Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica, intentii de vot, dezbateri

CU CE FORMATIUNE POLITICA ATI VOTA LA URMATOARELE ALEGERI

PSD [ 18 ] ** [16.07%]
PNL [ 19 ] ** [16.96%]
PC [ 1 ] ** [0.89%]
PRM [ 13 ] ** [11.61%]
PNG [ 2 ] ** [1.79%]
PD-L [ 40 ] ** [35.71%]
UDMR [ 1 ] ** [0.89%]
PNTCD [ 0 ] ** [0.00%]
PIN [ 5 ] ** [4.46%]
altul [ 13 ] ** [11.61%]
Total Votes: 112

FireChief
post 21 Jan 2008, 23:31
Post #31

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(dan73205 @ 21 Jan 2008, 23:26)
Avem nevoie uriasa de oameni educati, cu bun simt si nepatati, competenti, intelepti si inteligenti. Avem nevoie de o clasa conducatoare formata pentru asta...adica de aristocrati.. Asta lipseste tarii asteia...oamenii care vad dincolo de propria burta.

*

aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif

This post has been edited by FireChief: 21 Jan 2008, 23:32

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tzk
post 21 Jan 2008, 23:34
Post #32

membru cu megane

PDL

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
ssilviu
post 21 Jan 2008, 23:35
Post #33

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(dan73205 @ 21 Jan 2008, 23:26)
Avem nevoie uriasa de oameni educati, cu bun simt si nepatati, competenti, intelepti si inteligenti.
*

Ca de ipocriti suntem satuli. Eu unul sunt. De peste tot. De la clasa politica la forumuri.

This post has been edited by ssilviu: 21 Jan 2008, 23:35

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aditasse
post 21 Jan 2008, 23:41
Post #34

Membru autentic

From: P I T E S T I

QUOTE(A l e x @ 21 Jan 2008, 23:30)

Deci, cred ca voi vota pentru Vadim data viitoare. Stiu, e nebun si vor fi consecinte grave daca va iesi, dar poate asta ne trebuie, ca vad ca altceva nu merge biggrin.gif
*

Nu pot spune ca apreciez persoana aleasa dar respect idea de a incerca ceva ... poate in felul asta apere si o schimbare. Daca ar gandi toti la fel si politicienii ar lua mai in serios alegerile... dar cum tara noastra e plina de alte specimene decat " oameni educati, cu bun simt si nepatati, competenti, intelepti si inteligenti.
" asta este. Trebuie sa ne obisnuim cu idea ca cei care ne conduc reprezinta oglinada noastra ca natie.. daca peste 50% din romani isirezolva problemele singuri cu spagi pe aici si pe acolo, ..politicienii fac si ei la fel isi infloresc afacerile cu oameni plasatipe aici si pe acolo.. Eu l-as vota pe Tepes.. da nu stiu cum sa-l gasesc si sa-l conving sa candideze.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 2004/ 1.6 16 v - ag 77 tas
+
Dan73
post 21 Jan 2008, 23:43
Post #35

Membru autentic

La noi s-a intamplat o asociere de 3 factori catastrofala....incompetenta + incultura politica + un popor exasperant usor de manipulat = catastrofa.
Personajele astea ...Basescu....ca si Tariceanu, sunt sinistre. Se rasucesc Bratienii in mormant. Apropo...aia erau barbati de stat...oameni din aceia ne trebuie noua. De unde naiba sa ii mai luam ...nu prea stiu, mi-e teama ca trebuie sa asteptam ca noua "burghezie" sa produca ceva peste o generatie doua...poate mai mult.

This post has been edited by dan73205: 21 Jan 2008, 23:47

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Liviu
post 21 Jan 2008, 23:54
Post #36

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(FireChief @ 21 Jan 2008, 23:20)
cum vi se pare refuzul lui melescanu de a da curs cererii constitutionale a presedintelui de incepere a urmaririi penale in cazul celor 8 presupusi corupti?
*

"Presupusi" ? .... permite-mi sa radmasa.gif
Vreau sa vad UN SINGUR politician roman care sa fie doar presupus corupt ... DOAR UNUL .. va rog (nu includem la politicieni tinereii care de abia au intrat in jocul asta ... aia da ... aia au sanse sa fie curati)!

Daca as vedea pe unul cazut pe motiv ca a vrut sa faca ceva si a fost doorat de "concurenta" .. i-as oferi increderea mea .. dar momentan vad numai o ceata de ahtiati luptandu-se pentru putere.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
aditasse
post 22 Jan 2008, 00:13
Post #37

Membru autentic

From: P I T E S T I

radmasa.gif Becali.... . radmasa.gif Daca-i putem spune politician.

This post has been edited by aditasse: 22 Jan 2008, 00:14

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 2004/ 1.6 16 v - ag 77 tas
+
CGB
post 22 Jan 2008, 09:03
Post #38

CGB

From: behind

sefule hai sa analizam si asta

si ce zici d-asta: "Ministrul Melescanu a fost amenintat la telefon ordinar de presedintele Traian Basescu, cu un limbaj care nu poate fi reprodus la un post de radio sau în presa. Noua ne-a spus acest lucru Melescanu, în ce hal i-a putut vorbi presedintele la telefon"

ce mijto e colorat smile.gif

si dupa ce terminam cu mizeriile astea din politica propun o analiza a adevaratelor probleme ale romaniei:

1). mama natura se cearta cu barbatul natura

2).andreea marin fertilizata in vitro

astea stiri, nu balariile din politica

This post has been edited by cristib: 22 Jan 2008, 09:04

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DrK
post 22 Jan 2008, 12:05
Post #39

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Am o jena in ceea ce priveste marele ziar gardianul...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
AlexC
post 22 Jan 2008, 12:14
Post #40

Vrum Vruuum

Eu am ales PNL si asta o sa aleg si la alegeri. Am citit ideologia fiecarui partid si e singurul care urmareste o idee. Nu exista partid curat si plin de oameni competenti, ca nu au cum sa ajunga la putere daca nu sunt ajutati de "sforari". Asta e valabil in absolut toate partidele si in toate tarile, si cine crede altceva este un naiv.

FireChief, inainte sa scrii ai incercat sa mergi un pic mai departe cu procesul gandirii si sa vezi exact care e situatia cu anchetarea celor 8 PRESUPUSI vinovati? Ai fi uimit daca ai vedea ca Melescanu foloseste exact aceleasi tactici ca presedintele TAU mult-iubit, fortarea unor prevederi legale ambigue prin interpretarea lor intr-un mod partinitor. Asa cum Basescu forteaza Constitutia nesemnand numirea Noricai la Justitie, EXACT in acelasi fel Melescanu respinge trimiterile alea in Justitie. Legea spune ca Presedintele trebuie sa trimita documentele doveditoare, nu scrie ca poate sa trimita si copiile lor. Asta scrie legea si restul sunt declaratii politice si umflari in pene.

Inainte sa dai foc (si stii ce urmari are focul scapat de sub control) uita-te in jur sa vezi unde e hidrantul.

Imi pare rau sa vad ca avem colegi care sunt in stare sa isi bata joc de tara lor atat de tare incat ar vota cu PRM decat sa se implice activ in decizia politica si sa aleaga ceva sustenabil (PNL, PSD sau PD-L).

La alegeri sunt 2 variante:
1. PD-L obtine peste 40%. Atunci Basescu il pune pe Videanu premier, care cu UDMR si minoritati face o majoritate subtirica. Se va repeta istoria ultimilor 4 ani, cu exceptia discutiilro dintre premier si presedinte, intre care va curge lapte si miere. O derivata este ca sa obtina 55-58%, si impreuna cu UDMR si minoritati sa aiba 66%. Aunci vom avea 2008-2012 identici cu 2000-2004, doar portocalii.

2. PD-L obtine sub 40%. Atunci Basescu va avea in fata dilema vietii lui: pe cine ia in barca? Cum nimeni nu va accepta ca stiu ca-i asteapta destinul PNL (intepat pe toate partile), se va propune Guvern de uniune nationala, adica balaceala continua timp de 4 ani.

Eu personal prefer sa ma fure PSD pe fata (taxe mari, protectie sociala exagerata) decat sa ma fure PD-L pe la spate si cu zambete largi la TV.

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
ssilviu
post 22 Jan 2008, 12:18
Post #41

F1 Man

Cand te-a furat PSD pe fata? biggrin.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ghertzoi
post 22 Jan 2008, 12:18
Post #42

Membru autentic

From: varza a la cluj

...ahhh am citit ca tribunul si-a luat un Logan...doamne fereste sa intre pe forum sa vada topicul asta ca iara o sa iasa pe Otv sa sustina sus si tare ca are informatii clare (de la servicii secrete ca suna mai bine) ca in sondaje e pe primul loc biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
AlexC
post 22 Jan 2008, 12:20
Post #43

Vrum Vruuum

Cand plateam 40% impozit pe salariu fara sanse de dminiuare, cand se anuntau castigatorii licitatiilor publice odata cu deschiderea lor, etc...

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
b76bgaarh
post 22 Jan 2008, 12:26
Post #44

Membru autentic

stimati colegi.....dupa 17 ani...nu am inteles ca democratia inseamna sa poti sa faci tot ce este legal....nu neaparat moral.

fire mata plangi dupa sistemul unde daca nu te duceai la vot erai mustrat de activistul de partid.

faptul ca nu vreau sa ma duc la vot....este un drept constitutional, acela de a alege si a da cu tifla unor "politiecini" de carton.

pana in 2004 am fost la toate scrutinele la care am avut drept de vot....la ce se intampla acum...nu voi mai onora aceasta institutie (votul)

This post has been edited by b76bgaarh: 22 Jan 2008, 12:31

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
ssilviu
post 22 Jan 2008, 12:30
Post #45

F1 Man

QUOTE(AlexC @ 22 Jan 2008, 12:20)
Cand plateam 40% impozit pe salariu fara sanse de dminiuare, cand se anuntau castigatorii licitatiilor publice odata cu deschiderea lor, etc...
*

Indiferent de regim se fura doar intr-un singur fel: cu clientela politica. Diferentele stau in detalii insignifiante.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 22 Jan 2008, 15:25
Post #46

CGB

cica vasile blaga a facut-o fîtza pe aia slabanoaga din partidu lu' robocop. cool.

io astept ziua in care o sa se lase cu cafteala intre basel si taricel. cafteala la propriu. sa se capaceasca in public. ca asta e singuru lucru care mai lipseste.
baselu' cu taricelu', orban cu blaga, norica cu monica si videanu cu mine wub.gif

--------------------
FireChief
post 22 Jan 2008, 17:38
Post #47

@ Alexc
in decizia curtii constitutionale in cazul cioroianu ,se specifica ca in cazul in care un ministru nu trece prin parlament prin comisii si ajunge direct la presedinte pentru investire,acesta(presedintele) joaca rolul comisiilor de specialitate,si poate cere primului ministru alta nominalizare,in cazul in care constata neindeplinirea criteriilor legale
Pnl-istii,care invocau cu putere si din gura de sarpe,parlamentul ,acum il ocolesc cu smechereala
base a zis,sa-l bage prin parlament si voi fi obligat sa-l numesc (min justitiei)....
tot curtea constitutionala a dat dreptate presedintelui in privinta dreptului de a da aviz de incepere a urmaririi penale...desi guvernul liberal a dat legi peste legi pentru a bloca acest proces
cum spuneam...o sa se deconteze rau asta la alegeri...si daca la cele europene ati avut noroc ca populatia rurala s-a prezentat in numar mare la vot,la urmatoarele alegeri va prevad un scor de maxim 10 %....iar pentru partidele din " monstruasa coalitie" care a primit o laba peste bot de la 75% din romani prevad tongue.gif urmatoarele scoruri
psd 12-18%,prm si png adunate 10%,pnl am spus,pc 2%pntcd3%pin 4%
cu alte cuvinte un mare dezastru....suntem aici si vom vedea cit m-am inselat
si sa nu uit
pd-l in jur de peste 50% dry.gif

gaarh....vezi ca faci niste afirmatii deranjante...nu ai de unde sa stii tu ce regret eu,si in afara de asta nu asta era mesajul
poti sa faci ce vrei,nu te obliga si nu iti reproseaza nimeni ca nu vii la vot,cu atit mai bine ,votul meu e mai puternic smile.gif
era vorba de cei care nu voteaza ,nu conteaza....adica mi se pare jenant sa nu mergi la vot si apoi sa te tai cu cutitul pe burta si sa-ti dai foc in piata publica pemotiv ca tara merge prost

QUOTE(b76bgaarh @ 22 Jan 2008, 12:26)
fire mata plangi dupa sistemul unde daca nu te duceai la vot erai mustrat de activistul de partid.

*

gaarh....vezi ca faci niste afirmatii deranjante...nu ai de unde sa stii tu ce regret eu,si in afara de asta nu asta era mesajul
poti sa faci ce vrei,nu te obliga si nu iti reproseaza nimeni ca nu vii la vot,cu atit mai bine ,votul meu e mai puternic smile.gif
era vorba de cei care nu voteaza ,nu conteaza....adica mi se pare jenant sa nu mergi la vot si apoi sa te tai cu cutitul pe burta si sa-ti dai foc in piata publica pe motiv ca tara merge prost

This post has been edited by FireChief: 22 Jan 2008, 19:55

--------------------
+
CGB
post 22 Jan 2008, 20:16
Post #48

CGB

dac-ar putea, sefu' ne-ar lega cu lanturi si ne-ar mana cu biciu la sectiile de votare ca sa punem stampila pa portocalii.

--------------------
L!nuX
post 22 Jan 2008, 20:28
Post #49

Membru decent

cred ca venit timpul sa importam niste politiceni care sa faca ceva si pentru cetateanul de rand , pe astia ai nostrii i-am tot rulat pe la putere si tot " nu traim bine " .

eu unul la urmatoarele alegeri nu stiu cu cine sa votez ...

Inca visez la o romanie prospera cu Vadim la putere rofl1.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
FireChief
post 22 Jan 2008, 20:43
Post #50

--------------------
+
$$ilvviu
post 22 Jan 2008, 20:45
Post #51

Membru autentic

From: Roman/NT

Uite ca Melescanu s-a dovedit mai maleabil decat dom' Profesor in cazul Norica si a dat drumu' dosarelor catre procurori.
Parerea mea in cazul dosarelor e ca Meseriasul cam face pe prostu. Stie foarte bine ca la Presedinte tre sa se adune toate informatiile inainte ca acesta sa avizeze inceperea urmaririi penale, ca doar si el a trecut prin asa ceva in cazul Flota.
De asemeni in cazul Caltabosii singur spunea ca detine la dosar informatii peste cele aparute in presa.
Mi se pare si normal ca un Presedinte, cand ia aceasta decizie sa o faca in cunostinta de cauza, nu sa semneze ca primarul si nu cred ca dom' Profesor ar semna vreodata ca primarul, stim cu totii ca e un Profesor jucator.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
FireChief
post 22 Jan 2008, 20:50
Post #52

presedintele indeplineste o formalitate...restul e justitie

liderul prm ...idolul unora de aici
&feature=related

This post has been edited by FireChief: 22 Jan 2008, 21:23

--------------------
+
Solon
post 22 Jan 2008, 20:53
Post #53

Membru autentic

Sunt consternat! Inca mai e PRM pe primul loc! blink.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
$$ilvviu
post 22 Jan 2008, 20:54
Post #54

Membru autentic

From: Roman/NT

Mai baieti dati-o dracu de treaba.
Ori faceti misto ori ce v-a apucat?
PRM?????

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
daniel4ro
post 22 Jan 2008, 21:04
Post #55

forumist anti

From: B U Z Ă U city

dragi colegi de forum, nu mai puneti atata pasiune in simpatiile voastre politice ca riscam sa degenereze discutia in altele...

ar fi ceva daca toata inversunarea asta ar avea o finalitate practica insa de 18 ani incoace, tot romanul face politica, are simpatii si isi da cu parerea, iar noi am ajuns unde se arata in toate buletinele de stiri...

asta in timp cei care detin sau au detinut puterea si care intr-adevar ar putea schimba ceva in bine, merg pe principiul "timpul trece, leafa merge, ce rude sau prieteni mai am ca sa ii favorizez in afacerile lor"

mi-am dat si eu cu parerea, ATATA TOT ph34r.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
FireChief
post 22 Jan 2008, 21:17
Post #56

pasiune pune cine are...in rest respectul il asteptam de la toti
si banuiesc ca nu avem de ce ne jigni chiar daca avem puncte de vedere diferite
au trecut atitia ani in care sunt sigur ca am invatat,marea majoritate sa ascultam punctul de vedere si sa-l combatem cu vorba nu cu bita dry.gif
topicul pina acum este in regula ,doar opinii si argumente ,obiective,subiective ,de care a avut fiecare smile.gif

idolul revine
&feature=related

This post has been edited by FireChief: 22 Jan 2008, 21:19

--------------------
+
CGB
post 22 Jan 2008, 21:54
Post #57

CGB

sefule, base rullllzzzzz. e cel mai tare. merita sa mai fie presedinte inca 10 ani. restu' sa infunde puscariile.

pdl e si el cel mai tare. restu' nu conteaza.

ziceti mai dragi coforumisti si voi la fel. sa fie omu fericit.

--------------------
adip
post 22 Jan 2008, 23:11
Post #58

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(L!nuX @ 22 Jan 2008, 20:28)
cred ca venit timpul sa importam niste politiceni care sa faca ceva si pentru cetateanul de rand
VREAU REGE! (pe bune!) Noi habar n-avem sa ne guvernam singuri, Carol I a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat tarisoarei asteia in toata istoria ei.
Ref. la enumerarea de partide din poll: ar mai merge o optiune: PLM biggrin.gif

This post has been edited by adip: 22 Jan 2008, 23:11

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
ssilviu
post 22 Jan 2008, 23:41
Post #59

F1 Man

QUOTE(adip @ 22 Jan 2008, 23:11)
Carol I a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat tarisoarei asteia in toata istoria ei.

De acord. Insa omiti un lucru. Nu mai suntem in secolul 19.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
adip
post 22 Jan 2008, 23:58
Post #60

Banned

From: Melbourne, Victoria

Faptul ca nu mai suntem in sec. 19 nu cred ca are prea mare importanta. Un rege in momentul asta ar avea un rol de garant al stabilitatii si aplicarii legii, aici suferim noi rau de tot. Regele fiind ales pe viata am scapa de diversi mici presedinti gen basescu, iliescu sau alti monstrii nascuti de somnul ratiunii, care o data la patru ani nu fac altceva decat sa se schimbe intre ei, o data cu ei modificand oligarhii, magistrati, centre de interes, etcetc.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
17 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 08:57
Dacia