Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu ma gandesc sa nu fi furat Baselu account-ul lui Fire
![]() Eu il stiam de om serios.... |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Nu va bateti capul
asa patesti in primele luni dupa ce te lasi de fumat... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() mai avem de invins cirdasia dintre incopetenta si coruptie adica pnl-psd ![]() sa nu il uitam pe mitrea nastase chiuariu remes morega hrebenciuc suspendarea lui base si alianta formata atunci desi a primit un 75% peste bot acum o sa primeasca si ce merita....adica eu nu cred ca pnl psd si prm impreuna vor lua la legislative mai mult de 30 adunat cit despre optiunile mele ...sunt clare base si pdl.....recunosc mai exagerez in gluma dindu-le capabilitati astronomice ![]() ![]() in rest...s-auzim numai de bine....dupa ce vom da jos mafia ,vom incepe reconstructia acestei tari...ne vedem pe santier ![]() numai bine tuturor ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
"dupa ce vom da jos mafia"
![]() ![]() ![]() si cine v-a oprit pana acum? ca doar ati fost la putere... a.... daca Mafia e "ai nostri"... mai e nevoie de inca un mandat pentru a o birui... si a le mai acorda niste contracte avantajoase cu statul La mai mare! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
..da, dar asa cum tu recunosti ca exagerezi, banuiesc ca iti dai seama in cat de ridicol cazi cu fiecare post d-asta de-al tau pompieristic pro-base/pd-l, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 11 Apr 2008, 20:02) MIRCEA RUSU noi murim spre a ne naste verde-nourat ca isus in zi de paste votez blaga,basescu,stolojan,flutur,boureanu...votez PD-L.... SI SUNTEM MILIOANE DOMNILOR.... ne vedem la vot...si atunci totul se va deconta si tradari si aliante corupte generate de patriciu tariceanu hrebenciuc si altii cel mai slab guvern din istorie va pleca,cel mai jalnic partid de asa zisa opozitie va fi spulberat de alegatori ![]() totul se va plati.... iar noi...cei ce am crezut in valorile unei aliante tradate miseleste vom spulbera prin vot oligarhiile financiare si media aliantele taricene patriciene si voiculesciene basescu cel mai bun,blaga primar...PD-L THE BEST... ![]() Zi-mi, te rog, ca erai la o petrecere plicticoasa si ca sa alungi plictiseala te-ai mutat la bar... si acolo era si un computer cu acces la reno.ro, si dupa mai multe ore de "plictiseala" ai scris ce se citeste mai sus... ![]() ![]() ![]() ![]() cand citesc asta QUOTE iar noi...cei ce am crezut in valorile unei aliante tradate miseleste vom spulbera prin vot oligarhiile financiare si media aliantele taricene patriciene si voiculesciene imi vine sa basescu cel mai bun,blaga primar...PD-L THE BEST... ![]() ![]() ![]() ![]() Ai si tu dreptate cu ceva, guvernul actual este foarte slab... nu stiu daca e cel mai slab din istorie, dar avand in vedere ca multe portofolii importante au fost la PD/PD-L si restul la PNL si UDMR.... este posibil. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
domnilor,eu am spus clar ce votez si pe cine apreciez
![]() ![]() padre ,alexc,si ceilalti...va astept sa mentionati cu cine votati ce partid .....nu de altceva dar poate am si eu ocazia sa va zic ca picati in penibil ![]() si pompieristic sau nu....e un punct de vedere ...al meu si bineinteles ca este cel corect ![]() basescu si PDL ...alegerea perfecta ![]() This post has been edited by FireChief: 13 Apr 2008, 14:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eeeeh e punctul tau de vedere si bineinteles ca ti-l respect, dar nu trebuie sa fie si corect
![]() Nu pot sa spun cu cine votez pentru ca nu m-a convins nimeni pana acum. Stiu sigur ca nu voi vota cu PD-L si cu presedintele marioneta POC, si etc... toti care sunt acum la putere sunt niste idioti. Problema este ca si aia care au fost inaintea lor sunt la fel de idioti. Cine mai ramane? Vadim? Becali? NICIODATA! Asa ca.... intelegi dilema mea? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(padre @ 13 Apr 2008, 15:36) Draga padre,ia-te si duuu-te!Unde vezi cu ochii!Tu est prunc tanar si mai ai o sansa!Raman eu cu FireChief sa oprim gazul(dansul) si sa stingem lumina(eu)!Tu vezi-ti de viata ta !Nici macar nu te uita inapoi! Chief,iti respect consecventa dar sper sa nu ajungem ziua cand ne-om "certa" singuri pe acest topic.... |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
Unde? Poate-mi spui si unde?
Personal nu cred ca solutia poate veni din emigrare. Poate ca as trai o viata mai usoara, poate ca as fi inconjurat de mai multa civilizatie, etc. Dar eu nu sunt genul de persoana care sa plece asa usor. Prefer sa stau si sa lupt in felul meu. Adica sa-mi fac bucatica mea de datorie, sa ma port asa cum cred ca ar trebui sa se poarte cu totii... si poate in viitor va fi mai bine. Din pacate asta nu se poate cu gasca celor de acum, fie ca se numesc Basescu, Boc, Tariceanu, Stolojan, Hrebenciuc, Geoana, Mitrea, Becali, Vadim, Udrea, Cioroianu (sic), etc. Toti sunt patati, cu totii au un schelet in debara. De fapt, au magazii intregi de scheleti, mii de metri patrati de magazie. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(padre @ 13 Apr 2008, 21:51) eu nu sunt genul de persoana care sa plece asa usor. Prefer sa stau si sa lupt in felul meu. Adica sa-mi fac bucatica mea de datorie, sa ma port asa cum cred ca ar trebui sa se poarte cu totii... Na atunci fratele meu nu te mai plange!!Salta-te pe labele dinapoi si lupta impotriva noastra,a dinozaurilor a caror pile le-au picat in '89 si s-au reactivat urgent deodata cu "sula" in coastele lu' Ilici! "Aceasta emisiune este un pamflet..." ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
Daca am lasat impresia ca ma plang... ai inteles gresit
![]() Cine stie, poate ca o sa lupt vreodata.. deocamdata am altele mai bune de facut decat sa salvez "lumea" ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Cum pesedeii au hotarat ca nu e cazul sa castige ceva pe la alegerile astea din marele oras, ne vor astepta cu siguranta inca 4 ani de pus borduri, asfaltari fara sens si fara finalizare, plantat panselute, etc....Pana nu vine un neamt, o hoarda japonezi, mongoli, ce neamuri vreti voi ..degeaba..vanare de vant....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(padre @ 14 Apr 2008, 05:51) Personal nu cred ca solutia poate veni din emigrare. Ba da. Desi sunt si aici probleme, nu regretam nici o secunda plecarea. Romania e din pacate o cloaca.Mai detaliat un pic. In Australia e o problema serioasa pentru proaspetii emigranti gasirea unei locuinte cu chirie. Trebuie sa ai "local history", sa fi dovedit ca esti bun platnic, sa vii cu recomandari, etc. Desi eu am si job, si cont in banca, si card medicare, nu am primit pana acum ok la aplicatiile trimise pt. inchiriere, se prefera localnicii cu istoric bun. Norocul nostru e ca inca avem unde sta. Totusi, situatia de mai sus se va rezolva in bine cu trecerea timpului. Spre deosebire de asta, situatia generala din Ro nu da semne de imbunatatire, mizeria, nesimtirea, coruptia, prostul gust etc te lovesc la fiecare pas si fac parte din cotidian. Cu asta nu ne-am putut impaca si de-asta am plecat, lasand in tara frati, parinti, rude, prieteni This post has been edited by adip: 14 Apr 2008, 15:49 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
padre |
![]()
|
Da, solutia cea mai buna pentru TINE a fost sa pleci. Asta e, sa-ti fie bine acolo unde esti si sa nu ajungi sa regreti pasul facut. Adica, vreau sa spun sa iti fie atat de bine acolo incat sa nu-ti mai amintesti de "cloaca" de aici.
Desi ma doare cand numesti tara asta amarata "cloaca", e parerea ta si asta e, trebuie sa ti-o respect, ca de aia am pretentia ca sunt un om civilizat. Pentru mine Romania inseamna mai mult, si de asta am ales sa raman aici, si sa incerc sa schimb cate putin din ce se poate schimba. Sunt constient ca nu am mari sanse, dar poti sa stii ce ne rezerva viitorul? Poate ca peste cativa ani lucrurile se vor schimba asa cum vreau eu... am dreptul sa visez si sa sper ca asa va fi. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
Dream-on,man!Sper din tot sufletul sa ai dreptate!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sefule infocat, daca petreceai mai mutl timp citind ce au scris altii in loc sa dai curs fetisului tau portocaliu aflai usor pe cine simpatizez si cu cine o sa votez. Ba mai mult aflai si motivele si argumentele mele. Nu le reiau ca nu asta e rostul.
Cu un singur lucru sunt de acord cu tine: si eu il iubesc pe Basescu si pe PD-L, insa doar in unele pozitii care imi ofera placere maxima! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(padre @ 15 Apr 2008, 03:24) Da, solutia cea mai buna pentru TINE a fost sa pleci. Asta e, sa-ti fie bine acolo unde esti si sa nu ajungi sa regreti pasul facut. Adica, vreau sa spun sa iti fie atat de bine acolo incat sa nu-ti mai amintesti de "cloaca" de aici. Padre, deci Desi ma doare cand numesti tara asta amarata "cloaca", e parerea ta si asta e, trebuie sa ti-o respect, ca de aia am pretentia ca sunt un om civilizat. ![]() 1. inlocuieste TINE cu VOI. Am plecat cu sotie si cu copil (de parca i-ar fi cerut cineva acordul ![]() ![]() 2. numesc tara asta cloaca fiindca asta e in momentul asta. Sau, cel putin, asta era cand ne-am carat noi de acolo. Masini murdare, sosele desfundate, praf, intersectii colcaind de cersetori, tufisuri care vara put a hoit, cum anume s-o numesc? Garden of Eden? Cum am spus, Australia nu e raiul pe pamant, dar nu e in nici un caz cloaca, agresiunea nesimtirii nu exista aici, sau cel putin eu nu o resimt. Revenind la politicieni: cred ca politicienii sunt la fel peste tot in lumea asta. Te amarasti degeaba incercand sa schimbi ceva in clasa politica, fiindca o faci degeaba. Incearca sa schimbi ceva in masa de manevra care suntem noi, electoratul ![]() This post has been edited by adip: 15 Apr 2008, 16:59 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
draga adip o sa imi fie dor de tine
![]() in rest totul e la fel basescu si blaga the best....se pare ca va iesi cistigator din primul tur ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sefule cum comentezi asta
io de ce n-am banii lui? si muncesc din greu crede-ma. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
AlexC |
![]()
|
Il cunosc pe Cristi si avea el $$$ demult, e bagat in destule afaceri ca sa castige multi firfirei.
Pacat ca i s-a urcat la cap, daca ramanea in afaceri acum era mult mai realizat decat sa frece manganul in politica, fie in PNL sau PDL... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de unde avea el multi $$$$? cum dracu de fac mai astia atatia bani? mie de ce nu-mi merg afacerile cum le merg astora???? kk-m-as in ea de tara.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Toata stima pentru Adip, bravo lui. Nu pot sa-mi stapanesc si un sentiment de tristete, de cand ma stiu ma doare cand vad cum pleaca din tara prietenii, colegii, cunostintele, rudele...
Pacat. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
FireChief |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Din ciclul FireChief reloaded
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
AlexC |
![]()
|
Numai de-ar ramane Blaga cu tataie ala si cu Firechief, nasol e ca sunt multi altii care vor un provincial sa fie primar la Bucuresti...
Asta e: tara de ..., alegatori de ... si conducatori de .... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
topicul asta devine penibil.. Firechief, demonstreaza ce poate face Blaga pentru Bucuresti mai mult decat a facut imbecilul si idiotul de Videanu.. AlexC, demonstreaza ca "saniutistul" notoriu Orban poate face mai mult decat ce a facut in timpul in care a condus MT.. adica pe o scara de 1-10 ... cam -100 asa. Va agitati degeaba, pur si simplu NU avem pe cine vota, toti sunt o apa si un pamant, mai mult pamant.. desi nici asta n-a mai ramas in Bucuresti, ca l-a retrocedat Videanu impreuna cu Orban jidanilor si va mai mirati de ce altii merg cu Rolls Royce si noi cu un maxim Megane
![]() Data trecuta bucurestenii au votat ca boii in turma Videanu doar pentru ca era din DA, sa vedem daca mai sunt boi si de data asta.. Peace |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:32 |