ar fi
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pt. mine este ok.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
de data asta o sa vin.
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
Alin, Kevin-Ray... v-am prins ca cititi... poate ne onorati cu prezenta
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Da io nici nu am incercat sa ma ascund
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
B.A.M |
![]()
|
pai hai sa ne mai vedem poate de data asta mai multi si sper sa putem sta pe afara
1 Apr 2009, 15:00: tot in POLUS? This post has been edited by B.A.M: 1 Apr 2009, 15:00 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:09 |