Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sefu', da pe youtube nu gasesti si filme cu "boacane" d-alea astora de-i idolatrizezi tu. ca fura ministrii pe la agricultura si se luptara cu aviara, is primari pe la bucale si "lupta" cu zapada, fura ministrii pe la justitie si facura reforma de nu mai putura, fura sefi pe la vama si au afaceri in domeniu...etc
unu are case mai multe ca nastase. hint: una din ele e prin mihaileanu. portocalii astia chiar asa imaculati sa fie ![]() si poate stii si de unde-a avut fii-sa aia mica a lu baselu bani de range rover sport. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cristib...eu ma ocup de ce ma intereseaza pe mine si caut lucrurile pe care eu le consider necesare dezbaterii....din punctul meu de vedere ..
![]() liderul opozitiei de carton "stateam si ma gindeam ....cam de cind am inceput sa ma gindesc...." ![]() This post has been edited by FireChief: 23 Jan 2008, 21:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 23 Jan 2008, 21:01) eu am votat conform crezului meu lucrurile s-au schimbat atunci cind votul meu a fost folosit , impotriva vointei mele ,pentru tradarea liberala,asocierea cu psd ,pc,prm si udmr in vederea su suspendarii presedintelui basescu,tradarea idealurilor prin divortul de pd si alungarea unor ministri capabili...si inlocuirea lor cu niste oameni incompetenti si penibili gen chiuariu,adomnitei,remes,vosganian,pacuraru et co atunci optiunile mele s-au clarificat si e normal sa fiu impotriva acelora care , mi-au incalcat vointa prin asocierea mai mult sau mai putin voalata cu psd-ul drag tie ![]() am observat cum a crescut psd-ul odata cu intrarea ta ![]() corect adip! ![]() 1. cei care sustin liberalii ar putea vorbi de "tradarea democrata" a lui Base si asocierea cu si mai tradatorii liberal-democrati ai lui Stolo 2. In categoria "ministri capabili" o incluzi cumva si pe Sulfinica Barbu sau pe ala de la transporturi? ...crede-ma ca esti departe de adevar. 3. Gandesti in termeni comunisti insinuind ca e ceva rau faptul ca unii simpatizeaza cu PSD....e ceva gen "cine nu e cu noi e impotriva noastra" Ca idee, Basescu nu detine adevarul absolut asa ca fii convins ca face multe greseli pentru care merita criticat iar modul de a gandi in alb si negru e profund gresit...unii sunt albi si ceilalti sunt negri. Eu zic ca sunt ca sunt toti cenusii...cenusii-cacanii ca toti s-au manjit si au mancat si mananca rahat in continuare. Termeni ca si crez (pe care tu il folosesti), ideal, convingere sunt greu de alaturat clasei politice romanesti daca ne gandim la modul cum se plimba de la un partid la altul (in teritoriu este un adevarat exod de la unii la altii in momentul cand castiga ceilalti si viceversa). Ca sa nu ma taxezi drept PSD-ist (nu ca ar fi ceva rau din principiu cum erau liberalii sau taranistii cand au venit comunistii) o sa iti spun parerea mea despre ei: Tot raul asta din tara, felul asta de a face politica ei l-au inaugurat. Manipularea de inspiratie clar KGB-ista din decembrie 89 cu rezultate atat de sangeroase nu trebuie uitata asa cum nu trebuie sa uitam uitam ca Basescu a fost acolo cu ei, ca a bagat vasul (termenul asta din argou i se potriveste) pana la umar si a pus deoparte pentru multe generatii. Cazul Mihaileanu e un caz atat de clar de trafic de influenta pentru obtinere de foloase necuvenite incat raman inmarmurit vazandu-l intruchipat acum in cavalerul anticoruptiei. Partidele cotate cu scoruri mari in prezent sunt partidele care au stiut sa produca bani din politica...ne umplu de afise, de emisiuni electorale din patru in patru ani si noi votam pe ala care da mai bine pe sticla sau pe hartie...pe ala mai carismatic..pe ala care e mai tare in gura...samd. Daca ar veni un om cu un program economic elaborat de niste somitati dar fara prea mult har oratoric Base l-ar desfiinta din trei glume proaste. Asa ca si noi, fiind foarte superficiali ca popor, cam meritam ceea ce avem, dar nu pe deplin...prea e de tot. This post has been edited by dan73205: 23 Jan 2008, 21:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da...apreciez ca psd-ul e cel mai rau lucru care se poate intimpla acestei tari...si faptul ca pnl s-a alaturat psd-ului de dragul puterii....e jenant pentru ambele partide...
dar ce ma mira....politica lui patriciu care a sponsorizat la greu psd in alegerile din 2004 nu gindesc in termeni comunisti ...crede-ma stiu ce a insemnat comunismul in aceasta tara ... si nu am nimic impotriva nimanui,,,,fiecare e liber sa aleaga cum vrea si pe cine vrea....e optiune proprie a fiecaruia eu imi sustin doar punctul de vedere deci psd...e in degringolada mare in clipa de fata si va scadea in continuare pnl va plati pentru tradare si asta e evident ,deoarece toate sondajele de opinie confirma dublarea pd-l ca intentii de vot si injumatatirea pnl...adica oamenii totusi s-au prins cum merg treburile si la corupti pnl se bate tare cu psd ca numar de corupti...a imprumutat mult din imaginea coruptului psd asta e opinia mea ![]() This post has been edited by FireChief: 23 Jan 2008, 21:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fire, ia cauta niste filmulete cu Flutur, care inginer silvic fiind a dat lovitura de gratie silviculturii romanesti, a ars sute de mii de pasari de vii, a facut bariere la iesirea din localitati sa ne stropeasca cu apa chioara.
Ar trebui totusi daca vrei sa demonstrezi ceva sa fii catusi de putin impartial. Eu sustin PNL, desi au o gramada de incompetenti, desi au facut o groaza de nazbatii. Ii sustin pt doctrina, in speranta ca liberalismul nu va pieri in Romania, ca va renaste odata si odata prin schimbul actualei generatii. Tu ai curajul sa recunosti ca si PDl-ul e plin de nenorociti? This post has been edited by $$ilvviu: 23 Jan 2008, 22:08 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Dan73 |
![]()
|
De ce nu poti admite ca si cei pe care ii iubesti tu sunt la fel? E ca si cum ai avea o nevasta tarfa, dar tu, orbit de iubire nu vrei sa vezi.
Ce spui tu sunt simple afirmatii care se pot atribui foarte bine si PD-ului. E la fel de corupt ca si PSD, ca si PLN. Sunt convins ca nu ai nici cea mai mica idee de cat s-a putut fura si cati bani s-au produs pentru PD pe vremea cand Radu Berceanu era la ministerul industriilor (pe vremea conventiei) asa cum, in acelasi stil, Musetescu a produs bani pentru PSD. Suferi de partizanat, e clar, si nu poti sa fii analist politic emitand prognoze din postura asta. This post has been edited by dan73205: 23 Jan 2008, 22:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
in calitate de simpatizind PD-L nu sunt si nu mi-am propus sa fiu impartial... sunt profund subiectiv
![]() ![]() Deci ... starea de saracie s-a "inbunatatit " in romania" o spune un membru liberal al guvernului ![]() This post has been edited by FireChief: 23 Jan 2008, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Basescu fura un telefon.
23 Jan 2008, 22:14: Il durea pe el in c*r de Stolojan... Penibil 23 Jan 2008, 22:17: De tiganca ati uitat? Radem de un ministru (mai sarac cu duhu, adevarat) care face nus ce boacane si poarta costum de inchiriat. Dar asta e limbaj de presedinte? This post has been edited by $$ilvviu: 23 Jan 2008, 22:17 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
FireChief |
![]()
|
basescu nu e ca optiune de vot
![]() eu vorbesc de psd,pnl ,prm si primesc raspunsuri care incep cu...basescu asadar basescu sa fie ![]() This post has been edited by FireChief: 23 Jan 2008, 22:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Scria cineva mai sus ca somnul natiunii naste monstri.
Peste natiunea romana cuprinsa de saracie si greata vis-a-vis de politica si politicieni se ridica demagogi. Basescu e unul din ei. Si vorbim de Basescu pt ca el reprezinta PD-ul, ca doar nu o fi Boc sefu. Ala habar n-avea ca peste cateva ore urma sa aiba loc fuziunea cu pld-ul, halal presedinte de partid. Sper totusi sa nu ajungem pentru urmatorii 4 ani corabia lu' Baselu' in varianta extinsa. O fi fost el invatat sa fie conducatorul suprem, dar totusi traim in democratie, nu toti avem chef de jucat dupa cum ne canta el. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
FireChief |
![]()
|
profund subiectiv
si tot profund subiectiv eu cred contrariul ![]() in poll Partidul democrat liberal....conduce detasat....la fel ca in viata reala ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Conduce pt ca abia au votat 46 de colegi.
La fel ca in viata reala. Apropo de vot.... vad ca PIN are 2 voturi. Asta inseamna ca Lavinia si Gusa sunt printre noi ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 23 Jan 2008, 22:38 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
de votat, as stampila pd-l-ul (urat nume/acronim, prefer pd) dar votul de increde... nu mi l-as da mie dar lor.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
Dan73 |
![]()
|
Apropo de filmul cu telefonul pasaricii. Cele mai grave aspecte mi se par urmatoarele afirmatii ale lui Basescu:
1. "Ia fa tu o plangere la politie" ...raspunzand reporteritei care spunea ca va face o plangere la politie. 2. "Uite ca iti arat eu ca se poate".....replica la "nu se poate sa imi luati telefonul" De unde rezulta dispret total al legii (comite o talharie in fapt) si al institutiei care ar trebui sa actioneze in asemenea cazuri, adica politia. Stie perfect omul cum stau lucrurile in tara asta si cum se raporteaza celelalte institutii la el. Chestiunea cu tiganca imputita pe care s-a batut atatea moneda, poate fi interpretata si ca rasism dar, sa recunoastem, expresia e folosita destul de des. Ceea ce insa m-a mirat foarte tare si atunci si ma mira in continuare este faptul ca avem un presedinte care nu se poate controla...imprevizibil ar fi bine sa fie dar este mai grav de atat. Scapa expresia aia "pasarica", realizeaza ca va fi data pe post si gaseste solutia de a o talhari de telefon. Pentru asta un om obisnuit risca puscaria. A comis un gest extrem de grav ca sa isi apare imaginea, imagine pe care tocmai incerca sa o imbunatateasca iesind sa faca baie de multime si pozand intr-un foarte popular presedinte. Imaginati-va situatia asta avand ca actor principal pe oricare dintre actualii sau fostii presedinti sau regi/regine ai oricarei tari din vest..Germania, Franta, Marea Britani, Olanda...etc. Nici nu apuca sa apara ceva in presa si isi dadea demisia. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Dan, esti off topic. Aici e pro Basescu...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Daca au inceput cu balacarelile de pe acum, cand ne vom apropia de data alegerilor ce vor mai scoate? Sunt tare curios cum ne vor mai scoate ochii de data asta, cum vor incerca sa atraga atentia.
Oricum Becali a inceput cu mustata, ..pana la alegeri poate il vedem cu barba si sutana, Base probabil va incerca sa isi ascuta "teapa" pentru... ( toti adversatii) Vadim, isi imbunatateste vocabularul.... si cred ca exemplele pot continua, NIMIC NOU. Si de aici urmeaza intrebarea " da io cu cine votez?" |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Am pus vot la PSD, aici, pe chestionar. Si stiti de ce? Pentru ca prin ceea ce fac astia acum la guvernare m-au facut sa realizez ca guvernarea Nastase era lux fata de ce avem. Parerea mea este ca, comparativ cu orice guvern post-decembrist, a fost cea mai buna.
Iar atitudinea actualului presedinte trage in jos si PD-ul. Nu pot sa-i zic PD-L pentru ca e penibil. PDL-ul era (sau este) o marioneta. Este trist ca am ajuns sa aleg PSD din lipsa de ceva mai bun, dar asta este realitatea... This post has been edited by OVIDIUS: 24 Jan 2008, 08:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
CGB |
![]()
|
sefule, cica i se pregateste dosar lu' macovei. macovei aia de-o laudai tu, c-a facut si c-a dres. ca cica ar putea fi un adversar temut la alegeri . si ghici cine e in spatele actiunii. iti dau un hint: ala din spatele actiunii are ca pasiune dosarele
![]() astept ziua in care or sa apara dosare si ptr stolo, flutur, blaga, udrea, boc.... in ziua aia intreaga lume se va rasturna ptr unii care au crezuri si principii bine stabilite |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Fiecare dintre noi are o optiune de vot si o parere proprie si isi pune stampila pe cine doreste. Ptr. chestia asta s-a si murit...
Vad ca din ce in ce mai multi isi idolatrizeaza un politician sau/si un partid. INSA sunt foarte multi care nici macar nu se duc la vot.... D-aia iese din urne cine iese (Iliescu, Constantinescu, Basescu)... Iliescu un comunist pur sange, Constantinescu un om cu capul in pamant (pietre) care nu stia cu ce se mananca politica, Basescu o curva politica care nu stie ca nu e mai presus de lege care are priza la oameni prin discursurile lui (ca si Hitler). Sa nu uitam ca in 2000 am fost nevoiti sa votam Iliescu ptr. ca aparea pe scena Vadim care e mult mai periculos ca Hitler si Stalin la un loc.. Ce vreau sa zic e ca duceti-va la vot, votati cu cine vreti si sa vedem atunci. Multi pedisti se bat cu caramida in piept ca sunt cei "alesi", iar penelistii sunt dupa cum spune si numele PENALI, iar pesedistii o gasca de prosti si pupincuristi... TREBUIE sa votez...dar cu cine? |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
eu nu o sa votez daca nu o sa am cu cine. iar in acest moment nu am cu cine. nu o sa ma mai duc, ca si pana acum ca sa votez de teama sau impotriva a ceva.
cu totii, partide si politicienti sunt varza. nici unul nu e mai breaz. Base e acum "on a power trip" care nu se poate sfarsi bine. are un comportament dictatorial de-a dreptul. arata cu degetul in conditiile in care si el a bagat in buzunar la greu. PD-L nu e un partid ci o facatura. Ministri PNL sunt cei mai incompetenti din cati am avut vreodata iar Tari e un om de afaceri curat. nu are taine cu administrarea sau politica. Geoana e lent si "in denial" iar PSD in deriva. Totusi daca stau sa ma gandesc ministrii PSD au fost cei mai buni administratori de pana acum (au fost ca sa bage in buzunarul lor si nu ca sa faca dar asta e, au fost ![]() nu votez, nu pentru ca sunt iresponsabil ci pentru ca NU am cu cine vota. probabil o sa merg sa invalidez votul. si ca sa revin la ce am spus mai demult cei care nu voteaza conteaza pentru ca gestul de a nu vota are o semnificatie data de o opinie clara. e un blam. un soi de demisie civica.... de care bineinteles pe ei i doare in bascheti. a se vedea reactia dupa referendum din care politicienii nu au invatat nimic. fiecare s-a repezit sa traga concluziile de care avea nevoie in argumentatie si gata. concluzie e trist. mai bine ne vedem fiecare de castronul lui fara sa incurajam circul lor. si daca o sa avem grija sa avem in fata un castron cat mai frumos si mai plin cu bunatati, o sa ne fie tuturor mai bine. cu sau fara "contributia" politicienilor. hai sa fim noi aici pe forum mai civilizati decat sunt ei in schimonoseala pe care o numesc "dialog politic" . respect ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Tot din categoria "politica la romani": la Iasi, de Ziua Unirii baselu si taricelu au dansat in hore separate, culmea ironiei
![]() Cat de varza trebuie sa fii sa nu-ti dai seama de penibilul situatiei? Idiotii astia care conduc tara fie si-au concediat sfatuitorii capabili, fie nu-i asculta, fie si-au angajat pe spaga toti incapabilii care le baga degeaba limba-n ureche pe banul public. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
si tot la iasi, au uitat de ce s-au adunat de fapt acolo. au dat-o in discursuri politice cum era de asteptat. ultrasii partidelor au venit cu fulare colorate: rosii, portocalii, galbene. au huiduit, s-au comportat ca niste maimute. si ei si idolii lor politici.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Pot parea un pic extremist(il iau pe Brucan de brat si poate nu o sa mai fie asa de evident)... dar imi asum cuvintele: poporul israelit a stat in pustiu 40 de ani ca sa ajunga in Tara Promisa. Au murit generatiile care nu au crezut in promisiunile facute de Dumnezeu... si apoi totul s-a indeplinit.
Cam asa cred ca trebuie sa se intample si la noi: TOTI, dar absolut toti care au avut cel mai mic contact cu comunismul, trebuie sa dispara... si apoi totul va intra pe un fagas normal. Pana atunci... din pacate, asistam la o spalare a rufelor in strada. Mai trist e ca unii isi pun increderea in ei(in politicieni!). Succes romani! |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Din pacate nu vor disparea... Au apucat deja sa-si transmita mentalitatea si modul de lucru urmasilor...
This post has been edited by xcss: 25 Jan 2008, 09:42 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
ce fac astia n-are nici o treaba cu comunismul. nesimtirea, hotia, minciuna sint universale. is chiar mai intalnite in democratie decat in comunism. in comunism ai putea-o mierli daca esti prins cu minciuna sau la furat.
astia fac de ras si comunistii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu a zis nimeni ca hotia a fost inventata de comunisti... e doar "staus quo"-ul romanicii noastre!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Freeymind @ 25 Jan 2008, 09:27) Pot parea un pic extremist(il iau pe Brucan de brat si poate nu o sa mai fie asa de evident)... dar imi asum cuvintele: poporul israelit a stat in pustiu 40 de ani ca sa ajunga in Tara Promisa. Au murit generatiile care nu au crezut in promisiunile facute de Dumnezeu... si apoi totul s-a indeplinit. Cam asa cred ca trebuie sa se intample si la noi: TOTI, dar absolut toti care au avut cel mai mic contact cu comunismul, trebuie sa dispara... si apoi totul va intra pe un fagas normal. Pana atunci... din pacate, asistam la o spalare a rufelor in strada. Mai trist e ca unii isi pun increderea in ei(in politicieni!). Succes romani! Pai ... esti mai mult mai extremist decat pari ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 22:03 |