piese ieftine in Turcia
![]() ![]() ![]() |
piese ieftine in Turcia
kamoze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Caseta a fost cumparata de la reprezentanta? E aceasi ca cea de pe masina? Suna prea bine sa fie adevarat...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Unde mai oameni buni ca la reprezentante sunt preturile mai mari ca la noi
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
i-a intreabal,un eleron de M2 sedan nu pote aduce?
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Asa cum se fura si la noi de la dacia, se fura si acolo de la renault. Va inchipuiati caprimiti factura si garantie?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
99AIM |
![]()
|
Si inca o chestie pt. cine nu a fost pe acolo.....la ei nu exista magazine de piese auto ci numai unitati service care procura si piese de schimb,poate tipul care zice ca le poate aduce e in legatura cu vreun distribuitor de acolo, eu am vazut magazinul celor de la Kormetal din Izmir dar preturile nu erau prea mici
La ce dura e politia acolo nu prea cred ca se incumeta ai lor sa fure din fabrica....acolo se plateste amenda de radar cu zambetul pe buze,ce contestatii....poate ca sunt contrafacute ca la ei se poarta asta la aproape orice produs sau poate vreun distribuitor o fi prins vreun mare destocaj. This post has been edited by RamboX: 8 Nov 2010, 18:58 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Tyfu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 March 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 8 Nov 2010, 16:03) Caseta a fost cumparata de la reprezentanta? E aceasi ca cea de pe masina? Suna prea bine sa fie adevarat... Nu stiu daca cea la 100E e originala dar te asigur ca am gasit eu in Turcia caseta TRW, cea care este montata pe masina undeva la 900 lei, ceea ce mi se pare super tare, tinand cont ca una noua la Renault e 2100 lei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- TYF
2004 1.6 16v
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
In Istambul am gasit o strada (nu-i mai stiu numele) plina oki numai cu magazine de piese. Pentru megane 2 este un paradis acolo. Am gasit TOT de la motoare pana la tuning. De acolo am cumparat o plasa plina (cred ca 10 bucati- SRN marca-frantuzesti) de rulmenti pentru flansa amortizor. Era in 2007 cand bivolii de la reno skimbau tot kitul in loc de rulment.
Am mai luat niste bielete (made in turcia) exceptionale. Le am de vro 60000km si nici acum nu au urma de joc. Imi amintesc ca vroiam sa iau febi si turcu mi-a explicat ca alea sunt muuult mai bune - cred ca a avut dreptate ![]() ![]() Imi pare rau ca nu am luat si kit ambreiaj. Imi amintec ca avea valeo disk+placa 100E (fara rulment) . Am gasit componente la niste preturi incredibile. Atentie insa ca nu la toate megazinele piesele sunt la fel de ieftine. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
gabriel.cornel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 847 Joined: 26 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti sunteti tari, poate aflati si locatia de acolo. Niste preturi super tari. Cand ajungem in concediu poate cumparam si noi de acolo. Numai bine.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.1/
- B 17 GNF
1.5 DCI 2004 74KW
|
|
99AIM |
![]()
|
Eu la vara plec la Antalia si as trece prin Stambul daca as fi sigur ca gasesc asa piese ieftine,daca mai tin Meganul pana atunci...
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
ncristi |
![]()
|
Treaba cu piesele ieftine nu este valabila doar pt megane ci pt toate masinile care se fabrica acolo. A se intelege fiat, honda, toyota, ford si cae or mai fi.
Pentru fiat (probabil anumite masini care se fabrica la ei) stiu sigur ca se gasesc piese fff ieftine. This post has been edited by ncristi: 11 Nov 2010, 22:26 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
O caseta de directie completa - as fi si eu interesat sa cumpar! 4 Amortizoare si 2 kituri de flanse de amortizor, 1 set discuri frana spate si blocul de lumini optic, vreo 4 injectoare si o pompa de injectie, un cd player mp3 ... as vrea si eu la preturile alea!
Kamoze, deci poti face ceva? Ca doritori suntem destui! Eventual iti las si un avans ! Si vin chiar eu personal sa iti las avansul! |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
da... si eu as fi interesat. As umple masina ochi de piese daca zici ca ai dat doar 10EUR pe rulmentii de la flanse. Eu i-am dat PM initiatorului topicului, dar pana acum niciun raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
ncristi |
![]()
|
Am dat 10 E pe bielete
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Hai sa facem o lista si trimitem pe careva acolo.Sigur iesim mai bine decat aici!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
ncristi tot aia e... sunt 3-4EUR in plus fata de cat am zis eu, iar la noi un rulment e o gramada de bani
![]() Catalinmodena daca as sti unde e bazarul de care a zis si ncristi, as lua pe langa piese pt. masina mea si piese sa-mi fac un mic stoc pentru un magazin de piese auto ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
gabriel.cornel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 847 Joined: 26 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Nashudela1, cred ca stie, ca el aduce casete de directie si bucsi bersou pentru cadru motor de la turci. Dar nu stiu daca vrea sa ne spuna? Si cred ca si menic.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.1/
- B 17 GNF
1.5 DCI 2004 74KW
|
|
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
in /95 am ramas cu dacia in pana ,rulmenti spate si am dat 50 usd pe ei si mai erau si made in romania , asa ca nu cred o iota despre preturile discutate ,
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Ca tot vorbim de turci. Mi s'a spus ca de la ei cumperi ce iti doresti pt tuning.
ce vreau sa subliniez , Far cu Angel eyes sau dayline (modelul Audi) tot la preturi de nimic..gen 100..200 euro.nu stiu exact...nu mai tin minte.. Sunt "turcisme" de calitate...sau? ca am vzt la cineva pe forum cu dayline...si arata bestial |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Eu am faruri pe Megane 2.1 cu DayLine si sunt de calitate! Le-am prins la cineva la super pret!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
ncristi detalii despre magazin ( precum adresa, localizare cat de cat) ne poti da. O sa am drum in istambul peste doua saptamani.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai nu te oferi sa faci un transport?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Corect...Punem ban de la ban..sa ne aduci si noua:D
Intrebarea e daca se gaseste pt megane 2.2...:|...ca am vzt numai pt 2.1.. |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
cel putin pentru tot ce tine de articulatii- capete de bara,bielete si ce o mai fi- ar fi bine de facut un transport.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Bine, acum nici sa chinuim saracu om , sa-si ia remorca cu el pentru noi..
|
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
|
|
SorinCT |
![]()
|
Treaba e ca nu stim si niste preturi exacte. Chiar daca ar vrea sa faca un bine cuiva (si siesi) nu ar avea dupa ce preturi sa se orienteze. Pana la urma stie cineva niste preturi exacte, eventual un catalog?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
99AIM |
![]()
|
Toata polis turka are megane 2.2 adica modelul cu grile fata argintii insa echipare minima,ma uitam la unul cand m-a oprit pt. radar,eu la Izmir n-am vazut magazine de piese auto doar reprezentante si service insirate pe drum.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
kamoze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
imi pare rau dar eu nu pot aduce nimik de akolo.Am o matusa care mi-a psus ca imi aduce numai pt mine.Caset de care vb e originala renault TRW,imi pare rau ca nu am facut poze ,deja am pus-o pe masina,am factura la ea si garantie 2 ani, e luata de la un magazin www.otomenekse.markettr.net. Sa vad cat ma costa amortizoarele si tamponul hidroelastic si am sa va spun. Eu unul cand am facut comanda nu credeam ca e originala imi convenea si o facatura dar va spun ca era originala Renault ca la reprezentanta ca am vazut-op si akolo la 1975 ron.
15 Nov 2010, 08:04: am pus caseta(cu capete de bata si bielete) pe masina si e super .La 100 euro daca ma tine 2 ani cat are garantie e super ok. Magazinul de la care am luat-o e in Instanbul.daca cineva are drum pe akolo am sa ma interesez exacr unde este ,macar un reper mai mare. This post has been edited by kamoze: 15 Nov 2010, 08:04 |
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|
SorinCT |
![]()
|
Drumul pana acolo te costa cam cat toata caseta :grin:
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Magazinul indicat de kamoze este in partea asiatica a Instanbul-ului, vedeti sageata albastra.
http://www.otomenekse.markettr.net/Default...ct=Detail&ID=70 This post has been edited by CataT: 16 Nov 2010, 10:31 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 162.84k ) Number of downloads: 2450 2.jpg ( Size: 178.46k ) Number of downloads: 2534 3.jpg ( Size: 170.2k ) Number of downloads: 2491 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:34 |