intensitate lumina faza scurta, nu vad noaptea cu faza scurta
![]() ![]() ![]() |
intensitate lumina faza scurta, nu vad noaptea cu faza scurta
Cristi A |
![]()
|
||
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|||
r@d@r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 2 August 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AndreiBoss @ 2 Mar 2010, 11:56) Sincer sa va spun si eu am avut probleme cu becurile de la o vreme ![]() ![]() ![]() exista varianta ca dupa o lunga perioada de "lipsa luminii" orice bec in plus reprezinta o imbunatatire... poate asta a reprezentat "alta viata" .... acum le-ai avut pe toate (becurile) + faruri reglate |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008 Privilege - 1.5 dCI / 105CP
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 09 From: Cluj ![]() |
Pai eu aveam becurile inainte de a-mi schimba farurile cu totul....deci cu farurile noi cu lupe curate,iti dai seama cum vad
![]() |
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
2006
- CJ 09 XUB
|
|
faraonu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 January 10 ![]() |
Șeful meu si-a pus xenon pe un Audi a4 faruri cu lupa si a fost foarte dezamagit.
Eu tocmai mi-am pus Philips blue vision xenon efect 65 ron buc. si sunt super multumit, nu sunt nici albastru ala taranesc sunt tocmai cum trebuie. |
--------------------
renault
megane sedan
1.5 dci 100 cp expression 2006
- B XXXXXVI GOB pocait convins
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Blu vijăn frate
![]() ![]() This post has been edited by Hack: 5 Mar 2010, 07:32 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
faraonu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 January 10 ![]() |
|
--------------------
renault
megane sedan
1.5 dci 100 cp expression 2006
- B XXXXXVI GOB pocait convins
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Osram night breaker a rezolvat problema.80 DE RONI SETUL DE 2 BECURI.Vad Super
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
andreiani |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
Salutare...
Am avut si eu aceeasi problema cu becurile care nu bat mai mult de 1-2 metri... la mine a fost din cauza sistemului "entelijant" al franțuzului de schimbare a becurilor... pe scurt, in 2 ani, dupa nu stiu cate seturi de becuri no-name, am reusit sa pun becurile stramb in socluri. Ele stateau tzapene acolo, dar nefiind bagate pana la capat, normal ca nu luminau cum trebuie. Dupa ce am dat jos rotile si carenajele de plastic (sa vad si eu ce se intampla acolo), am pus becurile cum trebuie si acum farurile mele bat ca-n prima zi...cu becuri no-name... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Eu nu inteleg cum adica nu ai bagat bine becurile in socluri ?
De cate ori am schimbat becurile la faza scurta am dat jos becul ars(fara sa desfac tot carenajul rotii) si apoi am potrivit exact cu cautatura becului nou, pe cantul soclului, iar el a intrat pana cautatura metalica a becului a atins marginea metalica a soclului.Api am fixat sarma aceea otelita care tine becul FIX in soclu. Mai mult de atata unde sa se duca ? Daca impingi cu forta risti sa desprinzi ceva pe acolo. Sa nu fie placebo la tine, fiindca la mine becurile sunt normale H7 halogen Osram si puse asa cum am zis inainte si tot nu au lumina suficient de buna . |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu compara 2.1 cu 2.2, la facelift e alt sistem, nu mai exista sarma aia ce se pune peste bec.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Scuze !
Nu am stiut asta. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
andreiani |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
Mi-am editat profilul pentru a nu mai crea confuzii pe viitor
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
andreiorga |
![]()
|
Omul cu initiativa Group: Members Posts: 172 Joined: 2 October 10 From: Pitesti ![]() |
Eu folosesc niste becuri "hella" luate de la "sr_cristi" si sunt mega multumit!
Ma duc la ITP dau 5 lei sa le regleze si gata. Am avut Philips ( nu stiu de care ) osram cool blue, xenon look si inca un model...dar nu m-au multumit ca aceste becuri care costa 15 lei bucata. Am astfel de becuri si la masina mea 2.1 si la masina tatalui meu 2.2. In plus, pe 2.2 dau FFFoarte misto! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Break Beauty 1.5 <> 60kw
- AG 08 ALG HoOoOold your horsesSs!!!
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
dar ce au ele asa de special de dau misto?
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Am si eu aceeasi problema. Masina e din 2007, prin 2011 incepuse sa fie chioara tare, am dus-o la reglat si mi-au ridicat farurile putin (acum merg cu ele pe 2 sau 3) ca sa bata normal si era aceeasi chestie - intensitate mica a luminii, noaptea abia se vedea.
Am pus xenon, toate bune, dar acum dupa 3 ani iar este aceeasi problema - intensitate mica a fazei scurte, la un perete abia de la 5-6m incepe sa se distinga dunga aceea luminoasa unde se termina raza luminii. Intre timp am mai schimbat becuri xenon si pe dreapta si pe stanga si nu cred ca ar fi ele obosite. Este cumva posibil sa se fi murdarit lupa in timp? A desfacut cineva farurile ca sa le curete? |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Uite de ce nu vezi nimic in fata, indiferent de ce xenon ii pui.
Attached thumbnail(s) 10801980_880932728608340_6046717314155020576_n.jpg ( Size: 99.04k ) Number of downloads: 515 |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai simplu, dai jos farurile si verifici lupele daca sunt ca in poza de mai sus, cel mai probabil, le inlocuiesti si ai iar lumina.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
djcosmines |
![]()
|
![]() djcosmines Group: Members Posts: 316 Joined: 20 January 10 From: Spain ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2004 1.5 dCI 100 cp
- 3794 CTK
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Intra pe Club Megane RO pe facebook. Ai acolo tot ce iti trebuie.
Vad ca esti din CT. Vezi poate te rezolva cei de la CZR WORKS. |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
denisCT |
![]()
|
Va multumesc pt info! Deocamdata am gasit 2 variante:
In Bucuresti: 350lei lupele originale + 200lei manopera In Constanta: 280lei lupele originale + 200lei manopera |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
CatalinBI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 10 April 09 ![]() |
poti sa dai mai multe detalii unde ai gasit in Bucuresti cu 550 ron de inlocuit lupele la megane 2.2?
|
--------------------
Megane II 1.5DCI
-
2007
|
|
denisCT |
![]()
|
Cauta pe facebook Faruri custom by Jaf 0731 748 592
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Eu am pb exact pe dos inca de cand am cumparat masina (de noua). Primesc in mod constant flash-uri cand merg noaptea.
Am fost, am verificat /reglat farurile si in continuare este la fel. Cam de 2-3 ani am instalat osram cool blue faza scurta si night breaker pe lunga. Comportamentul celor din trafic este identic...le-am lasat si mai jos, la 3, si tot primeam flash-uri. De atunci am renuntat sa ma fac ceva. Daca aveti totusi o alta idee, v as fi recunoscator. |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
denisCT |
![]()
|
Am schimbat lupele cu unele identice Valeo H7 si este o diferenta majora, se vede foarte bine acum. Au costat 250lei lupele si 200lei manopera. Dureaza ceva timp desfacutul farurilor, curatat si lipit la loc. Singura problema e ca lupele astea au prinderea becului cu un adaptor si in setul de lupe venise doar 1 bucata, asa ca la un far am o improvizatie pana gasesc adaptorul.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:09 |