piese ieftine in Turcia
![]() ![]() ![]() |
piese ieftine in Turcia
kamoze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|||
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Salut, foarte tari preturile, as fi si eu interesat de o caseta de directie si rulmenti da pana acolo drum cam lung
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
depinde de piesa, la ei unele sunt mai ieftine decat la noi, altele sunt mult mai scumpe. Spre ex niste duze de spalat faruri la turci costau in jur de 250 ron pe cand la reprezentanta in bucuresti am dat 130 pe ele.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
mersi de info.. normal ca ar trebui sa gasim pe cineva care face des turcia sa il platim sa ne aduca de acolo ce avem nevoie.
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Din Buc sunt 1300 km dus-intors, te costa maxim 100 E daca ai dci, cu tot cu vigneta bulgareasca si 2 x taxa pod giurgiu-ruse. Presupunand ca intri in contact cu turcu, iti da preturi si ajungi la concluzia ca merita...intrebarea mea este cum faci la granita turco-bulgara cu portbagajul plin de piese? Le treci fara probleme? Intreb doar pt ca stiu ca turcii sunt stricti si fac controale inclusiv la portbagaj.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
kamoze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
nu poti trece cu ele.Mie cand mi-a adus caseta de directie a ascuns-o ff bine si nu au vazut-o,altfel trebuie o mica spaga .Nu stiu cum o sa faca cu amortizoarele....
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Am fost de 2 ori in Turcia,la Malko Tarnovo nu te controleaza nici draq de nimic,faci formele la cele 5 ghisee din vama turca si apoi bulgarii se uita numai la acte si te indruma sa iei vigneta, eu aveam ceva lucruri cumparate din Stambul ca statea meganul lasat putin de spate da nu s-au uitat decat la acte.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
maxop09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 April 06 From: CONSTANTA ![]() |
Cine poate da mai multe detalii despre locatii cu piese ii rog sa posteze. Multumesc
|
--------------------
renault
laguna II
- CT-62-***
2006 2.0 T
|
|
99AIM |
![]()
|
In Stambul injector de dci E 4 este in jur de 80 euro,nou de origine,magazinele astea cica sunt in Sultanahmet langa Grand Bazar,eu ajung la vara si deja imi fac lista cu ce cumpar.
This post has been edited by 99AIM: 5 Apr 2011, 18:43 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
ah ce m-as bucura la niste injectoare. vreau pe cineva care sa spuna clar ca a fost a luat a montat si nu a avut nici un fel de probleme ...sau poate fac turcii livrari online .
![]() |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
- VN 11 LUK
-01.2013
|
|
gisal |
![]()
|
Enjoy the Road! Group: Members Posts: 50 Joined: 5 December 05 ![]() |
daca mai era nevoie, mai vin si eu cu o confirmare a exitentei magazinelor de piese auto foarte ieftine din Istanbul. Stiu pe cineva care si-a facut toata puntea fata la un Mercedes C220 cu 1500 EUR (fata de aprox 4500 la noi), si l-au tinut aproape la fel de bine precum piesele din fabrica.
bafta! This post has been edited by gisal: 9 Apr 2011, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane III
- Bucuresti
2010, 1.9dci, 130CP, Privilege+ ex. Octavia 2, 2008, 1.6MPI, 102CP, Elegance
ex. Megane 2, 2006, 1.5dci, 105 CP, Expression+ ex. Dacia SuperNova, 2002, 1.4MPI, 75CP, Confort |
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
99AIM |
![]()
|
in august plec in Antalya.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
tro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Te rog poti sa faci o "captura" de pe google earth cu zona din Instanbul unde se gasesc magazinele de piese.
Multumesc. This post has been edited by tro5: 10 Apr 2011, 15:10 |
--------------------
Renault
Megane
- B-XX-DYL
1.5dci(100cp) 2004
|
|
99AIM |
![]()
|
am descoperit unde este strada,zona se numeste Inebey Mh., zona care se afla in cartierul Fatih din Istanbul, informatia este confirmata atat de un sofer de autocar cat si de un turc ce vinde piese si accesorii auto la un magazin din C-ta,
rectificare de preturi-set de 4 injectoare 200 euro dupa negociere,caseta directie echipata la 100 euro,toate de Megane, de asemenea daca piesa nu o au in magazin suna si ti-o aduc in 30 min. P.S. Sa spuna cei ce vand piese noi la bursa daca nu le au de aici. This post has been edited by 99AIM: 17 Apr 2011, 20:44 Attached thumbnail(s) pieseauto1.jpg ( Size: 89.24k ) Number of downloads: 1393 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Salutare,
Cred ca ar fi o oportunitate excelenta sa putem angaja niste discutii cu comerciantii din Turcia, de la nivelul "forum reno.ro" privind oferta de pret si eventual modalitati de livrare. Pana la urma, noi suntem o comunitate de consumatori, constituita la nivel national si cred ca desemnarea unor reprezentanti care sa ne promoveze interesele privind achizitia de piese la un raport calitate pret super avantajos ar fi un lucru extraordinar avand in vedere urmatoarele: - avantaj direct la achizitia de piese; - avantaj indirect la revanzarea masinii - o comunitate stransa si piese de schimb super ieftine sunt in masura sa pondereze curba de devalorizare a masinii; - reusita unui astfel de parteneriat ar reprezenta cred, primul raspuns din partea consumatorului, la politica tip "japca" impusa pana acum de comercianti;i din Romania - nu in ultimul rand demersul se va putea transforma intr-un trend urmat si de celelalte forumuri. Eu zic ca merita sa dicutam aceasta posibilitate la nivel de forum si nu la sectiunea megane 2, motiv pentru care cer parerea unui moderator privind deschiderea unit topic separat, in care sa discutam modalitati de asociere si desemnare a unor reprezentanti etc. Toate bune |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
99AIM |
![]()
|
A fost je la Istambul exact unde am spus mai in urma,strazile cu magazine sunt in cartierul Inebey M,la 2 statii de Grand Bazar si 3 de podul Galata,am cumparat asa:
- 2 bascule echipate complet la 100 euro - discuri frana fata+discuri frana spate cu rulmenti si coroana ABS la 140 euro -placute frana fata + spate la 40 euro -lame stergatoare Clio 3 la 5 euro-Valeo Toate piesele sunt originale Renault si sunt cele de prim montaj,se afla in cutiile originale R, imi pare rau ca nu am luat caseta de directie complet echipata cu bielete si capete de bara la 80 euro, originala in cutie Renault...bucsele la cadrul motor sunt la 10 euro bucata...va atasez o poza cu magazinele de piese duminica dimineata cand inca erau inchise. Attached thumbnail(s) Picture_291.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 1402 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
dragoslucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 31 December 08 ![]() |
cel mai super.sunteti belea fratilor.
|
--------------------
renault
clio
16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:39 |