Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Spaga la service, Dati spaga la service? Cat? Ce? Cum?

wolfin
post 28 Jan 2008, 16:32
Post #31

Haha

Group: Members
From: Bucuresti

pt. caati generalizat putin, va dau un exemplu comic. la ex jobul meu (tot la stat) prin ceea ce faceam puteam primi bonusuri/spaga/etc la fiecare client (mai bin zis amrati). in fine. i-am refuzat din principiu, nu ca nu as fi avut nevoie, la ce salariu am avut, de fiecare data fie ca erau bani fie ca erau mici atentii (cafea tigari bautura).
Sa va povestesc. a trebuit sa dau afara o gagica din birou cu scandal pt faptul ca ea credea ca glumesc sau ca vreu mai mult cand imi oferea bani. pur si simplu nu credea nu char nu vreau bani pt servicii aduse. ideea era ca pana sa ajunga la mine sunt sigur ca a dat la 2 -3 fosti colegi. este in sange sa bagam mana in buzunar.
sper sa nu se inteleaga lipsa de modestie dar......alex mai sunt care refuza

This post has been edited by wolfin: 28 Jan 2008, 17:28

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghertzoi
post 29 Jan 2008, 23:11
Post #32

Membru autentic

From: varza a la cluj

mie personal gandul de spaga imi creste tensiunea...eventual ideea de baccis, daca nu mi se cere explicit si sunt foarte multumit!

cat timp vor exista clienti care dau prin serviceuri spaga pt programari....hraparetii de acolo vor face tot timpul tarziu programarile tocmai pt a forta lumea sa cotizeze.

Personal am avut reparatii la suerom in Cluj dar totul a mers struna fara sa dau nimic, programarile au fost tot timpul in cel mult o saptamana de cand sunam.

O data chiar am mers fara programare cu scutul indoit sa imi verifice sa nu fie spart ceva. Am asteptat intradevar 40 minute (erau ocupati, nu cred ca asteptau ceva, oricum nu le dadeam) pana au ridicat-o si au inspectat tot, mi-au indreptat scutul etc., in 10 minute a fost gata masina. Am intrebat de 3 ori cat ma costa, raspunsul a fost invariabil "Nimic", apoi am incercat sa ii bag la mecanic ceva in buzunar, s-a tras inapoi "Domnu stati linistit, pt ceva asa marunt de 10 minute nu e nevoie sa dati nimic". Pt un service romanesc a fost ok dpdv al spagii (m-au enervat cu altele, legat de profesionalism, dar nu conteaza in topicul asta:) )

Parerea mea e ca cei care sunt nemultumiti de cat castiga sa isi schimbe slujba, in loc sa santajeze la propriu clientii.

This post has been edited by ghertzoi: 29 Jan 2008, 23:12

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
wolfin
post 30 Jan 2008, 10:58
Post #33

Haha

cat de corecta ultima fraza.

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
rombul
post 30 Jan 2008, 20:15
Post #34

Membru autentic

From: bucuresti

esti invitat in gasca

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
wolfin
post 31 Jan 2008, 09:15
Post #35

Haha

pai am facut-o si la propriu si la figurat. cool.gif

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 18:52
Dacia