Tico m-ai uimit. Tu Logan???, marfa coreeana
![]() ![]() |
Tico m-ai uimit. Tu Logan???, marfa coreeana
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tarzy @ 2 Feb 2008, 22:39) te invit cand vrei si unde vrei (in Bucuresti) la o liniuta de semafor .... daca ajungi la 50 Km/h inaintea mea ... dau de baut Te tragi cu mine? La 50km/h sunt inca in viteza intaia ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
am si eu 2 jucarii
![]() unul este al fiului meu , si unul al meu .. sunt fabricate in acelasi an , adica 2000 non-euro. ultimele pe carburatie. asa , cineva intreba 0-100 km in cat timp. daca stii sa pleci bine si sa schimbi la fel tico scoate suta in 12 secunde. daca nu credeti o sa revin cu un filmulet. acum niste poze ambele au multiple modificari..dupa cum se vede. Attached thumbnail(s) Picture_003.jpg ( Size: 599.9k ) Number of downloads: 2753 Picture_001.jpg ( Size: 560.27k ) Number of downloads: 3116 tico.jpg ( Size: 94.98k ) Number of downloads: 2993 IMG_1899.jpg ( Size: 433.62k ) Number of downloads: 3178 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Gafaie pe dracu' la 50 km/h. Daca schimbi la 50 din III in IV ...,normal, tine-o pana la 100- 110, si vezi tu ce ''gafaie'' atunci
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ToPser @ 3 Feb 2008, 00:15) non-euro. ultimele pe carburatie. toate au fost pe carburatie din cate stiu.. apropo de date tehnice 41 cp / 5500 rpm 60 nm / 2500 rpm 635 kg gol This post has been edited by ArtVandelay: 3 Feb 2008, 10:43 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 2 Feb 2008, 22:39) -si-n plus simte orice greutate suplimentara, intr-un fel pleaca cand sunt singur si altfel cand am pasager - ca apoi gata .... incepe sa gafaie, De unde se poate deduce ca fiabilitatea tine de mult prea multi factori!Una e ca un TICO sa mearga toata viata incarcat la capacitatea nominala si alta e sa faca plimbari de placere cu o singura persoana.Insa una peste alta TICO este o masina buna. |
--------------------
a
b
c
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiabilitatea este unul din punctele forte ale masinutei.
Am unul din 98 cu vreo 86000 km. Nu are "greierasi", nu a ruginit, nu am schimbat decat planetarele (din prostia mea) si barele pe spate. Nu incercati sa o comparati cu alte masini. Pur si simplu e alta clasa. Poate sa care frigidere si masini de spalat (cu usile inchise ![]() Pe unde intru cu Tico nu ma pot duce cu Clio. Am ajuns cu ea si in 3 roti, una era suspendata in aer. Aici e adevarat ca nu trebuie sa deschizi usile cand sta in 3 roti. Se cam torsioneaza caroseria. Una peste alta, pentru drumuri in oras este fara egal. O parchezi pe juma de loc de parcare. Deficientele ei sunt totusi evidente. Nu are servo, asa ca atunci cand trec pe Tico cam trag de volan. Nu prea au loc in fata 2 persoane mai bine facute. Te cam lovesti in coate ![]() Singur fiind la volan, are insa un demaraj excelent pana ajungi intr-a III-a. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
tarzy, cred ca faci glume!chiar nu te intereseaza ca am 130 cai +cip?
![]() ![]() ![]() eu la 50 la ora in a doua abia fac motoru sa se simta bina! gata, nu vreau sa starnesc polemici, pace! ![]() This post has been edited by horsewhisperer27: 3 Feb 2008, 13:43 |
-------------------- fan VAG!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@horsewhisper27, la aia 130 de cai ai tai cu cip cu tot, ai agatati 1300-1400kg?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
''apropo de date tehnice
41 cp / 5500 rpm 60 nm / 2500 rpm 635 kg gol'' Uite aici copie de pe certificat, daca vrei iti pun si de pe CIV 35Kw inseamna cam 47CP ,nu? 3 Feb 2008, 14:42: ia 3 Feb 2008, 14:52: vad ca nu reusesc sa atasez nimic, dar mai incerc This post has been edited by BZN: 3 Feb 2008, 14:52 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
in certificat scrie 47, dar nu are atat
am manualul de reparatii si cartea tehnica forumul daewoo poate confirma ca nu are cat scrie acolo t17147_asd.JPG http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&sh...indpost&p=50784 si mai scrie prin mai multe parti..vad ca in certificat nici masa nu e trecuta corect. This post has been edited by ArtVandelay: 3 Feb 2008, 15:10 |
--------------------
Ford
focus
|
BZN |
![]()
|
acum?
3 Feb 2008, 15:10: renunt, dar asta scrie si in CIV, asa ca am luat de buna un document in care datele inscrise, teoretic ar trebui sa fie si reale, nu? This post has been edited by BZN: 3 Feb 2008, 15:10 Attached thumbnail(s) scan0001.gif ( Size: 59.53k ) Number of downloads: 2965 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Felicitari pentru masina! Sper s-o mai ai inca 240.000km de-aici inainte!
![]() Numa' bine! |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vad ca nimeni nu zice de huraitul care se aude cand e motorul rece, huruit care nu influnenteaza cu nimic, dar care este enervant.
Huruit care provine de undeva din zona cutiei. Tico este o masina pt. tineri, cu venituri mici, masina care se intretine cu costuri mici. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(ToPser @ 3 Feb 2008, 00:15) am si eu 2 jucarii ![]() Foarte frumos ati reusit sa modificati masinile!! Felicitari!!! QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2008, 15:45) masina care se intretine cu costuri mici Inainte de toate.........este masina PERFECTA pentru Bucuresti!!!! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
anul trecut am nimerit taxi un tico cu 850.000km... omul era f suparat ca trebuia sa renunte la ticozaur pt un logan(zicea k nu le mai permite legea).. in cei 850.000km nu schimbase decat consumabile fara sa umble la motor sau altceva... taximetristul zicea ca a bagat-o de noua pe taxi si ca mers numai el cu ea, masina avea gpl, nu a avusese nici un accident si nici o interventie, avea vopseaua originala pe ea... chiar au fost masini bune mai ales pt oras...
|
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Are mama un ticozaur de 11 ani cu 83000km si sunt multe de schimbat la el asa ca nu prea cred ca n-a sshimbat domnu taximetrist nimic la ea in afara de consumabile
![]() ![]() Faina masinuta pentru oras, sa le stapaniti sanatosi! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu zic ca nu e fiabila, dar se si abereaza si exagereaza la greu despre ea, cand aud de taximetristi e clar, povesti pescaresti..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Feb 2008, 11:00) Eu am mai observat ca sta prost la capitolul rigididate, in sensul ca, daca o ridici pe cric sa schimbi o roata nu se mai inchid usile... Offtopic : Asa ziceai si despre DSN ... si cand am ridicat-o la vulcanizare , s-au inchis usile mai usor ! ![]() ![]() Ontopic : Mie mi se pare o masina frumoasa , excelenta pt oras , dar nu stiu cum sta la capitolul siguranta ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa va povestesc accident intre Logan si Tico, eu fiind in Logan pe scaunu din dreapta?
Bine, exagerat spus accident, insa o tamponare foarte frumoasa. Un amic de-al meu dorea sa efectueze un viraj spre stanga, venind de jos intr-o intersectie de tipul: -| iar Tico-ul venea de sus, cu intentia de a vira dreapta dar fara sa semnalizeze. Bla, bla, bla, nu mai conteaza cum, amicu asta al meu s-a suparat si s-a bagat odata cu Tico-ul pe strada. Bineinteles aratandu-i cu o mana degetu' mijlociu, in loc sa traga mai mult de volan. Eh, Tico a franat iar asta cu Loganu l-a lovit cu aripa dreapta fata in bara si semnalizator pe Ticozaur, si de dement nici nu s-a oprit pana nu a racait Loganul cu toata partea dreapta de Tico. Cand am coborat din masini ce am constatat: Tico avea bara de plastic plina de vopsea rosie de la Logan, semnalizatorul spart si aripa un pic infundata langa semnalizator, iar Loganul avea infundate ambele aripi dreapta si ambele usi dreapta. ![]() Acum sa nu se inteleaga ca e mai sigur un d-asta decat Loganu', dar accidentu' asta m-a amuzat foarte tare. Din cate tin eu minte Tico are SIPS. Si cam atat. ![]() This post has been edited by Merced: 10 Feb 2008, 14:22 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
A avut noroc ticorezul..eu stiu un accident dintre un tico si un Opel Astra intr-o curba in care soferul Opelului a adormit la volan si a intrat in Tico.,Tico care avea decat usa soferului si aripa infundate...da ..infundate...si soferul Ticorezului a decedat.
Nu contest ca nu este o masina buna(consum,fiabilitate) dar nu cred ca te mai simti atat de bine intr-o astfel de masina cand pleci in concediu cu familia(poate ai si un copil mic). Si nu cred ca te mai intereseaza daca consuma(in acelasi concediu) 5 sau 7 %(daca ai avea alta masina-fie si logan) atat timp cat e vorba de siguranta familiei tale. E de apreciat Tico . |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Eu cred ca pentru oras Tico este o masinuta foarte buna, mai ales daca orasul se numeste Bucuresti. Oricum, in scurt timp, nu stiu cum ne vom descurca fara scutere, iar Tico este oricum mai bun decat un scuter. Nu te ninge, nu te ploua, il parchezi pe juma de loc de parcare, ba mai are si aer conditionat.
Eu chiar ma gandesc sa iau unul, deja sunt in cautari. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2008, 15:45) Da, dar tinerii romani sunt prea mandri ca sa se uite la masini mici. Pe toti care ii vad viseaza la masini mari, cu aia mica nu fac "impresie". Din pacate, Tico nu prea se mai gasesc in stare buna, ca mi-as lua si eu unul, in locul Clio-ului. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Feb 2008, 09:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai perfecta dreptate, din pacate.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ArtVandelay |
![]()
|
aveti dreptate
m-am documentat ![]() edit : ba nu aveti dreptate ![]() daca s-au fabricat aratati-mi si mie undeva unde se vand injectoare de tico,pompa de benzina electrica etc.. Topser poate sa confirme. This post has been edited by ArtVandelay: 11 Feb 2008, 18:30 |
--------------------
Ford
focus
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bre si daca s-a facut, si s-a facut pe la Craiova, mai bine ala pe carburatie de la mama lui din Coreea. Apropos de carburator, se infunda jiglere in dracovenia aia?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
Carburatorul este foarte fiabil si complicat de altfel ,nu am intervenit niciodata la el am montat un filtru in plus !
Calitatea executiei si finisajelor la Tico sunt deasupra oricaror indoieli muuult superioara Loganului ,vopsea de calitate data fara economie plastice de calitate ,bord foarte bine inchegat nu exista rugina in 9ani (cel putin vizibila ) nu am ce sa reprosez masinii ! Tico cu injectie monopunct NU EXISTA se face o confuzie cu cele Euro 2Fabricate in 2000 care au catalizator!(Matizul are injectie multipunct) La cele Euro 2 s-a montat o cutiuta cu ceva electronica in interior ,cutiuta facuta de Lovato ce primeste semnal de la sonda lambda si actioneaza prin intermediul unor electrovalve asupra reglajului carburatorului,pentru a realiza amestecul optim pentru perioada cat motorul este rece pt a nu compromite catalizatorul! Tico nu s-a fabricat la Craiova ,in cel mai rau caz au venit in colectii CKD si nu au nimic made in Romania ! Tico este varianta koreana a lui Suzuki Alto caruia coreenii i-au mai pu doua usi ! Ale mele sunt luate din oct 1999 si inmatriculate 2000 ! Am si Logan si pot sa vorbesc in cunostiinta de cauza nu exista comparatie din punct de vedere a calitatii ,la Logan am rugina in portbagaj ,mi-a picat sonda de mers inapoi,semnalizarea dreapta merge cand vrea dar asta e asa-mi trebuie daca nu am ascultat ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sa nu exageram. O fi low-cost Loganu', dar nu se vede tabla elementelor de caroserie din interior, ca la Tico (de ex. parti din portiera).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ToPser @ 16 Feb 2008, 20:14) Ca ai adus vorba, Tico e copiat dupa o varianta de Alto din 1982-1983, adica o conceptie nu prea noua. EDIT: alte surse zic 1988, o fi, eu stiam mai vechi. Si a fost asamblat la Craiova, in fosta uzina Oltcit. This post has been edited by argon: 20 Feb 2008, 16:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
Si care e problema? Daca ne legam de orice lucru asa pot spune si eu de Logan ca are reglajul farurilor cu cablu, pe cand la Tico este electric..., era vb de fiabilitate, caracteristica de baza a unui auto.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:44 |