[VIDEO] meet YBO
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] meet YBO
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Gizas....inca un reisar....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
de la tine nici nu ma asteptam la altceva
next |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
fain oltcitanu`
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mai vezi tu alte masini pe acolo? ti se pare ca a facut liniute prin bucuresti in amiaza mare? probabil nici nu te-ai uitat la film,ai vazut ca e vorba de o masina si gata e reisar. nu mai poate omul sa isi modifice masina ca a etichetat reisar
|
--------------------
Ford
focus
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ahhh...noaptea e mai scuzabil? Ahh...scuze, n-am stiut....
M-am uitat la tot filmul, stai flexat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Asa....si? E mai scuzabila toata cultura asta mediocra de raceri in linie dreapta de 400 metri? Apreciez orice in domeniul auto, mai ales unde e performanta, dar nu cultura asta de dupa blocuri practicata in principal (nu neaparat toti) de tot felul de mediocri care in afara de low-rider si multi CP nu prea stiu ce aia masina si in afara de talpa pe 400 metri habar nu au. Nu zic ca neaparat TOTI ar fi asa, dar totusi is rarele cazurile cand unii se ridica mai sus de atat...
This post has been edited by driverx: 6 Jan 2008, 13:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cum se cheama melodia?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ driverx: baiatul ala e unul care cred ca stie mai multe despre masini decat "low-rider si multi CP". A preferat sa modifice motorul unui oltcit decat sa-si cumpere, cu aceeasi bani, un BMW de aceeasi varsta sau poate chiar mai nou si sa traga doua dungi albe pe el.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
|
--------------------
Ford
focus
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E foarte simpatic oltcitul, il stiu din vedere si pe proprietar, pe fratele lui il stiu mai bine...
![]() Art : And you wanted to be my latex salesman ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
o descriere mai amanuntita daca doreste cineva
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Jan 2008, 12:43) ce frustrare pe unii nene si care era motivul pt care tipul e "reisar" ? ca se pricepe si ii place sa faca ceva mai mult dintr-o simpla masina? si apoi si-a facut un filmulet? si eu mi-as face daca as avea cu ce sa ma mandresc, da' n-am decat un megane obisnuit si asta e, toata stima pt baiat ca a invatat si a facut ceva comparabil la putere cu masini mult mai noi daca ai cunoaste sentimentul sa scoti ceva misto din propriile maini ai intelege poate si postul nu are legatura cu faptul ca am in poza un oltcit |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Da mah, dar lui ii place sa i se spuna " Membru extrem de rau". In trecut, mi-a mai dat si mie niste reply-uri aiurea, dar le-am ignorat. Asa trebuie facut si acum. Trebuie doar sa admiram munca baiatului cu oltcitul.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa realizarea.Bravo
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca ai o pasiune nu inseamna neaparat ca esti ''racer'' sau 'inconstient la volan''..Foarte simpatic Oltcitul-YBO
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 6 Jan 2008, 16:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
felicitari pt masina si pt cum a fost realizat clipul!
@driverx: plimba ursu! ps: un MARE plus pt seinfeld ![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
foarte tare oltcitul!!
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
mie-mi place cum e realizat filmuletul
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Subscriu la ce a scris Bear.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ bear_mc si puiu82: tocmai d-aia baiatul ala e unul deosebit care merita respect.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Reisaruuuu reisaruuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
Mi se pare super ce a facut!bravo! Mi se pare foarte naspa ca face liniute! Mi se pare foarte naspa ca unii nu accepta decat comentarii pozitive. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tot respectul pt. oamenii astia.....am si eu amici care se "ocupa" cu asa ceva si este multa munca si foarte multi bani....fiecare cu hoby-ul lui...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Felicitari mister YBO!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
O fi Alexmirica cu al lui "Cu boingu pe soselele patriei". Era u topic pe aici.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Un om pasionat, bravo lui ptr modificarile aduse.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:09 |