Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Spaga la service, Dati spaga la service? Cat? Ce? Cum?

Pearl Jam
post 20 Jan 2008, 13:55
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Am incercat sa fac un sondaj, dar nu am reusit, asa ca l am transformat in topic.
Deci, oameni buni, lasati spaga la service? daca da, cat? ce anume(bani, produse)? Cum procedati? Lasati spaga in portbagaj, o dati pe fata?
Eu unul nu am dat NICIODATA! Sper sa nu enervez pe nimeni... O singura data, am lasat baiatului de la receptie un calendar...O fi bine, o fi rau? tocilar.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 4 Intense 2020 1.4 TCE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 20 Jan 2008, 15:21
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori

intotdeauna dupa, intotdeauna alcool wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
antifizic2
post 20 Jan 2008, 15:23
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

De cand a zis presedintele nostru sa nu dam spaga eu nu am mai dat, dar nici bine nu mi-a fost biggrin.gif

in general banuiesc ca ar trebui fi vb de la inceput cu mecanicul deopare si dat ceva fie la sfarsit ca sa te mai poti intoarce si altadata si sa fi tratat ok

offtoic: spaga pt acte se da la inceput ca sa te ajute functionaru si sa isi dea silinta iar la politie, in acte pui bacnote daca merge bine daca nu nu, nai insitat si nu poti fi acuzat de nimic altceva decat lipsa de organizare a portofelului wink.gif

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
AR-18-MOS
post 20 Jan 2008, 15:40
Post #4

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Saptmana trecuta, 30Lei la o "verificare" al ECU Gpl.

--------------------
BMW 730Ld - AR - - '07 High Executive
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
A l e x
post 20 Jan 2008, 15:42
Post #5

Showing the fangs of rage

Au fost cazuri cand am dat si cazuri cand n-am dat. Atunci cand n-am dat sa spunem ca am fost tinut minte de "client rau," cativa membri de aici stiu despre ce vorbesc.

Pe mine nu ma deranjeaza suma in sine, cateva sute de mii nu sunt un capat de lume, ci principiul. E una cand cineva te ajuta si tu il platesti, si altceva cand te duci cu programare, platesti factura, manopera, etc.. si apoi trebuie sa-i lasi si lui. Chiar nu mi se pare corect. Cine vrea sa le lase e alegerea lor, si daca data viitoare se poarta mai frumos cu ei, e normal. Problema vine cand pur si simplu o iau ca pe o insulta daca nu le lasi nimic, si apoi te tin minte si au grija sa se razbune.

Dar service-ul e service, mai grav e ca se intampla asta in spitale, unde mizele sunt mult mai mari si la fel si sumele...

Cand cineva se poarta frumos cu tine, e frumos sa-i lasi ceva sa-l recompensezi. Dar faptul ca se da spaga de frica sa nu fii tratat rau, asta ma deranjeaza cel mai mult. Si cand e vorba de sanatatea cuiva la mijloc, atunci chiar mi se pare extrem de grav.

P.S. = Cat despre politie, nu am dat decat o singura data cand mi s-a cerut pe fata jumatate din amenda, si am preferat asa decat sa dau dublu pe amenda + sa iau 6 puncte de penalizare. Dar asta cu banii in acte e geniala, mai ales cand e ceva mai grav. Sunt curios daca a patit cineva sa ii fie luati banii SI sa primeasca amenda ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
RADU__
post 20 Jan 2008, 20:49
Post #6

Membru autentic

From: Brasov

La Bv nu se da spaga. Nici nu asteapta nimeni. Dar nici nu refuza nimeni.

--------------------
Renault Megane IV - BV 22 ROC Sedan TCE140 2022
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
+
A l e x
post 20 Jan 2008, 21:13
Post #7

Pai cine refuza banul ? Sa fim seriosi.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
zax
post 20 Jan 2008, 21:55
Post #8

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 20 Jan 2008, 17:42)
Cat despre politie, nu am dat decat o singura data cand mi s-a cerut pe fata jumatate din amenda
*

Ti-a cerut gaborul "pe fata"? Eu trebuie sa ma rog de ei si sa-i duc cu zaharelu' de parca's femei... Ultima oara m-a luat radarul... dupa tratative cu politistul am scapat cu 3 puncte de penalizare dar cu avertisment in loc de amenda... tot a fost bine, iar banii n-a vrut sa-i ia. I-am pus 500.000 in carnetelul cu PV-uri dar i-a impaturit in copia PV-ului pe care mi-a dat-o mie... i-am dat prea putin oare?

QUOTE(A l e x @ 20 Jan 2008, 17:42)
Dar asta cu banii in acte e geniala, mai ales cand e ceva mai grav. Sunt curios daca a patit cineva sa ii fie luati banii SI sa primeasca amenda ?
*

Nu stiu daca s-ar risca... nu poti sa-l acuzi de furt?

ON TOPIC: le mai las cate ceva baietilor in service daca-mi place cum se poarta... dar nu ma astept sa ma tina minte, in general ajung in service de doua ori pe an, la fiecare 10.000 km si sper sa nu se schimbe ritmul...

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
FireChief
post 20 Jan 2008, 22:08
Post #9

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

am un singur service si un singur mecanic la care fac reviziile
de regula ii las ceva, dupa ce termina,pentru ca sunt multumit cum lucreaza
....nu cred ca e spaga...i-as zice mai repede bacsis
pentru ca nu presupune conditionari de genul ...iti dau ca sa...

This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 22:09

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
A l e x
post 21 Jan 2008, 02:03
Post #10

zax : Da, mi-a zis clar "Haideti dati-mi jumatate din amenda si am terminat"

Cat despre faza cu furtul, teoretic poti dar practic, traim in Romania. Nu m-ar mira sa dai peste un marlan care sa-ti faca asa ceva.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
zax
post 21 Jan 2008, 09:09
Post #11

Membru autentic

nu zic ca nu se poate dar e greu de crezut... ideea e ca daca tot ia banii macar sa faca ceva ca sa nu faci spume... asa daca isi bate joc de tine poti face o plangere si i se poate organiza un flagrant... si exact cum se spunea mai sus, n-ai nimic de pierdut... nu spui ca ai vrut sa dai spaga, aveai banii de carburant acolo si ai observat la benzinarie ca au disparut... Evident, gradina e mare dar sincer mi-e greu sa cred ca s-ar juca vreunul asa... cum spuneam, au inceput sa se sperie si sa nu ia banii nici ca sa te ajute desi aproape ca le bagi in buzunar...

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2008, 11:14
Post #12

Membru autentic

In service NU mai dau spaga. Spaga nu-i alfabetizeaza sau ii invata mecanica pe ciocanarii care au mai ramas.

La politie au fost momente cand am dat spaga, si voi da in continuare. Prefer sa dau 50-100 ron decat sa-mi scrie amenda.

Un sfat: nu dati spaga in talon, acte, etc. Bagati in altceva, de care va puteti lipsi. Daca face urat, plecati. O sa vina dupa voi si o sa va scrie PV in lipsa daca tot i-ati dat spaga?

--------------------
. . .
+
ciobi
post 21 Jan 2008, 11:19
Post #13

BMF

Am incercat sa dau spaga la IPSO unui mecanic care se uita la macaraua de la geam...m-a vazut nu stiu ce sef si m-a dat afara din service. Am privit masina din afara. Bineinteles ca nu au reparat nimic caci reno nu repara...ci inlocuieste...iar o macara de Laguna atunci era vreo 1300 de lei...asa ca am plecat doar cu geamul blocat. La Politie nu dau din principiu...decat daca o sfeclesc mai rau...altfel prefer sa platesc amenda decat sa stiu ca a luat nenea politistu vreun ban de la mine. Ma ajuta detectoru recunosc.

--------------------
Renault Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF 2007
+
gotty
post 21 Jan 2008, 11:59
Post #14

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

off:m a oprit un nene militian pe a carui frunte scria SPAGA!!!vb la telefon si nu aveam centura...bucuros ca voi lua primele puncte din viata mea,l am rugat sa se grabeasca cu PV ul...cum nu i iesea socoteala cu spaga ,mi a propus sa mi dea amenda pt traversat neregulamentar wacko.gif ....am fost de acord ,iar la sfarsit in locul spagii pe care o astepta i am urat o zi cat mai placuta!!! biggrin.gif ...a ramas mai ceva ca statuile din muzeu...

on:mai scap cate ceva spaga ca deh...depinde de situatie,bomboane,tigari,whisky,chiar si bani in plic....

p.s.inca n am nici un punct sad.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2008, 12:24
Post #15

Membru autentic

La politai prefer cu spaga, totusi. Decat sa platesc amenda de milioane si sa acumulez puncte pe permis, e mai sanatos asa.
Chiar daca nu ar lua spaga, tot ar sta la ciupeala, asa ca...

This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2008, 12:24

--------------------
. . .
+
A l e x
post 21 Jan 2008, 13:36
Post #16

Daca nu ar fi punctele de penalizare nu as da spaga decat in conditii de suspendare permis, sau certificat, etc.. chestii complicate...

Acum cu punctele, daca pot sa le evit (si la bani mai putini), de ce nu ? Desi trebuie sa recunosc ca din iarna trecuta pana acum n-am fost oprit decat o singura data, amenzi n-am mai luat deloc.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 21 Jan 2008, 13:46
Post #17

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(A l e x @ 21 Jan 2008, 13:36)
Daca nu ar fi punctele de penalizare nu as da spaga decat in conditii de suspendare permis, sau certificat, etc.. chestii complicate...
*

Alea mai grave radmasa.gif

--------------------
- - -
+
shteffanivlad
post 21 Jan 2008, 13:54
Post #18

Membru cu ESP/ASR

Eu unu nu dau spaga din principiu. Nici militianului. Daca am dreptate, mor cu el de gat. Daca nu am dreptate, atunci sunt cuminte, imi iau amenda, punctele sau las permisul, dupa caz si aia e. Am gresit, platesc.

Ceea ce ma deranjeaza este ca in general, la service (a se citii servicii - de orice fel) daca nu dai nimic, esti tratat ca ultimul gunoi. La fel si in spalatorii, la fel si la termopane, la fel si la cablu etc....

Oameni buni, nu mai dati spaga, se invata maimutele cu recompense si daca vine vreunu fara, il trateaza cu fundu.

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
A l e x
post 21 Jan 2008, 14:45
Post #19

shteffani : Exact asta spun si eu, nu ma deranjeaza ca lumea recompenseaza un mecanic, de exemplu, ca a facut treaba buna si s-a purtat frumos, ala e "bacsis" cum spunea FireChief, ma deranjeaza ca se da spaga de frica sa nu fie exact acel ultim gunoi de care spui tu, si sa nu se trezeasca cu servicii sub asteptari...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ipiq
post 21 Jan 2008, 15:09
Post #20

The transporter

From: RO

La service, cand mi-au reparat jumate de masina, si mi-au tinut-o pe elevator 1 saptamana (chiar daca mai aveau masini care asteapta), am dat un ceas elvetian la sefu', si cate 20RON pt fiecare lucrare ce o facea mecanicu' sau tinichigiu'. Au lucrat bine... Dai un ban da' lucreaza bine, nu mai trebe sa te intorci la ei foarte curand biggrin.gif
La facultate whiskey + cafea / pixuri dinalea aurite de colectie... uneori bani
La politist eu am vrut sa dau, el n-a vrut sa ia... am platit amenda, asta e
La controloru' de pe tramvai un pachet de tigari si 5 ron =))
La vama 10Euro o singura data ca nu m-a lasat sa trec (mai demult)
La medic inca n-am avut nevoie, si sper sa nu am prea curand ca acolo e grav...

=>Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!!!

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
aditasse
post 21 Jan 2008, 16:22
Post #21

Membru autentic

From: P I T E S T I

QUOTE(gotty @ 21 Jan 2008, 11:59)
i am urat o zi cat mai placuta!!! biggrin.gif ...a ramas mai ceva ca statuile din muzeu...

p.s.inca n am nici un punct sad.gif
*

Daca ai "norocul" sa mai dai o data peste acelasi Militian... mi-e mila de tine si probalil nu te vei mai putea lauda ca nu ai puncte... e posibil sa te opreasca ptr ca nu ai avut centura si sa te amendeze pentru trecere pe rosu. Cam asa gandesc ei... au aceiasi scoala si aceleasi obiceiuri.

Si apropo de militienii din capitala, acu ceva ani, eram si eu prin intersectia de la piata presei libere, si cum nu prea circulasem pe acolo... am taiat-o pe unde mi-a venit mai bine. In partea cealalta un "nenea" m-a oprit si avea zambetu cat casa pe fata (ceva de genu te-am faut de 2-3 mil) Si incepe sa imi enumere ca am trecut prin 2 semafoare care erau pe rosu si am fost evitat de 3 masini care mergeau regulamentar. .... continuare... expresia de pe fata lui cand m-a oprit s-a adeverit, si eu am fost amendat pentru centura si am plecat acasa cu permisu in buzunar.

Ce se da la service data la final, dupa ce mecanicu a terminat treaba.. e bacsis. Eu dau numai daca imi place cea facut ...altfel ii spun ce nu a facut bine. Spaga se da sau se discuta inainte ca la c...

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 - ag 77 tas 2004/ 1.6 16 v
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2008, 16:52
Post #22

Membru autentic

Ultima data cand am dat spaga la service...dupa 5 kilometri mi s-a facut praf cureaua de accesorii, deci l-a durut in popou, nu s-a uitat sa vada daca se potriveste cureaua mea cu rola montata de el, asa ca le dau la cioc de-acuma. M-am simtit si f***, si cu banii luati.
Ultima data cand mi-am luat rovinieta am luat o groapa, janta indoita, etc. Asa ca nu mi-am mai luat. Si rovinieta e un fel de spaga ca sa nu-ti dea amenda.

This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2008, 16:52

--------------------
. . .
+
zax
post 22 Jan 2008, 09:23
Post #23

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 21 Jan 2008, 18:52)
Ultima data cand am dat spaga la service...dupa 5 kilometri mi s-a facut praf cureaua de accesorii, deci l-a durut in popou, nu s-a uitat sa vada daca se potriveste cureaua mea cu rola montata de el, asa ca le dau la cioc de-acuma. M-am simtit si f***, si cu banii luati.
*

Asa e! Acum vreo 100 de ani am facut practica intr-un service (cel din spatele benzinariei Petrom de la diham, pentru cine stie)... a venit un tip cu un Nissan Patrol sa schimbe ambreiajul si a mai facut ceva pe la frane... Omu' habar n-avea de mecanica asa ca decat sa stea pe capul lor s-a dus sa le cumpere sucuri si de mancare... la sfarsit le-a dat si bani, omu' a fost super baiat cu ei... I-a durut la vreo 2m in fata organului... n-au avut priza de cutie sa centreze discul asa ca l-au centrat cu cutia si au strans placa printr-o gaura de vreo 5x5cm pe care au taiat-o in carcasa ambreiajului (de, omu' era plecat sa le cumpere sucuri, nu avea cum sa vada)... dupa ce au terminat l-au pus sa testeze si franele la care lucrasera... roata spate stanga s-a blocat, dreapta nu... i-am zis mecanicului (eu crezusem ca nu observase) si mi-a zis sa tac dupa care l-a intrebat senin p'ala: e bine? Omu' a zis ca e bine, normal, ce sa simta la 5km/h... Asa ca acum, cum spuneam, nu ii dau mecanicului decat la sfarsit si numai daca e amabil si mi se pare ca a lucrat bine... daca il vad smecheras nu ii las nimic... stau langa ei, incerc sa nu-i incurc dar le dau de inteles ca ii urmaresc... nu poti sa vezi chiar tot ce fac, mai ales daca's mai multi dar macar poate nu fac tampenii intentionat... daca-l vad ca face ceva ce nu inteleg il intreb de ce face ce face... Sincer puteti sa le dati voi cat vreti, daca sunt jigodii invatate sa ia spaga, considera ca de fapt e obligatia ta si nu vor face nimic in plus...

This post has been edited by zax: 22 Jan 2008, 09:29

--------------------
+
Laurentziu83
post 22 Jan 2008, 09:57
Post #24

Membru autentic

La mine au inceput sa se auda bucatile de curea cum loveau in capota dupa vreo 10 km, cand am plecat din service, era bine. Asa ca nu le dau, mai degraba fac 100 de km sa vad ca totu-i bine si vad daca nu-mi cade vreo roata. Si dadusem spaga, asa ca...
A doua oara m-am dus la Frontal, sa-mi schimbe cureaua franjurita de primii, (si rolele, evident), aveam eu ceva banuieli, si l-am pus pe mecanic sa-mi verifice fulia de la alternator (montata de primii). Raspunsul: e buna fulia, numa ca are dintii cam adanci...wacko.gif. La astia nu le-am mai dat nimica. Cand am plecat, s-a repetat istoria dupa 5 km.
De-abia la al treilea service (unde m-am dus la un mecanic pe care il cunosteam), mi-a pus de proba cureaua (a doua) pe fulia de la alternator si a vazut ca nu se potrivea de nici un chip, fulia era mai ingusta.
Concluzia: dobitoci in primul service, ca au pus cureaua pe fulie ingusta (lasa bah ca merge asa), oligofreni in al doilea service ca i-am pus special sa verifice asta si au zis ca e bine.
Din partea mea nu mai dau un cent la service, mai degraba il bat cu ciocanul si il fac saiba metalica decat sa-l dau.
16012008458.jpg ( Size: 411.8k ) Number of downloads: 170
05012008425.jpg ( Size: 476.6k ) Number of downloads: 157

This post has been edited by Laurentziu83: 22 Jan 2008, 09:59

--------------------
. . .
+
mister
post 22 Jan 2008, 16:19
Post #25

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Referitor la spaga: Demasca spaga!

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
Pearl Jam
post 24 Jan 2008, 22:20
Post #26

Membru

Măi băieți, m-ați cam pus pe gînduri....
Poate de aia am pățit ce am postat la secțiunea Clio III...
Aia cu luatul foc în mașină....

--------------------
Renault Megane Sedan 4 Intense 2020 1.4 TCE
+
meganus_bicorpus
post 28 Jan 2008, 15:33
Post #27

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

Am avut probleme cu aeroterma, nu sufla prea tare...am banuit ca e de la filtrul de polen desi are doar 4k km...totusi am fost la un service in oras sa se uite un pic baietii, sa fiu eu sigur ca nu e mai grav...
Mecanicul care a catadicsit sa se uite mi-a zis ca asta e puterea ventilatorului, la mertan e tot asa..baliverne.Cu greu l-am convins sa scoata filtrul de polen si..surpriza, e negru taciune si plin de praf,etc, desi nu am mers decat in oras si saptamanal la Bucuresti.La suflat, la rupt un pic cand l-a bagat la loc si..nu-mi dadea cartela,s-a mai foit un pic prin masina (acum am volanul plin de ulei de la mainile lui) si pana nu i-am dat o atentie (10 ron) nu am putut sa fac factura cu patronul, adica inca 25 ron pt verificat instalatie climatizare, cica...
Vreau sa spun ca nu s-a schimbat mare lucru cu ventilatorul, asa ca am hotarat sa merg si la reprezentanta din oras (mintea romanului cea de pe urma...)
Aici, desi nu am avut programare (au tinut sa imi aminteasca asat baietii de la receptie) am fost primit relativ repede, 50ron constatarea, filtrul inca 90, folie pe scaune si volan...ireprosabil!
Nu am stat langa mecanic ca nu m-au lasat dar exista un fel de tarc pt clienti, la etaj si se vedea binisor si de acolo.
Am lasat cu draga inima 10 ron pt mecanic, seful de atelier a venit si mi i-a dat inapoi, desi eu am vrut sa-i dau, nu a cerut nimeni nici o atentie!
Am inebunit eu sau pe ce lume traim, asa de mult s-au schimbat oamenii si service-urile???
Pt ce mama naibii am dat eu 35 ron prima oara, sa-si bata niste tampiti joc de mine si de masina mea???

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
v_adrian_mihai
post 28 Jan 2008, 15:40
Post #28

Membru incepator

excl.gif Toti asteapta spaguta ca altfel nu te rezolva. Am fost azi la meridian iar baiatul de la programari ,pt a-mi vopsi bara fata pe care mi-a julit-o unu in parcare, mi-a gasit o data libera tocmai la sfarsitul lui martie inceputul lui aprilie, dar cand i-am sugerat sa caute mai bine data ca sa fie bine pt amandoi, a gasit una la inceputul lui februarie......si asta numai pt suma de 50 ron, ph34r.gif altfel ma prindea pastele cu bara julita. Daca vrei sa se rezolve mai repede trebuie sa dai un ban ca altfel: "sunt multe masini"," avem multe dosare deschise si dureaza", si tot felu de scuze ca sa te duca cat mai mult si nu vrea nimeni sa stea cate 2-3 luni pt o treaba minora. Ma intreb ce se intampla si cat stai daca Doamne fereste lovesti masina rau?! creca stai vreo jumatate de an wacko.gif

P.S. aveti grija pe unde va parcati masinutele ca o julitura mica te pune pe drumuri si nu face repararea ei pe cat face umblatura prin bucuresti dupa dovada, deschiderea dosarului de dauna, reparatia in service, spaga din service, timpul pierdut si sa nu mai punem ca mai si ramai fara masina vreo 2 saptamani,cat sta in service sad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2007
+
snowdream
post 28 Jan 2008, 16:08
Post #29

posesor de meganel

From: Ilfov

Am mai dat , dar numai daca a fost atent cu masina. Cateodata am mustrari ca las ... dar decat sa ma injure ala in gand cand ma va vedea la revizie iarasi radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane I RTA 2000/ 1.6/8v
+
claus
post 28 Jan 2008, 16:13
Post #30

private spice

cel mai bine ar fi sa nu mai trebuiasca acele mici atentii pentru mecanici, sau restul oamenilor (de la serviceuri sau nu)

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 22:31
Dacia