am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
![]() ![]() ![]() |
am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
e... dureroasa... si lasa urme!
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa-ti fac daca te-ai trezit tarziu?! Data viitoare o sa-ti dau PM!
This post has been edited by zax: 31 Jan 2008, 15:01 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Gluma aia s-a facut cu o zi inainte de a scrie tu... Fii si tu mai original
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
Ma scuzati, ma scuzati... v-am plagiat fara voie... imi pun cenusa in cap si am sa va cedez toate drepturile, financiare si nu numai, obtinute in urma acestei glume...
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pana la urma ce s-a mai intamplat?
Ai primit lucrarea completa? A mai pomenit ceva de dvd-ul ala? Si-a cerut scuze sau a motivat in vre-un fel "incurcatura"? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mi-a trimis azi mail ca in weekend o sa aiba mai mult timp sa mi-o faca pe toata...
mai astept si weekendul si vedem ce se mai intampla va tin la curent |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
zax |
![]()
|
asteptam.... activ
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
Salutare!
Ca sa nu mai deschid alt topic.... situatia e cam asa In urma cu o luna am semnat un contract cu un provider (RDS-fiberlink mai exact)pentru furnizare de servicii internet. Initial mi s-a spus ca in aproximativ 2 saptamani voi fi contactat telefonic pentru a-mi fi instalata reteaua. Au trecut 3 saptamani, si nimeni nu m-a contactat drept pentru care am reluat legatura cu agentul care incheiasem contractul. Respectiva mi-a dat un numar de telefon al unui tip(ce se ocupa de instalare si suport tehnic)care urma sa stabilesc toate detaliile. Tipul in cauza, mi-a cerut o copie dupa contract si o suma de 40 Lei pretinzand ca trebuie sa achite aceasta suma la sediu si ca intr-o saptamana voi fi conectat la internet. Bineinteles ca nu am mai fost contactat. dar acum as vrea sa fac direct reclamatie la sediul lor. Ce as putea sa fac in privinta tipului? Cu ce as putea sa-i "amenint" pe cei de acolo? Nu e o suma mare,dar mi se pare ca "gestul" intra putin in sfera Codului Penal. Banuiesc ca exista o lege legata de "inselaciune in numele unei firme... " dar ceva imi scapa. Imi cer scuze pentru postul lung, dar poate va pricepeti mai bine la chestiile ce tin de legislatie. Multumesc |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
- YR-367
2012
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am semnat contractul de la rds pe 27 dec anul trecut si azi am fost conectata.. dupa 2 sapt de telefoane zilnice la nr 0314004600 , unde am facut si reclamatii peste reclamatii.. nu am platit nimanui nimic, nu stiu cu cine ai vb tu.. eventual suna la nr de mai sus si spune-le ce ti s-a intamplat.. eu am vrut sa fac si reclamatie la opc, iar cand le-am zis asta, m-au sunat sa ma programeze pentru instalare..
bafta! |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
ti-a dat chitanta pe banii aia? sau incercai sa dai spaga sa te conecteze mai repede si acum iti pare rau de bani.
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
gliding.flight |
![]()
|
QUOTE(sqryn @ 1 Feb 2008, 13:09) ti-a dat chitanta pe banii aia? sau incercai sa dai spaga sa te conecteze mai repede si acum iti pare rau de bani. ![]() nu mi-a dat nici o chitanta, si nu, nu incercam sa fiu conectat mai repede ci doar vroiam sa stiu o data exacta. mai ales ca am asteptat deja 1 luna. am specificat ca nu-mi pare rau de bani, nu e o suma fabuloasa, dar daca respectivul face chestia asta la 1 persoana pe zi, imagineaza-ti.... |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
- YR-367
2012
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(sadi @ 1 Feb 2008, 13:03) eu am semnat contractul de la rds pe 27 dec anul trecut si azi am fost conectata.. dupa 2 sapt de telefoane zilnice la nr 0314004600 , unde am facut si reclamatii peste reclamatii.. nu am platit nimanui nimic, nu stiu cu cine ai vb tu.. eventual suna la nr de mai sus si spune-le ce ti s-a intamplat.. eu am vrut sa fac si reclamatie la opc, iar cand le-am zis asta, m-au sunat sa ma programeze pentru instalare.. bafta! Valeuuu, da greu mai merge rds-ul pe la voi. Providerul meu m-a conectat in 24 de ore, si am net in vreo 3-4 locatii, la fel de repede a mers. |
--------------------
.
.
.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
QUOTE(gliding.flight @ 1 Feb 2008, 13:23) nu mi-a dat nici o chitanta, si nu, nu incercam sa fiu conectat mai repede ci doar vroiam sa stiu o data exacta. mai ales ca am asteptat deja 1 luna. am specificat ca nu-mi pare rau de bani, nu e o suma fabuloasa, dar daca respectivul face chestia asta la 1 persoana pe zi, imagineaza-ti.... pai daca ai dat bani fara chitanta se cheama spaga ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(gliding.flight @ 1 Feb 2008, 12:56) Salutare! Ca sa nu mai deschid alt topic.... situatia e cam asa In urma cu o luna am semnat un contract cu un provider (RDS-fiberlink mai exact)pentru furnizare de servicii internet. Initial mi s-a spus ca in aproximativ 2 saptamani voi fi contactat telefonic pentru a-mi fi instalata reteaua. Au trecut 3 saptamani, si nimeni nu m-a contactat drept pentru care am reluat legatura cu agentul care incheiasem contractul. Respectiva mi-a dat un numar de telefon al unui tip(ce se ocupa de instalare si suport tehnic)care urma sa stabilesc toate detaliile. Tipul in cauza, mi-a cerut o copie dupa contract si o suma de 40 Lei pretinzand ca trebuie sa achite aceasta suma la sediu si ca intr-o saptamana voi fi conectat la internet. Bineinteles ca nu am mai fost contactat. dar acum as vrea sa fac direct reclamatie la sediul lor. Ce as putea sa fac in privinta tipului? Cu ce as putea sa-i "amenint" pe cei de acolo? Nu e o suma mare,dar mi se pare ca "gestul" intra putin in sfera Codului Penal. Banuiesc ca exista o lege legata de "inselaciune in numele unei firme... " dar ceva imi scapa. Imi cer scuze pentru postul lung, dar poate va pricepeti mai bine la chestiile ce tin de legislatie. Multumesc Pe mine m-au sunat azi ca sa programam instalarea. Nu am platit nimic la semnarea contractului. |
--------------------
-
-
-
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poate ar fi util omului sa spui si cand ai semnat contractul.. sa vada cat a durat la fiecare
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
noiembrie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Spiritual, cel mai aproape mă simt de LNG.
![]() Cu acea ocazie festivă, i-am băgat în locul pe care-l meritau. Fără alte complicații, ruperi de contract și altele. Iar ei au fost băieți fini și au înțeles mesajul, așa că nu m-au mai deranjat de-atunci. P.S. Termenul era de 14 zile, cu posibilitatea amânării unilaterale (din partea lor, evident) până la 60 de zile, în caz de lipsă modem pe stoc sau aglomerație prea mare de cereri (îmi amintesc că era mare "ofertă" mare). La mine au fost fix 127 de zile ! Am fost chiar curios să văd dacă or să facă "gît" pe tema "Ați semnat contractul ...". Dar, cum spuneam, au mers pe burtă. Prietenii știu de ce. |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Eu cand am facut contractul cu cei de la RDS(Bacau), trebuiau sa vina sa-mi instaleze internetul si telefonia fixa in 2-3 saptamani. Nu i-am stresat timp de 2 saptamani, iar apoi am inceput cu telefoanele zilnice, iar pana la urma am reusit sa-i conving sa-mi instaleze intai internetul si cand au ei chef sa vina sa-mi bage si telefonia. Telefonia depindea foarte mult de contractul de la Bucuresti pe care era specificat numarul de telefon, si astia de la Bucuresti se mocaiau nu gluma.
Nu zic ca telefonia a fost instalata dupa vreo 2 luni de cand au venit cu internetul. Deci sfatul meu e ca trebuie sa aveti mare rabdare cu astia, eventual sa insistati intai pentru internet, si cand le vine lor, sa vina si cu telefonia si cablul(daca aveti si asta in oferta). This post has been edited by Racky: 1 Feb 2008, 14:18 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
numai pentru cei din bucurestiL: atentie cand faceti reclamatia/cereti informatii la rds, cereti numarul de inregistrare a sesizarii voastre! in felul acesta, puteti urmari un istoric, pareti ca stiti ce vreti si nu in ultimul rand, daca e vorba de escalat toata situatia, e mai usor de facut referire la ceva deja inregistrat decat la vorbe goale!
PS:eu am patit acelasi lucru cu ei;cerere de instalare, 3 luni de ma doare in cablu, reziliere cerere, intors la vecinul meu provider unde am primit bonus 3 luni moca de net din ciclul oaia ratacita, ti-am zis eu si asa mai departe |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
putin off topic, dar tot legat de tepe... buni colegi ca a-ti sarit in ajutorul forumistului teputi cu 250 de ron... dar cand a fost cazul sa sariti in ajutorul unui coleg tepuit de RNR cu 20000 de euro... nu a-ti mai fost asa de solidari... exista o problema oare?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu e acelasi lucru. Problema era in alta parte.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
reiterez ideea cu ''casca ochii..."
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin 2004 cand mi-am pus internet de la RDS lucrurile stateau altfel. Am facut contractul si intr-o saptamana au venit si l-au montat. Am fost foarte multumit de serviciile lor. In doi ani si un pic nu mi-a picat netul decat 2 ore.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Oricum bear, tin sa te sfatuiesc ca mai bine joci cu botzii CS inainte de a intra pe server de CS
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
biscu, esti offtopic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
gliding.flight |
![]()
|
referitor nefericitul meu caz cu "profesionistii" de la RDS, are si un final, unul neasteptat pentru mine din pacate. In urma sesizarii la sediu, unde am relatat tot ce s-a intamplat cu angajatul lor si cu taxele pretinse, acesta si-a pierdut slujba (respectivul mai avand antecedente in firma).
Problema e ca tipul ma acuza acum ca din cauza mea nu-si mai poate intretine familia si am primit un sms care m-a socat, prin care imi spune ca "i-am luat laptele de la gura copilului de 4 luni". Ma simt oarecum prost fata de tipul in cauza si nu stiu cum sa procedez. ![]() Pe de alta parte, cu atat mai mult cu cat pretinde ca are un copil, eu cred ca trebuia sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca un gest josnic. Nu stiu ce sa fac acum, cand ma gandesc de la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns. Tot ce am vrut a fost doar sa ma abonez la un serviciu, nimic mai mult. am cerut prea mult ? ![]() Cat despre conexiunea la internet,bineinteles nici pana acum nu am fost conectat, dar parca deja mi "s-a acrit" si de internet si de RDS si de tot. e cel putin ciudat cand cineva te acuza de painea unui copil ![]() |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
- YR-367
2012
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
jmekeria se plateste.. daca ii pasa de familie is facea slujba cu constiinciozitate... stai linistit ca se poate angaja si in alta parte
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sadi |
![]()
|
si eu consider ca nu trebuie sa-ti faci procese de constiinta pentru asa ceva..
ai facut ce trebuia! ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:58 |