trosnit portiera sofer
![]() ![]() ![]() |
trosnit portiera sofer
andreicristi11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 31 May 10 ![]() |
|
--------------------
renault
megane
- dj 82 cri
2008 dci
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Oameni buni n-am desfacut capacul la cutie dar din ce am vazut chestia aia alungita nu e gaura raspunsa pe interior, am miscat usa in fel si chip cu lanterna sub cutiuta,chestia este ca aceeasi pseudo-gaura neraspunsa se regaseste si pe stanga fata si pe usile din spate. In seara asta ma uit la un Manager 2008 al unui vecin daca la el are gauricile astea .
Poate sa dea cineva un pret la dracia asta noua ?ca mi-e si rusine cand iau vreo tipa in masina de ce trosnitura scoate... This post has been edited by RamboX: 29 Jul 2010, 17:27 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Adancitura aia de care zici tu sub cutiuta exista si la mine si la toate, nu conteaza anul... aia nu e gaura, nu exista nici-o gaura nici pe capac nici pe cutiuta, altfel iti dai seama ca nu o mai desfaceam.
Dracia aia noua e in jur de 200 de lei plus TVA, plus vopsit in culoarae caroseriei, plus montaj... ajunge pe la 450 cum s-a mai scris pe aici. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
99AIM |
![]()
|
Mda, 19vik ai dreptate n-am fost eu atent ca pentru a ajunge la gaurika tb sa dai jos capacul....tu unde crezi ca ar fi indicata o gaura mica de 2 sau 3? in lateral sau pe jos direct la mecanism? la peugeot 207 exista gauri mari pe jos pe unde i-am dat un lubrifiant de trosneste mai al draq....o sa-i bag vasilina cand o sa am timp ca doar e masina de servici...
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
decat sa incercati sa desfaceti si sa stricati cutia incercati sa strangeti suruburile de prindere a balamalelor usii
|
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat, nu e era de acolo... si daca avea legatura, fii sigur ca nu inceta trosnitul doar ca am bagat vaselina in cutie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
andreicristi11 |
![]()
|
am dat eu gaura cu bormasina cel mai mic burghiu habar n am de cat este! am bagat vaselina cu seringa! am incercat sa o incalzesc ca sa se scurga pana jos! apoi am pus doua suruburi de la o telecomanda mai veche sa astup gaura! am dat gaura sus in capac! nu e foarte greu nu se vede mai nimic, pt ca suruburile sunt f mici! puteti incerca! sau nu, daca vi se pare o tampenie!
![]() |
--------------------
renault
megane
- dj 82 cri
2008 dci
|
|
99AIM |
![]()
|
Si a dat rezultate?eu vreau sa dau gaura pe lateral dar in partea de jos a cutiutei ca vasilina sa ajunga direct unde trebuie.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
andreicristi11 |
![]()
|
QUOTE(RamboX @ 1 Aug 2010, 07:04) Si a dat rezultate?eu vreau sa dau gaura pe lateral dar in partea de jos a cutiutei ca vasilina sa ajunga direct unde trebuie. in dreapta nu se mai aude nimic iar in stanga se aude un pic! probabil voi mai baga un pic! daca vrei da i gaura unde zici u s ar putea sa fie mai bine! sa mi zici si mie ca poate dau si acolo daca da rezultate mai bune! eu momentan sunt multumit! dreapta nu se aude deloc iar stanga un pic! fata de cum se auzea e ok! succes! |
--------------------
renault
megane
- dj 82 cri
2008 dci
|
|
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
Dar nu ar merge desfacut capacul ala cu feon industrial ? am vazut ca are un fel de adeziv cum e la faruri.. ma gandesc ca daca incingem capacul si dupa aia batem cu ceva gen lemn in marginea capacului o sa iasa.. a incercat cineva ?
La mine deja merge pe etape, trosneste maxim si se simte si aiurea la usa, zici ca se misca din balama ... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai incercat sa strangi piulitele de la balamale? La mine aia a fost rezolvarea, uite aici ce am patit eu.
This post has been edited by Hack: 3 Nov 2010, 18:13 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
Salut
Da,am verificat suruburile balamalelor dar sunt stranse. O sa incerc sa desfac si eu rahatul ala de opritor, totusi.. A incercat cineva sa desfaca cu feon industrial? Bafta This post has been edited by cracky: 21 Nov 2010, 00:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
La mine si-a revenit. A pacanit o perioada dupa care s-a oprit. Pana data viitoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
andreicristi11 |
![]()
|
eu am bagat vaselina si nu mai trosnea acum nu mai trosneste deloc ca am trosnit eu masina de am facut o praf!
|
--------------------
renault
megane
- dj 82 cri
2008 dci
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Vaselina e buna , spray-ul e prea fluid, nu'' sta'' si se scurge din cutiuta
|
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Stimati colegi trosnitori,vreau sa va aduc la cunostinta ca nu se poate desface capacul fara avarierea lui si chiar daca dupa mult chin se reuseste acest lucru nu ne ajuta cu nimic asa cum nu ajuta nici lubrifierea interiorului. Daca se depisteaza la timp se poate amana prin lubrifiere moartea acelui opritor dar nu e solutie.La fel, se poate amana si prin sudarea axului de suport in partea de jos, ascunsa vederii cu o durata de functionare corecta mai mare ,operatie care se face numai cu demontarea usii de pe masina.Spor la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
19vik |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Vik ,de cat timp trosnea la tine pana sa-l ungi?
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
|
|
19vik |
![]()
|
Am scris si in pagina anterioara: trosnea de vre-o doua luni, masina avand atunci 5 ani. Era pentru a doua oara. Prima data a inceput sa trosneasca dupa 2 ani si ceva, a trosnit cateva luni pana a disparut (trosnitul) de la sine... probabil e un fenomen ciclic
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
si la mine a disparut de la sine pacanitul dupa o perioada. Acum astept sa vad cand incepe iar
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Dragi colegi de forum la mine problema are o alta manifestare
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
- B 52 ADI
2005
|
|
lico |
![]()
|
Cred ca sunt capacelele de sub manerele exterioare ale usilor,la mine ele erau de vina,le-am dat jos si le-am montat cate un oring finut de cauciuc .Problema este discutata deja pe forum.Spor.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
|
|
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
despre care capacele este vorba ???
despre cele din capatul clantelor unde se introduce cheia mecanica, sau despre capacelele din plastic ce mascheaza senzorii de infrarosu de la optiunea keyless go ? or mai fi si altele ? ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
- B 52 ADI
2005
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Cele marcate cu sageata.
Rezolvat cu doua scobitori si putin silicon cauciucat transparent. Cu una din scobitori departezi usor capacelul, cu cealalta adaugi silicon dupa plac, apesi capacelul la loc, stergi cu o carpa moale surplusul de silicon daca este cazul, lasi sa se usuce si nu mai ai probleme. ![]() This post has been edited by CataT: 15 Feb 2011, 20:40 Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 70.42k ) Number of downloads: 1232 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
lico |
![]()
|
deci,da
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu am lipit cele 4 bucati de plastic cu banda dublu adeziva bison si de atunci mucles
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
adi_tanasescu |
![]()
|
Sarumana de ajutor. Prostiile alea de capacele ma omorau. Spre deosebire de varianta complicata eu am utilizat super glue. Am testat > liniste, am tras de ele cu surubelnita > rezista.
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
- B 52 ADI
2005
|
|
Mariuss.alexandru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 September 13 From: Europa ![]() |
La mine scartaie usa de la sofer (fata usii cred) in mers, la denivelari. F enervant. Ceva pareri?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- BSK
2008 GrandTour TechLine Panorama / Navi / 130 CP / 1.5 dCi
|
|
andrei1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 12 April 11 ![]() |
incearca sa ungi incuietoarea usii(inelul de pe stalp si mecanismul de pe usa) precum si balamalele. la mine a functionat asa.
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1.6 16v
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
Am reusit si eu sa scap de "trosnitura". Am dat o gaura cu un burghiu de 2,5 in cutiuta metalica, am bagat prin gaura vreo 15 seringi de 1,5 ml cu vaselina, am inchis gaura cu un surub si... gata. Merge super, nu mai suna nimic. Sper sa tina. Regret ca nu am facut operatia acu' o jumatate de an cand am auzit prima oara zgomotul.
Attached thumbnail(s) WP_20140725_11_57_02_Pro.jpg ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 754 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:12 |