Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
![]() ![]() ![]() |
Piese compatibile Megane - Logan(Dacia), Ce piese ati schimbat
ionutt daniel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|||
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
multumesc pentru raspunsul rapid dar si pentru urarile de bine:P in legatura cu variatia turometrului la relanti ce recomanzi sa incerc mai ntai? o curatare de injectoare/clapeta aceea de relanti? asta din ce am citit pe aici pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Cred ca cel mai bine e sa mergi cu ea in reprezentanta Renault daca nu te pricepi prea bine si daca nu ai descoperit nicio bobina defecta. O mica variatie (aproape insesizabila) este normala la acest tip de motor. Daca nu stii istoricul masinii cel mai bine schimbi distributie, filtre, ulei, antigel, verifici freon, verifici placute frana, schimbi partile stricate ale trenului de rulare. Nu strica o verificare a clapetei de acceleratie, motoras ralanti, efectiv cam tot ce tine de schimburi, tinand cont de ce s-a scris pe acest topic de diferitele piese compatibile de la Dacia, o idee mai ieftine decat cele de origine, ori in cezul unor piese dedicate cred ca cel mai avantajos e sa cumperi de la un magazin din afara retelei Renault. E bine sa faci si o testare pe calculator pentru eventuale erori.
Oricum este putin Off topic aceasta discutie si daca ai eventuale nelamuriri poti citi pe forum si daca nu gasesti raspuns poti deschide un topic nou. |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
renegade1dani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 December 09 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Stie cineva daca se potriveste vreun catalizator de logan sau solenta la Megan 1.4 16v 2000?
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2000 1.4 16v
- CV 01BNS
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Este posibil sa mearga de la Logan 1.6 16v . Nu cred insa ca merge fara modificari la prinderile cu galeria si restul tobelor. Cel mai simplu este sa il cumperi SH . Oricum accesul la suruburile de la galerie este extrem de dificil si sunt slabe sansele ca acestea sa se desfaca fara o incalzire in prealabil(autogen sau lampa de instalator). Am schimbat la un prieten si este extrem de greu.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
markon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 February 08 From: iasi ![]() |
Stie cineva daca toba de la logan merge la renault 1 classic sau macar o bucata din tot sistemul de evacuare????
|
--------------------
renault
clio 1
1998
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Hai sa va intreb o bomba, caseta de directie la megane 1 coupe 1999, 1.6 16V se potriveste de la ceva marca de masina?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
de la reno megane 1, model TRW sau SMI
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IonutGligan @ 2 Nov 2009, 20:14) ultimul coment al meu in legatura cu pompa de apa ca s-ar potrivi ce-a de logan 1.6 16v nu stiu daca asa e pana la urma deoarece mi-am facut schimbul de distributie in acest wekend iar pompa de apa care "cica" ar fi fost de logan 1.6 16v nu era la fel ca a mea. Am realizat acest lucru insa doar atunci cand a fost demontata de pe motor jos. In schimb rolele merg cele de logan atat din distributie cat si cele de la alternator. Atasez si o poza cu diferenta intre cea noua si cea veche. acelasi model de pompa de apa am eu pe megane-ul din `96 1.4 benzina si am schimbat-o cu una de solenza care e total identica! |
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
Hatchback 1996
- NT07BHH
|
|
dodyalfaed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 10 ![]() |
Salut, am un M1 1.9 DCI din 2002
Pivotii si bieletele de directie cu ale caror marci sunt compatibile? si alte piese daca stiti...multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 1 ph. 2
2002, classic, 1.9 dci
- IL 01 DDC
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
pivotii se potrivesc de solena sau logan nu mai stiu precis,sunt la jumatate de pret si tin destul de bine ..........eu i-am schimbat de vre-o 2 ani si am 50k km rulati pe drumurile patriei noastre dragi..........
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
... si acum o intrebare: are cineva cunostinta daca, cablul de acceleratie la Logan benzina se potriveste la Megane Classic benzina; am reusit performanta sa rup doua cabluri in 2 ani si nu sunt deloc "vitezomanul Gica". S-a rupt de deasupra agrafei de plastic care vine prinsa in pedala......
![]() RASPUNS: Nu se potriveste absolut deloc!!! ![]() This post has been edited by Shafu: 26 Apr 2010, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Schimbat rulment de presiune amortizor cu cele de Solenza, fabricatie Franceza conform etichetei, pret 18ron/buc., piesa de origine.
Rulment_presiune_suspensie_Solenza.JPG ( Size: 175.78k ) Number of downloads: 1000 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
si s-a potrivit ?
pe cutia lui fotografiata de tine scrie 66x1, daca asta e o informatie despre dimensiune....dialogysul da ca dimensiuni 62,5x100x20. pretul e moka! |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
este "identic si la fel", cel putin la masina mea
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La solenta amortizoarele/rulmentii sunt diferite de la 1.9D la 1.4mpi? Poate apare de acolo vreo diferenta. Oricum si daca ar fi acea diferenta nu are nici o importanta. |Din cate am vazut spatiul de la flansa este oarecum permisiv si se potriveste sigur.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
radunre |
![]()
|
E ciudat ca nu am cerut expre' rulment pt. Solenta diesel, nici nu l-am aratat si omul mi-a venit cu 2 bucati
![]() Ca sa nu fie o confuzie, rulmentul se monteaza in partea inferioara a arcului si nu la flansa (parte superioara). Practic rulmentul este plasat intre elementul de tabla tip oala pe care sta arcul si un inel tip umar care face parte din telescop. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Schimbat rulment fata - potrivit perfect de logan 50 RON (fara ABS ca si masina in cauza, desigur) si burduf planetara dreapta partea dinspre cutia de viteze potrivit foarte bine de la daca solenta (planetara tip nou) 8 RON
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
Hatchback 1996
- NT07BHH
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca bieleta anticuplu pentru 1.9 dci e compatibila cu cea de Dacie?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In cazul meu nu a fost compatibila...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
da e compatibila cu cea de solenza sau pick up diesel ....am schimbat eu.............
|
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa imi spui de unde ai luat-o si cat te-a costat?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
dorinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 July 10 ![]() |
va salut pe toti si va intreb: stie careva despre senzorul de servo de pe teava metalica de langa pompa de servo cu ce este compatibil ? acest senzor are in capul lui o mufa de contact electrica.prima problema este ca lacrimeaza ulei pe langa filet si a doua ca lacrimeaza ulei si inauntru la mufele electrice . am megane 1,4 16 v din 99.m-am interesat si costa 370 -540 lei.sau pompa de sero ca lacrimeaza si ea pe la semeringuri ?
|
--------------------
renault
megane 1
1999 1,4 16 valve
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Se potriveste de ceva Dacia(nu stiu de care, dar banuiesc Logan). Eu l-am tinut 1 an cu mici scurgeri(mai bine spus umezit), avand o mica fisura. Fiind in fata unui magazin de piese auto incercam sa intorc masina si la un anumit moment am simtit ca raman fara servo. Cand am deschis capota am vazut ce nu credeam sa se intample: s-a retezat acel senzor de la fisura si mi-a aruncat ulei de servo peste tot. Am scos senzorul(ramasita) si am intrat in magazin, unde am gasit cu 65 lei identic si 35 lei ulei pt. servo. Montat, completat la nivel ulei, facut doua curse complete de volan, stanga-dreapta, completat ulei la nivel si nu sunt probleme. Problema a fost sa curat uleiul, distrugand cam 3 prosoape...
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
precop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 July 10 ![]() |
Salve
aveti idee dak bucsele de la bara stabilizatoare pentru Megane 1 classic se potrivesc cu alea de logan sau orice alta masina {dacie sau ceva mai ieftin }? si tamponul dintre motor si cutie ? ms |
--------------------
renault megane
renault megane
1998
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
Tamponul dintre motor si cutie (bieleta anticuplu) se potriveste cu cea de la Solenza si costa 65 de lei, am schimbat-o eu acum o luna.
Bucsile de la bara stabilizitoare nu au cum se potrivesca pentru ca din ce stiu eu Loganul nu are bara stabilizatoare. Mai ieftine gasesti la autokarma si daca nu ma insel sunt vreo 5 lei/bucata. This post has been edited by greeneyes85: 21 Jul 2010, 09:24 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
5 lei bucata si te tin 5 zile....recomand bucsi originale ca sa nu strici bara stabilizatoare
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Bucsile la bara stabilizatoare e indicat sa fie inlocuite cu cele de origine, pentru ca astea cu preturi fantoma, gen 5 lei, 10 lei, asa si tin dupa cum le este pretul. Eu am luat originale cu 65 de lei bucata si de 20k de km n-am treaba cu ele. Cu cele de 10 lei am facut 2000 de km si erau praf.
@greeneyes85 Eu cred ca si Loganul are bara stabilizatoare numai nu cred ca se potrivesc bucsile. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bucsi bara stabilizatoare aftermarket.... m-au tinut aprox. 10.000 km (erau parca 20 sau 25 ron/buc. si producatorul era Swag), busci bara stabilizatoare originale (luate chiar de la reprezentanta) m-au tinut 20.000 km... tocmai sunt praf atat cele interioare cat si cele exterioare..... vineri le schimb..... si pun din nou Swag.... sunt la un sfert de pret fata de alea originale si tin jumatate cat alea originale..... deci nu stiu ce sa zic..... le schimb singur in maxim 1 ora...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:10 |