am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
![]() ![]() ![]() |
am luat o teapa, rog sfaturi, mai ales de la ITsti
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
perfect de acord cu tine, dar eu in mesajul catre ei am rigat sa i se blocheze accesul. asta mi se pare o cerinta corecta, normala, justa. in cazul in care ei nu vor sa faca acelasi lucru se fac partasi la frauda respectiva. judec gresit?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cu siguranta poti sa il atragi intr-o capcana (asta daca nu o fi avand cont pe reno.ro
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau sa te contrazic DAR tu nu ai nici o treaba cu site-ul ci cu cel ce tia-0 dat teapa... NICI IN VECII VECILOR VECILOR AMIN nu vei putea dovedi si nu vei avea cu ce dovedi ca ei au instigat sau infaptuit complicitate la frauda, ei ofera spatiul de hostare si atat.. asa ca gaseste-l pe baiat, dupa care ai 3 variante:
1. call police si atat.. cale legala si paguboasa 2. ii rupi picicioarele dupa care call police- cale legala si paguboasa dar macar stii ca ai rezolvat ceva 3. ii rupi picioarele si pleci- o simpla refulare cam asta ar fi |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
bashtalu, nu stiu de ce te agati tu mortis de site, cand de fapt tre' sa rezolvi problema cu tipul ala. De ce alegi calea cea mai ocolita, greoaie si consumatoare de resurse? Get down to the point, gaseste-l pe respectiv fara site, pe-aia ii doare la basca, o sa primesti niste raspunsuri formale si cam asta e.
This post has been edited by adip: 29 Jan 2008, 21:29 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@semit
inainte de cele 3 variante mai e una, cu cea mai mare probabilitate: nu mai dai de el in veci si iti iei adio si de la bani si de la proiect @basthalu: in loc sa plangi, mai bine te-ai apuca sa iti concepi singur proiectul, cred ca e singura varianta care ti-a mai ramas acum. macar te alegi cu ceva, cu examenul trecut. parerea mea |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bashtalu @ 29 Jan 2008, 21:19) .... prin chestia asta si cu un avocat bun se dovedeste favorizarea fraudei, acum exista si la noi lege privind fraude pe internet. dar nu este asta o prioritate pentru mine. Acum sa nu sariti pe mine ca sunt eu lupul moralist.... dar nu vede nimeni ridicolul situatiei? ![]() ![]() ![]() In plus, macar din mandrie personala, lucrarea de dizertatie trebuie sa o lucrezi singur. Nu este vorba de un simplu examen din timpul facultatii (sau masterului) la care nu ai avut timp sa inveti, este cartea ta de vizita la sfarsitul unui ciclu de studiu ales de tine! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Offf, padre, cum ingropi tu discutia asta din doar doua paragrafe
![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Corect padre!!!
Asta sa-i fie invatatura de mine! Oricum nu asa se fac treburile astea, mai ales ca sunt 250 ron(un plin la masina) |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Parerea mea e ca il mai poti lasa 2-3 zile dupa care poti face o plangere la politie pentru inselaciune. Are politia metodele ei pentru a stabili adevarul.
Am patit si eu ceva asemenator ca tine, numai ca eu am dat banii inainte (am mers pe incredere) pentru ceva ce nu am mai vazut... Desi aveam numarul de telefon si numele persoanei respective (Marian Dimitriu din Iasi, care lucra la NEDO), a tot tras de timp, raspunzandu-mi initial la telefoane, apoi inchizandu-mi... Cand m-am adresat politiei, trecusera deja 30 zile de la incident, iar plangerea trebuia facuta in aceste 30 zile. Eu zic sa faci o plangere la sectia de politie de care apartii si se va rezolva... cu siguranta nu e vorba de bani, cat de orgoliu si bun simt.. Bafta si sa ne tii ca curent! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sa nu se bazeze pe faptul ca stii ca te poate da de gol cu lucrarea aia. Tot bataia e sfanta zic eu.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pune pe altcineva sa sune pentru meditatii la mate si sa stabileasca o intalnire cu el. Si la intalnire apari tu cu inca cativa (te ajut si eu daca vrei
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bear_mc: 29 Jan 2008, 21:50 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 29 Jan 2008, 21:34) Offf, ai dreptate. Si eu cred ca bataia este solutia pentru rezolvarea problemei. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
asta cu hotul striga hotii e cea mai tare, ti-a da ceva pozitiv la reputatie, dar am inteles ca la cafenea nu se pune. targul a fost ca eu i-am dat materialele si el sa o faca, deci cu materialul meu, nu e furt de drepturi de autor, eu asa o vad.
stiu ca este o teapa luata pe barba mea. recunosc, nu caut simpatii si nici sa ma plang, ci doar sfaturi cu ce as putea face cat de cat sa remediez. parerea mea ca la astfel de oameni trebuie aplicata o solutie mai dura, poate gresesc, poate nu. acum dati cu parul, asta e... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
adip |
![]()
|
padre: ref. la master plan, ce-ar fi sa faci o dizertatie? Sau iti vand eu una?
![]() |
--------------------
*
*
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
@bashtalu sper sa nu te superi pe minedar ceea ce ceri tu nu se poate face,din mai multe motive:
1.Regielive nu poate bana un IP deoarece dupa cate imi dau seama tipul e din regie si a bana un IP in regie este egal cu banarea a cel putin 100 de calculatoare asta pentru ca in regie nu exista IP individuale. 2.La Politie nu te poti duce deoarece nu ai dovada ca i-ai platit ceva sau ca el te cunoaste macar asa ca nici macar nu se uita la tine cand vii cu asemenea cazuri. 3.Treaba cu batutul sau cu confiscarea mai stiu eu a ce lucruri pentru recuperarea banilor nu e o idee buna,pentru ca el s-ar putea sa aiba martori si sa te acuze de jaf. Asa ca iti raman cateva optiuni cum ar fi: Trimite pe altcineva sa se ocupe de el(dar unde e satisfactia?) Considera ca 250Ron sunt o plata mica pentru o lectie de viata pe care sper sa fi destul de destept incat sa o inveti! |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
padre |
![]()
|
Nu a dat nimeni cu parul, nu te mai supara aiurea.
Nu vezi ca am zis si eu ca tot bataia e solutia? Singura problema e ca atunci te va avea el la mana... ca bataia intra muult mai clar in sfera penalului decat teapa pe care ti-a tras-o el. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bashtalu |
![]()
|
latest news: am vb cu el pe mess acum cateva minute. mi-a promis ca imi va termina lucrarea in noaptea asta si ca o sa mi-o trimita pe mail cel tarziu maine dimineata.
sa il cred sau nu? pica para malaiata in gura lui natafleata? sau maine la birou sa-mi iau melodia de la cassa locco: "ce bine imi pare ca ai luat teapa" sugestii? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Fratzica |
![]()
|
Doua cuvinte. 100 si homeless. Deduceti ce vreti
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai uitati-va si voi pe regielive, si vedeti daca au mai luat si altii tepe de la tipul asta, daca da,vorbiti cu acele persoane si inscrieti-va la meditatii la mate, si aranjati-l pe tip.
This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Jan 2008, 22:01 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bear_mc |
![]()
|
Eu zic sa-i mai dai o sansa.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Fratzica |
![]()
|
decat ce a mai ramas din nervii tai...
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai bine asteptam raspunsul tau cu privire la cum ati rezolvat problema.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
la cata informatie e accesibila....cineva facuse un research simplu: hi5 si inca un forum; si asta la prima strigare! altcineva gasise ca nu numai cel care a deschis topicul a fost pacalit(sic!). de la simplul si bunul simt al comertului electronic: plata la incercarea produsului pana la a-ti pune increderea bazata pe disperarea momentului intr-o persoana pe care nici macar nu stii daca exista, am gasit cheia succesului domnului stoica aka parintele caritas!!! NAIVITATEA mioritica a poporului nostru ne va duce la pieire( a se vedea exemplul ciobanului mioritic care desi avertizat ca va fi omorat, prefera planificarea unei nunti celeste in detrimentul unei riposte)
Doaaaamne...am luat-o razna! Ma rog, bafta in continuare |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"am vb cu el pe mess acum cateva minute. mi-a promis ca imi va termina lucrarea in noaptea asta si ca o sa mi-o trimita pe mail cel tarziu maine dimineata."
Deci practic a recunoscut ca ti-a dat teapa, de moment ce lucrarea nu e terminata. Eu zic ori sa aplici metoda "bumfights" cum spune Fratzica, ori sa o lasi balta cum spune Edy. Foarte interesant totusi tipul cum da tot felul de anunturi in care trebuie sa se intalneasca cu "clientii," totul transparent si cu aceleasi date de contact, cat va lipsi pana cineva il aranjeaza ? Pe langa faptul ca e un om fara onoare, mai e si prost... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bashtalu |
![]()
|
vedem maine ce va urma, daca face lucrarea sau continua sa fie teapa pana la capat.
eu ma opresc acum aici, va urez noapte buna si dimineata cand ajung la birou redeschid sesiunea de discutii. imi pastrez optimismul si casc mai bine ochii pe viitor. sper ca nu v-am plictisit. multumesc, ne mai citim si maine. noapte lina! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(bashtalu @ 29 Jan 2008, 21:58) latest news: am vb cu el pe mess acum cateva minute. mi-a promis ca imi va termina lucrarea in noaptea asta si ca o sa mi-o trimita pe mail cel tarziu maine dimineata. sa il cred sau nu? pica para malaiata in gura lui natafleata? sau maine la birou sa-mi iau melodia de la cassa locco: "ce bine imi pare ca ai luat teapa" sugestii? Deci e clar ca a vrut sa iti dea teapa, dar s-a gandit mai bine si si-a dat seama ca a facut o greseala si ca poate sa isi ia putina bataie pt prostioara. Eu zic ca o sa termine lucrarea, dar o sa te intarzaie, mai lasa-l cateva zile si daca tot nu termina cere-i banii inapoi si daca nu vrea sa tii dea aplica planul B ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca intr-adevar n-o terminase nu cred ca mai facea un drum pana la victoriei sa-ti dea un dvd blank
![]() Oricum speranta moare ultima.....dar eu cred ca inca rade de tine. Si cred ca mai importanta e lucrarea aia decat cafteala! |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(bashtalu @ 29 Jan 2008, 21:58) latest news: am vb cu el pe mess acum cateva minute. mi-a promis ca imi va termina lucrarea in noaptea asta si ca o sa mi-o trimita pe mail cel tarziu maine dimineata. In cel mai bun caz o sa iasa o lucrare proasta, facuta in graba.... si marmotaaaaa... This post has been edited by adip: 29 Jan 2008, 23:17 |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:01 |