[VIDEO] meet YBO
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] meet YBO
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Dragut montajul. Si bravo lui daca e pasionat...
Acu trag melodia ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
bravo bravo si iar bravooooo!! e de admirat!!
This post has been edited by adită: 17 Jan 2008, 17:27 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Felicitari Pupa pentru ce ai facut din Oltcit-ul tau din 83.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Frumos, si ce e de admirat: a lasat exteriorul aproape nemodificat! E o masinuta perfecta de dat peste bot la toti ofuscatii cu masini de zeci de mii de euroi care se cred regii soselelor.
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
pupa |
![]()
|
![]() Stapanul turbinei Group: Members Posts: 23 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti, Dr. Taberei ![]() |
Salutare baieti.
va multumesc foarte mult pentru remarcile pozitive. le respect si pe cele negative, in speta cele ale lui driverx. ![]() atata tot sa se inteleaga ca pasiunea mea nu este sa ma "dau" la liniute cu masina(altfel probabil ca ne-am fi vazut si la cele legale). ceea ce ati vazut in film nu sunt decat raspunsuri la provocari. de altfel nici nu tin minte sa fi lansat vreodata provocari, doar le-am onorat. ![]() fiderzen -> daca tot treci pe la mine, nu ezita sa te opresti la o tigara, un suc etc. ne mai strangem la mesteritul rablelor, nu muscam si avem intotdeauna chef de schimbat impresii si vorbe cu colegii forumisti, indiferent de forum. in rest, numai bine! |
--------------------
Oltcit
Club
'88
- B-18-YBO Олтцит Турбо
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
ok..deobicei cand trec eu ,masinuta ta sta cuminte in parcare:D....dar pe viitor...
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
De la mine ai nota 11 pentru masina si nota 12 pentru videoclip.
Ai tot respectul meu! ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
beton masina, bravos !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Tot respectul pentru munca, pasiunea si masinuta ta!
Hai si pe la noi la "jurnal de bord" desi poate nu mai ai chef sa mai faci inca unul. Detalii despre comportamentul dinamic si consumuri....bla bla! Chiar sunt curios. Numai bine! This post has been edited by 1.6: 18 Jan 2008, 17:42 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi place ideea de a modifica o masina romaneasca pe partea tehnica foarte mult iar exteriorul sa ramana cat de cat la forma originala. Ti-ai iesit foarte bine, mie-mi place masina. Nu-i facuta in stilul "manele" si pentru asta ai respect si din partea mea. Pentru motor se subintelege. Cat despre liniute, cred ca multi daca am fi in situatia ta n-am putea refuza cate o provocare doar pentru a vedea fata mirata a unui individ cu masina pe care o considera mult mai puternica, dupa ce a fost depasit de un Oltcit cu staif.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
nice!!!
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
pupa |
![]()
|
![]() Stapanul turbinei Group: Members Posts: 23 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti, Dr. Taberei ![]() |
merced, masina nu va fi facuta niciodata in stilul manele. nu prea mi se potriveste.
![]() 1.6 -> deja ma simt ca un mic intrus aici. nu stiu daca are rost sa imi deschid propriul meu topic. iti pot spune aici despre consum, care variaza in functie de reglaje. spre exemplu, acum cu reglajele de iarna(presiune 0.5 bar + jicloare micute) este cam de 11 in oras, la un mers normal. asta datorita si carburatorului monocorp. in configuratia agresiva, adica presiune 1 bar si jicloare pe masura, consumul la mers normal nu scade sub 14, iar la alergat intensiv se duce spre 18. marisor, dar prefer un amestec bogat pentru a proteja cat de cat motorul air-cooled. optimizari inca mai exista, cifrele pot oscila oricand. totul tine de reglaje. ![]() This post has been edited by pupa: 18 Jan 2008, 18:05 |
--------------------
Oltcit
Club
'88
- B-18-YBO Олтцит Турбо
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
le tine pentru cand e ceata.din clip reiese ca nu merge cu ele sa faca poze prin oras...felicitari pentru realizare
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Numai proiectoarele le-ai remarcat la masina asta?
Este totusi o masina modificata radical, in care s-a investit multa munca si expertiza tehnica (nu mai zic de bani). Pe mine m-a impresionat ce a putut sa faca proprietarul din aceasta masina. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felcitari pentru realizare, sunt convins ca s-a investit multa munca si multi bani... trebuie sa fii pasionat rau ca sa faci asa ceva.... dar dupa parerea mea tot nu as lasa masina asta sa circule pe drumurile publice.... la evenimente organizate da...dar nu pe drumurile publice.... si nu pana nu ar venii cu un certificat de omolagare pt. tot ce s-a facut pe ea.... in care sa se spuna ca corespunde tehnic...
Poti a pui motor de 500 de cai daca nu ai cu ce sa-i opresti... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
pupa |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 25 Mar 2009, 15:07) Uite ca nu mai stiu daca am pus poza in film sau nu, dar proiectoarele au capace, pe care masina le poarta inca de cand am montat acareturile. Ar fi fost destul de aiurea sa am becuri cu xenon in faruri, iar in proiectoare sa las becuri cu halogen. ![]() avat.jpg ( Size: 10.28k ) Number of downloads: 521 Despre omologari, eu nu zic nimic. Mandrul nostru sistem este mai rigid decat un comandant de batalion disciplinar. Cand o sa ne mai dam jos din copac si o sa ne civilizam, urmand exemplul tarilor in care curge apa calda, poate ca masina o sa ajunga si la un stand de omologari. Cu franele lumea poate sta linistita. Nu obisnuiesc sa merg superluminic cu masina, in cele mai multe din cazuri aceasta nedepasind vitezele date de constructor. Pentru un cazan, discurile de frana cu diametre de 270 mm(fata) si 208 mm(spate), combinate cu etrierii cu 2 pistonase, opresc masina cel putin admirabil. ![]() Va multumesc pentru urari ! ![]() ![]() |
--------------------
Oltcit
Club
'88
- B-18-YBO Олтцит Турбо
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ai mai avut una alba care a ajuns la remat?
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
pupa |
![]()
|
Dap... A mai fost o versiune de YBO alb, dar totul s-a transferat pe cel rosu.
![]() |
--------------------
Oltcit
Club
'88
- B-18-YBO Олтцит Турбо
|
|
pupa |
![]()
|
Salutare. Intre timp au mai iesit 2 filmulete cu YBO.
Primul este doar o reeditare: Iar al doilea, cel mai recent, este un mic teaser: Numai bine ! |
--------------------
Oltcit
Club
'88
- B-18-YBO Олтцит Турбо
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
lol
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 10 Oct 2009, 17:25) si loganul seamana cu un cub ![]() ce a facut omul asta pentru masina merita,munca depusa,banii investiti si timpul alocat numai modificarilor...foarte frumoasa masina si pe unde stai in dr, taberei ca inseamna ca suntem vecini....tare as vrea sa vad si eu masina ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
mai bine cub decat barca de clio....
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 26 Mar 2009, 10:31) .... dar dupa parerea mea tot nu as lasa masina asta sa circule pe drumurile publice.... si nu pana nu ar venii cu un certificat de omolagare pt. tot ce s-a facut pe ea.... De acord cu tine. Insa, dintr-o mare nefericire, la noi atat legislatia cat si autoritatile-n domeniu sunt de asa natura incat omologarea unor modificari pe masina sunt mai mult decat imposibile. Ia-o asa: pasiunea exista, sacrificiile-s facute, munca e depusa, idiotii (altceva nu sunt) de la RAR nu vor sa omologheze nimic. Respectivul proprietar de masina ce ar trebui sa faca, sa-si toarne toti banii si energia in gramada de fiare si apoi s-o tina-n fata blocului?!? QUOTE(aphophis @ 10 Oct 2009, 18:37) Fa-le tu circuit daca te doare atat de mult. Cel mai de admirat lucru in opinia mea la masina asta este faptul ca s-a mers pe modificarea radicala a motorului original si nu pe un swap. Bravo!!! Iar cel mai interesant lucru in tot motorul pentru mine sunt pistoanele. Sunt sigur ca au rezolvat multe probleme. Bravo din nou! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' melodia dintr-al doilea??? Cand incepe aia cu vocalizele ma cenzurez pe mine de ras
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() arata f bine! ![]() deja nu mai vad oltcit-uri in circulatie,doar abandonate pe marginea strazilor si prin Remat-uri ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
Mai lipseste lascone de aici...
This post has been edited by edy99: 8 Mar 2013, 14:46 |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:14 |