Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
cri123 punem pariu ca nu e mai murdara decat a mea ?
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lagunianul... ai castigat prin neprezentarea lui Cristi... propun ca la urmatoarea intalnire cand va fi si Cristi prezent sa plateasca el consumatia.... sau 50-50% cu Alin...
![]() ![]() ![]() ![]() Cine este pentru???? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
vreo noua intalnire ? ceva membri activi pe cj ?
P.S daca am nr de sibiu .. si stau in cj ... e vreo problema ? ma integrati si pe mine ? ... sunt twingar ... |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
Tocmai ai rata-o ... a fost in seara asta
![]() Urmareste topicul si o sa vezi cand va fi urmatoarea ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
daca vii cu masina aia din poza poti sa ai orice numar ca nu o sa aiba nimeni treaba cu tine ...
CZH eu sunt de acord cu propunerea de 50% si mai vreau sa fie descalificat cristi si sa castig la masa verde cu 3-0 .. daca nu... dau cu bricheta de la masina dupa arbitru ![]() Urmatoarea intalnire sa fie in 2 saptamani cand e gata si masina mea ? ![]() M-am hotarat sa o bag la tuning ... da ma opresc undeva la 270 HP ![]() All my best ! |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
@lagunianul ... mi`ar fi placut sa am un asemenea tunning ... crezi ca as putea circula cu ea asa pe strada... cred ca e un fake ...
eu mai am o sapt de sesiune si sapt viit am sa fiu la sibiu ... sper sa ne intalnim sa bem un suc undeva ,,,, apropo ... voi ce a`ti facut la intlanire ? unde a`ti fost ? |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nu avem voie sa divulgam ce facem la intalniri, aci pe forum.. mai citesc si prietenele, respectiv sotiile noastre topicul
![]() Raspunsul oficial e : "am povestit si noi.." Eu pot peste 2 saptamani. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
ei la asta nu m`am gandit ..
![]() pai si eu as putea in 2 sapt ... ![]() good job .... l`am invitat si pe el sa viziteze site`ul ... deci sper la nou membru pe cj ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
The_Rocket |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 February 09 ![]() |
In urmatoarele zile urmeaza sa imi achizitionez si eu un M2, si m-am gandit sa citesc pe forum diferite subiecte discutie, si vrand-nevrand m-am uitat si peste problemele cu care se confrunta proprietarii de Renault.
Si una dintre problemele care ma cam socheaza este urmatoarea: lasatul masinii in service mai mult de o zi a se evita pe cat posibil si calitatea proasta a lucrarii. Voi pe unde va faceti reviziile/reparatiile? Si la reprezentanta Renault din cluj se lucreaza sa de prost ca si in alte orase? Mersi mult de ajutor, si imi cer scuze daca nu e locul potrivit pentru intrebarile mele, dar stiind ca majoritatea sunteti clujeni ma intereseaza parerile voastre. |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
de unde esti ?
in toate service--urile autorizate sunt multi mecanici care lucreaza acolo pentru ca nu ar face fata intr-un service privat. Pentru simplul motiv ca in service-ul Reno ca si in alte serviceuri , dar daca tot vb de reno, sunt proceduri. Clientul semnaleaza o problema iar mecanicii verifica o lista facuta de altii cu posibile probleme care au acel simptom. E totul standardizat. Pe de alta parte multi dintre cei care se plang inclusiv aici pe forum sunt persoane care nu pot evalua corect sau nu vor. Toti cautam imediat sa bagam de vina.. Daca esti din cj. te duc eu la un service ok.. recent descoperit, eu mi-am lasat masina la ei vreo 3 zile si sunt foarte grijulii si atenti ![]() ![]() 5 Feb 2009, 22:58: Pe de alta parte ... cum ramane cu intalnirea ??? This post has been edited by Lagunianul: 5 Feb 2009, 22:58 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
The_Rocket |
![]()
|
Ok. mersi mult de informatie. eu sunt din cluj. Am citit pe forum ca voi, proprietari de Renault, va intalniti cateodata. Poate vin si eu la o asemenea intalnire daca primiti si membrii noi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
Obligatoriu sa vii la urmatoarea
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
The_Rocket |
![]()
|
ok. pai comunicati data si locul urmatoarei intalniri si sper sa fiu prezent
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare
Sunt din Cluj si sunt si eu dornic sa particip la urmatoarele voasrte intalniri ... ![]() Se poate? |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
cj98czh |
![]()
|
Poate sa participe oricine este fan renault posesor sau nu al unui renault... urmariti acest topic ca sa vedeti cand va fi urmatoarea intalnire... care apropo...eu zic sa fie pe joi 12 februarie 2009 ora 19:30 la locul stiut...adica Polus in fata siglei cu Hervis...
Sau mai bine marti 10 feb. ???? Nu am propus miercuri pt. ca este meciul si probabil ca este mai important pt. multi dintre noi.... Hai astept propuneri... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
si eu vreau sa ajung sa ne intalnim dar mai este o chestie .. nu credeti ca puteti sambata asta ? pe 7 adica maine seara......
eu duminica ma duc inapoi la sibiu pentru o saptamana .... si in sibiu nu am putut face rost membrii activi ... so ... pe sambata ora 18 ? in fata la polus? care confirma prezenta ? |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu in weekend sunt plecat, ca si majoritatea celor care vin la intalniri...de asta toate intalnirile noastre se fac in timpul saptamanii si nu in weekend.
Deci, eu unul spun pas pt. maine seara... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
The_Rocket |
![]()
|
Si eu spun pas pentru maine seara. imi pare rau
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu sunt pecat maine seara.....si din pacate in data de 12 februarie am bilete la teatru.
Pentru mine ar fi perfect in 10 februarie. Voi ce ziceti? |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
ok deci pica intalnirea de sambata ....
eu pe zece nu pot... sigur sunt altii care sunt disponibili ... ![]() have fun |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
alin cluj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 February 09 ![]() |
Salutări tuturor!
Aș dori să vin și eu la o întâlnire. dacă se ăpoate imi spuneți locul si data? |
--------------------
Renault
Laguna
2004/Laguna II
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Ca sa fie timp sa citeasca si sa se informeze lumea si eu sunt de parere ca joi 12 feb e data potrivita pentru intalnire. Pentru cine nu stie la Polus la parcarea Hervis.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Ar fi super joi. Eu vin sigur.. sper ca si masina mea vine..
7 Feb 2009, 20:00: Mai precis pentru cei noi, cum intrii in parcare in dreapta pe cladire se vede reclama hervis.. undeva in drept cu sigla respectiva, eventual va uitati dupa mai multe reno-uri la un loc.. This post has been edited by Lagunianul: 7 Feb 2009, 20:00 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Nervis, ma.... Nervis... De cite ori trebuie sa va corectez ????
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mai Nervis.. tu ce faci ? Mai vii pe la noi ? iti pierzi locu` in parcare
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Intruder |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 09 ![]() |
Salut la toata lumea !
Voi incerca sa ajung si eu in 12 febr. la ora 19:30. Impreuna cu un Renault Grand Espace IV |
--------------------
RENAULT
Grand Espace IV
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
EEEE, din ala chiar nu a mai fost. Te asteptam
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Intruder |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 09 ![]() |
OK. Incerc sa-mi schimb programul de maine seara si sa ajung. Cred ca mi-ar prinde bine un numar de telefon al cuiva care merge cu siguranta, astfel incat sa pot da de voi daca o sa am o mica intarziere. Multumesc !
|
--------------------
RENAULT
Grand Espace IV
2003
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Dupa cum mai zis, eu nu mai zic nimic, da incerc sa ajung... Bubu e la revizie, vreau sa merg pana in Praga cu ea
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 10:35 |