Ioai!Si numa' pentru nimuricile alea te-ai apucat de mesterit la miezu' noptii?
Da' nu ma apucam numa' pentru atata nici de ce stiam ca nu mai manc gratare veci!
Noa ni numa!
Dreptu-i ca nu-s facute noaptea dar am stiut ca am de ce ma apuca!
Niste ceafa,ceva cotlet,costite de porc,ciocanele de pui,frigarui din carne de porc si manzat,mici,ficatei de pui,carnaciori(picanti si nuremberger).Ca sa nu mancam ca salbaticii numai carnuri am mai adaugat niste ciuperci si cateva felii de paine. Apoi porumb fiert mai deunazi dar incalzit usurel pe jar sa capete si un pic de gust de fum.Tulai bun o fost!
Cand s-au mai spuzit carbunii m-am apucat de o chestie mai migaloasa si anume cartofi copti in jar.Dureaza mult,trebuie avut grija de ei sa nu se arda,sa invelesti bine jarul,etc Mult de lucru dar si rezultatul e minunat.
<span class='edit'>26 Jul 2010, 21:48:</span>
Intrucat coptul cartofilor este o chestie foarte laborioasa cutiile de bere de 1/2 nu prea fac faþã!
Ca atare recomand ceva mai serios.Minim doua si racita undeva la 6 grade.Asa veti face faþa mai usor situatiei!
[attachmentid=1627643030]