Ce am schimbat in garantie
![]() ![]() ![]() |
Ce am schimbat in garantie
alexbudan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Megane 3 1.6 16V 2009 35K km, schimbat pe garantie urmatoarele:
- ambele faruri (aveau mizerie in ele) - cablaj scaun sofer (se aprindea "Check airbag" din cauza contactorului pozitie scaun) - pe lista o sa mai fie in viitorul apropiat fulia defazoare, astept ca zgomotul sa devina mai pronuntat. |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
1,6 16V 2009 km 41.000
nimic - doua revizii cu reperele aferente. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Megane 1.6 16v 2009 28.000km:
S-au decojit butoanele la casetofon si nu a fost schimbat pentru ca a fost vina mea(asa zic cei din service). Material frana de mana si schimbator rupte(n-am fost in service, le-am facut singur dintr-un material mai moale). |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Megane 1.4 TCe - 20.000Km
- volan + nuca schimbator |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
whitecollar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 September 11 From: Timisoara ![]() |
Fratele sedan acceptati?
Renault Fluence, 1.6 16v 2010, kilometri actuali 18.000: 14.000 de km - schimbat volan in garantie. Pielea se exfolia 17.000 de km - schimbat intreaga distributie + pompa de apa. Zgomot decelerare http://www.reno.ro/Zgomot-pompa-de-apa-dis...ie-t221362.html This post has been edited by whitecollar: 1 Nov 2011, 12:33 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Privilege 1.6 16v Arkamys usb parasolare
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
schimbat aeroterma habitaclu
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Totusi e bine ca nu vad inca cutii de viteze schimbate si chestii mai serioase.
Revenind la problema cu farurile, va rog sa descrieti defectul si ce tip de far are masina in echipare (Xenon / Halogen). |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
cred ca nu importa tipul de far. Eu am xenon si am observat firicele (multe zic eu) de prof in el, depuse frumos jos la baza farului. Asta s-a intamplat acum doua veri (2010) cand a stat masina 10 zile parcata la mare aproape de plaja.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Ale mele sunt faruri halogen, dupa 2 ani era o gramada de praf in ele in partea de jos.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
smardale |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 10 April 09 ![]() |
QUOTE(whitecollar @ 1 Nov 2011, 13:32) Fratele sedan acceptati? Renault Fluence, 1.6 16v 2010, kilometri actuali 18.000: 14.000 de km - schimbat volan in garantie. Pielea se exfolia 17.000 de km - schimbat intreaga distributie + pompa de apa. Zgomot decelerare http://www.reno.ro/Zgomot-pompa-de-apa-dis...ie-t221362.html cat de rau arata volanul? mine dupa un an si 12000km au aparut vreo 5 pete de vre 1-2 mm. nu-mi plac dar nici nu mi se pare asa grav |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16V 110CP
|
|
whitecollar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 September 11 From: Timisoara ![]() |
@smardale
Mi s-a decojit in partea stanga sus pe o portiune de aproximativ un centimetru. Cand a aparut problema, le-am zis de ea si au schimbat volanul. Probabil in timp mai apareau si-n alta parte. De arata nu arata neaparat urat, dar era foarte suparator la atingere zona respectiva... |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nimic
2 ani si 34000 de km. Putin praf la baza farurilor am si eu, dar nu deranjant, oricum mai am 2 ani garantie si nu are rost sa le schimb pe garantie ca sa-mi puna altele care fac la fel. |
--------------------
.
.
.
|
|
V10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 5 June 08 ![]() |
La 45k am schimbat pivotul dreapta la insistentele service-ului. Eu nu am sesizat sa aibă joc sau sa facă vreun zgomot/bătaie.
|
--------------------
Renault
Megane III 1.6 16V
2009
|
|
marius_1st |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 28 May 10 From: Galati ![]() |
Masina o am de apropape un an si jumatate. Pana acum nu am nicio problema tehnica pe care sa o pot mentiona.
Totusi am observat ca portierele au inceput sa trancane destul de enervant, probabil de la gropile incasate. La fel si centura de siguranta de la pasager. Vreau sa stiu daca se poate face reglajul portierelor si a centurii pe garantie. Cam cat ar dura procedura? Vreo sugestie pentru rezolvatul trancanitului de hayon? toate bune. |
--------------------
renault
Talisman break
1,6 tce, 200 CP, initiale paris
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie vazut ce trancanit ai acolo, ca nu ai facut off-road cu ea, sa se strice asa usor, totusi e o masina la standarde Europene.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
pe partea care iese din caroseria masinii adica motul ala pe care se prinde iala e o garnitura de cauciuc, aia se uzeaza in timp, sau dispare, - eu la simbol nu am avut din fabrica si trancaneau usile enervant( balamalele oricum se mai lasa) as ca am pus la toate 4 banda izolatoare, in loc de garnitura de cauciuc si nu mai face nimic
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
marius_1st |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 28 May 10 From: Galati ![]() |
|
--------------------
renault
Talisman break
1,6 tce, 200 CP, initiale paris
|
|
connectorxp |
![]()
|
Trebuie sa se faca, nu este vina ta ca Reno nu ia in calcul si tara noastra, mai am pe cineva cu unul care are greieri intr-un M3 de Palencia, cand da frigul.
Trebuie vorbit cu cei de la service si luat un tehnician in masina, sa asculte cu propriile urechi zgomotele parazite produse de masina. Daca cei de la service o baga sub pres (cum fac mai toti reparatorii romani) singura solutie ramane sa izolezi fetele de usi cu folie fono absorbanta sau vopsea pe baza de bitum (discutii pe sectiunea de imbunatatiri audio ale masinii). BTW la tine se aud greieri cand depasesti nivelul 20 de pe unitatea audio? This post has been edited by connectorxp: 6 Nov 2011, 21:23 |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
ovidelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 20 March 05 ![]() |
Si la mine se mai aud zgomote parazite de la usi si hayon, mai ales cand este mai rece afara. O solutie ar fi gresarea balamalelor / incuietorilor cu WD40 sau alt spray similar. Aceeasi mica problema am avut-o si la Opel-ul Astra dinainte si asa am rezolvat-o.
Referitor la probleme tehnice mai serioase : La mine intra destul de greu sau agata levierul in viteza a 2-a, mai ales la rece. Motorul este 1.4 TCE, cutie cu 6 viteze si 2300 km la bord. Trebuie sa ma port destul de atent cu ea cand schimb 1->2 sau retrogradez 3->2, altfel se aude si un zgomot mai neplacut la schimbare (un "clanc" accentuat). La restul vitezelor nu sunt probleme. Am observat ca daca o las putin la punctul mort si apoi schimb a 2-a, intra mai bine. Totusi e neplacut... Ambreiajul il apas mereu pana la capat, deci teoretic nu este o problema de proasta utilizare ![]() Se mai confrunta cineva cu astfel de neplaceri cauzate de cutia de viteze ? |
--------------------
M3
Sport Tourer
- B-307-CST
1.4 TCE Privilege 2011
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(ovidelu @ 7 Nov 2011, 10:54) Si la mine se mai aud zgomote parazite de la usi si hayon, mai ales cand este mai rece afara. O solutie ar fi gresarea balamalelor / incuietorilor cu WD40 sau alt spray similar. Aceeasi mica problema am avut-o si la Opel-ul Astra dinainte si asa am rezolvat-o. Referitor la probleme tehnice mai serioase : La mine intra destul de greu sau agata levierul in viteza a 2-a, mai ales la rece. Motorul este 1.4 TCE, cutie cu 6 viteze si 2300 km la bord. Trebuie sa ma port destul de atent cu ea cand schimb 1->2 sau retrogradez 3->2, altfel se aude si un zgomot mai neplacut la schimbare (un "clanc" accentuat). La restul vitezelor nu sunt probleme. Am observat ca daca o las putin la punctul mort si apoi schimb a 2-a, intra mai bine. Totusi e neplacut... Ambreiajul il apas mereu pana la capat, deci teoretic nu este o problema de proasta utilizare ![]() Se mai confrunta cineva cu astfel de neplaceri cauzate de cutia de viteze ? Confirm si eu cele spuse de tine,exact la fel face si la a mea la rece agata in viteza a 2-a la rece ,motor 1.6 16v, cutie 6 viteze,model spaniol. Dupaia pe parcurs isi revine,numai face figura. This post has been edited by B-07-UWA: 7 Nov 2011, 11:31 |
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
@ovidelu, am mai observat si eu cazuri in care intra greu intr-a doua (si DOAR in treapta a2a), insa daca sunt putin mai atent si o trag putin mai calm intra usor, problema e cand ma grabesc sa schimb a doua. Dar si acest caz foarte RAR, si mi se pare ca ar fi aparut de cand a dat frigul, si mi se intampla doar la RECE.
Cu stima, Marius |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
whitecollar |
![]()
|
Marius_Jay
B-07-UWA ovidelu Va face ca aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=221363&hl= ?? Adica, din 1>2>3>4>5 merge perfect, dar la nivel invers, si, mai ales, din 3<2 agata si, evident, face si un zgomot mai pronuntat schimbatorul?? |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
@whitecollar, nu este asa. mie mi s-a parut ca atunci cand se petrecea se petrecea si dintr-a 1a intr-a 2a. Dar agata usor, si nu am fortat-o, defapt daca eram mai calm cu ea, intra mai bine. O sa fiu mai atent data viitoare cand apare. si o sa dau mai multe indicatii.
Cu stima, Marius @alexbudan. Imi cer scuze, nu mai continuii aceasta discutie. Thanks. This post has been edited by Marius_Jay: 7 Nov 2011, 12:17 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(alexbudan @ 1 Nov 2011, 06:49) ....Si propuneam ca mod de postare, fiecare cu masina lui si reperele inlocuite. Poate pentru cineva care cauta strict un lucru va fi mai usor de gasit, asa ca, comentariile relativ inutile nu-si au locul si intrebarile se pot pune pe PM. Asa ca am deschis acest topic strict pentru datele problemei. ...... Vad ca deja am luat-o pe aratura. probleme tehnice se pot discuta in topicurile aferente. Eu ma pun in locul cuiva care vrea sa-si cumpere o masina si vrea sa stie daca sunt piese comune schimbate pe garantie. Nu defecte, intrebari sau raspunsuri pentru rezolvarea acestora. Acum....cum credeti voi... Succesuri! |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
whitecollar |
![]()
|
@alexbudan
Cu scuzele de rigoare pentru offtopic-uri, postez o sinteza: Repere inlocuite pana acum: - far stanga - far dreapta - opritor usa sofer - volan Megane 3 1.6 16V 2009 35K km, schimbat pe garantie urmatoarele: - ambele faruri (aveau mizerie in ele) - cablaj scaun sofer (se aprindea "Check airbag" din cauza contactorului pozitie scaun) - pe lista o sa mai fie in viitorul apropiat fulia defazoare, astept ca zgomotul sa devina mai pronuntat. 1,6 16V 2009 km 41.000 nimic - doua revizii cu reperele aferente. Megane 1.6 16v 2009 28.000km: S-au decojit butoanele la casetofon si nu a fost schimbat pentru ca a fost vina mea(asa zic cei din service). Material frana de mana si schimbator rupte(n-am fost in service, le-am facut singur dintr-un material mai moale). Megane 1.4 TCe - 20.000Km - volan + nuca schimbator Renault Fluence, 1.6 16v 2010, kilometri actuali 18.000: 14.000 de km - schimbat volan in garantie. Pielea se exfolia 17.000 de km - schimbat intreaga distributie + pompa de apa. Zgomot decelerare adytm: schimbat aeroterma habitaclu V10: La 45k am schimbat pivotul dreapta la insistentele service-ului. Eu nu am sesizat sa aibă joc sau sa facă vreun zgomot/bătaie. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
more_pizza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 May 06 ![]() |
Am 20.000 km si am schimbat pe garantie:
- faruri (de doua ori) - exfoliate - consola - exfoliata - volan - exfoliat - nuca schimbator viteze - exfoliata - conducta lichid ambreiaj (nu stiu denumirea exacta) - vibratii - inlocuita cu una de M2. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- B
2010 1.4 TCe Privilege Dacia Logan 2005 1.6 MPI Ambition
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Interesanta problema cu exfolierea volanului si a schimbatorului, la mine arata toate ca in prima zi. Bine, merg destul de mult extraurban, acum la revizie, la 34000 de km mi s-a spus ca placutele mai tin pana la 80000 de km in acest stil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cred ca problema cu exfolierea tine strict si de intretinere, ar trebui mai des curatate , precizez ca este doar o parere
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Majoritatea care se plang de volan exfoliat au privilege.
Probabil pe celelalte variante de echipare se observa mai greu datorita cromaticii. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:37 |