Faruri matuite
![]() ![]() ![]() |
Faruri matuite
andutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Kitul de polish de unde l ai luat si ce pret?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 18 Oct 2015, 08:17) Salut. Banuiesc ca pentru mine este intrebarea. Kit-ul este luat din Dedeman Constanta, dar sigur gasesti si in zona ta ca vad ca au magazin si in Roman. Pretul este 59,99 RON. L-am luat la recomandarea angajatilor care spuneau ca au revenit clienti si erau foarte multumiti de rezultate. Este foarte important sa respecti instructiunile din cutie. |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
putin off-topic, dar tot delagat de produsele celor de la quixx despre care vorbeste colegul: eu am avut kit de la ei pentru zgarieturi pe vopsea, acelasi pret, acelasi loc de achizitie... pot spune ca m-a surprins placut, deci e foarte posibil sa dea rezultate bune si asta pentru faruri
eu inca astept momentul in care sa polishez farurile si sa le pun folie, mi-a promis un coleg forumist ca se ocupa de asta ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu mai bine dai 60 lei si mergi la cineva priceput care face asta fregvent.....intreb si eu?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
te referi la faruri sau la vopsea?
![]() polish la vopsea imi dau eu, ca am tot ce-mi trebuie... inclusiv masina de polish si toate porcariile, de la pasta abraziva la toate natiile de ceara si gloss... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Aaa pai vreau si eu o lista cu ce folosesti tu. Masina etc folosesti si 3m?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Kitul ala se gaseste si pri Carrefour, Cora, etc dar mi se pare mult prea scump pentru un tubulet cat degetul, 2 carpe si un smilgher tot cat degetul. Mai bine ii dau 50-60 lei unuia de vine la mine acasa, le smilgheruieste, le da cu 2 paste abrazive speciale 3M pentru faruri si aia e. Daca nu sunt multumit, la anul il pun sa arunce in scarba si niste lac peste ele. Partea nasoala cu folia de protectie... daca nu este perfect transparenta sau are o usoara nuanta galbuie, cand o dai jos, iti ia toata munca cu 3M si prin colturi sau pe unde este intinsa mai bine, iti reapare matuiala aia. Am injurat vreo 2 ore.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Caut si eu pe cineva care monteaza folie transparenta pe faruri din Bucuresti.
Folia am cumparat-o deja. |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 10:26 |