Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
![]() ![]() ![]() |
Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Eu4yas |
![]()
|
![]() Euforisticul Group: Members Posts: 101 Joined: 14 December 10 ![]() |
Subscriu. La 130 e chiar fain.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 105
2007
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Chestia cu zgomotul...Am condus o masina ,noua ,din alta clasa ,superioara chiar, cu pretentii de marca (nu o amintesc aici) si spun sincer ca meganul meu nu era deloc mai zgomotos la 120-130 km/h...
Asa cum s-a mai spus megane 2 a fost imbatabil la raportul pret dotari. Masina asta inca imi place si mi se pare (dpdv estetic) peste berlina ce a urmat-o.Chestie de gusturi... This post has been edited by cata70: 10 Nov 2011, 13:36 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
AgLiAn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 27 June 11 From: Iasi/Cluj ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 10 Nov 2011, 13:34) Multe din obiecțiile tale sunt ilare, dar asta e cea mai tare Am facut si asta. Recunosc ca e diferenta. ![]() ![]() Rectific: intradevar se simte diferenta (destul de mult). Insa cotetul nu e cu mult mai galagios decat megane-ul (in habitaclu ma refer). QUOTE(Macione @ 10 Nov 2011, 13:55) Micheline Alpine, dar sunt irelevante. Cu astea de iarna nu am apucat sa rulez > 100 km/h. Cele de vara sincer nu stiu ce sunt, cu ele a venit incaltata masina.QUOTE(argon @ 10 Nov 2011, 13:56) Sau rulmentii sunt terminati si huruie. La 130 la ora e chiar parfum pe langa alte masini de exemplu Logan, nu e deloc obositor. Nu huruie. Am mai avut probleme cu rulmetii la "coteț", (cred ca) stiu cum suna un rulment uzat. La >130km/h se aude de parca as merge cu o portiera intredeschisa, sau cu un geam putin deschis. Am impresia ca bate vantul in habitaclu (din cauza sunetului).Vad ca incep sa-mi fac dusmani printre posesorii de Renault ![]() Nu blamenz masina, nu-mi pare rau ca o am (ba din contra), pur si simplu asteptarile mele de la o masina fabricata in 2007 (spre 2008) erau mai mari. This post has been edited by AgLiAn: 10 Nov 2011, 16:45 |
--------------------
Renault
Megane II Privilege
2007, 1.9 DCi, 131 CP 09.06.2008 - 07.03.2011.: VW Passat B3 (35i) 1992, 1.8 berlina, 90 CP
20.06.2011 - prezent: Renault Megane II Privilege 2007, 1.9 DCi, 131 CP |
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa imi iau Mazda diesel am avut un Megane 1.6 benzina produs in Spania, crede-ma ca nu poti compara o masina diesel cu una pe benzina. Nu as fi trecut la diesel dar pentru ca fac aprox. 40k km pe an, am fost nevoit. As trece inapoi la benzina daca se vor face masini pe benzina care sa consume cat un diesel.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
Horia_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 August 10 From: BRASOV ![]() |
Foarte multumit in afara de greierasul din bord pe care-o sa-l scot cat de curand. E la fel de confortabil si la 60 (in oras) si la 200 (unde se poate). N-as da-o pe altele din clasa ei. Si cu reparatiile, destul de rar (s-o tina naravul
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCi 106 CP
2006 hatchback
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
200 de ce ?!
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De leghe poate...
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Horia_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 August 10 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCi 106 CP
2006 hatchback
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Real vreo 180...185km/h
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
diferenta atat de mare, aprox 20 km/h? nu ar trebui sa fie mai mult de 7km.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
dorianiasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 9 September 11 ![]() |
fost posesor de kia cee'd (f. multumit) acum cu un sh megane 2 hatcback...bagat in ea vreo 500 euro...incepe sa imi placa ..daca nu ar fi problema cu descarcarea bateriei in 2-3 zile ,era aprope perfect !!
|
--------------------
Renault
Megane
- is 09 bmf
2003,1.4-16v hatchback
|
|
shanefalco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 January 10 From: Oradea ![]() |
1.6 16 valve. 4 anisori si 3 luni. cat se poate de incantat, nici o problema majora, cativa greierasi la inceput, dar au "murit" in timp. momentan nu as schimba-o pe nici o alta masina (din clasa ei,bineinteles.) sigura, confortabila, nu ma mai satur sa o conduc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
expresion 2007
|
|
CT15GUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 2 March 12 From: C O N S T A N T A ![]() |
QUOTE(Horia_D @ 12 Nov 2011, 18:08) Foarte multumit in afara de greierasul din bord pe care-o sa-l scot cat de curand. E la fel de confortabil si la 60 (in oras) si la 200 (unde se poate). N-as da-o pe altele din clasa ei. Si cu reparatiile, destul de rar (s-o tina naravul ![]() super adevarat .. eu inainte am avut VW POLO , benzinar , dar am ramas fara cuvinte in legatura cu Renaultul ( calitate/confort ) ...go Megane ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 DCI 105CP Bicorp 2008
+imbunatatiri home made
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Compara mere cu mere, adica Polo cu Clio, nu Polo cu Megane ca sunt 2 clase diferite. E normal sa te simti altfel intr-o masina mai mare si in plus si diesel, fata de o benzinara mica, lipsita de cuplu.
Asta ca sa fii obiectiv. This post has been edited by ritter: 5 Mar 2012, 10:48 |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
dr.octavian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 February 12 ![]() |
Eu sunt foarte incantat de megane-ul meu. Nu este el cine stie ce fitza dar eu incepator fiind e bun pentru mine. am varianta aia de baza, fara oglinzi electrice si incalzite sau deastea. Am mai condus si alte masini gen matiz, logan dar cum se mai zice mai sus, masina asta ca raport calitate pret este super si in plus ce mai vrei de la o masina ca asta atata timp cat nu o iei sa faci drifturi, sa ii dai pedala prin oras sa te fugareasca politia. Masina asta e pentru cei care vor sa mearga la munca si acasa, care vor sa faca o vacanta undeva la munte samd. O am de o saptamana si imi place cum merge. Am luat-o de la autovit, e din 2007 dar nu trancane, nu boncane nimic in ea.
|
--------------------
Renault
Megane 2
- TL 85 OCT
2007 - 1.5 DCI 85 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
S-o stapanesti sanatos!...
![]() |
--------------------
.
.
|
megae_xat |
![]()
|
![]() Never drive faster than your guardian angel can fly! Group: Members Posts: 41 Joined: 17 February 12 From: Ploiesti ![]() |
Salut!
As putea incepe cu faptul ca sunt nou posesor al unui Renault Megane achizitionat acum aprox. 2saptamani. Inainte de a avea acest "bolid" am avut una bucata skoda fabia 2001 model elegance, am fost multumit de ea cu dotari ok. Faptul ca am optat pentru un Megan, a fost "vina" lui millian03 in proportie de 30%, restul de 70% a fost faptul ca am vazut masina si mi-a placut foarte mult! Intradevar in 2 saptamani nu pot sa imi dau cu parerea despre el ca voi care sunte-ti mult mai in tema decat mine. Eu sunt super multumit de ea desi necesita mici investitii. Renault Megane - 1.6 16V, Consum Urban 8,6L/100Km. Eu zic ca e foarte acceptabil!! Ca sa va dati seama despre ce vb, o sa las si niste poze: Attached thumbnail(s) IMG_0895.jpg ( Size: 63.43k ) Number of downloads: 425 IMG_0910.jpg ( Size: 55.03k ) Number of downloads: 458 IMG_0912.jpg ( Size: 54.91k ) Number of downloads: 447 IMG_0904.jpg ( Size: 46.11k ) Number of downloads: 442 |
--------------------
Renault
Megane II
- B 11 XAT
2004 Privilege Renault Megane 2.1, 2004, 1.6 16V, 115 CP, Privilege, B 11 XAT
|
|
DEAN RAGER |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 28 February 12 ![]() |
sint posesor de megane 2; 1,5dci lux privilege de foarte putin timp, aprox. 3 saptamani si nu am de spus decat un singur lucru... super incantat...,confort, consum, ....o schimbare fantastica fata de fosta!
ca nou membru: salutari tuturor! ![]() |
--------------------
renault
megane
2008/ sedan
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Dar ce a fost...."fosta" ?
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Sunt foarte multumit de Meganul meu. Il am din anul 2005 si pana acum cu exceptia unui cap de bara, o bujie, curatat EGR si senzorul de pe volanta alte probleme nu am avut.
Cu exceptia reviziilor alte probleme nu am avut. Iar chiar daca este cunoscut faptul ca piesele pt Megane sunt mai piperate, daca cauti si stii de unde sa-ti achizitionezi piesele atunci nici acest lucru nu va mai fi un impertinent. In fata mea , al meu Megane 2 sedan are urmatoarele atuuri: 1. Consumul excelent pe care il are (1,5dCi ; 83 CP) 2. Spatiu 3. Design 4. Fiabilitate Dupa ce am eliminat toti greierasi din masina (folosind banda adeziva si am consumat 1 spray wd 40) acum chiar nu mai doresc sa renunt la ea. Din partea mea Meganul are nota 9. Daca aveam si ESP atunci avea nota 10. Dar nu consider o mare problema ca nu am (dar mi-as dori). |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
CT15GUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 2 March 12 From: C O N S T A N T A ![]() |
QUOTE(TheSting @ 7 Mar 2012, 20:54) Sunt foarte multumit de Meganul meu. Il am din anul 2005 si pana acum cu exceptia unui cap de bara, o bujie, curatat EGR si senzorul de pe volanta alte probleme nu am avut. Cu exceptia reviziilor alte probleme nu am avut. Iar chiar daca este cunoscut faptul ca piesele pt Megane sunt mai piperate, daca cauti si stii de unde sa-ti achizitionezi piesele atunci nici acest lucru nu va mai fi un impertinent. In fata mea , al meu Megane 2 sedan are urmatoarele atuuri: 1. Consumul excelent pe care il are (1,5dCi ; 83 CP) 2. Spatiu 3. Design 4. Fiabilitate Dupa ce am eliminat toti greierasi din masina (folosind banda adeziva si am consumat 1 spray wd 40) acum chiar nu mai doresc sa renunt la ea. Din partea mea Meganul are nota 9. Daca aveam si ESP atunci avea nota 10. Dar nu consider o mare problema ca nu am (dar mi-as dori). spray wd 40 pentru ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 DCI 105CP Bicorp 2008
+imbunatatiri home made
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
wd 40 nu l-am folosit in bord . L-am folosit prin usi si pe la balamale.
Acolo am scris ce am folosit in general. 7 Mar 2012, 22:25: In bord am folosit banda adeziva si un pic de vasilina (doar un pic) care am dat pe banda adeziva pt a nu freca plasticul direct pe acea banda. 7 Mar 2012, 22:27: Inspiratia am luat-o de aici dar la cateva lucruri am procedat altfel. http://www.reno.ro/Ghidul-complet-al-vanat...tor-t79663.html This post has been edited by TheSting: 7 Mar 2012, 21:27 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
sincer sa fiu...m-am cam minunat ce am citit si vazut aici...wow,cati greierasi aveti!!!
Cu tot respectul...dar cu ce va stergeti praful din masina??? v-ati gandit oare ca si siliconul in contact cu praful poate fi rodul "nasterii" greierasilor vostrii? Eu am mai multe Meganuri,cum poate unii dintre voi stiu acest lucru si chiar am doua cu chilometrii destul de multi,cu unul cred ca am record in Forum...sac,nu am greierasi la niciunul,doar ceva bagari in seama acolo unde zici ca se rupe masina cand dai in gropi (adica in cratere,ca nu avem asa ceva...le aducem noi de acasa sa fim siguri ca nu adormim la volan). Eu le sterg pe toate cu servetele umede...sper sa nu ma bata aia mici!!! Bafta la toata lumea! |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
- toti gresim
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
shhhh....ca acum iti sterge postu'!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Dyor |
![]()
|
Dyor Group: Members Posts: 222 Joined: 22 January 07 ![]() |
Proaspat posesor de megane II hb, fabr. 11.2003, de o saptamana, incantat si multumit de masina, mai sunt niste maruntisuri de rezolvat.Voi reveni cu poze dupa inmatriculare . Va salut si un 8 Martie fericit pentru doamnele si domnisoarele voastre. O zi buna .
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 - 1,5 dci
|
|
ritter |
![]()
|
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
din experienta mea stiu ca am tinut la toate(aproape toate mai exact) masinile pe care le-am avut....insa meganul actual intrece toate asteptarile....daca as enumera toate motivele poate as parea prea subiectiv(si poate chiar as fi..!!!)cel mai bine ar fi daca s-ar mai organiza "intinliri" ale pasionatilor,eu unul as veni cu placere in Bucuresti ,Ploiesti sau pe aproape...mai ales ca a venit PRIMAVARA....cu rerspect NICU...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:07 |